- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
Deathjay^
tag
válasz
Yahhher #46898 üzenetére
Csak nem nyertél belépőjegyeket a boltba? Mert ha igen akkor nagyon irigyellek.
Találkozz Kimi Räikkönennel -
Nowhereman
őstag
válasz
Yahhher #41240 üzenetére
Szerintem ha potom pénzért teljesen pirosra mázoltatták volna a Brawnokat csak az elő két futamra, többet értek volna, mint zazzal,hogy a hátrébb köröző Williams sok hirdetése közt elvesznek. Bár a tankolós ember jó ötlet, főleg ha órdít a jelmeze, csak ugyebár jövőre nem lesz futam közbeni itatás...
-
D@ni88
addikt
válasz
Yahhher #41150 üzenetére
hát jólvan, de szted ez hatásosabb lesz?
még a régebbis is "bonyolultabb volt, vagy úgy vannak vele hogy jobb szeretik a letisztultságot?
Amúgy sztem a Ferrari alap konstrukciója nem volt rossz, de ha megnézzük a többi csapat első szárnyát, és a Ferrariét, hát vannak hiányosságok. aztán megnézve például a Brawn visszapillantó tükreit, na az valami nagyon jó megoldás. Régen a Ferrarinak is volt a vezetőfülke előtt két oldalra eláló kis szárnyacskája, na ők valami olyanra pakolták fel a visszapillantót.
Meg azt nem értem nyilatkozzák hogy szinte teljesen átépített autóval jönnek, erre van a kipufogó, és egy 5ből 3kamrás diffuzor+ fenéklemez., meg persze kicsit átdolgozott autó hátulja.
Nemtom mire gondolt Gené hogy ekkora erőlelépést még soha nem látott... -
Pompi
nagyúr
válasz
Yahhher #36004 üzenetére
Én viszont ezt kapom:
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
-
hunnylander
őstag
válasz
Yahhher #27773 üzenetére
Nyissatok egy f1-anyázás topikot.
Erdekes, hogy ezt pont nekem irod. A tobbseg (ferraris) vilagkepebe belepiszkito velemenyem van, ez teny, de az anyazasok tavol allnak tolem.
En meg azzal a javaslattal elnek (ironiabol), hogy a topik cimet egeszitsek ki egy F-betuvel. Logikusan a 2008 ele ragasztva.
Az F1vilag foruma egy sokkal baratsagosabb es jobb hangulatu hely az F1-rol forumozni, ahol nem fenyegetnek bannal, ha kifejtem a velemenyemet. Ez a topik mar frusztraloan beszukult ferrarissa, es itt nem nezik joszemmel a karizmatikus kisebbsegi ellenvelemenyeket, hanem irritalonak belyegzik.
-
hunnylander
őstag
válasz
Yahhher #23540 üzenetére
Erre akartam kilyukadni, hogy egyelore ugy tunik, hogy hosszu futamunk lesz (pl. Monzahoz kepest meg foleg). Egy-ket SC fazis es kozel is lesz a futam idotartama a 2 orahoz. Elozetesen 1:35 koruli 'versenykoroket' saccoltak az F1-hez. Ezt meg lehet, hogy a qualin sem erik el, nem hogy versenytempoban, ami boven 1:40 kivulinek tunik, meg a nagyok szamara is.
-
hunnylander
őstag
válasz
Yahhher #23426 üzenetére
Az F1-ben tul nagy a technikai hajsza, es ezert dinamikusabbak is mint a Nascar vagy az IndyCar autok. Es a Nascar autok zart jelleguk miatt, jobban is birjak a biztonsagos 'amortizaciot'. Szerintem egyertelmuen az F1 az autosportok kiralykategoriaja. Legyenek izgalmas futamok, de ne csinaljanak a pilotakbol cirkuszi gladiatorokat.
Bernie a penzert viszi a varosokba a versenyeket, a betonfalak meg szukseges rossz, mert egyszeruen a varosi kornyezetben nincs eleg hely (illetve draga) a bukoterekre es biztonsagi zonakra.
-
hunnylander
őstag
válasz
Yahhher #23364 üzenetére
Az egyik Hamilton markaju, a masik meg TAG Heuer markaju Hamilton Edition.
De a TAG Heuer Kimivel is megtartotta a reklamszerzodeset, ami meg a mclarenes kapcsolatabol eredt. TAG Heuer Stars & Glamour
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest