- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
Depression #40158 üzenetére
Gyulám
-
Ricardo
titán
válasz
Depression #39562 üzenetére
Viccelsz? Mintha Palik szívének egy darabját téptpkvolna ki
-
D.Orion
veterán
válasz
Depression #39539 üzenetére
Hát, hogy több kárt csinál, mint hasznot az biztos... Egyszerűen gáz ez a srác...
(#39544) Depression: Én inkább vigyáznék rá, ha már abból kapom a fizetésem.
-
Timyyy
őstag
válasz
Depression #39495 üzenetére
Itthonról közvetítenek, szóval szinte biztos hogy csak annyit látnak mint mi.
-
Ricardo
titán
válasz
Én azért nem örülnék ha élő közvetítés közepén benyomnának pár tampon reklámot.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Elvileg itthonról közvetítenek.
-
shteer
titán
válasz
Depression #39468 üzenetére
még a SC start közben kiment benyáért
-
ronaldo
őstag
válasz
Depression #39436 üzenetére
Mármint másodszor? Mert az elsőt azt láttam.
Amúgy a Ferrari bánthatja, hogy nem hozta a KERS-t (persze a nem beázós fajtát) Mert Hamiltonnál azért látszott, hogy ha sok helyen nem is, de a top speed elérésében nagyban segít. "Biztonságosan" most pedig csak úgy lehet előzni itt, ha egyszerűen elmész mellette az egyenesben. Az 50m-rel később fékezek itt elég rizikós húzás
-
Ricardo
titán
válasz
Depression #39428 üzenetére
Ez a tizedik alkalommal volt unalmas, egy verseny összejön és elhúz, nekem azzal nincs gondom.
-
D.Orion
veterán
válasz
Depression #39421 üzenetére
Azért a Redbull-os srácoknak se kell szégyenkezniük.
Niko majdnem, necces volt. Szerencséje, hogy nem jött mögöttük senki.
-
shteer
titán
válasz
Depression #39419 üzenetére
igen, h alonso hátra kerüljön
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Depression #38377 üzenetére
nincs ezzel a pályával semmi baj, jó futam lett volna, ha nem kavarják meg a kezdést "lusta európaiak" miatt
ha korábban kezdik akkor nincs ekkora eső, és akkor lehet nyugodtan versenyezni. -
venember83
nagyúr
válasz
Depression #38042 üzenetére
Vagy úszva.
-
hunnylander
őstag
válasz
Depression #37396 üzenetére
Azért mert állítólag olyan súlyos vétséget követett el, ami miatt ki is zárták az előző futamról és kilátásba helyeztek további szankciókat.
Azért írom hogy állítólag, mert nincs idézet az esetről, és a stewardok amilyen kompetensek még néha értelmezni se tudják a dolgokat, és nem is ismerjük a konkrét kérdésekre adott konkrét válaszokat, enélkül lehetetlen eldönteni, hogy valójában mi rosszat mondhatott. Lehet, hogy egy f*ck you csapta ki a biztosítékot a stewardoknál?
-
hunnylander
őstag
válasz
Depression #37386 üzenetére
Ezt kérték tőlük: SHUT UP AND DRIVE!
Sőt, viccen kívül Lewisnak függőben van a bajnokságból való kizárás, ezért a nagy kussolás, le kell nyelniük a gombócot, nincs más választás.
-
JJános
addikt
válasz
Depression #37386 üzenetére
Hát valami volt.
Én úgy vettem ki, hogy ellentmondásba került a McLaren, és Hamilton.
Igaziból egy egyszerű egérből csináltak elefántot.Mert vagy Hamilton a negyedik, és Trulli harmadik, és fordítva. De nem. Példás ítéletet hoztak arra, ami hibát ők is elkövettek. FIA magát minősítette. De valami volt tényleg.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Depression #34507 üzenetére
Nem rosszindulat és különösebben nem is zavar. Nem szoktál Shell kúton tankolni? Tele van Palikos reklámmal, szóval valami szerződés van közöttük.
-
JColee
őstag
válasz
Depression #34507 üzenetére
hát, amikor nem adtak az élő adásban Shell reklámot, Laci koma elkezdte ecsetelni, hogy régen volt a gumi háború, most meg van a benya háború, és a Shell viszi a mobil laboratóriumot, de az a benzin igazából sima V-Power, mert a szabály tiltja bizonyos adalékok használatát
-
Oliverda
titán
válasz
Depression #34482 üzenetére
Már ha ott lesz a rajtrácsony... bár ma már olyat is olvasni lehetett hogy ő lesz és nem pedig Senna.
-
Oliverda
titán
válasz
Depression #32041 üzenetére
Meg lehet hogy az sem kedvezett neki hogy az első két futamon pörgött mint egy búgócsiga. Ezekután én sem neki kedveztem volna az biztos.
-
Ice!?
őstag
válasz
Depression #31603 üzenetére
Nem lenne rossz.
Motion_Blur: Sok marhaságot csináltak már idén.. Volt miből tanulniuk. Biztos tudják, hogy mit csinálnak.
-
Integra
titán
válasz
ha hamilton nem csinál valami agyatlant és az autó megy, akkor nem lehet tőle elvenni a vb-t
-
iguana
őstag
válasz
deal
-
válasz
nekem tetszene ez a sorrend
" Hami kiesik :-) "
ugy sem volt még komoly gond a kocsijával,ideje lenne.
ja,és mit szólnak majd többiek hogy még egyszer sem esett ki motorhiba miatt.
én Lajos helyében elrontanám,nehogy megharagudjanak a többiek -
válasz
Depression #31599 üzenetére
hát nem egyszerü gyerek.
azt mondják a kiállások után vezetni fogmegint massa leggyorsabb kör.
-
Gambit
őstag
válasz
Depression #31561 üzenetére
Nagyon durva volt, amit megfogott.
-
zolynet
veterán
válasz
Depression #31561 üzenetére
Lajos 6
és akkor jöjjön az eső újra
-
AMD Power
titán
válasz
Depression #31494 üzenetére
Lesz ez még rosszabb is.
Pá: Nem!
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Depression #27240 üzenetére
Sőőt! Ha minden autóban MS ült volna...
...akkor bizony Palik megőrült volna, "Nincs ember aki megelőzze ezt a fiatalembert, hát hogy előzte meg, mit csinál ez az ember...", majd elhallgatott volna egy system error felirattal a homlokán "xD"
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Depression #27220 üzenetére
Most nem azért mondom, de szvsz nem Rajkó okozza a csalódást hanem a Ferrari az autó konstrukciójával, ami néha kíváló néha meg rossz mint egy defektes tolókocsi, szvsz idén és tavaly is jobb autót csinált a McLaren, megbízhatóságban viszik a prímet, és szerintem az számít ilyen helyzetekben. Hiába erősebb a ferrari motor, ha nem megbízható akkor nem lehet vele VB-t nyerni, lásd McLaren 2005, Ferrari 2006.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Depression #27103 üzenetére
Kinek nem?
Az idény legjobbja szvsz... Igaz, hogy a favorit a lovagló finn nincs a helyzet magaslatán, de nem fáj a szívem. Bár szégyellje magát, nem ezt vártam tőle
Az ősellenség McLaren-esnek riszpekt, Vettel pedig, áááh nincs értelme mit mondanom
-
D@ni88
addikt
válasz
Depression #25841 üzenetére
Fogalmam sincs, de elég sokszor ment a pálya mellett, és amikor kipördült a fűre miután megelőzte Hamiltont, akkor bal kanyar volt. Utánna jött egy jobbos ott semmi nem történt, de már látszódott hogy egy kicsit remeg a jobb hátsó. És amikor ismét egy balos elnyújott kanyar jön, amikor a terhelés a jobboldalra esik át ismét, akkor megint hülyén elkezdte tolni a jobb hátulját.
-
DigitXT
félisten
válasz
Depression #25818 üzenetére
Én még arra tudok gondolni, hogy arra számított, hogy Hamilton jobban lemarad (mert az a visszaengedés szvsz erősen necces volt), erre megzavarta az, ahogy feltűnt közvetlen mögötte. Talán arra is gondolhatott, hogy még úgysem előzheti meg, hiszen tkp. nem engedte "rendesen" vissza... (Többen kérdezték, hogy mi lett volna a "rendes visszaengedés", szerintem annyi minimum, hogy elveszi a gázt, és egyértelműen maga elé engedi. Ezzel kapcsolatban persze a tényeket csak a telemetriai adatok tudnák megmutatni, a felvételen viszont eléggé úgy néz ki, hogy fej-fej mellett gyorsít ki Kimivel, amit viszont én pl. nem neveznék "rendes" visszaengedésnek, emiatt persze nagyon - túl - közel maradt hozzá.) Persze az egész marhagyorsan zajlott le, szóval talán még Kimi sem tudja megmondani, hogy épp mire gondolt.
Egyébként ha Hamilton szép nyugodtan befordul utána, akkor simán megcsíphette volna az Eau Rouge után a hosszú egyenesben, mivel valóban bátrabban/jobban tudott menni: úgy tiszta marad(hatot)t volna a verseny, szerintem. Amúgy az is gáz volt Kimitől, hogy a bukótérben rágyorsul - szerk: mármint később -, szóval ezután a kiszorítósdi után (az esővel párhuzamosan) tökéletesen kaotikussá vált a helyzet.
(Amúgy tényleg kiszorította Lewist, viszont erre valamennyire volt is hely, tehát valójában csak agresszíven visszaverte a támadást.
Persze ugyanúgy bele lehet kötni ebbe, mint abba, hogy Lewis miután "kieresztette" - ezzel elkerülve az ütközést -, miért tolta padlógázon (?) fej-fej mellett Kimivel... Kemény csata volt.
)
Amúgy tök izgalmas volt az utsó pár kör, és Heidfeld nagyon nagyot húzott.
(Azért Bourdais-t is sajnálom kicsit...!) -
Oliverda
titán
válasz
Depression #25818 üzenetére
A cikázás meg meglökni a másikat hátulról az nem ügy.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest