- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Deathjay^
tag
válasz Yahhher #46898 üzenetére
Csak nem nyertél belépőjegyeket a boltba? Mert ha igen akkor nagyon irigyellek.
Találkozz Kimi Räikkönennelxbox ONE gamertag: DeathzOor
-
Yahhher
aktív tag
Ha valaki esetleg szeretnélencse végre kapni Kimit, csütörtökön délután járjon a a Tag Heuer márkabolt fele. Andrássy u.
-
joshua7
veterán
Besírok, ha Villeneuve visszajön. Mondjuk bírom, de akkor is...
Semper Fi
-
P00By
nagyúr
válasz hunnylander #46888 üzenetére
Villeneuve
Én örülnék neki, üde színfolt -
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #46888 üzenetére
Én örülnék neki, és az USF1 is sokat profitálhatna a tapasztalataiból. Ráadásul már egy csapat születésénél aktívan közreműködött anno (BAR). Már csak Montoya-t kell hogy megszerezzék , bár sajnos kétlem hogy ez menni fog. Sanszosabb valami amcsi Speed féle siheder érkezése. Amúgy pont feljebb érdeklődöt valaki JV-vel kapcsolatban.
YouTube USF1 Cosworth? Google-ék meghülyültek? Egyrészt a Youtube masszívan veszteséges már egy jó ideje, másrészt jóformán nagyon konkurenciájuk sincs és aki valaha már internetezett az ismeri őket. Na mindegy, ők tudják...
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
hunnylander
őstag
Villeneuve close to 2010 USF1 deal - report
Villeneuve a YouTube USF1 Cosworth-nél?
Team US F1 is expected to confirm in the next few weeks that it has secured investment from YouTube co-founder and current chief executive officer Chad Hurley. (autosport.com)
www.HunnyF1.com
-
Qru
MODERÁTOR
Lehet átköltözik a Mercedes-be, ott legalább nem veszik el a ruháját.
#nincsbennetarcsi
-
Pompi
nagyúr
Feel Good Inc.
-
wildrain
addikt
válasz Motion_Blur #46876 üzenetére
Ez ám az országimázs, nem a Herendi porcelán kupa!
-
Oliverda
félisten
Azért remélem hogy a vilmoskörtét nem fogják betiltani...
Akkor most Rosberg majd egy rózsaszín kezeslábasban fog szaladgálni ezen a hétvégén?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
hunnylander
őstag
válasz attisx #46873 üzenetére
Höhö
Az is vicc, hogy a bíróság, miért adhat ilyen hasonleső fazonoknak jogalapot keresztbetenni a Williams F1-nek, mikor 1. azt sokkal régebben alapították, 2. a Williams F1 nem egy ruházati cég és nem konkurense a magyar William's-nek.
Ezek szerint nem írhatnám fel a pólómra 'filctollal', hogy Williams?
Egyébként is az ő nevük/logójuk William's, nem Williams...
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
attisx
addikt
Hogy sz**nának sünt ezek a parasztok...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
andy83
aktív tag
Az RTL Klub Reggelibe elhívták Nelsinho Pique-t, és felköszöntötték szülinapja alkalmából. Kérdezték a hétvégi kilátásokról, és mondta, hogy a sok fejlesztés miatt a dobogóra szeretne megérkezni!!!
facebook.com/SzeretekMozizni
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #46866 üzenetére
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #46851 üzenetére
A pontokhoz tartozó szöveget hol lehet megtalálni?
-
JJános
addikt
Stefano Domenicali nem adja fel.[O]
2007-05-06 óta itt!
-
proof88
addikt
válasz hunnylander #46862 üzenetére
Ezt vágom, de a Ferrari hátrébb hozta az első felfüggesztést Silverstone-ra, akkor most megint fejlesztettek, én erről nem tudtam. Dehát az első szárny is változott, az is hozhatott előnyt ... mindegy a lényeg, hogy fejlesztenek.
-
hunnylander
őstag
válasz proof88 #46861 üzenetére
Massa 3. lett, Raikkönen meg nem amiatt esett ki, tehát valószínűleg sikerült. A legutóbbi nagydíjra történt a módosítás, ha nem lenne világos.
Idén ez a trendi. Keresgetik a csapatok az ideálisat, pl. a Red Bull első-hátsó felfüggesztését módosította a silverstoni csomagjával. A tengelyeket hátrébb tolva a tengelytáv megtartásával; tehát az autó súlyelosztása előretolódott és mégkedvezőbb lett a ballasztozáshoz.
www.HunnyF1.com
-
proof88
addikt
válasz hunnylander #46860 üzenetére
De az nem tudom, hogy sikerült... a videóból túl sokat nem értek.
-
proof88
addikt
válasz hunnylander #46847 üzenetére
Jááááj! A Ferrari új hátsó felfüggesztéssel érkezik a Hungaroringre... deja vu-m van, remélem most tisztességes fejlesztés lesz, nem úgy mint tavaly.
Amúgy a videó már nem elérhető, de feltöltöttem ide.
-
madstunt
addikt
válasz Mela Kehes #46853 üzenetére
Vmi 24 óráson indul.Talán a Spa-in
-
madstunt
addikt
válasz hunnylander #46855 üzenetére
Lakossági de attól még jó szerintem
-
hunnylander
őstag
-
Mela Kehes
addikt
Villeneuve visszatéréséről tudtok valamit?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #46850 üzenetére
Az első rész elvileg igaz: [link]
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #46849 üzenetére
Ez a hátsó felfüggesztés-átalakítás valami trend. A McLaren is meglépte legutóbb.
Sőt, egy dolog, ami nincs a képen jelölve, hogy az üléspozíción is módosítottak. Ami a magas orr-rész miatt már necces az optimális kilátásért. (even the driving position was changed for Hamilton, although it caused him some problems seeing the track. autosport.com Technical analysis: German GP by Craig Scarborough)
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hunnylander
őstag
Ferrari: in Budapest, the F60 will see further updates with the introduction of new aerodynamic components (changes on the floor and the rear wing) and a revised rear suspension.
Módosított padlólemez (ez magában foglalhatja a diffúzort is) és hátsó szány és egy átdolgozott hátsó felfüggesztés kerül bevetésre a Hungaroringen az F60-on.
www.HunnyF1.com
-
aesir
veterán
válasz Motion_Blur #46839 üzenetére
A boxutca feletti kivetítőkön a Super Gold tribünről egészen kiválóan lehet látni mindent, plusz még a gyengébb csapatok komplett boxmunkáját is.
A Gold 4-re maximum a F1 alatt mondható a legjobb hely, ha véletlenül van pályán előzés, akkor az ott van. Sajnos nem lehet minden éven olyan parádés rajtra számítani mint amit Massa produkált tavaly, nem is szokott lenni.
Minden más szériában több előzés van a sikánnál és a Silver 3 féktávon mint a célegyenes végén.Van saját életem...
-
Oliverda
félisten
válasz Csabee. #46840 üzenetére
Vasárnapra biztosan.... bár ha belegondol az ember hogy manapság mennyibe kerül egy koncertjegy bármilyen felkapottabb előadó fél estés koncertjére akkor már annyira nem is dárga szerintem.
Amúgy szerintem simán megéri. Össze sem lehet hasonlítani a TV-s prünyögéssel a kinti feelinget.
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #46838 üzenetére
Kivetítőkön nem látsz semmit, csak távcsővel. Kangaroo TV jó dolog, de ha van nálad, egy idő után rájössz hogy ülsz a tribünön és fel se nézel
Én idén kihagyom. Inkább megyek nyaralni a tengerpartra. Majd GT kárpótol
mod: amúgy meg Gold4 a legjobb hely, nem is kérdés
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hunnylander
őstag
válasz wildrain #46836 üzenetére
Ezen 'térkép' szerint 10 kivetítő van, de ha valakinek van rá kerete bérelhet egy Kangaroo TV-t és teljes lesz az audio-vizuális és információs élmény. Még a csapatrádiók is elérhetők általa.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
wildrain
addikt
válasz Csabee. #46834 üzenetére
Én ugyan nem voltam még, meg nem is tervezem (legalábbis idén), de több helyen is olvastam, hogy a tribünökkel szemben mindenhol(?) van kivetítő. Így tulajdonképpen látod ugyanazt is, amit a tévé előtt, és ehhez még hozzájön egy olyan élmény, amit az otthoni nézés meg se közelít, függetlenül attól, hogy melyik tribünön ülsz.
-
hunnylander
őstag
McLaren video: Pushing for the Podium
www.HunnyF1.com
-
Csabee.
nagyúr
sokan mentek innen az F1-re? megéri? én úgy gondolom hogy nem éri meg.. legalábbis nekem nem! max ha a célegyeneshez kapok helyet kivetítőhöz, de az baromi drága
Üdv: Csabee.
-
JJános
addikt
Vatanen korteskedik. [()]
2007-05-06 óta itt!
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #46828 üzenetére
Én még nem írnám le az esőt.
Viszont pénteken megdöglünk ahogy látom...
-
Motion_Blur
félisten
Várható időjárás:
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #46823 üzenetére
Nem Tost kompatibilis a srác.
-
wildrain
addikt
válasz proof88 #46822 üzenetére
Délután direkt nézegettem F1-es képeket, és mindegyiken baloldalt találtam meg, igaz, azok idei gépek voltak.
Abban egyébként hülyeséget mondtam, hogy a lyukon kell matatni, hiszen a lyuk az a heveder átvezetésére való. Talán inkább azt a piros pöcköt kell kihúzni, ami az E mellett van. A popsis meg a bmw-s képen is látszik.Motion: köszi, akkor valószínűleg ott leszünk mi is. B-type egy kissé eltűnt mostanában, de gondolom ő se hagyja ki.
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #46823 üzenetére
proof88
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
proof88
addikt
válasz wildrain #46820 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást!
Nézegettem fényképeket, de valahogy nem mindig találom meg, de itt van két példa a piros E betűre: Ferrari, BMW.szerk.: bár itt a jobb oldalon vannak...
Amúgy a témától függetlenül, találtam egy jó képet, melyen szintén felfedezhető az E betű.
[ Szerkesztve ]
-
wildrain
addikt
válasz proof88 #46817 üzenetére
Minden autó bal oldalán, a pilóta feje mögött van egy lyuk, meg egy fehér karikában egy nagy piros E betű. Gondolom, a lyukon kell benyúlni, és ott matatni valamit, amivel lehet áramtalanítani. Kasztnisoknál a jelölés ugyanez szokott lenni, de asszem ott egy kilógó bowden szokott lenni, rajta egy fémkarikával, és gondolom, azt kell meghúzni.
Motion: nem tudod, idén is ingyenes lesz az FIA futamra a belépés? Amikor legutoljára itt voltak, akkor elég kevés néző volt, remélem, ebből kiindulva idén sem fognak pénzt kérni a jegyért...
-
Oliverda
félisten
A Cosworth fejleszt a 2006-os motorján
Meglepő fordulat. Nekem már az elején is beugrott az hogy ők gyakorlatilag most annyit fejleszthetnek amennyit akarnak és tudnak. Azon sem lepődnék meg ha kiderülne hogy Mózli adott nekik suttyomban egy kis "állami támogatást" ehhez.
-
D@ni88
addikt
válasz hunnylander #46813 üzenetére
ki mondta hogy szabálytalan? én csak megjegyeztem hogy bemozog
-
hunnylander
őstag
válasz D@ni88 #46809 üzenetére
Miből gondolod, hogy csak mert így működik élesben, szabálytalan? Olyat nem is tudnának csinálni ami ekkora terhelések alatt ne mozogna. A szabályok előírják, hogy mekkora terhelésre max. mennyit térhetnek ki. Ezt nem videó alapján döntik el, hanem egy mérési procedúra alapján. Ott átment, de a Toyota idén azon nem ment át, és akkor számított szabálytalannak.
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #46781 üzenetére
Szinte olyan az egész mintha egy jól megrendezett film lenne. Ha 0.5 seccel később vagy korábban ér oda... vagy ha már kiesik az elején...
-
puttputt
őstag
válasz Motion_Blur #46808 üzenetére
Igen, olvastam: [link]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
D@ni88
addikt
[link]
csöppet flexibilis hátsószárny... még tavalyi de durva hogy bemozog.. -
MPowerPH
félisten
-
puttputt
őstag
Palik: "Vélhetően majd lekörözi"... /Schumacher-Coulthard/ valamit már sejthetett, hogy "ráérzett"
Dávid S.: "Még 3 kerékkel be fog tudni menni a boxba...":LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
hunnylander
őstag
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- DVD lemez tapasztalatok
- Óra topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NBA és kosárlabda topic
- Hobby elektronika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A YouTube is nagy veszély lehet a fiatalokra
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest