Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Xirtam #48898 üzenetére
Azért valjuk be, Schumi egy smást letett az asztalra az évek során - ez nem vitható.Nyilván meg kell fizteni őt,mivel olyan státuszba van,hogy annyit kér amennyit akar.Pl Tiger Woods,Lance Amstron,Valentino Rossi is ez a kategória.
Például hogy ha belefingana egy beföttes üvgebe, azt is el lehetne addni jó pénzért.
Ami vicces meg is vennék -
-
hunnylander
őstag
-
válasz
Xirtam #45537 üzenetére
Én ezt úgy szoktam elmagyarázni,hogy elképzeled magad egy tankban,ami becsapódik egy áthatolhatatlan betonfalba 70-el mi történik veled?Azonnal lelassulsz 70-ról 0-ra vagy kicsit repülsz még,mert nem voltál bekötve és 70-el a tank belső oldalához csapódsz.
Most ugyanez egy S osztályú Mercedesben 70-ről 0-ra lelassulsz,de nem azonnal,mert a motorháztető összeroggyan és még sok minden,emiatt lassabban lassulsz ami megmentheti az életed.
Ha a külső nyomokat nézzük a tanknak nem sok baja lesz,de biztos halál,míg a S osztály totálkáros lett mégis az a jobb/biztonságosabb megoldás -
proof88
addikt
válasz
Xirtam #45537 üzenetére
szvsz nem tört rommá az autó, az természetes, hogy a szárnyak ilyenkor elszállnak meg a kerekek is (vagy a kötél miatt ott maradnak)... szerintem nem is kevésbé biztonságosak, a kötelező teszteket teljesítik, jónak kell lenniük...
igen szép karcsú lett, de összességében a tavalyi szebb... főleg amikor megnézed a kis segédszárnyakat (tudom valakinek ezek nem tetszenek), tudod h mindegyik hoz pár századot . szép kifinomult mind.
-
törölt tag
válasz
Xirtam #44867 üzenetére
"Két évvel a SLEC megalapítását követően Bernie Ecclestone úgy gondolta, eladja a társaság egy részét: 1999-ben a német EM.TV 1,65 milliárd dollárt fizetett a közvetítési jogokat birtokló vállalat 50 százalékáért, továbbá Ecclestone-nak opciója volt arra, hogy további 25 százalékos részesedést adjon el 1 milliárd euróért, amit 2001 márciusában le is hívott. Az EM.TV azonban nem bírta Ecclestone tempóját, s hamarosan csődöt jelentett, a SLEC 75 százalékos pakettje pedig a szintén német Kirch médiabirodalom kezébe került 1,5 milliárd dollárért."
Ami megmaradt neki (25%) azt pedig eladta a CVC-nek, azóta ő csak felügyeli az érdekeiket.
De természetesen nem hinném hogy hagyni fogja.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest