- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
Aktív témák
-
Honey Bátyó
csendes tag
válasz
-Mike- #41260 üzenetére
Csak, hogy ne az utolsó feladvány legyen, itt van még jó néhány... egyik-másik feladja a leckét rendesen.
-
törölt tag
válasz
-Mike- #41223 üzenetére
Na az 'utcai gyártásossal' vannak a problémák
Mert hiába 'stock' ha az engedélyezett módosítások eltérőek versenysorozatonként...így aztán ami valahol egy homolog autó, az máshol már már prototipus, tök jó példa rá a Sprint Cup, gyakorlatilag semmi köze a stock-hoz a néven és egy két optikai fogáson kívül.
...viszont ugye volt rá példa hogy ezer éves autóval mentek átmatricázva csak a részvételi díj miatt...gáz.
Egyszerűbb ha csak a nemzetközi bajnokságokat nézzük, mert ha nemzeti akkor baszki sosincs vége...
Kicsit hasonló mint a MotoGp CRT 1000-Superbike-Superstock 1000...elvileg a Superbike is stock, csak a Superstock az még inkább, a CRT meg egy vágyálom a stock felé -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-Mike- #41157 üzenetére
Ok, hogy tavaly xar volt -gondolom ezért is cserélték le- de eredetileg azért vették a sokat látott Trullit a lelkes fiatal Kova mellé, hogy eltérő perspektívából kapjanak véleményeket ugyanarról az autóról.
Petrov csak arra lesz jó, hogy az általa hozott zsák pénzzel a csapat többet tudjon fejleszteni. De persze ez majd elválik...
Xirtam: Akkor már előre féltem a Mercit, akik tavaly bevallották, hogy félrefejlesztettek... Most akkor azt a félresikerült verdát fogják csiszolgatni évről évre, amíg vki ki nem rúgra Costát onnan is?
-
Xirtam
veterán
válasz
-Mike- #40451 üzenetére
Mondom én, meg majd kint a pályán mesterséges fények között fogjuk igazából meglátni az autó íveit. Nem bent a gyárban. A másik pedig, hogy az kimaradt de a BREMBO-val is közösen dolgozott most a Ferrari, új fékrendszereket és hűtőnyílásokat is kifejlesztettek.
Ez szemből megint csak látszik, hogy már nem egy nagy lyuk van a kerekek mellett hanem függőleges vonalban helyezkedik el a hűtő nyílása. Ez is jobbá teszi a légáramlást.
Sőt tovább vizsgálva az orr részét, az első szárny csatlakozása sem egyenes, befelé áramlik az is.
Több dolog is van itt amit a mi laikus szemünk nem vett még észre.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
-Mike- #39007 üzenetére
Na, ez olyan Kimi -s volt.
Csak ő még pár szóval megtűzte volna. A PR -es csajszika biztosan bunkósbottal állt Hakkinen mögött, nehogy valami csúnyát mondjon.
Még az előzőhöz... Itt nem volt KERS, se DRS. Mégis tudott előzni, aki akart, és sokkal izgalmasabbak voltak a futamok. És láthattunk olyat, hogy valaki védekezik, és van is értelme törnie magát a pozíció megtartásáért.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
-Mike- #38993 üzenetére
10 napja van Petrovnak eldönteni marad-e a Lotusnál jövőre vagy lép, valószínűleg azért kapott ilyen opciót, mert ha felépül Kubica akkor Kimi mellett övé a másik autó, és Petrov most még dönthet, hogy vállalja, hogy átadja a kocsiját Kubicának ha az visszatér, vagy elhúz másik csapatba, ha talál helyet. Mondjuk sok minden nem fog kiderülni abból ha RK megy KR ellen, egyik 2 évet hagyott ki a másik csak 1 évet, de balesete volt.
-
törölt tag
válasz
-Mike- #38932 üzenetére
Pedig Grosjean jó...én pl. Hamilton után benne láttam komoly lehetőséget, qva jó előzések a kisebb sorozatokban és hát nyeregetett is.
Amikor Briatore behúzta Piquet helyére akkor nagyon sajnáltam, mert a GP2 bajnoki símének ott lőttek ...ezért húzta be Hülkenberg, és egy ilyen helyzetbe lévő csapathoz jönni ami akkoriban volt a Renault még Briatore-val..
Grosjean eddig az akinek pont az F1-ben nem jött ki a lépés....pedig 'szki sztem nagyon jó lenne.. -
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
-Mike- #38508 üzenetére
hát az biztos hogy a 2009-es ferrari egy rakat fos volt vezethetőség szempontjából, mert ez többször el is hangzott, hogy sok idő hozzászokni, ezért sem tudta senki sem tisztességesen pótolni Massát. Kimi is sokat szenvedett vele féktávokon. Nem kellett volna belepakolni a KERS-t akkor (persze akkor most szenvednének szal m1).
de a 2009-es kocsik közül sokkal volt gond, a Rönó is olyan kiszámíthatatlanul viselkedett, most lehet ám csesztetni a Grozsant meg Nelzinnyót hogy bénáztak benne, de Alonso alatt is szépen össze-vissza ment az a kocsi csak előre nem, csak Alonso jobban hozzá volt szokva meg nem gyenge pilóta eleve ugye ...
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
-Mike- #37780 üzenetére
Hát igen Hami egy elég biztos pont, ilyen szempontból.
Jó, hogy agresszív, meg megy hajt rendesen, kell is ez, jó látni, hogy valaki nem csak a DRS zónára támaszkodik, de ő már túlzásba viszi, régen is egy kicsit túlzásba vitte, ezért is ment el pár jó versenye, de idén ehez még egy jó adag balszerencse/magánéleti gond(ok) is társult és így katasztrófa amit művel.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Hálózati / IP kamera
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hieronymus: Három júniusi képem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest