Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
giigz
veterán
Azta

Én még csak most néztem meg a tegnapi Grosjean rajt esetet, nem is foglalkoztam vele, simán én is elkönyveltem, hogy rajtbaleset, Alonso tartott Grosjean-ra...
Most ebből a másik kameraállásból viszont egyértelmű vált. Ez Grosjean hibája megint. Ezen a videón 0:52-nél látszik, ahogyan négyen mennek egymás "mellett". Hamilton és Alonso fordulnak jobbra, Schumacher külső íven akarna jobbra fordulni, de Grosjean valamit bénázik, és balra tart, tehát Schuminak megy... 0:53-nál lehet is látni, hogy Alonso abszolút nem Grosjean fele megy, hanem szépen az íven halad, mint Hamilton és Schumi. Komolyan nem értem, mi ez már megint. 100%-ban egyértelmű, hogy Grosjean a hibás, és ahelyett, hogy 4. vagy ötödikként fordult volna el, 8. lett...
Itt lehet látni, hogy ~1 m van Alonso és Grosjean között, tehát teljesen fölösleges leszorítani a falra Schumit...
Itt meg felküldi a falra, miközben van hely Alonso mellett, elfértek volna simán, csakhát akkor Schumi megelőzi őt, és persze az már nem tetszik neki, így nyomjuk fel a falra. Ez kinek nem egyértelmű?
Aktív témák
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest