- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #30812 üzenetére
Pont nem az ideális...de már írták. Szvsz, ide akkor már biturbo illett volna. Sor 6 -al sokkal egyszerűbb lett volna megoldani, és brutálisabb lett volna. És egyébként is 6 henger, az sorban rendezve 6 henger.
TESCO-Zsömle: Nem ,de nem is erre gondoltam...
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30812 üzenetére
A V6 csak biturboban jo, mert ha csak 1 csiga van az egyik hangersoron, akkor az egyik hengersornak sokkal masabb a kipuffellenallasa, mint a masike, amin nincs csiga
Egyetlen celja lehet valojaban ennek a V6 dolognak a sor4-l szemben, hogy ezzel mestersegesen limitaljanak vmit... nyilvan a motort.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #30793 üzenetére
már egy ideje lent van...csak krva hosszu...mint egy futam, riportokkal
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #30793 üzenetére
Mindenképpen meg fogom nézni, bár a magyar szöveggel nem leszek elégedett sztem.
Nagyon fontos nekem ez a film. -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #30726 üzenetére
ja, meg a fiúbandák első sorában önkívületben sírva visítozó csitrik sem rajongók, hanem zenei műértők, akik másokkal ellentétben felismerték, hogy a színpadon playback-re tátogó narkómán skacok Liszt Ferenc méltó kollégái...
Vettel meg nem szállt el, eddig is a kozmoszban keringett az egója. Eddig is alanyi jogon járt neki az ideális ív, meg a győzelem.../vágja is a pofát, ha valamelyiket nem adják meg neki/, de a "A siker egyetlen záloga, hogy ne változzak meg!" színvonalú mondata, amivel riportban rögtönözve lepipálja a humoristák "sokáig nem hittem istenben, aztán rájöttem, hogy én vagyok az isten!" kaliberű aranyköpéseit...
gy. k.
"A siker egyetlen záloga, hogy ne változzak meg!"
fordítás:
1 - olyan tökéletes vagyok, amennyire senki más nem lehet/ mert akkor ugye oda lehetne a jövőbeli siker"
2 - a sikert csak magam tökéletességének köszönhetem /nem volt ott a csoda Newey féle verda, a csapattársat ellehetetlenítő csapat - lévé ugyan én vagyok az egyetlen záloga a sikernek! A HRT-ben ülve is csak én nyerhetnék! -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #30718 üzenetére
Jól alakul a Ferrari trend egyértelmű. Szurkolok Lonzinak.
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #30739 üzenetére
futamokon is volt már szó erről, csak most rákerestem
amúgy lehet látni a kocsik viselkedésén is, főleg Buttonnál, hogy finomabban megy bele a kanyarokba és a kigyorsításai jobbak, míg pl. Hami kicsit rallysabban izomból megy a kanyarokba bele, de rosszabbak a kigyorsításai
TESCO-Zsömle: -
proof88
addikt
válasz
Alonso sem szállt el a VB-címtől, ő ilyen.
Hamilton nem hasonlítja magát Sennához, az emberek hasonlítják hozzá őt.
Vettel jófej, de a többiek is. -
válasz
Hát nemtudom,én meg tudnám folytani egy kanál vízbe a képét,már bocsánat.
Button viszont sokkal megfontoltabb és hidegvérű.Ahogy régen mondták a komik(kb 2 éve) Nem vezet látványosan ,de profin végzi a munkáját.Elvárnám tőle idén,hogy VB minimum 3. helyezett legyen,de ha megverné Vettelt mégjobb lenne.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30713 üzenetére
Mintha egy Vettel rajongóhoz lenne szerencsénk. Tévedek?
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #30713 üzenetére
Remélem a Ferrari most felnő végre.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #30718 üzenetére
Ebből bizony nekem az jön le, hogy a Ferrari szépen hozza be a lemaradását.
Ellenben a szabálymódosítás miatt megeshet, hogy a Ferrari -t jobban megviseli a változtatás, mint a Mekit -t.
Legalábbis sokan erre gondolnak.
Gonosz vagyok, de örülnék egy McLaren feltámadásnak. Button relative egész közel van Vettel -hez.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #30691 üzenetére
Sumi hideg autóval gyorsabb volt.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30693 üzenetére
Az a gond, hogy így meglesz az előzések száma, de nincs benne semmi váratlan. Olyan szokásos, mindennapos cselekménnyé válik, mert mindig ugyanott előznek kb. ugyanúgy. Nincs olyan, hogy bebújok mellé és kifékezem, más íven kanyarodva előzöm meg stb.
-
.bableWes
őstag
válasz
Motion_Blur #30693 üzenetére
sajnos igen. én azt nem értem, hogy miért eröltették az uj szabályokat? '09 elött annyira együtt volt már a mezöny és még elözgetések is voltak most meg ismét szétszakdt..
-
.bableWes
őstag
válasz
Motion_Blur #30691 üzenetére
hát nemtudom. itt legalább látom, hogy legalább elmegy mellette és nem elé kerül.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #30670 üzenetére
de ez nem előzés...ez kikerülés.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #30676 üzenetére
Van aki a szolid, szakszerű kommentárt szeleti, és van, aki a cirkuszt. Előbbinek az Angolok nagyon jók, akik kussolnak, mikor nincs történés, utóbbiaknak Palik kell, meg a korábban linkelt arab csókák, akik lényegében verbális bohócok a nagy-színpad szélén.
Én speciel a kettő kombinációját preferálom, úgyhogy Palik + Wéber.
-
.bableWes
őstag
válasz
Motion_Blur #30672 üzenetére
hát igen. föleg, hogy igen jol összevan vágva a kép a hangal néhol nagyon üt
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #30666 üzenetére
Megnézném Kubica kameráját is nem gyengét fékezhetett ott,de megoldották
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #30658 üzenetére
de miért jo ez?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #30661 üzenetére
Mindent az előzésért, és a szerzett pozíció befagyasztásáért.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #30658 üzenetére
Egyetlen kérdésem van:
Ha az első zónában X megelőzi Y-t, akkor mi van a másodikban?
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #30628 üzenetére
Azt meg minek teszik ki címlapra?
Csodálkoztam is, hogy milyen hamar kész lett. -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #30590 üzenetére
Nem hittem hogy ennyivel magasabb Button mint Hamilton.
Kilóra mennyi van köztük?
Amúgy igen, kéz a kézben, és ránézésre látszik melyikük a lány -
SpongyaBob
veterán
válasz
Kicsit túl rendben van nem?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #30580 üzenetére
SZámomra se túl vicces, de legalább megtudhattuk, hogy a mclarenen van féklámpa
-
Stay
tag
válasz
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30580 üzenetére
Miért lenne tapló?
Maga a helyzet komikus és ezért is nevetnek a szerelők; nem kell hozzá értékelni Ice T beszédmodorát.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #30544 üzenetére
Meg is van Webber utódja?
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #30527 üzenetére
persze attól még szép előzések voltak, szó se róla.
-
attiLANte
tag
válasz
Motion_Blur #30527 üzenetére
Áhh, tisztán látszik, hogy megint csak szerencséje volt - különben is a legjobb autóban ülve, friss gumikon nem nagy kunszt - erre még egy idomított majom is képes, mialatt az elgurult banánját próbálja visszaszerezni a pedálok alól...
-
umek7
őstag
válasz
Motion_Blur #30515 üzenetére
És ezt mi bizonyítja? A kérdés komoly, nem gúnyolódásból teszem fel.
Idén eddig az RBR autók mindig minden pályán tökéletesen mentek, tökéletesen vannak megtervezve, sosem volt még semmilyen hibájuk. Kétlem hogy ennél jobb lenne a ML, de ha valami kézzelfogható megdönthetetlen információt tudnál rá mutatni, akkor elfogadom.
Egyébként mint mondtam nem vonom kétségbe Vettel tudását, semmit vele kapcsolatban, nem vagyok fanboy senkivel szemben, csupán ezt látom.
-
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur #30518 üzenetére
Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=0ykLiZuZVDQ
Massát nem értem mit csinált.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #30518 üzenetére
Nem. Ez a többi pilóta szegénységi bizonyítványa.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #30504 üzenetére
Huh, igazán nagy dolog. És az eddig futamokból egyszer sem tudott a közelébe kerülni senki sem. Monaco -ban ahol simán megfoghatták volna bejött az SC, meg megállították a futamot. És még a gumikopással is mákja volt. Az sem az ő érdeme, hanem az autóé. De ezt leszámítva pole -ból indulva mindig tudta autózni azt, amit az autó tud. Semmi nagy dolgot nem látok, egyszerűen IM-en az RBR mindenki fölött áll.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #30504 üzenetére
Annyit tud, hogy elől üres pályán gyors. Ez eddig is ment neki és Amíg az RBR-en múlik fog is. Ezt bizonyítják az eredmények is.
Az egyébként teljesen irreleváns hogy megcsúszott -én ezzel kapcsolatosan egyébként ha jól rémlik egy rossz szót nem szóltam róla- ennek ellenére, ha előzgetnie kellene nem menne neki így a szekér. Ez persze csak feltételezés, de azért engedd meg légy oly szíves, hogy én így gondolhassam.Csak olvasom, hogy Vettelnél vizes volt a pálya, Webber meg béna mert nem elsőre előzte meg Schumit.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #30488 üzenetére
Szépen osztották egymást MS-el.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #30491 üzenetére
Erről van szó!
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #30488 üzenetére
Hát azért más dolog elöl menni x kört, senkitől sem zavartatva, vagy támadni valakit.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #30462 üzenetére
Szerintem felemeli majd a kezét.
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #30403 üzenetére
Már hogyne lenne az előzések száma a mániám ? Ebből tudom ki mire képes és nem pedig abból, hogy az élről nyer. Szvettert hányszor verték meg az idén a rajtsorrendet eldöntő időmérőn ? Ja hogy egyszer sem ? Biztos csakis a zsenijének köszönheti és nem a kocsijának. Alfonz mikor 2x VB. lett hány polet is nyert és kiket, milyen körülmények között is kellett megelőznie a versenyeken ahhoz, hogy VB legyen ?
Az meg egyenesen röhej, hogy a tavalyi VB.-t szvetter zsenijének tartják itt a fanok, holott minden normális azt mondja, hogy nem kicsi mákja volt, hiszen azt minden idióta tudta, hogy nem attól lesz szvetter VB, hogy első lesz, hanem attól, hogy alfonz nem lehet negyedik, vagy jobb.
Az már csak hab a tortán, hogy "véletlenül" pont a VB.-t eldöntő futam előtt kaptak a ladás petrovék valami aero csomagot, aminek a feladója nem a mikulás volt, hanem a redbull... Jól emlékszem ?A mindig is középszerű vilnöv ezek szerint legalább akkora zseni volt, mint most szvetter, hiszen pár év gurigázás után beleülhetett az akkori idők legjobbjába és üstökös VB. lehetett. Vagy puttony ? Vagy hambi ? Vagy rajkó ? Ezek nálam mind "egyszeri mák VB.-sek".
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #30462 üzenetére
Nehogy még nagyobb Red Bull előny legyen.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #30455 üzenetére
Igen, van. Bár ez pont régen nem így volt, kivártak az utolsó utáni percig vele. Elég lenne egy SC, addig is az autók úgy ahogy takarítanák a pályáról a vizet. De ami most volt, az erős túlzásnak számított, főleg az a rész, amikor söprögették a pályát. 09-es Malayon elég sokáig húzták, akkor jött a piros zászló, amikor már tényleg 80-nál is felúsztak.
De én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy a 80-as, 90-es években gyengébb technikával, messze nem ilyen bombabiztos autóban rótták a köröket, amíg lehetett. és régen is volt felelősségük.
Azért az erős, ezekben az autókban 'nehéz meghalni', hála az égnek. Lásd most a 24h-son McNish -t, vagy anno ugyan itt Kubica -t. -
emerico2004
aktív tag
válasz
Motion_Blur #30430 üzenetére
Nem az abszolút eredményt firtatom..... azzal tisztában vagyok hogy tisztán erőből 7. hely lenne reális hanem arról beszélek hogy kikap Rosbergtől pár tizeddel aztán versenyen is lassabb pár tizeddel átlagosan aztán hopp jön az asszony és körönként kap Rosberg 1,5 mp-tőle... .. na ezt nehéz megérteni .... ahogy a 2006-os brazil nagydíjat is...
Jah és a 2006-os idényhez hozzászólva renault lett a csapatvilágbajnok ergó övék volt a legerősebb autó. Jah és ha valaki nem emlékezne a 2006os brazil futamra ott a defekt után 3-4 mp-vel Massa elé tért vissza majdnem körhátrányban aztán onnan körönként 1,5-2mp adott Massanák.... Alonso még a fejsérült Massának nem tud 1,5-2öt adni. Nem hogy az a fittnek braziliában. -
Mastre
tag
válasz
Motion_Blur #30430 üzenetére
Fekszik is neki, de főleg az a lényeg, hogy olyankor nem számítanak az autók közti különbségek. Nagyon érzi a határokat, és képes azon menni. Nem véletlen az sem, hogy első között vált mindig inter vagy száraz gumira. Pont ugyanaz a helyzet, mint a kivezető köröknél. Hideg gumin verhetetlen.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #30419 üzenetére
értem, Vettel nem figyel oda és belemegy az előtte lévőbe, és Lajos a hibás... lévén ugye ő a fekete...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #30412 üzenetére
tudod, hogy a elqrt/brilliánasan végrehajtott arány Lajosnál nem is olyan rossz, Vettelnél ez valahogy végtelen a négyzeten...
-
Neoteric
addikt
válasz
Motion_Blur #30406 üzenetére
Szerintem le kell húzódni, csak épp most nem ideális ív jégpálya lett volna, ezért gondolom inkább lassított az ideálison, hogy majd menjen a jégre az aki akar..
-
Mastre
tag
válasz
Motion_Blur #30403 üzenetére
Ne kiáltsunk ki zseninek senkit, amíg nem láttuk minden versenyhelyzetben. Csak ennyi. Szerintem ebben a mezőnyben jelenleg 2 zseni található. A Mester, és aki már legyőzte kétszer. A többieknél még nem megalapozott a zseni jelző. Szerintem.
Habár a zseni tehetségre is utalhat. Ilyen formában akár Vettel, akár Hamilton, akár Rosberg is zseni lehet. De nekik még bizonyítani kell.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #30388 üzenetére
Meg amikor Kimi kiesett, akkor Alo aki a második helyen volt, szépen megnyerte a futamot.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30376 üzenetére
Minden hsz-od 90%-a feltételezés.
Ha Te hiszel valamiben vakon, akkor teljesen felesleges vitatkozni.Te meg mindenkinek ezt írod, aki nem ért egyet Veled
mod:
Kobayashiról én is jó véleménnyel vagyok, szeretem, jó pilóta. Bírtam volna nagyon, ha dobogón hozza be. Csak sajna nincs annyi hely a dobogó első három fokán, ahány pilótát én ott szívesen látnék
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30380 üzenetére
Ú de csúnya
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #30363 üzenetére
2008-ban? Azzal a Monza -i győzelemmel kell odalenni? Mit mutatott ezzel? Nézd vissza az előzményeket. Abban az évben a toro rosso majdhogynem erősebb volt, mint az rbr. Lásd, a kétbalkezes Bourdais is jól ment akkor.
A pontokat nem erre osztják... Vettel majdnem eltolta az amúgy biztos VB címet, a Ferrari zseniális technikai húzásainak köszönhetően tudott a végén VB lenni. Az autó már akkor is megvolt, csak ő maga nem nőtt fel hozzá. Mark 4, Seb 5 győzelmet szerzett. A törököt direktbe nem nézem, amikor Vettel kitette Webbo -t. Az is csak úgy fordulhatott elő, hogy előtte rászóltak Webberre, hogy vegye vissza a motorerőt...persze Vettel -nek elfelejtettek szólni. Nem véletlenül.Webber sem hülye... Tudja, hogy a legjobb autóban ül. Valszeg jövőre már nem az rbr -nél fog versenyezni. Egyébként tavaly is lehetett látni, hogy ki az első számú, Webbo-nak lépni kellett volna. Lásd az említett Török nagydíj, de mondhatnám a Hungaroringet is, ahol Vettel előbb lebontotta az új első szárnyat, majd ez miatt Webber autójáról megkapta a másikat.
Vettel -ben nincs semmi különleges, messze van a mezőny két top pilótájától. Kapott egy jó autót, ami minden körülmények között verhetetlen. Meg ugye az RBR mint csapat sem gyenge csomag. Majd a köv. nagydíjon kiderül, mit érnek a fújt diffuzor nélkül. Vettel már tegnap bizonyította ismét, hogy ha nagy a nyomás, akkor gondok adódnak a fejében. Mi lesz, ha nem a leggyorsabb autóban ül?
Nekem is megáll az eszem egy pár ember mondataitól, hidd el. Én legalább reálisan látom a dolgokat, mert egy olyan embernek szurkolok, akit tényleg utálok.(Hamilton) Nem csorgatom a nyálam mindig az aktuális legjobb után. És azért vagyok bosszús, jó lenne ha Hamilton összeszedné magát, és megmutatná, hogy hol kezdődik az, hogy TOP pilóta.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30363 üzenetére
Ha ez így van, akkor vajon Webber miért maradt a csapatnál eddig és miért szeretne továbbra is?
Mert ennek ellenére* is a legjobb szekér, és lazán tartja a másik 2 nagy istállót. (*a feltételezett butítás ellenére)
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #30356 üzenetére
Mert?
Meglátjuk(remélem) mit csinál Vettel akkor, amikor nem lesz alatta top autó. Tavaly a mindenki(általad is) lenézett, leócsárolt Webber Vettel -el pariban tudott lenni. Sőt, Vettel elég sokat idegeskedett, duzzogott a miatt, hogy nem tudja őt megverni. Idén valszeg gondoskodtak róla csapaton belül, hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő. Ennyit arról, ki mit mond.
-
Templomegere
senior tag
válasz
Motion_Blur #30173 üzenetére
mosdóban , sír , és borotválkozik
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #30173 üzenetére
Canada nem dry....
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #30129 üzenetére
Ha meg Gombos nem teszi a falra Lajost, akkor két meki ment volna el Vettelnek...
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30159 üzenetére
Tehát akkor saját csapattársat ki lehet ütni gond nélkül, a szabály nem véd a saját csapattárssal szemben?
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30129 üzenetére
Ezt a quali fölényt inkább az autónak tudom be. Lásd Webber a qualin negyedik nem százas autóval.
-
zolynet
veterán
válasz
Motion_Blur #30141 üzenetére
meg ugye ott a monacoi futam, bár más karakterisztikájú pálya
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30117 üzenetére
Sokszor azért nem volt veszélyeztetve idén.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30106 üzenetére
Csak nem röhögteti ki magát ennyire a szövetség.
-
Pitterix
őstag
válasz
Motion_Blur #30067 üzenetére
Jó az.
Buti talán beéri Vetit
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #30019 üzenetére
Buttonnak kinéz egy kis bünti nem?
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #30019 üzenetére
Button-nak verseny végén kinéz vagy 3x25sec bünti.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30006 üzenetére
Buttont csak leradírozzák a végeredményből.
-
Templomegere
senior tag
válasz
Motion_Blur #30006 üzenetére
gombos nem gond , kap elég büntit a végén .
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #29961 üzenetére
Nem darálják be, hogy ha ő jön be először!
FireKeeper: Pontosan így van.
Nem tud nyitni idő előtt, nem tudom miről beszélnek!
Massa se tudja előbb nyitni elvileg, mert az engedélyt megkapja, de a számítógép csak a "drs vonaltól" engedi használni. Vagy nem működik a rendszer.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29930 üzenetére
Button egy verseny alatt be akarja hozni Hamiltont a sportszerűtlenségi rátában.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #29464 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy versenytempóban sztem a Ferrari lesz a nyerő (vagy ha esni fog, akkor fene se tudja).
Szóval holnap lehet, hogy nem lesz meg neki az első hely. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #29443 üzenetére
ugy szokta...altat megint
(#29444) BMW001 Vettelben is az a baj.
-
válasz
Motion_Blur #29436 üzenetére
Veszel egy UK VPN elérést akárhol 5-6$-ért 1 hónapra és nézed a BBC oldalán.
A weblapjukon ráadásul 2 hétig bármikor elérhetőek az anyagok, így a futamokhoz sem vagy kötve időben, ha nem tudod élőben nézni.
Talán nem vág földhöz 1000FT három futamra.##############
A McLaren esőre optimalizált szárnyakkal fog menni az időmérőn. -
VD
őstag
válasz
Motion_Blur #29426 üzenetére
Jah, a kölcsön gyerek lenullázta a gépet.
Ha holnap is így fogják csókolgatni a falat, parádés futam lesz! -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #29422 üzenetére
ez a sorrend tetszik, lehet ilyen a befutó holnap
vettel el is rontotta :/
-
Mika1227
őstag
válasz
Motion_Blur #29417 üzenetére
Ja persze és így is tönkre verik a mezőnyt. Mi lenne ha jó lenne az a KERS? Nem is tudom lehet ez csak "duma", hogy nem jó! Bár az is igaz, hogy a belső kamerás felvételen lehet látni ha nem jó de akkor is......
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Motion_Blur #29380 üzenetére
azt hogy fogta meg.. nem semmi
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
nem nagyon látszik rajta...csak a párbezséd a végén...
-
Dumb
senior tag
válasz
Lenyírhatott volna pár sövényt!
-
shteer
titán
válasz
nagyon durva, többször visszanéztem. mit gépészkedett...
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #29366 üzenetére
Lesznek meg igy egy paran!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #29363 üzenetére
Jah... De inkább sok lett, túl rövidet fékezett. És pont a kerékvetőre tette, ami pont rosszul dobta meg. Szvsz, sima vezetői hiba.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #29345 üzenetére
Ezaz...
Persze ez sem az ő hibája volt, biztos megint rosszalkodtak a fékei.
A Mercik brutálisak eddig, főleg Rosberg. És a Ferrari is biztató. Itt az esély, hogy végre olyan rajtoljon elölről, aki meg is dolgozik érte.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #29350 üzenetére
Jól emlékszel, még Alonso se vakarta meg.
-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur #29350 üzenetére
Kell egy kivétel is, ami erősíti a szabályt...
szerk: ...vagy kettő.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #29347 üzenetére
Ne reménykedj.
-
Sirpi
senior tag
válasz
Motion_Blur #29330 üzenetére
-
Frenky89
addikt
válasz
Motion_Blur #29330 üzenetére
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29328 üzenetére
Hiába szimpatikusabb, ha egy szájba-adott maszlag az egész, nem ér lósz*rt se. Aláírom, hogy Monaco nem volt a pályafutása csúcsa, ezzel együtt én jobban örülnék, ha ugyan úgy hangot adna dolgainak, ahogy szokott. (emellé finomíthatna kissé a modorán a pályán, de ez az előző gondolatmenetemen semmit sem változtat)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #29326 üzenetére
akkor pletyka
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #29308 üzenetére
Pedig érthető...
Ami gurulna azt felemelve cipeljük, a kockást pedig megpróbáljuk gurítani, vagy...lófejből halászlé, a hülye vezetők abból is tudnak főzni.Ne szomorkodjon senki, szvetter és a bull már most VB.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #29308 üzenetére
Talán azért, mert így kiszűrhető az, hogy akit az első egyenesben megelőznek, az könnyedén vissza tudjon támadni a célegyenesben. Bár akkor meg nem értem mi értelme a két egyenesnek. Még jobban elveszi az F1 eddigi izgalmait, a védekező pilótának esélye sincs pozíciót védeni.
-
válasz
Motion_Blur #29278 üzenetére
-one sensing driver
-surprise, surprise. I know the stewards love me, really. -
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29268 üzenetére
"Nem 10-11 óra körül kell elindulni, ennyi a lényege"
OK, de én is kb. FIA GT futam szintű "tömegre" számítottam, nem erre
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29246 üzenetére
"75.000 teljesen hihető."
Hát ja, én már ki se "fértem". Feladtam az araszolást Fóton, kilátástalan volt a helyzet.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29243 üzenetére
Jött is egy leggyorsabb kör Norbitól. Ha hosszabb a futam, lehet, hogy beérik a slick. Bár az összes körben olyan furán szitált a segge, pedig a kigyorsítás íve már csont száraz volt, szóval lehet, hogy nem csak a gummi volt a bibi. De jó nap volt, és nagyon jó futam meg kell hagyni
-
Sundesz
addikt
válasz
Motion_Blur #29220 üzenetére
Tavaly is lett volna majdnem ennyi pontja Vettelnek, csak szerencsére akkor még az autó nem volt tökéletes.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29189 üzenetére
Én megyek
+1: Los MiniDriver megint nagyon jó
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #29195 üzenetére
Ez nagyon jó
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest