Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
proof88 #36079 üzenetére
Ezt hányszor átbeszéltük már. Ha valaki kicsivel lesz vb, akkor rögtön "kurva nagy mákja" volt. Mindegy, hogy ez most Button, Kimi, Hamilton, Alonso, akárki. Ha meg az van mint idén, hogy nem pár ponton múlik a dolog, akkor meg az a baj. Nem mákjuk volt, hanem igenis ők húzták be az utolsó pár pontot, nem más, rohadtul világbajnokok. Az, hogy ez a mezőny 5-6. pilótáján múlott esetlegesen, na és? Ha pont lecsúsznak, akkor a másik lett volna kurva nagy mákos vb. Aki világbajnok, az világbajnok, nincs mák, tények vannak.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
-
werszomjas
addikt
válasz
proof88 #35889 üzenetére
Én bírom Alonsot, ő igazán megdolgozott a 2 VB-i címért, remélem lesz még neki néhány, megérdemli, mai napig szurkolok neki, de szvsz ott lehetett volna picit agresszívebb a lényeg, hogy Hamilton tuti bepróbálta volna
Ez a baj, mindenki kivárásra autózik, most is Button mi a fenét csinált az egész versenyen? Miért nem kezdte meg a támadást néhány körrel korábban? Lehet meglett volna Vettel, bár legalább vitt egy kis színt a végére a futamnak, meg Gyulámnak is volt miért károgni a lekörözöttek miatt
-
MPowerPH
félisten
válasz
proof88 #35498 üzenetére
Ez így van.
De megmondom őszintén én szimben sem rajongok érte.... Körözni jó, meg hot laps -okat futni, na de versenyezni?! Áh, utálok. Egy rossz IM, vagy elrontott rajt, kisebb hiba után hátulról nézelődhetek.
Direkt rápróbáltam RFT2011-re, változott e valami Singapur, de ugyan olyan szar. -
McCartman
őstag
válasz
proof88 #34696 üzenetére
'99ben megvette Bernie Ecclestone egyik cége és kipofozták full extrás tesztpályává , Paul Ricard High Tech Test Track (Paul Ricard HTTT).
gondolom a lelátok útban voltak. -
Nowhereman
őstag
válasz
proof88 #34661 üzenetére
Csak most mi a mák?
Mert ugye mert Lajosnak le kellett nyomnia Maszatot, Lonzinak Kimivel és Sumákkal kellett megvívnia.
Mák az, ha valaki ülepe alá teszik az egész mezőnyt magasan verő autót, a csapata meg "gondoskodik" róla, hogy a csapattárs se lehessen vetélytárs.
Nos Sumi 3 VB-t kapott a mikulástól, gombos max. félmák, mert a szezon feléig volt verhetetlen a verdája. Vettel máksorozata meg remélem véget ér jövőre, mert jobban szeretek vérre menő küzdelmeket látni, mint mikuláscsomag osztást... -
werszomjas
addikt
válasz
proof88 #34649 üzenetére
Uristen
Tehát Hamilton, Kimi és Alonso bemakkolta a VB címet, te biztos a F1et nézted? Majd nézz már vissza azt az évadot amikor ezek a pilóták VB-ok lettek
Schumiról már nem is beszélve, neki 7szer is sikerült
Én inkább Vettelt mondanám hogy bemakkolja idén a 2. VB címét, nem sokat dolgozik érte, ahogy valóban Button se sokat dolgozott érte, ezzel szemben ő egy szimpatikus jó pilóta mivel idén nem egyszer bizonyította ezt, hogy a semmiből jött vissza.
-
MPowerPH
félisten
válasz
proof88 #34649 üzenetére
Hamilton meg Schumi talán kilóg a mezőnyből.
Ők nem bemakkolták. Schumi megküzdött érte, amikor a Benetton -nál volt. Hamilton meg első évében egy rossz gomb megnyomása miatt vesztette el a címet, így a következő évben csak vissza adta neki a sors azt, amit akkor elvett.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
proof88 #34649 üzenetére
pont ahogy Hamilton is, meg Kimi is, meg Alonso meg Schumi is.
Akkor nem lehet, hogy Bennetek van a hiba, és ez így megy?
Ettől függetlenül sem értem, még ha ezt el is fogadom érvnek(bár szvsz nem). Mindegy, nem hittérítő vagyok, csak furcsálltam
Nooffense, de vicces, hogy a felsorolt pilóták a Forma 1 legjobbjai közé tartoznak, mégis mindegyikük csak "makkolta" a vébé címet. Kérdem én, akkor kik érdemlik meg?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
proof88 #34504 üzenetére
Jóvanna, nekem is járhat előbb a szám, mint a eszem
Motion:
Na-na, a tyúkszememen ne ugrálj, hé!
Alapvetően szerintem a mekinél tényleg nincs csapatutasítás, és a csaták élesek kettejük között, de az, hogy ezekből sosincs baj, és mindig verem a mellem, hogy na így kell ezt csinálni!, az 100%-ban Button pajtás érdeme. Nála jobb csapattársat Hami el sem képzelhet. Ritka türelmes egy fiú, meg kell hagyni
De szeretem is, jó pilóta szerintem, és úgy emberileg is rendben lehet.
Aztán lehet, hogy nincs igazam, de akkor inkább a boldog tudatlanság
-
törölt tag
válasz
proof88 #34441 üzenetére
Szerintem amúgy pont a holt térbe volt ezért nem látta, alapvetően nem gondolta hogy ott feltűnik, a tükörből nem látta, oldalra meg nem tud nézni, meg amúgy sem látta volna...
Amúgy MSC király, idén volt 1-2 egészen jó versenye, látszik ha lenne alatta egy normális autó, simán gond nélkül beférne az elejébe. Ha egy 21éves újonc lenne jövőre tuti kapna valami ígéretes szerződést
, mert egészen jó dolgokat csinál a futamokon.. Annyi idő sajna nincs.
-
Sundesz
addikt
válasz
proof88 #34125 üzenetére
Az nem a Parabolica, de nem is ez a lényeg. A helyzet szerintem ugyan az, csak pepitában (Ráhúzta Hamilton? Jobbra tartó ív? Glock ment az ideális íven tovább?). Kerestem az emlékemben egy hasonló esetet és ezért linkeltem be 2008-as monzai futamot. Futam után 3 versenyző panaszkodott túlzott agresszivításra és szükségtelen manőverekre Hamilton részéről.
-
Jadro
veterán
-
Sundesz
addikt
válasz
proof88 #34118 üzenetére
2:28-nál érdemes figyelni az eseményeket, itt is fair volt: [link]. Ha Hamilton egy kicsit is közelített volna jobban a pálya széléhez (ahova volt még vagy 1,5 autónyi hely - Glock tudott érdekes módon), nem ütköztek volna. De felvette a kesztyűt.
IreN!CuS: Kanada Button sara volt, ott Hamilton volt az áldozati bárány kivételesen.
-
Nowhereman
őstag
válasz
proof88 #33796 üzenetére
Glock a Toyotában sem ment jól. Volt néhány brilliáns versenye, ahol jól leégette Trullit, hogy aztán a versenyek maradék többségében ő égjen mint a Reichstag. Elvétve rajzolgattak hasonló köridőket. Ők voltak az egymást minden ártó szándék nélkül tökéletesen lejárató páros. Nem véletlenül nem kaptak jobb ajánlatot. Ha a Toyota nem vonult volna vissza, akkor is kispadra került volna Kobayashi mellett...
Glock meg a Virginben még ha Sumi fénykorát is elhalványítót villantana, azt se venne észre senki, max gyakrabban cserélgetnék mellette az újoncokat. A Virginnel csak valami valami extrém káosz futamon lenne esélye pontot szerezni. Neki akkor is csak akkor lenne esélye fentebb jutni a F1 ranglétrám, ha hagyná a Virgint, és egy-két szezonban egyszerre 2-3 rangos szériában tarolná le a mezőnyt...
-
Integra
titán
válasz
proof88 #33695 üzenetére
ezek a nincstelen, jövőkép nélkül bulizgató, de csinos magyar nők mind ilyenek, kemény a konkurencia, ez van. persze hogy rávetik magukat mindenkire akinek legalább 5 mio dolláros számlájuk van. ezért beltenyészet az egész. szegény csak nem tudja, milyen a magyar vircsaft
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
proof88 #33618 üzenetére
Én úgy veszem észre, hogy az a legjobb, ha belövök egy végsebességet, és minden fokozatot úgy állítok hozzá, hogy kigyorsításnál mindig 16000 és 18000 között legyen a fordulat 2.-tól 7.-ig. Ahogy a egyébként is csinálják:[link] Nem érdemes trükközni a kisebb fokozatok adta jobb gyorsulással, és nem érdemes egy fokozatot sem túl hosszúra tenni. Én sokat szarakodtam ezzel, de ez egyenletes elosztás bejött. Jól gyorsul, és eléri a versenyképes végsebességet. Egyébként én is úgy lövöm be, hogy a végén 100-200m-t már végsebességen utazom le.
-
sh4d0w
félisten
válasz
proof88 #33498 üzenetére
Ha csak egy is necces, az pont 1-gyel több, mint kellene. Meg kellett volna várnia, míg mindenki elhúz ott és akkor visszaforgatni az autót. Érdekes, amikor Schumacher pördült meg, ő képes volt kivárni a megfelelő pillanatot (nem most, pályafutása korábbi szakaszában).
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
proof88 #33188 üzenetére
Az a legaggasztóbb az egészben, hogy nincs javulás. Az még oké, ha nem nézi vissza, de senki nem szól neki, hogy ez így 0
Menet közben meg a Wéber és a Walter, még ha tudná is javítani, sokszor ráhagyják, Walter néha azért céloz rá, hogy az ku. nem lesz jó, aztán itt kimerült a dolog. Az autómániás csávó kérdéseinél 10-ből 9 értékelhetetlen.
-
zoli03
őstag
válasz
proof88 #33184 üzenetére
Engem is nagyon zavart. Igazából nem is nagyon érdekel, mit mondanak az utolsó helyen levő versenyzők. De legalább mondtak volna valami érdekeset, mert semmiről nem szólt az interjú.
Czollner mikrofonja se működött valami tökéletesen, pont a Magyar Nagydíjon hibáznak a legtöbbet.
Gyulai Balázs nem tudom minek oda, szakmailag nem sokat ér, ellenben lehet hallgatni a hülye kifejezéseit. Gyulai csak kérdez, vagy hülyeséget mond, nem tudom minek oda 3 ember, amikor a felvezető műsor nagy része úgyis csak a szponzorok reklámjaival van tele. -
shteer
titán
válasz
proof88 #33120 üzenetére
hát ez ennyi, így is sorok álltak mindenhol - rengeteg a (tehetősebb) külföldi látogató - még az árpád hídnál igazítottam útba 3 fiatalt, dumáltam velük kicsit, Dániából jöttek F1-et nézni
jah ami még durva: 220-as € árfolyam
+ lehet menni helikopterrel is a ringre, 40k/fő a nagyvárosból
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
proof88 #32950 üzenetére
Tegnap ezen szakadtunk, hogy sz*r lesz(lenne) élőben nézni úgy, hogy már előtte láttuk, és tudjuk az eredményt.
Kemény lenne, ha bevállalnák, hogy kiteszik az ÉLŐ icont a felvételre.hunfatal: Eurosport 2-t nézd.
Más:
Holnap 20:00 Nazionale di Piloti - Hungarian All Stars gálamérkőzés '120
A Duna TV-n.
A port.hu-n más van, ott szarul írják.
Aktív témák
Hirdetés
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest