- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
AtiGef #20230 üzenetére
En szeretem a nyulakat. A szuleim tartanak is nyulakat. Szeretem oket, mint elolenyeket (jopofak, amikor dobbantanak a labukkal, igy szoktak kifejezni a morcossagukat). Neha mint feherjeforras is az asztalra kerulnek. Husuk leginkabb a csirkemell husra hasonlit, vagy a facanera, ha ettel mar olyat, es fejedelmi eledel. Van egy sulyos Crohn betegsegem, ami borzaszto feherje hianyt okoz, vegakent meg is halnek, pedig szivesen lennek vegetarianus, mert az azt is jelentene, hogy egeszseges vagyok.
-
Obi-1
őstag
válasz
AtiGef #17141 üzenetére
A Dávid Sándoros cikk tipikus példája annak, amikor az utolsó két verseny alapján itélik meg (el) a pilótákat. Az első két futamon Massa volt az ügyeletes lúzer, utána Hamilton, most Raikkonen az. Közben mindhárman bezsebeltek 2-2 futamgyőzelmet, és a pontjaik közti kis differencia az egyéb helyezéseikből jön ki.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
AtiGef #17141 üzenetére
dávid sándor tövig bennevan most a feketeribizli-ben és, Kubicában, ez igy megy nála.
Multkor MS-ről is azt mondta, hogy béna kis szar aszem 2006. monaco után, és hogy monnyon leee.Ha vmelyik csapatnak jó versenyző kell, aki több millió km-t tud megtenni forma1-es autóval hiba nélkül, az bizony dávid sándor, és palik laci... ök aztán tudnak minden apró trükköt... palik speciálja az egyenesben való felborulásnak.. és csak ugy hivom hogy mester... mikor itt voltak MO-n sugott is egy helpet MS-nek, hogyan kéne menni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest