Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#56474624 #18720 üzenetére
Mit kell ezt a BMW-Heidfeld-Kubica vitát misztifikálni?
A BMW csinált egy autót, ami ugy néz ki Kubicának jobban kézre áll.
És nyilván miután vezeti a VB-t, a továbbiakban nem a gyengébb pilótát fogják a fejlesztés terén előnyben részesíteni. Arra meg vajmi kicsi az esély, hogy a BMW-nek lenne egy üveggömbje amibe bele tud nézni jövőt jósolni........ -
wildrain
addikt
válasz
#56474624 #18716 üzenetére
Kubicára alapoznak, mert az autó elsődlegesen neki felel meg, és nem fognak az idény közepén egy másik autót adni Heidfeld segge alá. Inkább megpróbálják megoldani máshogy, mint pl. ahogy tavaly Kimi is sokat tesztelt, és találtak megfelelő beállításokat, amivel jobban érzi az autót. Persze nagy az esély arra, hogy ez nem fog összejönni.
Azt nem írtam, hogy Nick pszichikailag alkalmasabb Kubicánál, mert a lengyelnek sincsenek sírógörcsei, ha nehéz helyzetbe kerül. De Heidfeld nem csak a középmezőny tagjait előzgette, tavaly pl. a gyengébb BMW-vel Alonsot is megelőzte és maga mögött tartotta.
De ahogy már írtam: Heidfeld idei gyengélkedése ugyanolyan, mint Kubicáé tavaly. Nem a versenyzőn múlik. És ahogy tavaly Nick teljesített, semmi okuk nem volt rá, hogy Kubicát részesítsék előnyben. De most már, hogy a kocsi neki fekszik jobban... -
wildrain
addikt
válasz
#56474624 #18701 üzenetére
Én sehol nem olvastam, hogy Kubicára fejlesztenék az autót. Lehet ez az én hiányosságom is, de az, hogy Lapaj ilyet írt, még nem jelent semmit, nekem ő egyszerűen hiteltelen. Az autó tulajdonságaitól függően most éppen Heidfeld nem vb-típusú pilóta, tavaly meg Kubica nem volt az. A lengyel sem volt képes megváltoztatni a vezetési stílusát, ahogy most Heidfeld sem tudja egyik napról a másikra, de ettől még lehet vb-típusú, ha megfelelő hátteret kap. Pszichikailag pl. ő az egyik legalkalmasabb a mezőnyben. Extrém nyomást is jól visel, és nagyon jól előz is.
-
PazsitZ
addikt
válasz
#56474624 #17405 üzenetére
Nem értem miért csodálkozol ezen. Ilyen világban élünk, hogy minnél jobban elítélünk minden dolgot, ami bármilyen értelemben utalhat erre a témára.
Otthon meg aztán persze mindenki cigányozik, meg feka-zik..., de publikusan más.
(#17407) Male: Mondhatnám ez a "menő", hogy minnél hangosabban kiabáld: "ezt elítélem"
-
JJános
addikt
válasz
#56474624 #12592 üzenetére
Így van. A teljesítménye alapján másodhegedűs, az arca alapján meg első.
Amikor pole-t szerzett, és rajt után leszorította kicsit Kimit, és elhúzott, egész nagy volt az arca.
Aztán amikor Kimi szép csendben elment tőle, akkor meg hirtelen kisgyerek lett, és jött a hiba. Ha felismerné, hogy ő a másodpilóta még naggyá lehetne. Ha nem ismeri fel, azt a Ferrari fel fogja ismerni, és akkor Felipe sz@r helyzetbe lesz.
-
soulcube
aktív tag
válasz
#56474624 #12592 üzenetére
Talán most az volt Massával a baj, hogy könnyen zavarba jött. Sztem nem akart belenyugodni abba, hogy Kimi megelőzte a kerékcsere után, emiatt elkezdett hajtani. Ha mondjuk ugyanez előfordul Bahreinben, nem fog mégegyszer kockáztatni. Mostmár kellenek neki a stabil pontszerző helyek.
-
Gyusz
őstag
válasz
#56474624 #12568 üzenetére
Én már tavaly is néztem néhány futamon, hogy Massa mennyire nem figyel a csapattársára a rajtnál. Még a két McLaren is sokkal inkább tekintettel volt egymásra (bár Belgimuban tényleg nem). Mondjuk most épp az első két rajthelyről indultak, és a McLarenek is hátrébb voltak...
-
raskolnikoff
őstag
válasz
#56474624 #12560 üzenetére
Úgy látom Räikönnen lesz az új imádásköteles sztár. Ő az interjúban elmondta hogy mi történt az első kanyarban. Aztán úgy is lett.
Egyébként meg szánalmas ez a hozzáállás szerintem. Ennyiből mindenki engedje előre Kimikét hadd nyerjen. Ez nagyon gáz. Ugyanaz lesz mint Schumikánál? Na jobb is hogy Kubicát nem rakják bele a Ferrariba, még őt is meghülyítenék...Jól megy a BMW-vel és kész.
Nem lehúzni akarom Räikönnent csak nehogy az az idióta vak kultusz legyen már mint pár éve... -
Zé_Mester
őstag
válasz
#56474624 #12560 üzenetére
én sem szeretem Massát.
nem a Ferrari-ba való. tud ügyes lenni, meg tud nagyon gyors lenni, de kb ennyi, és nagyon ritkán
azért ha összehasonlítjuk Kimi és Massa teljesítményét, akkor Kimi teljesítménye kimagaslóan jobb lesz mint a Massa-é.
a rajtnál is amit művelt hogy szorította le a pályáról : hát No Comment.
oké hogy védte a pozícióját, de azért ennyire nem kellett volna, pláne a csapattársa ellen.
na de mindegy, majd lesz valami. Kimi remélem VB lesz -
Hold
őstag
válasz
#56474624 #12456 üzenetére
Mai versenyen Ferrari 10%al töbet tudott mint a többi vas..
Onnantól kezdve bárki-bárki mögé beszorúlt volna végig vonatoztak volna.. amikor a 3as előzés volt amit kiválóan megoldottak, végre éreztem hogy nem sok különbség van a kocsik között, pilótákon is sok múlik
Teljesen más futam lett volna ha a Mercit nem büntetik meg feltartásért..
Hamilton akkor is jó pilóta.. mindig nem nyerhet, biztos első 3ban lett volna ha nem büntetik + a szerelői sem bénák, igaz mindig lehetnek műszaki hibák is
Massa lehet béna volt, de lassításból az tűnik ki hogy blokkolt a hátulja.. az is lehet hiba
Mindenki hibázhat..
De végre nem 7en fejezték be -
Oliverda
titán
válasz
#56474624 #7887 üzenetére
Nana! A Ferrari egy talpig becsületes, patináns csapat, akinek a legnagyobb a (leginkább divat) szurkolótábora. Nem csalnak/tak, 99ben sem amikor kicsit elszabták az egyik elemet pusztán véletlenül, a sportot sem tették nevetségessé a 2002es húzásukkal, na meg a 2005ös flexi szárny is pusztán anyaghiba lehetett, az idei padlólemezt meg biztos Kuglen csinálta nekik. xD
-
Rick4
félisten
válasz
#56474624 #7848 üzenetére
nagy marhaság az egész. logikus a következtetés....mi vagy te, prekrimen, hogy logikusan következtetve (a saját helyzetedben egy nagyon nagyon pici lukon keresztül nézve az F1 világát) megítélsz bárkit és bármit? tényleg nem értem, hogy gondolod akár még csak a bátorságot is venni, hogy innen minden alap nélkül elítélj valakiket...
nézd, van egy jó mondás, ugye a hazug ember és a sánta kutya esete....úgy gondolom, ez egyenlőre nem a ferrarival történt meg, tehát innentől nem értem, miért nem a mcdonadlsról...vagyis a mclarenről beszélsz...
nyilván az eddigi hozzászólásaidból nem tükröződött a tények teljes ismerete sem, inkább csak nagyfokú hangulatkeltésnek fogtam fel, de más sem érezhető rajta, amit pozitív jelzővel lehetne illetni, innentől nem mérvadó mit mondasz....sem ebben sem más történetben..
-
Rick4
félisten
válasz
#56474624 #7844 üzenetére
mondjuk nem minősítem a hozzászólást, csak egy megjegyzést: ha már a Ferrariról beszélsz, először is a jogban bíróság jogerős ítéletéig mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, másodszor ha nem tudsz példát felhozni valamire, mint pl arra, hogy a Ferrari valaha is csalt volna (mert a mai napig nincs is) akkor ne beszélj baromságokat. perpill ez most egy semmivel sem alátámasztott (és úgy sejtem elég sokáig nem fogod tudni mivel alátámasztani) vélemény, amely minden valóságalapot, tényt nélkülöz.....tehát még ha valamikor úgy is lett volna, egy dolog valamit sejteni, egy dolog valamit tudni, és egy másik dolog valamit bizonyítani..
-
hunnylander
őstag
válasz
#56474624 #7548 üzenetére
"Most perlik épp a Renault-ot"
Sem a most, sem a perlik szó nem állja meg a helyét.
Ez nem per, és a WMSC kezdeményezte a meghallgatást, azon korábbi megjegyzések alapján amit a McLaren ügyvédjei tettek még a szeptemberi meghallgatáson.
FIA summons Renault over spying charges
Briatore és Ron utána valószínűleg megbeszélték a dolgot, és Ron letett a Renault beperléséről, csak a WMSC nem felejette el a dolgot, ezért minimum kihallgatja a Renault, de az ügyből nem lesz semmi, ha a McLaren nem hozza elő a bizonyítékait.
-
hummertime
csendes tag
válasz
#56474624 #7546 üzenetére
Pont, hogy az volt az érdeke, hogy NE fejeződjön be az idei szezon botrányokkal, és NE legyen jövőre 2004-szerű szezon.
Viszont a botrány kipattant a McLaren körül, eredetileg ez a büntetés volt a terv, az Autosporton meg is jelent cikkben átmenetileg, illetve mutatták hogy a McLaren összecsomagolt Spaban, és bezárt. A McLarent nem akarták büntetlenül hagyni, mert így el lehet csitítani a kedélyeket, illetve alapvetően a Ferrarival összejátszva átpasszolni nekik a vb címet. Ez egy "kultúrált" megoldás volt, a kecske (meg a birkák) jóllaktak, a káposzta is megmaradt.
Nem vágom mit nem lehet ezen érteni.
-
Chili7
őstag
válasz
#56474624 #7387 üzenetére
Minden szavaddal egyet értek, csak arra utaltam, hogy aki egy idény alatt legtöbb pontot szerezi nem jelenti azt automatikusan hogy a legjobb.
Csak egy példa: Ha mondjuk Kubica vagy 'x', vagy 'y' kiesik Braziliában és Alonsot megállitja a McLaren, vagy kiesnek ketten a 3-6-ik helyről, akkor is Kimi a legjobb a haverod szerint? Mert ebben az esetben nem ő szerezte volna legtöbb pontot.
Félreértés ne essen: én évekig Kiminek drukkoltam, de idén kiderült, hogy a Mercedessel, mint márkával jobban szimpatizálok. Hamiltonénak jobban örültem volna, de nem sajnálom el tőle a cimet. Csak azért vitatkozom itt néha veletek mert nem értek egyet azzal, hogy aki nyer az a legjobb, Punktum.
Meg azzal sem értek egyet, hogy a nyertesnek hirtelen sokan gerendát találnak a szemében. -
hummertime
csendes tag
válasz
#56474624 #7398 üzenetére
Nem mondtál semmit érdemben baciluska. Leírtam, tényeket, részleteiben. Erre annyi jött, hogy írjak könyvet, meg csak fantáziálok. Sajnos itt te meg a többi kimis pajtásad azok, akik nem tudnak az alsó tagozatos szintnél feljebb lévő szinten érvelni.
De tudom mi a baj. Túl hosszan írtam, és az nektek túl komplex. Ezesetben elégedj meg annyival, hogy MASSA ELENGEDÉSE NÉLKÜL NEM BAJNOK A FINN ALKESZ.
-
Chili7
őstag
válasz
#56474624 #7377 üzenetére
És hogyan mérte le, hogy Kimi volt a legjobb? Mert hogy ő szerezte a legtöbb pontot azt tudom, de hogy ki volt a legjobb szerintem nem egzakt, illetve tök szubjektív!
Mivel különböző technikákban ülnek, amik nagyban befolyásolják az eredményt. Honnan tudja, hogy nem volt egy jobb (sportemberi) teljesítmény egy másik (gyengébb) autóban?Azt meg hogy megérdemli-e Kimi?.....Meg! Szerintem mind a hárman (esetleg négyen) megérdemelték volna, de persze csak egy nyerhet. Ez Kimi lett, és az elmult évek teljesítménye miatt kijárt neki, de nem feltétlenül az idei miatt. Szerintem!
-
Chili7
őstag
válasz
#56474624 #7293 üzenetére
Mikor kérdőjeleztem meg a tehetségét? ...semmikor!
Mikor hasonlítottam MSC-hez LH-hoz, KR-hez negatív értelemben? ......semmikor!Azt meg velem nem fogod tudni elhitetni, hogy az nem mázli, mikor egy gyorsabb autóval KR-t rendszeresen balszerencse éri, ő meg simán bejön a vb1 helyre.
-
Chili7
őstag
válasz
#56474624 #7285 üzenetére
Emberileg nem tudom elfogadni! Már amennyire tévén keresztül megismeri az ember.
Én úgy gondolom, hogy a 2 vb cím k nagy mákkal lett meg neki, így most kivánok neki még ennél is nehezebb évet, és egy kicsivel lassabb autót! Hogy észre vegye hogy a Merga meg a Renault is kell(ett) a jó teljesítményhez. Nem csak az ego. -
manutdzoli
senior tag
válasz
#56474624 #7213 üzenetére
Hát azért labdába rúghat hamilton mellett.Csak egy 2x vb.Viszont ha rosszba van mindenkivel a csapaton belül,akkor hiába kap évente 20milkát,akkor is rosszba marad mindenkivel.Ha igazak a hírek,hogy rosszabn van dennissel,meg a csapat töbi tagjával,akkor inkább menjel el a mekitől.Hamiltonra építenek úgy is.Alonsonak egy középcsapatba kéne menni,ahol sok pénz van(pl.toyota),és felemelni élcsapattá,és azzal vb lenni.Ekkor elmondhatná hogy látjátok,egy középcsapatból mit csináltam és mit értem el.Ez nagyon nagy húzás lenne tőle.Vagy bejön,vagy nem.
-
maddog
tag
-
maddog
tag
válasz
#56474624 #7138 üzenetére
tulsagosan gyozelemre allt a mclaren ahhoz hogy hiheto legyen a nehany sor veletlen miatti vereseg-mondom foleg azert mert mar elore latszott hogy nem nyerhet a mclaren mert csunyak voltak
amikor lou nem ment ki kereket cserelni csak azert hogy ne legyen bajnok-errol pl a csapata is tehet
ez meg ok de hogy aztan az utolso versenyen minden pont ugy tortenik ahogy - az nekem gyanusneked meg nem-ennyi
-
maddog
tag
válasz
#56474624 #7107 üzenetére
nézni kellett volna régebben is, nemcsak mondani, hogy nézted
eloszor elvitatod a sajat velemenyemhez valo jogomat most pedig hazugnak nevezel
-ha mar annyira ragaszkodsz minden velemeny bizonyitasahoz akkor gondolom van bizonyitekod arra hogy nem neztem regebben forma 1-et?miert olyan nehez felfogni hogy van valaki aki nem pont ugyanazt gondolja mint te?
brutalisan sokszor kapott ki az aktualis kedvencem az evek soran de sosem gondoltam eddig hogy le van beszelve, mert nem volt gyanus
most azert gondolom mert mint ahogy mar mas is mondta az ideny vege elott: 'iden a mclaren nem nyerhet mert lopott es az nem lenne fair'
es meglepo modon pont ez tortentnem akarlak meggyozni arrol hogy le lett beszelve (foleg hogy en sem tudom) de legyszives engedd mar meg hogy en megis gyanusnak tartsam a dolgot
-
prmcsk
addikt
válasz
#56474624 #7107 üzenetére
"Ha meg bunda volt, akkor f*szért szurkolsz egy ilyen csapatnak, pilótának, aki átveri a saját szurkolóit."
Grat a stílushoz.....
Egy gondolatot miért kellene bizonyítani ?
Egyik kedvenc cseh filmemben van erre egy érthető példa: A társaság vitatkozik, van e isten ? Azt mondja a nő, hogy nincs, mert még nem láttam...mire jön a poén:
Én se láttam még a maga seggét, mégis tudom, hogy van......Amit írtál azt meg pontosítsd, mert így a ferkások is gondolkodhatnak, hogy mi a faxszért...........
-
maddog
tag
válasz
#56474624 #7074 üzenetére
ertsd mar meg hogy en nem cafolok meg tamasztok ala semmit mert nincsenek bizonyitekaim
(pl az utolso elotti futamon miert kockaztatna ham es a csapat is a gumidurranast az elso helyen amikor szazadik helyre beerve is vilagbajnok foleg ha mar latszik a vaszon
ez meg persze csak egy doolog de hogy az utolso futamon mindenki eppen annyiadik helyre futott be ahogy kellet mar kisse gyanusabb)egyszeruen nekem kurvara buzlik a dolog neked meg nem
nem kell azert hulyenek nezni a masikat mert nem azt gondolja amit te
neztem forma1 et regebben is
-
maddog
tag
válasz
#56474624 #7071 üzenetére
mit cafoljak meg rajta?
nem tudok a sport belso ugyeirol
sot lehet hogy te se sokatde hogy ha roviden osszefoglalod az idei evet kulonos tekintettel az utolso ket futamra es a vb cimert folyo harcra akkor azert ne mondjad mar hogy nem hangzik legalabbis kurva gyanusnak az egesz
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest