Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
littlelion21 #30963 üzenetére
Motorfüstölés + digit nyalóka + hibás döntések kényszerhelyzetben. Ezen bukták a címet... viszont a két pilóta átlaga még így is jóval erősebb, mint a McLarennél. Ezért lehet meg a konstruktőri.
-
Rick4
félisten
válasz
littlelion21 #30855 üzenetére
igazad van.
-
hunnylander
őstag
válasz
littlelion21 #24144 üzenetére
Elmesz am a bundas agymeneseddel...
Regebb ota vagyok itt regisztralt (2006), mint te, es egyetlen egy hunnylander nick-kel, sot ugyanezen nick-kel van regem mashol is. Mar vagy fel evtizede hasznalom. En nem gyujtogetem a kulonbozo alteregokat. Azt az egyent (akitol valamiert hanyingerem van, akik figyelmesebben olvastak ezt a topikot tudhatjak miert) nemde akkor rugtak ki, amikor te megjelentel? Te csak tavaly regeltel.
A '92-es szezonrol meg linkeltem videot.
-
hunnylander
őstag
válasz
littlelion21 #24131 üzenetére
Sebaj, legalabb gV kapott egy kis adalekot ahhoz a kerdeskorhoz. Igy legalabb kulon nem kell utalnom a sajtotajekoztatora a dologgal kapcsolatban.
Elnezest, de konnyu volt benezni a dolgot a szovegkornyezet miatt es meg a hsz szamok is osszeteveszthetoek voltak. Elnezest!
-
hunnylander
őstag
válasz
littlelion21 #24123 üzenetére
Pedig vigyoroghat, mert jon a Mekinek kedvezo osz es a legyhullato homersekletek!
De erthetoen minek vigyorgott volna, amikor nem erezte jol magat. A hetvegen lazzal es nyaki izomgorcsokkel kuszkodott. Szerintem orult, hogy vegig tudott menni es nem Pedronak kellett helyette szerencsetlenkednie.
-
Oliverda
titán
válasz
littlelion21 #24123 üzenetére
Lehet hogy azért mert végignyomott egy 1:40 perces versenyt betegen?
-
válasz
littlelion21 #22512 üzenetére
Massa nyilatkozata alapján nem tudtak a Ferrarinál a motorhibáról, figyelmeztetés / előjelek nélkül hibásodott meg a motor.
-
válasz
Teljesen egyetértek.
Hamilton mellé nem Kova kellene, de hát hosszabbítottak vele. A ferrarinak Alonso lenne a legnagyobb húzás, bár, hogy kivel lenne harmonikusabb a kapcsolata a két jelenlegi pilóta közül, az megmondhatatlan. Ami biztos, hogy meg kéne erősíteni a ferrari padlólemezét mert kinyomná az tuti.
Kovalainenről már leírtam, akkora mázli neki a győzelem mint Nelsonnak volt a dobogó. Valószínüleg egyikük sem fogja többet tapasztalni....
Ha a MClaren egy első pilóta és egy segítő szisztémában gondolkodik, akkor komoly versenyzőt nem tudnak majd igazolni. Csicskának egy "komoly" pilóta nem megy el. -
pH érték
aktív tag
válasz
Már csak azt magyarázd meg nekem, hogy a Ferrari miért nem tud jobb eredményt elérni az időmérőn?
-
bdav
őstag
válasz
"mintha Kimi mondta volna, hogy azért nem előzte meg Alonso-t mert nem volt hozzá kedve..."
mondjuk Kimiből pont kinéznék egy ilyet és még nem is hazudna
-
hunnylander
őstag
válasz
littlelion21 #22509 üzenetére
Kova stilusa eszi jobban a gumit (ezt mar Kanada ota nyilatkozzak es fogadkozik, hogy javulni fog), raadasul a prime-ot, vagyis a kemenyebbiket.
Osszessegeben, ha azt nezzuk, hogy mennyi pechje volt mar Heikkinek, jol esik neki egy onbizalomnovelo gyozelem. Annyiban igaza volt, hogy o a szuperlagyon gyorsult, de Massa mar visszavett a tempojabol.
-
JJános
addikt
válasz
littlelion21 #19792 üzenetére
"Továbbra is azt látom, hogy nincs meg benne a tisztelet és az alázat - mint ezelőtt írtam -, és pont ezért nem tudok rá felnézni, mint sportemberre."
Rendben van. Ez a te dolgod. Nekem csak akkor lesz belőle problémám, ha nem elégszel meg ezzel az alkalommal, hanem minden vitánál elmondod ezt.
Mert azt hiszem ez a főbaj okozója.Én sem tudtam elfogadni Lonzit, neki valóban megnyúlott az arca. Most viszont már megint kezd szimpi lenni. El tudom őt fogadni, és drukkolok neki.
Motion: A köröd nagyon tetszett!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
littlelion21 #19746 üzenetére
Rutintalanságra, bénázásra, sportszerütlen agressziv megmozdulásokra gondolsz? Vagy csak arra, hogy ha nem megy beszarik a gyatyóba, és elront mindent?
Inkább azzal van baja, hogy tulzottan elhiszi magának, hogy ő a legjobb, ebből nagyképü lesz, és mindent megenged magának,--->majd sportszerütlenségeket, és buta hibákat produkál, igy megutáltatja magát szinte mindenkivel... -
hunnylander
őstag
válasz
littlelion21 #19746 üzenetére
Az F1-gyel jaro cirkuszt en se tudnam kezelni. Mentalis fejlettseg? Ha mar jo sportolo es raadasul fekete, akkor ilyenje mar biztos nem lehet.
Lewisnak olyan onbizalma van, amilyet en is szeretnek magamnak. Az ellendrukkerei persze ezt nagykepusegnek nevezik. En meg teszek ra, hogy minek gondoljatok! Ha nekem tizedannyi eredmenyem lenne, amit mar Lewis letett az asztalra kolyokkoratol, ketszerakkora arcom lenne mint neki, pedig en egy szereny ember vagyok. Tovabba amennyit dolgozott az eredmenyeiert tobb mint egy evtizeden at, arra joggal lehet nagyon buszke, es joggal lehet miatta ekkora onbizalma es optimizmusa.
-
hunnylander
őstag
válasz
littlelion21 #19739 üzenetére
Vegigjarta a rangletrat. Ha valaha valaki [az erdemei miatt] kezdhetett egybol egy McLarenben, az csakis o lehetett. Szerintem te nagyon nem vagy kepben a korabbi eredmenyeivel. A jelenlegi mezonybol senki olyat nem tudsz mondani, aki nala jobb eredmenyekkel kerult volna elcsapatba, vagy akarmilyen F1-es csapatba.
-
hunnylander
őstag
válasz
littlelion21 #19734 üzenetére
nem látom benne a sportág iránti alázatot és a versenytársak iránti tiszteletet
Ezen szavaiddal nem ertek egyet, de a tobbivel igen.
Szerintem jobban megertenenk a helyzetet, ha legalabb egy napra belecsoppennenk a helyebe. Irdatlanul sok dologra kell neki odafigyelni es sok elvarasnak megfelelni. Annyi teher rakodik ra a palyan kivul is nap mint nap, amit szinte lehetetlen mindig jol kezelni. Raadasul mindenki (meg akik utaljak is) vele foglalkozik a legtobbet. Mas pilotak nyugisabb helyzetben vannak. De hulyeseg tole tokeletesseget varni, amikor a siker leginkabb csak elrontani es megneheziteni szokta az ember eletet. Ugyhogy a jovoben se varj tole tul sokat.
-
AMD Power
titán
válasz
littlelion21 #19256 üzenetére
Én ezért nem nagyon nézek be ide. Max csak mikor a futam van akkor szoktam ide bejárni.
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
Sziasztok!
littlelion: hát itt is összefutunk?
-
Male
nagyúr
válasz
Majd sisakban reklámoz
... vagy Chokito reklámot forgatnak vele
-
copin
őstag
válasz
littlelion21 #16360 üzenetére
Több tiszteletet a brazil csimbóknak.
Alonsonak, Kubicának és Rosbergnek pedig hatásos esőtáncot!
-
copin
őstag
válasz
littlelion21 #16262 üzenetére
Ma már ilyet nehezen tudnék elképzelni. Van 3 erős csapat és kész. Nem hinném hogy mind a 6 pilóta kiesik és kegyesen átadja a győzelmet valami Rosberg, vagy Alonso nevű figurának (csak hogy kiemeljek 2 versenyzőt a középmezőnyből, akiktől elvárható a győzelem egy vagon szerencsével).
-
attisx
addikt
válasz
littlelion21 #14965 üzenetére
Csupán csak arról van szó, hogy egyes Ferrari rajongók attól tartanak, az ő csapatukat is felforgatja, mint a Mekivel is tette, mert nem úgy alakultak a dolgok, ahogy ő szerette volna...
@ hunnylander: Jobbulást!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest