Hirdetés

Aktív témák

• giigz

veterán

Azta :Y

Én még csak most néztem meg a tegnapi Grosjean rajt esetet, nem is foglalkoztam vele, simán én is elkönyveltem, hogy rajtbaleset, Alonso tartott Grosjean-ra...

Most ebből a másik kameraállásból viszont egyértelmű vált. Ez Grosjean hibája megint. Ezen a videón 0:52-nél látszik, ahogyan négyen mennek egymás "mellett". Hamilton és Alonso fordulnak jobbra, Schumacher külső íven akarna jobbra fordulni, de Grosjean valamit bénázik, és balra tart, tehát Schuminak megy... 0:53-nál lehet is látni, hogy Alonso abszolút nem Grosjean fele megy, hanem szépen az íven halad, mint Hamilton és Schumi. Komolyan nem értem, mi ez már megint. 100%-ban egyértelmű, hogy Grosjean a hibás, és ahelyett, hogy 4. vagy ötödikként fordult volna el, 8. lett...

Itt lehet látni, hogy ~1 m van Alonso és Grosjean között, tehát teljesen fölösleges leszorítani a falra Schumit...

Itt meg felküldi a falra, miközben van hely Alonso mellett, elfértek volna simán, csakhát akkor Schumi megelőzi őt, és persze az már nem tetszik neki, így nyomjuk fel a falra. Ez kinek nem egyértelmű?

Aktív témák