- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20518 üzenetére
Kiminél kihagytál egyet: a Világbajnok
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Aha, szóval ezekből lehet választani?
Én szeretném használni a The Dream jelzőt! Megkaphatom, vagy ezt Te szeretnéd?
-
brownus
veterán
válasz
ezt betehetem a viccrovatba? ;t ;d
(édesistenem)
-
Markgx10
őstag
válasz
Köszi, hogy megszabod, hogy milyen nevet lehet használni a TEJCSOKIRA.
Biztos ezentúl mindenki a te szabályaid szerint játszik majd
-
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander #20517 üzenetére
Csak én érzem úgy, mintha valami óvodába tévedtem volna?
De Superman tud lézert lőni a szemével, de nem, mert Batman meg okosabb, viszont Hulk meg ronda zöld, anyuuuuuu... -
Jadro
veterán
válasz
hunnylander #20487 üzenetére
Az elvakult fanatizmus ugyanilyen idegesítő tud lenni hidd el.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20487 üzenetére
Tényleg nem rosszindulatból, de egy kicsit visszavehetnél magadból. Nem a Te dolgod eldönteni, hogy xy maradhat-e a fórumon, vagy sem. Lehet, hogy a Te életed = Lewis Hamilton, de attól még elzárhatnád magadon a csapot, mert fosod a szót, ha kell, ha nem.
Peace!
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #20486 üzenetére
Lewisnak a szuksegesnel tobbet tankoltak
Aha, az elso kiallasnal, a 21. korben. Kar, hogy a 30-38. korrol van szo...
De esoben nincs olyan sok jelentosege a benzinmennyisegnek
Aha, azert ha most elmagyarazod nekem, hogy 20 kornyi benzin nem szamit, akkor azert meg fogom kerdojelezni a hozzaertesedet.
De a perdonto, hogy ki volt jobb esoben...
Szal ha a gyorsasag nem jott ossze, akkor probalkozol a megpordulessel?
Nem lehet, hogy megis inkabb tuloztal?
-
törölt tag
válasz
hunnylander #20480 üzenetére
kellene nekik egy vezető, tudod, aki mutatja az utat....
ps.:
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #20477 üzenetére
Az oké hogy te nem írtad de én ezzel nem értettem egyet:A Barika meg a Szoros becenev, es nem tiszteletlensegbol volt hasznalva, hanem epphogy meltato szovegben, gratulacioban mert szerintem a szőrös neméppen kedves becenév de még a barika vagy a bárány sem túl hízelgő ránézve de ez az én véleményem.Bár amit én írtam az való igaz hogy kicsit keményebb de már a sok ömlengésedtől LH kapcsán kikívánkozott belőlem.
Hát komolyan eszem megáll ezt úgy mondod mintha te olyan sokkal hozzájárultál volna a topik vagy esetleg a PH színvonalához.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20476 üzenetére
Mind1, értelek. Abban sztem egyet értünk, hogy a majom meg a szőrös azért nem ugyanaz a kategória.
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #20471 üzenetére
Mi az, hogy ha így kezded?
Dragbajnok kb. 2 évvel korábban regisztrált nálad! Azért, mert nem írkálja tele a fórumot a hülyeségével, még nem kell elítélni! Neki is lehetne minden második hozzászólása, hogy a BMW a legjobb, de nem teszi, mert semmi értelme nem lenne! Példát vehetnél róla!
De, hogy ON is legyek:
-
Dragbajnok
tag
válasz
Hát ha Barrichello lehet bárányozni meg szőrösözni akkorr LH-t mértnelehetne igy?
Amúgy meg meglehet nézni ki regelt hamarabb csak én inkább olvasója vagyok a fórumnak mint hsz gyűjtője. -
tuskooo
addikt
válasz
Ezért azért nem nagyon rúgnak ki sztem senkit...mondjuk, hogy parasztság lenne, az tuti.
-
Oczu
senior tag
válasz
hunnylander #20469 üzenetére
A hetvege tanulsaga: SILVERSTONE ROCKS!
Azért látszik, egy kicsit hideg van
A két kis hegy a pólón
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #20460 üzenetére
Milenne ha LH-t porchmonkey-nak (küszöbmajomnak) becéznénk?
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20456 üzenetére
Eh, nem mind1? Amúgy kicsit fehér hozzá az avatar arcszíne, nem gondolod? Ja amúgy ez simán elmegy flattopnak, nem feltétlenül afro.
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #20463 üzenetére
még egyszer elmondom: amit másnak mondasz, az nem jön ide, eddig sem említettem, ezután sem fogom, sőt, még én jelentettem ki, hogy semmi köze ahhoz, amiről mi beszélünk, ennek ellenére csak megpróbálod belekeverni. ha nem érted, mit írok, kérdezd meg, de ne írogass ide baromságokat. még mindig az intermediate guminál tartunk, ami nem esőgumi. ennyi.
vajon a hamilton rajongás és az iq-blaster-ség nálad csak egy véletlen egyezés, vagy szorosan összefügg?
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #20442 üzenetére
az, hogy a többiek egy másik fórumozónak egy másik szövegkörnyezetben mit mondanak, vagy mit nem, ehhez az ég világon semmi köze. nem értem, miért beszélsz másokról? egyedül rólad volt szó..egyedül te értelmezel félre dolgokat, de mostmár olvasom a többiek hozzászólását, látom mással más szövegkörnyezetben is belebonyolódsz a dolgokba.
-
deniro2
senior tag
válasz
Miért, te játékmaci vagy? Netán arra célzol, hogy rasszista megnyílvánulás volt a részemről a Luisz név leírása és nem vagyok méltó az avatáromhoz?
Na, hagyjuk és felejtsük el egymást. -
!Overdose!
őstag
válasz
Miért? Te medve vagy?
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #20446 üzenetére
Azt kerdeztem, hogy szerinted mikor volt az, amikor Kimi uj gumikkal sem tudott gyorsabb lenni Lewisnal, ahogy allitottad. Erted a kerdest? Csak mert amit irtal, annak ehhez semmi koze...
Egyebkent meg nem tudsz angolul, vagy szandekosan csusztatsz, mert MW ezt a futam befejezo reszere mondta...
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #20442 üzenetére
Attól, hogy más is rosszul használja még nem lesz helyes!
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #20432 üzenetére
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #20430 üzenetére
En Kimirol nem mondtam semmit. En arra probaltam ravilagitani, hogy eleg fura logikad van, hogy szerinted azert esomeno Lewis, mert gyorsabb volt Kiminel, aki be volt ragadva Kova moge.
Amugy szerinted mikor volt az, amikor Kimi uj eso (jo, intermed) gumikkal sem tudott gyorsabb lenni, mint Lewis? Csak mert a verseny elejen 10 korig be volt ragadva mas moge (utana meg gyorsabb volt nala, de szerinted ez nem szamit), amikor meg a 30. korben lecserelte, akkor Lewis konnyu autoval ment, o meg nehezzel, szal szerintem ezt nem lehet osszehasonlitani. Szal hogy tudod ebbol azt a kovetkeztetest levonni, hogy Lewis volt a gyorsabb? Szerintem nem lehet, es amit irsz az joindulatuan is tulzas...
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #20433 üzenetére
ha picit belegondolsz, az intermediate szó mit is jelent, rájössz, csak Te beszélsz intermediate-esőgumiról, még a Palik és a Czollner is tisztában van vele, hogy ez nem az.
tényleg csak a Te kedvedért, hátha észreveszed magad...
Az intermediate gumikat viszont kifejezetten arra a körülményekre találták ki, amikor ugyan még nincs szükség teljes mértékben az eső gumi használatára, de a pálya tapadása bizonytalan. Így ez a gumitípus használható esős részeken is, de megállja a helyét száraz pályán is, igaz, ekkor jelentős mértékben csökken a teljesítménye. Az ilyen abroncsok széles hőmérsékleti körülmények között (30-tól 100C-ig) képesek üzemelni.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #20432 üzenetére
Érdekes, az ember azt gondolná, hogy Lewis jobban használja a gumikat.
És most nem az - állítólagos - elfékezgetéseire gondolok, hanem csak úgy általában a vezetési stlíusára. -
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #20430 üzenetére
már megint miről beszélsz? Raikonnennek az egész verseny alatt nem is volt fent esőgumi..
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #20423 üzenetére
Aha, tehat ha Kimi Kova moge beragadva nem tud esoben sajat tempoban menni, akkor Lewis esomeno... Ertem. Ezen azert meg gondolkoznek, mielott elfogadnam igaznak, ha nem gond.
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #20418 üzenetére
Nekem meg ugy tunik, hogy egy (na jo, tobb) smileyt eleg vadul tudsz ertelmezni, nehogy az engine mappinget is hasonlo vad fantaziaval ertelmezd, mert akkor sok ertelme nincs...
-
uszkart
tag
válasz
hunnylander #20420 üzenetére
Wow, és a pilóták mindíg megmondják igazából mi történik velük!
Sablonnyilatkozat! Közhely! -
uszkart
tag
válasz
hunnylander #20418 üzenetére
Ügyes vagy! És ennek mi köze van ahhoz, hogy megragadt!
-
uszkart
tag
válasz
hunnylander #20415 üzenetére
Nyilván!
Nekem az jön le, hogy az enyhe jobbos előtt igen nagyot lassult! -
uszkart
tag
válasz
hunnylander #20401 üzenetére
Amúgy, ha jobban megnézed Kimi jobban kapta el a rajtot. Haminak meg kb. annyi dolga volt, hogy rálépjen a gázra, mivel Webber befelé húzott. Meg azt sem csodálom, hogy Kiminek nem jutott eszébe a pálya bal szélén elmenni. A sebességkülönbség az ok!
De, hogy még egy kicsit kötekedjek. Hami hogy ment el Heikki mellet, hm? Az a féktáv enyhén szólva is hosszú volt. -
D@ni88
addikt
válasz
azon nem volt mitt nem észrevennie
elment előle Webber.. Kimi jobban kapta el csak hát előről és oldalról zárták így beállt a sorba ennyi.
Amúgy meg sokaljátok a HA szavakat
2 hete mi volt? hogy Ha Hamilton nem kap 2x büntit. De kapott szval akkor jogos volt a HA akkor most is
Amúgy én sem szeretem a Ha szótagot főleg nem amikor hozzákapcsolódik a milton -
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander #20390 üzenetére
Rendben, a 2. kiállásra még igaz is lehet.
Te sem írhatsz mindig hülyeséget. -
tuskooo
addikt
válasz
Az egy dolog, de ha nem megy Kimi elé, akkor ő is kb ugyanolyan gyors lett vna, mint Hamilton.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20393 üzenetére
A 4.-re: azt azért ne felejtsd el, ha Webber a másik irányba húz, akkor teljesen más lett vna, sőt, ha nem húz sehova, akkor se biztos, hogy ő fordult vna elsőnek.
-
helkis
veterán
válasz
hunnylander #20386 üzenetére
szegény Massa, idén tényleg csak másodhegedűs lesz, pedig tud a srác szvsz, csak nem tudja állandóan összerakni a dolgot, ahogy Heidfeld vagy Kova, + vicc (valahol olvastam) hogy a csapat még bocsánatot is kért tőle, hogy elrontották a hétvégéjét..
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #20386 üzenetére
Egy fenet fogjak kihagyni, csak trukkos a website stilusa. Nem vettem eszre a More linket. Ott lesznek ok is, csodalkoztam is volna ha nem.
-
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander #20377 üzenetére
Ha Kimi az extreme-mel kezdett volna Lewisra veszelyes lenni, akkor Lewis is bejott volna extremert mivel tengernyi ideje volt mar akkorra es az elso helyre jott volna vissza.
Te miről beszélsz tulajdonképpen? Kimi és Hamilton egyszerre jöttek be a boxba, ha ekkor a Ferrari meghúzza az extrém gumit milyen előnye lett volna Lewisnak? De, mégha 3 kör után hívták volna vissza Kimit extrém gumiért, akkor is bajosan állt volna vissza az élre Hami, tekintve, hogy kb. 6-7 másodpercet rontott a kopott gumi, míg az extrém simán 8-10-et javított volna Barika köreiből kiindulva...
-
uszkart
tag
válasz
hunnylander #20378 üzenetére
Hagyjuk, hiába is érvelek!
Akkor majd várjuk meg a 2008-as szezon utolsó versenyét, amikor majd már nem lesz több verseny a javításra. Aki nyer, az nyer.
Én ugyan biztosan nem fogadok majd Hamira.
Az összes Hami drukker tegye a szívére a kezét és mondja, hogy fogja bírni cérnával a srác. De csak akkor, ha el is hiszitek! -
lsc
nagyúr
válasz
hunnylander #20378 üzenetére
Az előző két versenyen elég érdekesen "brillírozott"
.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
"a verseny utolso harmadaban mar csak cammogott, sajat kepessegeihez merten -3-4 masodperccel lassab koridoket autozva"
Ezt mikor mesélte neked?
-
tuskooo
addikt
válasz
Azt azért számold bele, hogy nem biztos, hogy a mclaren jól reagált vna. Elismerem, hogy jól taktikáztak, meg ő is jól ment, de kellett hozzá a szerencse (vagy inkább a ferrari bénázása) is, hogy ilyen simán első legyen.
-
uszkart
tag
válasz
hunnylander #20316 üzenetére
Én elismerem, hogy Hami remekül ment. Elismerem a tehetségét. Ezt senki sem vitatja.
Te viszont a nyilvánvalót nem látod be. Fejben még nem elég erős. Vegyük pl. a tavalyi Brazil nagydíjat. (Sztem a legjobb példa.) Mikor a rajt után Alonso elment. Ha higgadt maradt volna, vár mondjuk a célegyenesig, ahol lehet előzni. Na mindegy!
Tény, hogy van bennem némi ellenszenv vele kapcsolatban, több okból is.
Szerintem mind fizikailag, mind szellemileg más elől menni, senkitől nem zavartatva és más a mezőny közepén küszködni. Lásd.: Magny Cours! -
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20372 üzenetére
Azért te is érzed, h Kimi elvert vna mindenkit keményen, ha 2.! alkalommal extrémet kapott vna. És akkor már esett is rendesen, egyáltalán nem lett vna vad. Összességében Hamiltonnak sokkal gyorsabbra jött ki a verseny, akkor Kimi szvsz megfoghatta vna, főleg a végén, amikor már száradóban volt a pálya.
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #20333 üzenetére
Ha a Ferrari esogumit tett volna fel Kiminek, amikor 1 sec-en belul kijottek kereket cserelni, akkor Hamilton tovig leszopta volna, nem? Ennek fenyeben a senki nem tudta volna megfogni kicsit eros.
Teny, hogy a Meki es Hami is jol nyomta, a verseny egeszet nezve jobban, mint barki mas, teljesen megerdemelt a gyozelem, a Ferka taktika ultra szar volt, Massa is hasonlo, de amit te adsz elo az azert tulzas. -
Pá
addikt
válasz
hunnylander #20368 üzenetére
Firefox3, muhaahhahhahah
Itt IE 6 van.Oliverda: kösz, így mükszik
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #20358 üzenetére
Nekem nem engedi megnyitni a fileokat, azt írja ki, hogy damaged...
Másnál is rossz, vagy csak a melóhelyi gépem szarakszik? -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #20362 üzenetére
Óvatosabbnak... Azért növelte a verseny vége fele Hamilton az előnyét, mert óvatos volt, elől lévén. Vagy Ron bácsi csitította ugye, no mindegy.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #20362 üzenetére
Pontosan.
Kimiék kicsit kockáztattak, hogy megelőzzék Hamiltont. Kb már két kör után látni lehetett, hogy nem jött be a dolog. Megpróbálták, na bumm, innentől hagyni kellett volna a fenébe, szépen visszacserélni a gumit és kényelmesen bekocsikázni a második helyen.Ehelyett ment a töketlen szenvedés, ami után ez a negyedik hely még kifejezetten üditő végkifejlet lett.
Még mindig nem értem. Na mindegy, remélem legalább utólag kielemzik és tanulnak belőle. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20358 üzenetére
Thx!
Kova a 10. körben forgott.
-
Pá
addikt
válasz
Egyébként érdekes ez a taktikai dolog. Pont gondolkoztam rajta verseny közben/után, hogy milyen apróságokon múlnak dolgok.
Pl ha a rajtnál Webber nem Kimire zár rá, hanem Hamiltonra és Kimi fordul elsőként, akkor az első boxkiállásra valószínűleg úgy érkeznek, hogy Kimi van előrrébb. Ebben a helyzetben lehet, hogy pont fordítva játszódik le az egész. Kimi választja a konzervatív stratégiát és lecserélni a kereket, hiszen Ő van pozicióban, csak őriznie kell, míg Hamilton kényszerült volna rá a kockázatosabb támadó stratégiára és lett volna kénytelen bevállalni egy kis rizikót az előzés érdekében.
Persze tudom, hogy nincs ha, meg lehet, hogy ebben az esetben sem így történt volna, nem is azért mondom ezt. Csak érdekesnek gondolom, hogy milyen apróságokon (Webber a rajtnál jobbra vagy balra húzódik) milyen sokminden múlhat.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20330 üzenetére
Hagyd már rá ezt a black flaget...soha nem intenek ki ilyenért senkit...a nyomás pedig...értem, volt rajta nyomás, de jó helyről rajtolt, utána a saját ütemében autózhatott, szval ez messze nem az a nyomás, mint ami pl akkor volt, amikor a 13. helyen volt (és ott hibázott is). Ne tartsd azért ugyanolyan nyomásnak a hazai pálya tényét meg pl azt, h nincs sehol, amikor nagyon kellene menni.
b-type: az elején Hamiltonnak kedvezett jobban az idő, utána Kiminek, nem hiszem, hogy sok köze volt ennek bármi máshoz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Azért a nagy ömlengések közepette azt vágod, hogy azonos üzemanyag terhelés mellett, azonos gumikon, tiszta pályán Kimi körönként 6-7 tizeddel hazavágta a kis kedvencedet?
Ettől függetlenül nagy respekt Hamiltonnak, csak a tisztán látás kedvéért jegyeztem meg
p.s.: most viszont Te segíthetnél ki a race lap analysis-el pdf-el, mert nem találom
-
sh4d0w
félisten
válasz
hunnylander #20316 üzenetére
Valószínűleg az ellendrukkerek azért ellendrukkerek, mert nincs bennük empátia, sőt, teljes unszimpátia van.
A Ferrari meg mintha visszatérne a 21 év sikertelen időszakához. '79-től estek keltek, '95-ben odakerült egy angol-francia-német trió, akik befuttatták a csapatot ismét, visszaterelték a helyes útra. Most, hogy visszakerült az olaszok kezébe az irányítás, megint jönnek a hülyeségek; még az rendben, hogy elsőre nem cseréltek kereket Kimminek, de azt már nem fogom fel, miért nem hívták vissza, amikor a mögötte jövők körönként 5-8 másodperceket vertek rá... Persze Brawn megmutatta, hogy is kell taktikázni, le a kalappal!
-
ronaldo
őstag
válasz
hunnylander #20244 üzenetére
Szerintem nem 19-re húztak lapot, csak mert hamilton ellen muszáj ilyen eszközökhöz folyamodni. Már csak azért sem, mert az előtte levő 6-7 körben oda vissza pofozta az 'angolt'. Egyszerűen nem gondoltak az esőre. Ez még bocsánatos elbaszás lett volna, sajnos amit utána csináltak a Ferrarinál, már nem az volt. Még két pont lett volna, ahol ha lépnek, akkor előrébb kerülnek. Talán dobogóra felléphetett volna...
Amúgy nem tudom emlékszel-e, pontosan így (ahogy Kiminek nem jött be) mákolt egy futamot monacóban is hamilton.
Ezen a pályán összességében olyan 15-20 jó köre volt, azt leszámítva vagy Kimi vagy Heidfeld/Kubica illetve még előtte Webber a futam elején is gyorsabb volt nála. Ahogy láthattuk, hogy Kovánál egy szett gumi elbaszta a versenyt, úgy a csapattársának meg szerencséje volt. Ezért nem szeretem az esős versenyeket. Párszor jó poén, de ha így folytatódik, gyakorlatilag a lutri dönti el a végső vb címet.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #20274 üzenetére
Nagyon nagy
-
gV
őstag
válasz
Kimi is emberbol van
miért eddig droidnak gondoltad
#20285 elhiszed h ezt eddig is tudtam
#20286 én ebben nem látok semmi kivetni valót, lehetett volna h gyorsan eláll az eső mint ah szombaton ez meg is történt
-
venember83
nagyúr
válasz
De ez már rá vall: Taken from an interview in Saturday's Silverstone Red Bulletin issue, Kimi says: "I don't mind what people think too much. If they ask nice questions then yes, but for sure if they ask stupid questions I won't answer and they will think I'm a dickhead. But it goes both ways. If everyone's nice to eachother it's much easier."
A fotós meg a cikk szerint a finn cuccain térdelt, ami szintén nem volt valami szép gesztus.
-
tuskooo
addikt
válasz
Naja, elég pofátlanok szoktak lenni a fotósok, nem túl meglepő a dolog. Meg amúgy minek belemászni a képébe, van zoom is már egy ideje, nem?
Pá: hát, elég mókásan festett az egész. A fotós amilyen idétlenül elfeküdt, utána meg mindenki, mintha mi sem történt vna
-
Pá
addikt
válasz
Miért gondolod, hogy idegből csinálta?
Lehet, hogy viccnek szánta. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
hunnylander #20266 üzenetére
Arra rájöttem én is, csak nem tudtam biztosan, hogy angol e az édesanyja, vagy walesi, vagy skót például.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
hunnylander #20242 üzenetére
Erre gondolsz?
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #20252 üzenetére
Amúgy Hami tényleg jól végigvitte a mekit, csak hazai pálya.Hát sokkal többet vártam ettől a futamtól.
Minden esetre érdekes volt. -
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20252 üzenetére
Ezzel alapvetően nincs is gond, de évek óta mindig előfordul, h vki folyton csúszkál, pörög, és ez fel se merült sose. Szval ahogy szted a versenybírók kivételeznek a ferrarival, úgy akarod te szintén kivételezve minden hülyeségért büntetni őket...
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20249 üzenetére
Ezért black flaget...te is jó vagy. Meg nem mondom, hogy mikor intettek ki valakit, de azóta volt egy rakás ennél akár rosszabb eset is. Simán nem szívesen intenek ki bárkit is. Az meg már nc, hogy még mindig ott tartasz, h Hamiltont miért büntetik, ha szabálytalanságot csinál.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20244 üzenetére
Egyáltalán nem volt muszáj, kellően gyors volt előtte. Szimplán egy rossz döntés volt, ennyi.
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #20240 üzenetére
Hja. Brawn a Hondát Birkával behozatta harmadiknak a sorvégéről, Kimi meg csak negyedik lett. De ahogy látom ez több csapatot érint. Valahogy nehezen tudják kiszámolni, hogyha egy autó egy gumiszettel körnként 5 másodpercel gyorsabb akkor már 5 körre is érdemes kereket cserélni! És annyi víz, amennyi volt a pályán, nem tünik el 5 kör alatt.
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander #20240 üzenetére
Gondolom azt gondolták, hogy kevés eső jön, utána felszáradt a pálya. Ha visszaemlékszel a francia nagydíjra ott is esőt jósoltak még se jött be.
-
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #20225 üzenetére
Egyszer Massa ütött el majdnem egyet, egy pedig szimplán átrohant a pályán. Én ennyit láttam.
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #20222 üzenetére
akkor olvasd vissza magad, ne magyarázkodj.
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #20212 üzenetére
valahol megjegyeztem hogy hurrá harmadikok lettünk.
de nem ömlengtem tele 30 hsz-t vele továbbá nem álltam neki szapulni mindenki mást.
és ettől te még ovis maradsz, ez van. ezen csak te magad tudnál változtatni, de nem megy.
hülyegyerek vagy, ezt érdemled.
befejezhetnéd végre. -
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #20216 üzenetére
Hamiltont nem csak a hibáiért szapulják sokan, hanem a kiállhatatlan irritáló személyiségéért!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #20198 üzenetére
Ritka nagy hülyeségeket írsz le...
Ha ezt teszi a Hami mámor, akkor sose leszek az.
Sőt ha jövőre a Ferrari elfelejtene autót gyártani, akkor nem is nézném a Forma1-et.
És ha lehet linkeld be amikor ennyi képet rakott fel valaki egymás után a Merciről.
Hami-t nem csak a személyisége miatt utáljuk sokan, hanem ezért mert ilyen drukkerjei vannak , mint te.
Másból se állsz az utolsó pár hsz óta, mint az ömlengésből! -
JColee
őstag
válasz
hunnylander #20212 üzenetére
te meg nehogy szívességet tegyél vkinek és simán linkeld a képeket amiket ugyis aki akar megtalál
lehet ezt így is csinálnihunnylander
kimi taktikáját elrontották +ő is hibázott nem kell túllihegni
hamilton nagyon jót ment ma+jó vt a taktika -
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #20206 üzenetére
Mert most mit hibázott Kimi mond már meg? Behozta a hány másodperces előnyét Haminek? volt az 6,5... Aztán arról ő meg tehet ám hogy nem cseréltek gumit, olyan gumival esélytelen volt és úgy ment vagy 7kört és kapta a másodperceket rendesen 5-8as intervallumon belül... hát igen tehet róla. Kb annyira mint amikor Haminek vászonig kopott a gumi! Ez van Ennyire elfogult vagy. Akkor beláttad most nem. Sötét vagy mint ... az éjszaka
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #20206 üzenetére
nem, te valóban nem utánzol senkit, te szimplán hülyét csinálsz magadból újfent...
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #20204 üzenetére
ha lehet akkor ne lassítsuk a PH-t ilyen képek beszúrásával sztem... tegyél oda linket. Mert akinek 1megás nete van annak azért ezt a sok képet pár másodpercig eltölti.
De ha ennyire Hamikét akarod látni és a nagy arcát akkor ne csak a falat tapétáztasd le Hamike tapétával hanem magát a bútorokat is meg minden mást.
én a WC csészén gondolkozok -
mexx0407
tag
válasz
hunnylander #20198 üzenetére
Nem volt jó az autoja ennyi ..............
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #20193 üzenetére
Nem Lewis kente el a többi száját
Hanem Massa alapból a sajátját, Kimiét meg a Ferrari... Ennyi
-
!Overdose!
őstag
válasz
Sokak nevében kérlek arra, hogy több teljesen felesleges képet ne rakj be!
Köszönöm!
-
Integra
titán
válasz
szerintem hamilton megnyerte nagyon szép versenyzéssel a futamot.
az meg amit te itt hordasz össze ellenfelei szájának elkenéséről, ez már csak a te agyad torz szüleménye, semmi több.és befejezhetnéd ezt a fekete zászlózást és a többi agymenésed is.
tiszta óvoda amit művelsz megint.. -
simonzé
addikt
válasz
hunnylander #20006 üzenetére
Elfogultság minden irányból. Te Hami felé, Vagamo a Ferrari felé. meg kéne próbálni nem valaki ELLEN, hanem valakiÉRT szurkolni.
ez így gáz. -
törölt tag
válasz
hunnylander #19923 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy Lewis nem tudta volna megverni Kova'-t tegnap. Sztem ő is ezen volt elgondolkozva...nagyon jó kört rakott össze Kovalainen.
Egyébként is jó az a srác, kellene is egy futamgyőzelem neki, hogy kicsit megmutatkozzon tudja-e versenyben, F1-ben a győztes szintet....és persze hogy kicsit megerősödjön fejben.
Én drukkolok Kova'-nak, elsősorban Hamilton-nak, de tök örülnék ha Kovalainen behúzná ezt a futamot.
szerk: Na meg Webber-nek is kijárna a győzelem.. -
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #19930 üzenetére
de legalább nem felhőszakadás lesz
mert light rain
amúgy meg sztem ha esik ha nem
Kova
Hami
Kimi
és még így is jól jön ki Kimimert Massa hátul van. Hami előtte, de akkor sem előzi meg a pontversenyben. De hát tudjuk hogy eső az lutri, és Kimi nem éppen szerencsejátékos típus
de 3 balszerencsés verseny után hátha lesz egy jó, és minden neki jönne most össze
csak hát nagyon gyors most az a Merci hiába van 3 kiálláson.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #19923 üzenetére
Hova 1,5sec-et lassult, és valoszinü hamilton is anyit lassult volna
Mindenki más 2.0sec-et lassult.....
Az 6-7kör-el kevesebb benya -
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #19917 üzenetére
hát én is azon gondolkozom hogy 3 kiállás, de egész hétvégén gyorsak voltak. Meg Hami is ment volna egy olyan időt csak kicsúszott...
szval ha Kova 3 kiállás akkor Hami is...de akkor egész hétvégén üres tankkal köröztek? mert hát azért megvolt ez a távolság egész végig a Ferrari és a Merci között...
ha pedig ennyi itt a különbség akkor essen az eső és legyen tűzijáték
vagy lehet hogy a Ferkák most esőre vannak belőve? áááh bonyolult ez... -
JJános
addikt
válasz
hunnylander #19917 üzenetére
Így van, erről van szó! Hami képes arra, hogy győzzön. És most otthon van, ahogy törökországban Massa.
Neki áll a zászló ma! Az ő versenytempója ma elég lesz!
-
Ricardo
titán
válasz
hunnylander #19909 üzenetére
Hihetetlen mennyire "zavaró" folyamatosan kagylózok, mert olyan mintha értenem kellene
-
Buldozer99
senior tag
válasz
hunnylander #19906 üzenetére
Komoly az a nyaraló...
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #19904 üzenetére
Jobb cím lenne, hogy Kimi adakozik az FIA részére.
-
copin
őstag
válasz
hunnylander #19898 üzenetére
Rontól? Semmit, de legalábbis semmi jót. Tavaly megmutatta hogyan kell elveszíteni egy bajnoki címet lehetetlen helyzetből. Kicsit már öreg a változáshoz, szóval max az utódja lesz képes győzelemre. Az hogy nem volt elsőszámú pilóta gyakorlatilag elcseszte az egész évüket, emellett 2 pilóta szezonját. Kovinál ilyen probléma nem lesz, de valahogy most nincs elég előnye a tavalyi Ferrarinak... khm, Mclarennek, így Hami nem tud élni az elsőszámú pilóta előnyeivel, amit amúgy kiérdemel, hiszen rendszeresen legyőzi Kovit, ha be tudja fejezni a versenyt. Persze te fan vagy, szóval csak szurkolj keményen, talán megtörik az erélytelen kopasz átok.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #19888 üzenetére
egyet rontott a török gp-n, Felipétől 4x kapott ki, de 4x le is győzte (az ausztrál gp-n a műszaki hiba miatt nem tudott harcolni a q3ban szal azt nem kellene számolni mig a mai időmérőn ugyan a brazilnak volt gondja, de az első mért körén lassabb volt mint Kimi szal emiatt az útobbi a hibától függetlenül nálam egalizált ebben a mutatóban)
...nem egy quali-meno pilota. A GP2-ben sem volt az, o versenytempo-meno, akarcsak Kimi.
Kimi a versenytempó mellé tud qualizni is, nézd csak meg a 2005ös évet és főleg annak a monzai időmérőjét
5 körrel több benyával verte sz@rrá montoyát akinek épp az olasz pálya feküdt a legjobban
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #19894 üzenetére
El is várom tőle a győzelmet. Már ideje lenne újra pontokat szereznie és nem csak nyilatkoznia.
-
válasz
hunnylander #19872 üzenetére
Az edzés köridők alapján van annyi fórja a mclarennek, hogy ha Hamilton nem kapkod akkor versenyben is megelőzheti Kimit.
-
válasz
hunnylander #19867 üzenetére
Nem dramatizálom túl és természetesen nem csak erre az utolsó hibára gondolok. ...de jusson eszedbe pl. Kanada.... annak aztán semmi köze nem volt a határon autózáshoz....
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19867 üzenetére
Ok, Hamilton úgy megelőzi Kovát, mint Magny-Coursban. De Kimit nem is tartod már ellenfélnek?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #19863 üzenetére
Gratula a Mercinek. Jól mentek.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest