- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Mobil flották
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
laci666
senior tag
-
JColee
őstag
válasz
frame>24 #48638 üzenetére
mer a mostanival nem lehet tesztelni
egyebkent probalkoznak -
proof88
addikt
válasz
frame>24 #46776 üzenetére
Nem tudom, mi lehet a legkorábbi ok, ami miatt leállhatnak a hajtott kerekek, ha derékszöget zár be az autó egy fallal és egy helyben forognak a kerekek. Talán a hűtés elégtelensége miatt a motor áll le hamarabb, talán már 1 percen belül, ha teljes fordulaton megy. Igaz, ilyenkor a fékek forrósága miatt is felcsapnak a lángok.
Mondjuk ilyen esetben egy emelő kocsi meg tudja emelni hátulról az autót. De a másik szitura nincs ötletem, ha nem áll meg az autó, mert folyton csak csúszik a falakon.szerk.: egyébként tényleg kezdhetnének már valamit a leszakadó kerekekkel, azt azért képtelen vagyok elhinni, hogy a mai fejlett technikával ne lehetne valami igazán strapabíró kötés a kasztnihoz...
-
proof88
addikt
válasz
frame>24 #46774 üzenetére
Most megint megnéztem, nem is sóderben, hanem fűben állt meg, mindegy.
Nos értem, amit mondasz, dehát előfordulhat olyan pálya, ahol tompa szögben vannak a falak, tehát az autó mindig tovább tud menni, csúszva rajtuk... ha meg megállna valahol, akkor is feltételezem, hogy tovább pörög a kerék, mert a gázon van a lába és nem tud lefulladni az autó. Csak elméletileg kérdezem, hogy milyen lehetőségek vannak... -
Motion_Blur
félisten
válasz
frame>24 #41902 üzenetére
Azért mert elavult volt az infrastruktúra és nem volt elég hely a boxoknak és motorhome-oknak. A pályát is átépítették, kivették az utolsó sikánt és már 2 éve alkalmas a versenyzésre, tavaly már volt pl. WTCC fumtam is. F1 is simán lehetne, de ugye börninek nem éri meg az európai futam, inkább az ázsiába költözik az F1..
-
Pá
addikt
válasz
frame>24 #39661 üzenetére
Tök mindegy, tényleg a kerékcseréje után kb 2mpcel ment gyorsabb köröket mint Rosberg, utána meg beragadt mögé mint egy idióta.
Glock akkor még Kimi mögött volt aztán simán felhozta pontszerzőnek. Valljuk be, nem csak a kocsi meg a taktika szar idén. A piloták sem teszik oda magukat. Biztos vagyok benne, hogy egy Schumi-Hami-Alonso sokkal többet kihozna ebből a kocsiból. -
Jadro
veterán
válasz
frame>24 #38590 üzenetére
Lehet hogy unalmas, de vagyunk páran akik a sok baromkodás helyett több infót szeretnénk. Olyanokat is amit nem látok. Jó ha poénkodik is néha fel is röhögök, nincs ezzel baj. De hogy több infót megértek mint ő csak azzal hogy elemzem amit látok, az baj. Nem egy elbaromkodott közvetítést szeretnék látni. Ennyi, még csak nem is a személyével lenne a bajom. Hátha egyszer a sok panasz kicsap valami biztosítékot és valaki rászól hogy ugyanmár kapja össze magát. A remény hal meg utoljára. (Ez abból is látszik hogy idén még mindig köszönt a közvetítés elején. Tavaly nemigen tette.)
-
Oliverda
titán
válasz
frame>24 #38590 üzenetére
Azzal egyetértek hogy már baromi unalmas hogy minden második post Palikról és Gyusziról szól. Akik ennyire nem bírják azoknak javaslom a német RTL-t vagy valamlyik netes közevtítést, esetleg vegyék le a hangot vagy ha ennyire írhatnékuk támad akkor írjanak a retekklubbnak inkább.
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Home server / házi szerver építése
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest