Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
"örülnék" az első5nek
szvsz pontot fog gyűjteni,
"futamgyőzelmet meg mernék kockáztatni később" szóval tovább marad?
én mindig ferrari drukker voltam,és nagyon unszimpatikus nekem Alonso
inkább ne menjen 
már minednhol ez a háttérkép
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Tálydi
üzenetére
Nem hinném az első 5-öt, inkább a 10-et tartom reálisnak.Viszont egy futamgyőzelmet meg mernék kockáztatni később.
Szép álom, amit irtál
Hallottam, igen, hogy felborult.
A szezon végéig még sok van hátra, bárki bárhova ülhet.Egyenlőre még csak az én ülésem biztos.A tv előtt

-
Tálydi
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Őszintén szólva én örülni fogok ha Valenciában az első 5ben benne lesz!
Mint nagy Schumacher drukker megfordult a fejemben mi lenne ha Brawn és Todt vissza menne vele erre az évre és ővék lenne megint a cim
bár nincs rá sok esély, de jó volt eljátszani a gondolattal.
Azt tudtad hogy Kimi most volt rallyzni de felborult a puntóval?
JColee: szóval nincs sok esély rá?

-
Ace Ventura
addikt
válasz
Tálydi
üzenetére
Nekem is az a véleményem, hogy tartanak tőle a többi csapatnál.
Az 1 futam volt, de szerintem pontosan tudja, hogy az első 15 pilóta közt nincsen 1 mp, és mégis elvállalta.Ott lesz ő abban az első 10-ben már a valenciai időmérőn is, és utána egyre jobb lesz.
Massa szerintem már csak jövőre jön.
Alonso-t rebesgetik a ferrarinál, és Kimi megy rallyzni
-
Tálydi
senior tag
Ha szabad megjegyeznem azért nem engedik Schumit tesztelni mert félnek tőle!
Lehet hogy kicsit elfogult vagyok, de a mindig alvó Kimi is 2 lett most, szóval egészen jó az auto, és Schumi amit a 2006 os Brazil nagydijon csinált , az felejthetetlen,(telón is fent van
).Másik téma:
Lehet már kérdezték, Massa mikor versenyezhet?
Igaz, hogy Alonso jövőre a Ferrarinál, Kimi pedig a Brawn-nál lesz? -
Oliverda
félisten
Ez a teszt hercehurca egy vicc. Tesztelhet a 2 évvel ezelőtti autóval meg ott lesz az egyenes vonalú teszt és a szimulátor illetve szerintem most a csapatnál mindenki körülötte fog ugrálni (ergo Raikkonen autója megint csak félig lesz majd összerakva
). Na meg eelvileg ő a legjobb, leggyorsabb számítógépagyú pilóta. Na most egy ilyennek szvsz elég kell hogy legyen 70-80 kör hogy összerázódjon az autóval. Erre ugye lesz pénteken 2x1.5 órája meg szombaton délelőtt egy teljes. Most megmutathatja hogy valóban annyira nagy-e mint amilyennek azt sokan képzelik. 
Most hogy ott lesz minden versenyen (ráadásul mint csapattárs) én Raikkonen-nek megelőlegezek egy évad végéig tartó DNF-et.

-
stvnppp
senior tag
Schumi esethez: Azért az erős lenne, ha miatta felrúgnának pár szabályt, még akkor is, ha ő az f1 legsikeresebb pilótája.Az kb egyenlő lenne azzal, ha pár napra kidobná az FIA a szabálykönyvet.
Piquetre meg tényleg kíváncsi lennék, mit tudna, más csapatban, másik pilóta ellen.
Bár snaszos, hogy nem lesz lehetősége, alapból a 'sikertelensége' meg az ilyen kemény odaszólásai miatt is. A név már lehet, hogy így nem fog számítani. -
Nowhereman
őstag
-
madstunt
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én csak azt mondtam ami anno a hivatalos szöveg volt
-
Ecclestone örökre a Forma-1-ben tartaná Schumachert

48754: ez eleg csunya tenyleg.

-
rocket
nagyúr
-
Bermi
aktív tag
kis piquet hivatalosan is megerősítve, már nem versenyez többet a Renaultban.
Úgy látszik a brazílokat elnyomjuk európában
nem győzi a panaszkodást. persze van igazság abban, amit mond, de azért szegény gyereket ennyire csak nem szapulták és hanyagolták. meg a teljesítmény szerintem így is kevés volt.
de majd másik kocsiban megpróbálhatja újra, a neve marketing értékkel bír.Sőt ott a hír, hogy nagy Piquet pályázik a BMW istálló helyére, akkor meg tuti elsőszámú pilóta lehet.
-
Integra
titán
haha, feljelentik, de nem büntetik schumit

155e ft, kiszámlázzák
-
venember83
nagyúr
válasz
madstunt
üzenetére
Azért kapott mert ök szóról szóra betartották a motorfejlesztéses szabályt míg a többiek a kiskapukat kihasználva növelték a teljesítményt és az emiatti lemaradásukat kompenzálandó kaptak engedményt - Tehát a kis Renault becsületes, a többiek meg, a csúnya gonosz ellenfelek megszegték a szabályokat. Ne röhögtess. Azért kaptak, hogy kiegyenlítettebb legyen a mezőny, nekik eleve gyenge volt a motorjuk, azt meg nehéz apránként, "megbízhatóság" címszó alatt fejleszteni.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehet nem igaz, de itt is írnak az izomlázról:
A mugellói gyakorlással kapcsolatban a hétszeres világbajnok megjegyezte, a szervezete bizony megérezte, hogy másfél éve egyáltalán nem vezetett F1-es autót, és már akkor sem versenykörülmények között: "Olyan izmaim is fájnak, amikről korábban azt sem tudtam, hogy vannak. De nyilvánvaló volt, hogy egy egész napos tesztelést nem lehet következmények nélkül teljesíteni, ha egyszer az ember előtte sokáig nem ült autóban."
-
Pá
addikt
Abban más, hogy Ő nem is kért engedélyt, innentől nem lehet összehasonlítani a két esetet
Haug hozzátette, hogy az újonc Jaime Alguersuari is gyakorolhatott volna a Magyar Nagydíj előtt, ha a csapata, a Toro Rosso erre engedélyt kér.
"Védhető lett volna, ha adunk Jaime-ének egy tesztelési lehetőséget, de nem tudok róla, hogy érkezett ilyen hivatalos kérés" - mondta. - "Egy újoncnak talán mindig alkalmat kellene adni a tesztelésre. Én igent mondanék, ha kivételt kellene tennem."
-
laci666
senior tag
-
Yahhher
aktív tag
Nem úgy volt, hogy tavaly a Renault is kapott valami fejlesztésre engedélyt évközben?
-
frame>24
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
itt van az interjú, de szegény jobbára csak annyit tud folyton mondani, hogy very strange...
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor ez megint egy búlvárhír.

Bocsi!Ez megint a valami volt, mert zörgött kategória.
[link] -
JJános
addikt
Suminak az egész napos teszteléstől hatalmas izomláza van.
[link] -
laci666
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A plasztikusoknak lesz egy kis munkájuk hogy eltüntessék a hegeket.
De az a lényeg hogy a bal szemével ne legyen semmi baj mert még az is elég rosszul néz ki.Schumacher nem tesztelheti a Ferrari F60-as autóját
Míg a FOTA tagjai beleegyeztek, a Force India egyelőre nem adott választ, a Williams azonban nem járult hozzá az egy plusz tesztnapohoz.Eddig se bírtam a Williams-t ezután meg főleg

-
proof88
addikt
Hát ezt nem hiszem el!
Valamelyik nap mondtam, hogy a formula1.com piroska lett.
Nos nem csak ez változott, de most már a videók végén is vöröske a kis tábla és van egy új menüpont is a "Play Again" menüpont alatt: "Buy a Race Ticket".
Ehh! -
laci666
senior tag
Massát kiengedték irány haza
Szegénynek jókora vágás van a szeme körül de remélem rendbe jön teljesen.

-
ToBeY
nagyúr
Szerintem igaza van Haug-nak Sumi ügyben
"A csapattársa már több ezer kilométert megtett ezzel az autóval, ő pedig semennyit. Ha sportszerűen járunk el, mégis miért ne tesztelhetne egy keveset?" -
venember83
nagyúr
válasz
wildrain
üzenetére
Három futamot soroltam fel (de az utóbbi szinte akárhányat is felsorolhatnám), különböző pilótákkal, hogy látható legyen az autó teljesítménye, ne az egyéni teljesítmény legyen a meghatározó. Ugyanez Williamsnél nem mondható el, csak Rosberg megy jól, Nakajima még próbálkozik. Ráadásul a Ferrari szemmel láthatóan fejlődik az élmezőnyhöz képest, megy előre a rangsorban. Év végére talán a futamgyőzelem is meglesz.

-
wildrain
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mondjuk én nem csak 2 futamról vennék mintát, plusz azt a Kimi-féle brit nyolcadik helyet és német kiesést jól kihagytad.

Nem állítom én sem, hogy a Williams jobb lenne, inkább azt, hogy átlagban kábé egálban vannak a Ferrarival. És én mondjuk ha tendenciát nézek, akkor nem 2 futamot veszek alapul, hanem mondjuk 4-et. -
Csabee.
nagyúr
Massa-ról tudni valamit ?
mikor térhet vissza? elvileg hamarosan utazik el M.o-ról, vagy már elutazott?
-
wildrain
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát ha ezt így gondolod, akkor inkább neked nem ártana megnézni az elmúlt pár futam eredményét. (Persze a Williamsnél nem Nakajima eredményeit érdemes nézni.)

-
venember83
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Williams nem ellenfél, nézd meg az elmúlt pár futamot, fokozatosan fejlődik a Ferrari, Williams meg sehol.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Részben meg lehet érteni, hiszen alapesetben az ilyen nem jár, még egy újonc-nak sem.
A Williams pedig nem akarja, hogy a Ferrari teszteljen, akárki is vezetné azt a kocsit, a csapatnak lenne belőle információja a gumikról, az autóról, amivel előnyt szerezhetnének. Talán pont annyit, amivel a Williamst át tudják lépni, mert jelenleg eléggé egy szinten van a két autó.
A Force India már más kérdés, nekik nem tudom mi okuk lenne ezt ellenezni... -
venember83
nagyúr
[link] Force India? Ha még egy valamire való csapat mondaná vagy ősi rivális tenné ezt, megértem, de így?
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Többet fizetnek gombosra....? A BW magánál van

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na de addigra már csak 2x lesz a szorzó...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pl te is?

-
Bibby
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért rendesen túlzásnak érzem hogy Kimi elé rakják...
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem nem fog nyerni Schumi akár mekkora klasszis,azért sokat kihagyot és sok minden változott az óta.
-
Motion_Blur
félisten
Odds-ok a futamgyőztesre:
Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 3.75
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 3.75
Mark Webber (AUS/Red Bull) 6.00
Michael Schumacher (GER/Ferrari) 7.00
Jenson Button (GBR/Brawn GP) 10.00
Kimi Räikkönen (FIN/Ferrari) 12.00
Nico Rosberg (GER/Williams) 16.00
Heikki Kovalainen (FIN/McLaren) 18.00bwin.hu
-
Bermi
aktív tag
válasz
stvnppp
üzenetére
sztem ha Mika jött volna vissza pár év után éved közben, akkor is ugyanez lenne. Marketing, amit jól mutat, hogy iszonyat gyorsan fogynak a jegyek és látva a Hungaroring nézőszámát, jöhetett volna előbb is.
Nagy szám lenne: Hamilton-Mika a mekiben és Kimi-Schumi a fekában. Bár ő azért régebben hagyta abba.
Na akkor mekkora örület lenne
-
ToBeY
nagyúr
Egyet nem értek,a ferrarinak nincs tesztpilótája, aki ilyen esetbe beugorhat?
Vagy most minek kellet előszedni Schumit?
Marketing fogás az F1-nek? -
stvnppp
senior tag
válasz
blazsey2
üzenetére
Hát én se lennék a navigátora
Nem nagyon rázta meg a bukfenc...A hivatalos oldalmarketingre meg annyit, hogy nem kéne egy adott pilótát kitenni, mert fura, mintha őt favorizálnák. Schumacher megérdemelné, de így, hogy még versenyen fog indulni...
Persze lehet, hogy ez csak engem zavar![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Hát nem fogom Kimit irigyelni, főleg akkor ha jobb lesz Schumi így pár év kihagyás után.
Akkor mehet zabot hegyezni Kukunyinba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
proof88
addikt
a formula1.com kicsit piroska lett

-
Ijk
nagyúr
Azért nem óvatoskodik, csak nehogy 3 hét múlva Massával együtt fagyizzanak valamelyik kórházban.
-
blazsey2
senior tag
Itt van Kimi bukfence a Fiinn rallye-ról [link]
-
Ijk
nagyúr
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Érdekes, mintha pont az előző futamon ért volna el 2. helyet.
-
AMD Power
titán
válasz
Ace Ventura
üzenetére
El is fogja kapni MS.

-
tuskooo
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Ez tény, de alapvetően én arra gondoltam, hogy Schumi/Kimi/Ferrari rajongók sztem nem fogják egyiküket se kritikusan megítélni az egymáshoz viszonyított teljesítményük alapján.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
tuskooo
üzenetére
Azért bárki bármit mond, ráférne Kimire egy kis fenyités.A vb címe óta szinte semmit nem láttunk tőle.Lusta, mint a f@sz, DC is megmondta, hogy nála lustább csapattársa sohasem volt.Ő aztán tudja mit beszél.
Ha Schumi belejön, és elcsip Kimi elől 1-2 rajtpoziciót, talán észhez tér.De aztán az is lehet, hogy már a rally amiben erősen gondolkodik, erre meg tesz magasról.
Aktív témák
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Futás, futópályák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
inkább ne menjen