- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Oliverda
titán
Hamilton esetében nem mérvadó a Q2.
Bourdais-t pedig biztos kissé megviselte hogy ma elhunyt az ex-csapatának névadó vezetője/tulajdonosa.
-
hunnylander
őstag
Ismertem, de csak veletlenul. Nem vagyok egy rocker The Automatic rajongo vagy ilyesmi. Ez nem az elso szamuk, amit a FOM/Formula1.com felhasznalt videohoz. Egy masik (kedvencem
) a hockenheimi futame, a Monster.
Nem tudom ki hogy van vele, de en ezeket az Formula1.com-os .flv videokat gyujtom, (Orbit: Grab++). Sporoljunk a savszelesseggel, ha ujra akarjuk nezni.
-
hunnylander
őstag
Patthelyzet van naluk, akarcsak tavaly a Mekinel. En szurkolok Kiminek mar csak ezert is: FP (A5.hu): Nem ömlengésnek szánom, mégis szívesebben gondolok vissza arra, amit Lewis felszabadultan, spontánul és szemlátomást őszinte egyszerűséggel mondott néhány perccel a dobogós ünneplés után: "Imádok olyan emberekkel küzdeni, mint Kimi."
Spaban is Kimi es Lewis csinalta az igazi show-t nekunk. Jo lenne, ha lenne ilyen meg sok! Ez hianyzik a modern F1-bol, a verremeno barbajok, a gigaszi csatak.
-
hunnylander
őstag
A raliban, de hogyha az F1-ben a poros uj aszfalton akarnak jo idot menni es arra mennek el a beallitasokkal, az a tisztabb palyan mar nem lesz idealis kiindulasi pont a versenybeallitasokhoz, ugyhogy szandekosan vartak az palya tisztulasat es felgumizodasat.
A brit és a finn is megfogadta Martin Whitmarsh vezérigazgatónak a futamelőzetesben elmondott tanácsait, és nem variáltak sokat a még fel nem gumizott pályán a beállításokkal.
-
hunnylander
őstag
100 kor teszt az szaz kor teszt, rengeteg ertekes tapasztalattal es lehetoseggel, amit ki is hasznaltak uj elemek kiprobalasara, mig mindenki mas kenyszerpihenot tartott vagy csinalt egy rovid 50 km-es straight-line shakedown-t. Egy oreg tesztpilota pedig tobbet er mint egy fiatal tesztpilota. Es igen, o a Ferrari rejtett teszttehetsege.
Del-Korea, 2010-tol rendez majd futamokat egy kikotoi/varosi palyan, amit Tilke tervezett, ki mas?
-
hunnylander
őstag
De, ilyet vartam, azert is linkeltem fotokat.
En neztem a felavatoversenyeket a multheten (Formula 3 es GT futamok voltak), remelem a kozvetites igenyessegen (marmint, hogy hol vannak a kamerak es milyen kepeket mutatnak) meg javitanak, mert elsore nagyon szurke az osszhatas (aszfalt, aszfalt, beton, semmi zold). De az F1-nel mar biztos jobb lesz.
De Tilke remek munkat vegzett. A palya izgalamasnak igerkezik, a kiegeszito epuletek pedig gyonyoruek.
-
-
hunnylander
őstag
Erdekes a palya vonalvezetese is. Meg jelen allapotaban az F1 szamara keskeny, es a bukoterek is kicsik. Legalabbis nekem ez a benyomasom. Ez egy penznyelo projekt lesz. Irdatlan mennyisegu penzt dobtak fel, ezzel gyoztek meg Bernie-t. Megigertek, hogy vilagszinvonaluva es 21. szazadiva teszik a palyat. Csak ezert kaptak meg a rendezes jogat. Nem lesz egyszeru feladat, de hajra!
-
HERR Z
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Ez nem a szerelők döntése volt. Csak úgy halkan jegyzem meg.
Domenicali azt is elmondta, a Ferrarinál teljes egyetértés volt abban, hogy a nem nyúlnak hozzá a félig letört kipufogócsonkhoz az utolsó kiállás alkalmával, mert attól féltek, hogy annak eltávolítása sok időt vesz igénybe. A letört elem végül magától leszakadt az autóról a verseny végéhez közeledve.
Levágni nem lett volna egyszerű, mivel nem sima "kiskötél" volt. Lecsavarozni lehetett volna, ha még nem rodncsolodott a csavarfej vagy flex. A túl sok robbanás veszélyes anyag miatt pedig lehetetlen lett volna. Tartok tőle a boxutcában még rágyújtani sem lehet nemhogy flexelni. -
Peat;)
veterán
azért a tűzálló ruha nem a sérthetetlenséget jelenti, ha azokat a lemezeket így szétégette az a kis fityegő kémény akkor a tűzálló ruha sem lett volna gond
szerintem Kiminél is jogos lett volna valami, de ha belevesszük hogy másodjára esett volna ki győzelem közeli helyről olyan hiba miatt amihez köze nincs akkor azt mondom hogy most ez így igazságos volt
-
7Heads Drago
veterán
-
borsi
tag
Akkor elmesélem
Én se láttam sokat, csak a rajtot, meg az utolsó 1 órát. De a kommentátorok elmesélése szerint Az első Peugeot-t szerelni kellett 5-10percig(nem tudom mit), de ennek ellenére vezettek. Éjszaka viszont szakadt az eső, és elment az Audi 2perccel. Délelőtt az eső elált, elkezdett megint feljönni a Peugeot, de az utolsó 1 órára a pálya egyik felén megint elkezdett szakadni az eső. Én nem gondoltam volna, hogy az ilyen 24órások a végén izgalmasak is lehetnek, ez az lett volna. De a P908 pont bement tankolni, és okosan rátették a száraz gumit....Mindenki interen volt... Megpördült, minden baja volt, és amikor elállt az eső, felrakták a full esőgumit, a szinte száraz pályára, hátha. De ekkor már 20p volt hátra, mindegy volt. Így nyert az üzemanyaggal az Audi - P.L. szerint -
borsi
tag
Igen meg az ELF sem, kár hogy a Peugeot-nak a Total a beszállítója..
És 11percel volt többet a boxban a P908 mint az Audi, mert össze vissza bénáztak a gumizással. Kikaptak 2 peccel, de az üzemanyagon semmi nem múlt. Dehát Magyarország legsikeresebb autóversenyzőjének elnézzük ezt is. -
Oliverda
titán
Jelen állás szerint ez az előrejelzés holnapra a Meteo France szerint.
-
Zolee11
senior tag
Ebben teljesen igazad, van, de ha leengeded a nyomást akkor azonnal megnövekszik a tapadás, nem kell megvárni a felmelegedést... legalábbis látszólag nagyobb a gyorsító képesség lágyabb gumival, mint keményebbel, később pörög ki a lágyabb. miért? az aszfaltban kell keresni a választ? több részben tud kapaszkodni és ezért növekszik a tapadás?
-
Peat;)
veterán
A tapasztalatok alapján Alonsonak kell félnie Hamiltontól. Mert már őt is felöklelte ez a csodagyerek, aki rögtön alkalmazkodik a változásokhoz egyébként. (ezt direkt írtam, mivel retekklubbon ezt emelték ki most, hogy csodaember ilyen szempontból, akkor egy első szárnyhiba még nem ok az öklelésre mégis összejött.)
ne játszunk ilyeneket, semmi értelme, nincs olyan pilóta akibe ne lehetne belekötni
-
borsi
tag
Na az nem volt semmi
Ha már akkor nem sikerült, gondolod idén...? Sztem mindenki csak pislogott
Mondjuk akkor is egy pár futammal előtte butította le a FIA a Renault-t, nem volt túl jó állapotban. Schuminak gonodolom VB-ként kellett volna visszavonulnia.
De legalább Button úgy fog visszavonulni, hogy van egy futamgyőzelme -
Adrián29
aktív tag
Én meg pont azt érzem,hogy van Alonso kocsijába üzemanyag rendesen.Akinek szinte nunu az hami.kubicánál megfigyeltem,hogy az időmérő legutolsó pillanatában szokott mindig valami nagyot autózni.Sajnálom Webber-t mert szerintem nagyon tehetséges pilóta,csak egy normális kocsi kéne alá.
Kovalainent szerintem már az év elején kinevezték a Mercinél másodszámú pilótának! -
[CS]Blade2
addikt
"Massa? Mi van vele? Belefér még a motor csere?"
Lesz-e büntetés?Akár fel is robanhat a motor, nem lesz bünti, mert ez nem az a motor, amivel a verseny fog menni, arra ilyenkor a FIA vigyáz.
Ezek edzésmotorok, valoszinü pont letelt az elöre megirt élettartama
MOD: kicsit megelöztek..
Amugy még mindig hajlik az a felső lap a szárnyon, és a motor boritáson az a szar is.
-
Bandit21
addikt
Nem nem lesz nem is lehetne mivel ez nem a verseny-motor-váltó hanem a szabadedzésre való, így akár fel is gyújthatná és grillezhetne rajta akkor se lenne büntetés. A holnapi szabadedzés és egyben a vasárnapi versenymotor egy FIA garázsban pihen a többi mellett lepecsételve.
-
Male
nagyúr
Ennyire azért nem érdekel
...de ok, akkor biztos abban volt.Nem konklúzió, csak eszembe jutott, hogy a rengeteg nyilatkozó, aki mind mélységesen elítélte, valószínüleg köztük is jópáran vannak, akiket hasonlóan meg lehetne szivatni. (Mennyi is, 40%, akinek van valami "furcsasága"? Valami ilyesmi értékre emlékszem egy tanulmányból...)
Csak félig... mert azért ő nem egy új náci pártot szervezett, csak egy szerepet játszott... (Nyílván elég komoly túlzás volt benne... bár nem több, mint abban, amikor emiatt návinak tartják.)
Ba cy lus: Igen... és valahogy én ezt undorítóbbanak tartom, mint azt, hogy ő mit is művelt mint magánember, zárt ajtók mögött...
-
törölt tag
Ugyan már, néhanapján nem mehet el suttyomban k*rvázni? Nem a nyilvánosságnak szánta, elhiheted. Nehogymár szexelni is erkölcstelen legyen.
Megjegyzem, semmilyen törvénytelen dolgot nem tett. Úgy kezelik páran, mintha embert ölt volna, vagy kisgyerekekkel fajtalankodott volna.Az igazság az, hogy az erkölcs csak egy hangzatos maszlag. Ami a hatalmi harcokban jól jön. De valójában a pénz diktál.
-
Male
nagyúr
Lehet én rossz videot néztem, de valahogy semmi nácit nem sikerült felfedeznem benne...
...de amúgy aki elhiszi, hogy az ott szavazók ez alapján szavaztak, az elég naív lehet.
Jah, aki Mózli "tettét" mélységesen elítéli, majd otthon hasonlóakat tesz, az mi is?
Egyébként pedig aki egy filmben eljátsza mondjuk Hitlert, őt ki kéne végezni szerinted? (Csak költői kérdés... nem kell rá válaszolni, mert ez F1 topic lenne elvileg.)
-
törölt tag
Gyerekek, poén volt az egész. Nem ismeritek ezt a szót? Ok, hogy ilyennel nem poénkodunk, de már nem egyszer volt ilyen. És ugye mai napig van példa zsidó viccekre is.
Azért, mert Mosley nácisat játszott egy szex-szerepjáték keretében, még nem jelenti azt, hogy ő náci eszméket vall. (Mégha az apja azt is vallott, akkor sem.) Azért ahhoz több kell picivel, hogy valakit ilyen jellegű eszmékkel megvádoljunk. Feltételezhetően hónapok óta figyelték minden lépését. És elő tudtak húzni egy ilyet. Ha lefilmezték volna, amint valami titkos szélsőjobb szervezetnél jár, akkor nyilván azzal hozakodtak volna elő. Egyelőre egy poén alapján eldöntötték páran (néhány nagyeszű firkász), hogy Mosley egy mocskos náci. Ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest