- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
IreN!CuS #34874 üzenetére
A Pirellinek elege lett a pazarlásból
Csak nekem tűnik úgy, hogy Hembery kijelentései ütik egymást. Mert így akkor 2013-tól még több szett gumit kell majd feleslegesen utaztatni...
-
kukinyo
addikt
válasz
IreN!CuS #34603 üzenetére
De igen olvastam
És engem nem érdekel senki pluszozása.Nekem van egy véleményem és kész.
Úgy látszik hogy ezt viszont te nem olvastad.
Hogy érdemben kivel lehet vitatkozni és kivel nem az nézőpont kérdése.Ha valaki érveléseit figyelmen kívül hagyják (mint ahogy általában a Hami rajongói teszik a többséggel,tisztelet a kivételnek) akkor tényleg nem.És valószínű hogy azért kell leírni 100x hogy talán egyszer el is gondolkodnak a mondandóján.
De én itt be is fejeztem -
Csepy
őstag
válasz
IreN!CuS #34116 üzenetére
Pontosan.
A linkelt videóban is a BBC szakkomentátorai, akik nem kis nevek (David Coulthard, Martin Brundle, és Eddie Jordan) is mind azt mondták, hogy 100% Maldonado hiája a koccanás, szóval felőlem mindenféle anti-Hamiltonos önjelölt ""szakértő"" (dupla idézőjelben) mondhat, amit akar, amíg a világ leg-szakavatottabb emberei szerint Maldonado a hibás.Regards: Csepy
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
IreN!CuS #33875 üzenetére
Nem lesz sajnos
Egyébként én vasárnap sokat fogom a fejemet a falba verni...
Képzeljük el Czollnert, aki megzavarodik a majdnem ugyanolyan Schumacher-Rosberg sisakok közt:
-Ééééés Schumacher! Vagy Rosberg? Nem ez Schumacher (Háttérből szólnak, hogy ez Perez) Nem, mégiscsak Rosberg Vagy Schumi?
...
5 perc múlva
...Elnézést kérek, Perezt láthattuk a képernyőn...
Szerk: Háát, az a 0,2mm kb. annyit tesz, hogy még az intereket sem teszik föl, de azért csúszkálnak. Mint a Hungaroringen a verseny közepénél.
-
C0d3r
addikt
válasz
IreN!CuS #33588 üzenetére
"Szerinte Webber továbbra is éhes a sikerre, és van még benne 3-4 év, amíg a csúcson lehet, ezért továbbra is vele képzeli el az istálló jövőjét."
Éhes _lenne_ a sikerre, és 3-4 évig még biztosan a bolondját tudják járatni vele, ezért továbbra is vele képzeli el az istálló jövőjét. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
IreN!CuS #33562 üzenetére
Szerintem nem jött be a Mclarennek az az új forma. Úgy volt, hogy az nagyon jól fejleszthető lesz, meg egyébként is a másik forma már a végét járja. Ehhez képest, az évadnyitó óta a Ferrari fejlődési görbéje a legjobb, úgy, hogy az egyik legjobban fejleszthető területet, a fújt diffúzort alig használják ki, ami a Mclarenen a legjobban működik jelenleg, de télen szedhetik le.
-
MPowerPH
félisten
válasz
IreN!CuS #33562 üzenetére
Igen. És ahhoz képest a Ferrari így sem lassú. Ha bejön a radikális irány, akkor nem kicsi esélyük van. Sőt, a fújt diffuzorok betiltásával az RBR és a Meki is arra kényszerül, hogy az autón nagyobb módosításokat végezzen el. Főleg a Meki....
Egyébként nem féltem az olaszokat, eddig soha nem fogtak mellé akkor, amikor merészet alkottak. 2005-ben sem az autóval volt a probléma, hanem a gumikkal. -
MPowerPH
félisten
válasz
IreN!CuS #33560 üzenetére
A fújt diffuzor betiltása a Ferrarinak kedvezne a legjobban. Az idei autó se a köré épült, nem is sikerült eltalálni úgy, ahogy a Mekinek és az RBR-nek. Ami még látszik, hogy a nélkül a Ferrari gyorsabb tudott lenni, mint az RBR, kb. annyival, mint most a Meki vs. RBR. Szerintem a legnagyobb hátrányba az McLaren kerülhet a fújt diffuzor betiltásával, ez látszott azon az egy futamon, ahol a pillangószelep nyitását korlátozták. Szvsz, sehol nem voltak azon az egy futamon.
Nálam jövőre a Ferrari az abszolút befutó, pont a tiltás miatt, és maga a Ferrari fejlesztési tempója, és felfogása miatt. Ráadásul jövőre talán elhagyják a konzervatív irányt, és újra elkezdenek autót csinálni. Régen ez miatt voltak akkora fölényben, pont mint most az RBR. Csak vissza kellene hozni Brawn -t. Mercedesnél úgysem engedik teljesen kibontakozni. Úgy nem lehet jó autót csinálni, hogy kikötéseket tesznek, és beleszólnak az autó fejlesztésébe.McCartman: Brawn se rosszabb ám... Neki is megvan a 3 VB cím, vagy tévedek? Benetton, Ferrari, Brawn GP. Most is lehetne alkotni, ha hagynák. Nem pénz kérdése itt sem.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
lenox
veterán
válasz
IreN!CuS #32363 üzenetére
Tevedtel, mert ezzel egyetertek (az elso harom bekezdessel). Es ha figyeled felteteles modot hasznaltal, tehat hogy jobban kijohetnek a kulonbsegek. Nem szuksegszeru, hogy ki is jonnek, nem szuksegszeru, hogy az eredmeny a valos erosorrendet mutatja.
Te innen ugy folytatod, hogy akkor nezed az egesz karriert, en meg ugy, hogy figyelembe veszem, hogy ki milyen autoval mit ert el. Szerinted az igy kapott szamok mutatjak a valos sorrendet, szerintem nem. Szerinted 2007-2011-bol szamolt adatok vannak kozelebb a valos sorrendhez, szerintem meg 2009-2011-bol szamoltak. En nem mondom, hogy ez utobbi megmondja a valosagot, csak hogy kozelebb van hozza, mint a 2007-2011. -
-
lenox
veterán
válasz
IreN!CuS #32334 üzenetére
Mar irtad, hogy nincs kedved, megis volt
.
Szerintem nem nekem rossz a felfogasom, hanem valaki masnak. Lehet, hogy neked egyertelmu, hogy az egesz karrierjuket kell nezni, nekem meg egyertelmu, hogy nem. Te egy Minardival, vagy egy 7. legjobb csapat altal szerzett gyozelmet ugyanannyira ertekelnel be, mint egy top csapattal szerzett gyozelmet. En fel tudom ezt fogni, hiaba allitod, hogy nem, es nem ertek vele egyet, nem fogadom el, mivel ez hulyeseg. Az a kulonbseg kettonk kozott, hogy en elfogadom, hogy a 2009-2011 eredmeny sem a vegso megkerdojelezhetetlen sorrendet mutatja a pilotak kozott, szerinted viszont csak az egesz karrier a mervado, ugyhogy te vagy az, aki ugyanazt hajtogatja.
Ja es ha jol latom alatta mar azert belattad, hogy nem igy van, csak felem nyomatod ezt a vedhetetlen allaspontot
.
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
IreN!CuS #32338 üzenetére
Ez megint nem lenne jó, mert lehet, hogy pl az a gumi amit adnál nekik az egyiknek kedvezne a stílusához, a másiknak nem, az egyik túlkormányozott autót akar, a másik pont ellenkezőleg, vagy egyszerűen csak attól a beszállítótól származó féket nem szereti az egyik, stb. 1000 meg 1000 dologot fel lehetne sorolni még így is, hogy azonos az autó, a motor, a pálya, a hőmérséklet, a szél, stb.
Ott van pl. Fisichella, mit össze szerencsétlenkedett a Ferrarival. Egyértelmű, hogy nem legjobb pilóta, de látszott, hogy az a Ferrari k... nem olyan, ami számára az ideális lenne.
De lehet olyan autó, olyan gumikkal és beállítással, ami tökéletesen illene hozzá, míg utána bárkit beültetnél, jó esetben azonnal meg tudná változtatni a stílusát, de alkalmazkodás jócskán elvenne a teljesítményéből. -
kukinyo
addikt
válasz
Látom jól elvagytok
Ez egy nagyon kétoldalú dolog.
A számok tényleg azt igazolják hogy Hamilton sikeresebb pilóta.ezek viszont csak nyers adatok.Ha tényleg el szeretnénk dönteni hogy melyikük a jobb,akkor nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni.Mélyen bele kell kukkantani a háttérbe is.
Ennek fényében szerintem Webber simán üti Hamiltont.
Ezt minden él és heccelődés nélkül mondom. -
Oliverda
titán
válasz
Kár a gőzért.
Másrészt egyértelmű, hogy Webber azonnal visszautasított volna egy McLaren-es szerződést, mert újoncként nem szeretett volna egy versenyképes autót. Kizárólag Hamilton lehet olyan arcátlan, hogy elfogadjon ilyen lehetőséget, mindenki más inkább egy Minardit választana.
-
lenox
veterán
válasz
IreN!CuS #32325 üzenetére
Te kezdted azzal, hogy Webber Minardis eveit szamoltad Hamilton mekis eveivel szemben, nem? En amugy nem allitottam be Webbert semmilyennek, foleg nem szovetkeztem valaki massal, hogy mi-ti csapatokat alkoss, ellenben megmutattam, hogy az altalad elohozott statisztikabol levont kovetkeztetes milyen gyenge labakon all. Ennyi, es nem tobb, nyilvan elo lehet huzni minden evbol meg 100 kulonbozo dolgot, nezetet, mind arnyalja a kepet, ettol meg az eredeti szamok, amiket irtal, hamis kepet mutatnak. Ugyanaz 2009-2011-re mar kevesbe hamis, persze, meg mindig az, hiszen ez F1, nem egyformak az autok, a csapatok, stb. De a mondanivalomat szerintem erted, es gondolnam, hogy ha 2009-2011-rol az a velemenyed, hogy nem helyes a statisztikadbol levont kovetkeztetes, akkor belatod, hogy ugyanez 2007-2011-re sem helyes, kulonben ez kettos merce lenne.
-
lenox
veterán
válasz
IreN!CuS #32323 üzenetére
Oke, akkor hogy forditva is igaz legyen azokat az eveket se szamitsuk, ahol Hamilton csapata 5. vagy rosszabb, es Webber csapata top 3-ban van. Valtozik valami?
Szerintem amugy eleve nem lehet szimplan a szamok alapjan eldonteni, hogy ki a jobb, nem is en hoztam ezt fel. Esetleg egy csapaton belul lehet ilyet, illetve kozos csapattarssal szemben elert eredmenyek alapjan.
-
lenox
veterán
válasz
IreN!CuS #32321 üzenetére
A csapat pontot meg balna stb. te vetted bele, en csak annyit tettem hozza, hogy a sereghajto csapatos teljesitmeny ne szamitson, mert hulyeseg osszehasonlitani egy top csapatban elert eredmennyel (2007-2008, erted, meki 2., redbull 6-7, szerinted tenyleg azert jobb Hamilton, mert a masodik legjobb autoval gyorsabb volt? Ez nyilvanvaloan csak egy vicc lehet.)
-
lenox
veterán
válasz
IreN!CuS #32319 üzenetére
Nezd, te talaltad ki, hogy milyen szamokat kell nezni, en csak azt tettem hozza, hogy oke, de valoszinuleg nem erdemes azokat az eveket szamolni, amikor Hamilton nem volt az F1-ben, illetve amikor Webber sereghajto csapatban volt. Igy marad a 2009-2011. Most neked ez sem tetszik, mert 1 hellyel gyengebb volt a Meki, de persze, amikor Webber 5 hellyel gyengebb csapatban volt, az nem tunt fel, meg nem erdekelt. Meg igy, hogy a szamok mar mast mutatnak, mint amit szeretnel, rogton melyebbre kell menni, nem eleg az altalad kitalalt szamokat nezni. Szerintem ez mar csak magyarazkodas, a teny meg az, hogy a szamokbol nem tudod kimutatni, hogy Hamilton jobb lenne, csak ugy, ha minden parametert te hatarozhatsz meg, az meg kb. semmit sem er, ilyet en is tudok, es rogton mas eredmeny jon ki.
-
-
lenox
veterán
válasz
IreN!CuS #32311 üzenetére
Szerintem azt mutatjak a szamok, hogy jo autoval kb. egal. Hamiltont szar autoban nem lattam, Webbert igen, o szuperul ment abban is. Hasonloan versenykepes autoban 2009-2011 vannak, ebben az idoszakban meg a Webber statisztikaja jobb. Szerintem azt a teljesitmenyt, amit egy elso 10-be be nem fero autoval Webber nyujtott ahhoz hasonlitani, amit Hamilton egy elso ketto helyre befero autoval tudott teljesen hibas gondolkodas.
-
stvnppp
senior tag
válasz
IreN!CuS #32311 üzenetére
Mondjuk ahhoz nem csak tehetség kell, hogy valaki bekerüljön egy csapathoz, és ott elsőszámú legyen... Vagy szerinted Petrov hogy került a Renaulthoz, vagy hogy a Ferrari miért nem tolja inkább Massát, vagy hogy Webber miért nem tud érvényesülni Vettel mellett, miközben ezelőtt minden csapattársával felvette a versenyt? Nem csak az a lényeg, hogy gyors legyen, hanem hogy tudjon képviselni egy franchiset, mert ezzel is több autót/energiaitalt tudnak eladni.
Jha, és ezen felül az se mindegy, hogy milyen stábbal indulsz neki, ki az ügynököd, az kiket ismer. Azért ha ismered a csapatfőnököt, akkor a csapatba könnyebben kerülhetsz be.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
IreN!CuS #32277 üzenetére
Statisztikák alapján nem lehet megítélni hogy ki a jobb. Ezt nem azért mondom hogy Webbert védjem, nyilvánvaló hogy Hamilton minden tekintetben jobb pilóta.
De mondjuk Button 2009-ig 1-2 villanást eltekintve a statisztikák alapján egy sikertelen tucatpilóta volt, aztán mégis csak VB lett és úgy ahogy, de tartja magát Hamilton mögött most is.
-
stvnppp
senior tag
válasz
IreN!CuS #32282 üzenetére
Mondjuk a 4 linkelt videóból kb 2 lehet a számlájára írni, a másik kettőnél csak utazott. (Valenciában Kova lassított féktáv előtt, Rosberges esetnél meg nem gondolhatod komolyan...)
A pályafutását meg szerintem nem kellene Hamiltonéhoz hasonlítanod, Hamilton egy Mclarennél kezdett, míg Webber kijárta a szopólétrát (Minardi pontszerzés!!!, Jaguar, majd pedig hosszú, sikertelen Red Bullos évek).
Amúgy elismerem, hogy Hamilton az egyik legjobb, de túl nagy egoja van, ami megnyilvánul a nyilatkozataiban. Alonsot is utáltam 2005-2006-2007-ban, de azóta volt pár sikertelen éve, amiből sokat tanult. Azóta az egyik kedvencem lett. -
boogie84
veterán
válasz
IreN!CuS #32272 üzenetére
Ha jól tudom nem Hamiltonon múlt h világbajnok lett. Talán úgy volt h Massa első lett az ominózus versenyen, és Hami szerencséje volt h vki kicsúszott előtte így ért be az 5 v 6. helyre amivel még épphogy világbajnok lett.
Ha jól emléxem.Egyébként nem értek egyet azzal h Webber jobb lenne. Viszont Hamiltonnak el kellene gondolkodnia, jobban kellene koncentrálnia mostanság...
Egyébként meg nem tudom miért idegesítitek fel ezen magatokat
-
kukinyo
addikt
válasz
IreN!CuS #32272 üzenetére
A flame-t ti generáljátok ezzel a hamilton istenítéssel.Nagyon unalmas hogy ő az isten.
Szerintem pont egy senki.A roncsderbiben lenne a helye.Csak sajnos nagyon védik,futtatják itt,ott,pontosabban a felsőbb körökben.
Szegény Webber viszont pont az ellenkezője,őt ott ütik,vágják ahol tudják.
Ami nem azt jelenti hogy rossz pilóta lenne.(#32273) grabber : Az angyalok fentről nézik a dolgokat,a csecsemők viszont mit tudnak még?
[ Módosította: ollie ]
-
McCartman
őstag
válasz
IreN!CuS #32267 üzenetére
Harcolhat , de lehetőleg ne nyerje meg ha nem muszáj.
Persze nem ismerjük a körülményeket , de ahol lekapják a kocsidról az új fejlesztésű szárnyat mikor versenyben vagy a VB címért mert a csapattárs összetörte a sajátját ott minden megtörténhet. És ez csak a jéghegy csúcsa lehet.
Egy Hamilton , Alsono szvsz nem szivesen asszisztálna mindehhez , de ők valószinű jobb pilóták is az ausztrálnál.
Ezzel megint visszakanyarodtunk a fentebb tárgyaltakhoz és , hogy mindenki tudja hol a helye.Úgyhogy , Maintain the gap.
-
Misi 007
őstag
válasz
IreN!CuS #31932 üzenetére
Senki nem mondta hogy egy lapon kell említeni a két esetet ez annak szólt aki azt állítja hogy Vettel nem tud előzni...
A másik hogy nem Vettelnek kell kockáztatnia mert nem ő van hátrányban és ha előz lehet hogy úgy járt volna mint most Massa akinek "véletlenül" nekiment hátulról...
Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest