- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
-
-
bnss
veterán
A McLaren istálló sem gondolta ezt komolyan, hogy ezért most büntetni fognak. rednben van, hogy a szabály az szabály, de utólag már hogyan biznyítod, hogy valóban eltért a hőmérséklet az FIA által előírttól? Arról nem is beszélve, hogy akkor csak BMW-t büntessék meg, pedig szinte senki nem felelt meg az előírásnak? Vicces lenne...
-
enterlaci
senior tag
Azt nem tudom ők milyen erkölcsi alapon gondolják ezt? Persze jogszerű lehetne a fellebbezés..
[I]Ebből kifolyólag az a véleményem, hogy ez egy esélytelen próbálkozás lenne a Hamilton bajnokká avatására. Mert szerintem ezt nem fogják számukra pozitívan megitélni. Nekem sántít a Mclaren hozzá állása, egyszerűen nem értem, mi a céljuk.Köszi a helyesbítést![/I]
-
hunnylander
őstag
Szerintem minden normálisabb lelkivilágú pilótának elege van az ''erőszakos sajtóból''. Csak pl. ha Sutil-nak van elege belőle, abból még nem lesz hír.
Kimi-ről olvastam vagy hallottam, hogy azt nyilatkozta, hogy az egész F1-es hóbelebancból csakis a vezetést/versenyzést szereti, az összes többit utálja a médiával együtt. Szerintem sok pilóta osztja a véleményét.
Egyébként, megtudom érteni a (bulvár)sajtóelleneséget. Majdem mindent kitekernek, elferdítenek, kiszíneznek, felfújnak, stb., stb. ... és magasról tesznek a személyiségi jogokra és arra, hogy milyen károkat okozhatnak ezen tevékenységeikkel.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest