- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
sekli
addikt
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
darál0w #27597 üzenetére
Szerintem teljesen mind1, hogy változik-e sorrend, ha nem, ez akkor is gáz. Teljesen véletlenszerűen változik az ilyenekre vonatkozó szabály. Egyszer szabályos a cucc, és használjátok nyugodtan, fejlesszétek egész télen, máskor meg egyik napról a másikra betiltják év közben.
-
proof88
addikt
-
Pá
addikt
-
hoffman_
nagyúr
válasz
darál0w #26771 üzenetére
Hát az a fél másodperc amire nyitva volt egy nem éppen 200-as kanyarban.. Szerintem ráesett tőle Sumi nyakára
Ha ilyenért büntetnek, az legalább olyan idióta, bosszantó dolog, mint a Serhió vita... Kommentátorok terén ritka szerény a magyar placc.
De a futam eszméletlen jó volt!
Hamilton pówa
Webber pedig álatkirály volt. Mai napig dobálom a redbullt, hogy második pilótát csinált belőle, mert ez fasság. Ha normális kocsit kapna, akkor nem alázná őt Vettel, nem ám...
mod: (Flashcash)
Ja igen. Pánikoltam is durván, mikor tökölődtek a pitben. Első szívroham. Második a rajtnál volt, hogy mekkora brutálisan jó rajtot tol a mclaren. A harmadik meg akkor, amikor kis híján az egész futamot elbaszta a mclaren, mint csapat. Hálisten, hogy két ilyen jó pilótájuk van, és jó az autó...
-
MPowerPH
félisten
válasz
darál0w #26365 üzenetére
De. Mi lett az előző verseny im eredménye, és végeredménye? Jó viszonyítási alap, egyikkel sem történt semmi probléma. Az, hogy 1 körön gyorsabb, nem mond semmit. Schumi vezetési stílusa is okozhatja, egy körön nem jó a Mercire.
t1: LOL, megállt alatta a Renault. Mit kellett volna csinálnia? Betolni a boxba? Szerintem elég szép kört futott.
[ Módosította: bnss ]
-
Male
nagyúr
válasz
darál0w #25512 üzenetére
Azért mert már túl durván sérti a szabályzat "szellemét".... annyira ,hogy ezt már nem hagyhatják. (vagy mert mondjuk a szabadedzés alatt háromszor törik darabokra a célegyenesben csak a hajlástól
...bár ehhez hármat is le kell gyártani
)
hunnylander: Szóval igazából bármikor módosulhat a teszteljárás. Nem lennék meglepődve, ha pont akkor tennék, amikor kezd túl egyoldalúvá válni a VB állása...
Igaz, erre nem gondoltam, hogy van amit már nem változtathatnak meg. Mondjuk az FIA-nak beküldhetnek tervrajzot is, hogy ez szerintük legális megoldás lenne-e... ilyet szoktak csinálni tudtommal a fejlesztéseknél, bár így meg nem lenne akkora hatása a dolognak.adman: Arra céloz, hogy nem akartak erre építeni, mert szerintük illegális, és bármikor betilthatják.. akkor pedig bajban lennének, mert szinte az egész autót tervezhetik át.
-
Male
nagyúr
válasz
darál0w #25507 üzenetére
Nem üti... kamu fejlesztésre gondolok! Tehát minimális költséggel (ezért nem kell, hogy jó legyen, mert az komoly munka lenne) egy olyat összehozni ami miatt rögtön változtatni fognak.
Szerk: Ja, a látványoson akadtál fent? Nem időeredményben kell látványosnak lenni, hanem abban, hogy szikrázik az egyenesben már, lassú tempónál meg vagy 15 centire van az aszfalttól
-
Sanya595
senior tag
válasz
darál0w #25455 üzenetére
Igen,Én is egyettértek b-type-al,csak az a baj,hogy ez soha nem fog megvalosulni.
Az FIA mindig mindent ellenöriz meg beleköt mindenbe,de amitt kellene azt nem normálisan vizsgálják meg.Az ilyen aero-s ellemeket réges-régen szélcsatornában kellene tesztelni az FIA-nak. -
cyberkind
félisten
válasz
darál0w #25313 üzenetére
Én az 1 futamig, nem voltam ebben biztos, de most hogy láttam a vezetését, és hogy milyen jó a kocsi, így már elég csak visszanézni, és megkapjuk a választ !
(#25312) BMW001
Akkor a többiek miért nem próbálkoznak ilyesmivel ?
Vettel és az RB nekem sem szimpatikus valamiért, pont úgy ahogy Hamilton papa sem !(#25314) Motion_Blur
Ha csak nem az Infiniti fogja a motort szállítani nekik, akkor a megbízhatóság is jó lesz, meg, az RB-nek könnyen megy az átállás ! -
hoffman_
nagyúr
válasz
darál0w #25303 üzenetére
Nem mondod komolyan
Kimész oda, ahol a csoda megtörténik, és nem vagy ott fejben? Széép dolog
Én ha már kiköhögök 100k-t a jegyér lehet, hogy figyelni fogok
Én élveztem így is. Voltam bosszús, meg örültem is, volt, hogy paráztam mint atom, nehogy Hamilton kocsija szétessen, szóval elvoltam. Szerintem lesz itt még jó futam
Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest