- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
shteer #28062 üzenetére
Az újraaszfaltozott részen csúszott meg és falnak csapta a Mergáját.
"Az edzésen számos hibát vétettek a versenyzők, a két legtrükkösebb rész az alagút utáni lejtős-bukkanós féktáv, illetve a célegyenes utáni kanyar volt. A sikánnál Vitantonio Liuzzi rombolta szét autóját, Michael Schumacher pedig megcsúszott a Ste. Devote-nál a tűz miatt újraaszfaltozott szakaszon, és a falban kötött ki."
-
Viktor77
titán
válasz
shteer #27884 üzenetére
Azt minek hívnád, hogy a Red Bull autói egymástól rabolták a pontokat egész évben (néhol egész viccesen), és rendszerint Alonso volt a nevető harmadik?
Pumpi: Azt a hsz-emet is keresd vissza, ahol leírom, hogy Alonso durván visszavett az arcából, és szimpatikus figura lett. És ha jól emlékszem, ezt közel sem egyedül gondoltam így.
-
hunnylander
őstag
válasz
shteer #27224 üzenetére
E hónap 22-én fog először versenyezni a Blancpain Endurance Series versenysorozatban a Circuito de Navarra pályán (némelyik fotón ez a pálya is a 'háttér') Spanyolországban.
Akinek van Motors TV-je (kábelen; nekem nincs), az nézheti is ezt a szériát.
Az idei év tesztjellegű szezon lesz a McLaren GT-nek, és majd a 2012-es szezonra homologizálnak 20 példányt FIA GT3-as szériákban versenyzésre vásárlóik számára.
McLaren F1-ből van néhány versenyautóból közútivá visszaalakított példány. Ebből az autóból is szép utcai példányok lennének/lesznek.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
shteer #25146 üzenetére
Én is néztem nagyot, hogy miért nem ezt tette, mert egyértelmű volt, hogy ebből bünti lesz. Viszont ha megnézed, akkor nem volt egyszerű dolga, mert Alonso azonnal ráharapott, és előzte meg Massát, tehát nem is tudtam volna nagyon visszaengedni, csak mindkettőt egyszerre. Sokkal nem állt volna jobban akkor sem szerintem. Akkor állt volna jól, ha meg tudja előzni Massat az elején.
-
mephi666
nagyúr
válasz
shteer #24695 üzenetére
mármint a mesterséges eső? még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ezt az ötletet álmodtam, vagy olvastam valahol
...én speciel hóviharnak örülnék a pályán... az arabok biztos hipp-hopp megoldanák a sivatag közepén is, ha már dubai-ba elég komoly sípályát építettek
ui: na, a "suta" is piruettezik
komolyan megfogta... mennyi volt? 360fok? vagy 720?
-
Motion_Blur
félisten
-
Male
nagyúr
válasz
shteer #24205 üzenetére
Az tavaly is ment nekik, egy "mégnullkilóméteresebb" autóval (már ha nem kamuznak, és tényleg készen volt most az autójuk az utolsó tesztre, és a vám dolog igaz).
manutdzoli: Igen, szinte garantált, hogy továbbra is a 3 új csapatból lesz meg az első 6 kieső. A Lotus ami sokat léphetett előre... meglátjuk, hogy ez elég lesz-e év közben 1-1 továbbjutáshoz.
-
hunnylander
őstag
válasz
shteer #24190 üzenetére
Látszik a munkaterület, az fix, de nem csúnya munka. Ha hozná az eredményeket, az ilyet már puszilgatnák (persze csak miután lehűlt).
Oliverda: A fémes(nek tűnő) felületekre, csavarozásokra céloztam elsődlegesen.
A diffúzor kiterjesztésére való az a szárnyoldallap-megoldás.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
shteer #24074 üzenetére
Olcsó fejleszteni, az F1 sohasem volt arról híres, hogy keveset költünk !
Szintúgy az olcsó gyártani-nál is !
Engem nem érdekel sem a környezet, sem a kis fogyasztás, az F1-ben !
Eddig is kapcsolatban volt a piacon lévő kocsikkal, ami egy kicsit erősebb motort tartalmazott !
Erős, hát a mostaninál, és 10, 12 henger-nél is bőven gyengébb lesz, tehát egy szóval gyenge !
Szép hangja van, ez olyan mintha a Star Wars-ban a fogatversenyt, rotációs kapákkal vették volna fel ! -
werszomjas
addikt
válasz
shteer #24016 üzenetére
főleg ahhoz, hogy szegénynek minden futam alatt kell tolni egy kis shell reklámot, hogy ilyen meg olyan adalékanyag meg hogy már az utcai kocsikba is ez kerül blablabla
Amúgy ha választani kell sztem is inkább a Palik, mint a Gyula, már teljesen megszoktam hogy néha azt sem tudják hogy ki kicsoda a pályán, de tényleg lehet legalább rajta röhögni
-
Pá
addikt
válasz
shteer #24008 üzenetére
Nyilván ott.
De én még mindig nem tettem le arról az elképzelésről sem, hogy nem a padló alá fúj, hanem lesz második padló és abba a csatornába nyomja.Csak mert Ross Brawn kb 10 napja még azt nyilatkozta, hogy az Ő megoldásuk nem fog hasonlítani egy csapatéra sem, meg hogy nem lesz annyira radikális mint a Renaulté, vagy Mekié.
Igaz azt is mondta, hogy a Renaultté nagyon érdekes és majd megvizsgálják, szóval az sem kizárt, hogy csak simán lemásolták. -
-
barnam_
nagyúr
válasz
shteer #23210 üzenetére
A Ferrari-hoz képest nekem úgy tűnik hogy alacsonyabb. Aztán lehet hogy csak a képek csalnak
-
Nowhereman
őstag
válasz
shteer #22904 üzenetére
Nos, amekkora a jövés-menés a Force Indiánál, nehezen hozhatnak össze egy RB szintű verdát. Egyenlő autóval már meg tudta verni - és meg is verhetné megint. Igen, neki, Webboval ellentétben szerencséjére nem volt ott egy Marko szintvonalú gazfickó, aki egy merevedést se tudna produkálni a csapattársra való gondolás nélkül...
-
shteer
titán
válasz
shteer #22731 üzenetére
nem lesz fekete a mclaren, marad a design top 1
-
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
shteer #22611 üzenetére
Magyarul szimpátiaszavazás... Miért, Vettel rajtja Abu Dhabiban olyan szemet gyönyörködtető volt? Vagy a Monacói Nagydíj (eltekintve Schumacher megbüntetésétől, ami igazából nem befolyásolta a végeredményt olyan nagyon) megelőzheti a Kínai Nagydíjat, ahol igazán szép előzések, meglepetések és izgalmak voltak, csak azért, mert ott Alonso és Vettel nem végzett jó helyen? Na hagyjuk már...
Oliverda: Látom, nagyon egyre gondoltunk
.
Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest