- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
válasz [CS]Blade2 #49363 üzenetére
Neki már nem kell félteni a karrierjétAzt beszél, amit akar.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz #70869248 #49083 üzenetére
Ugyanez a véleményem.
Valenciában vergődik, és tesztel egy jót.Utána spa-ban agyonvág mindenkit
Már alig várom, hogy az Eau Rouge-ban csőgázon előzi Hamiltont.
Csak nehogy a buszmegállóban ott legyen Hakkinnen mint 2000-benÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Oliverda #48858 üzenetére
Lehetne órákig, napokig vitatkozni.Egy biztos.
Shumi az F1-nek olyan, mint Jordan a kosárlabdának, Woods a golfnak, Ali a boxnak, vagy éppen Rossi a motogp-nekÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Oliverda #48855 üzenetére
Nem volt kaka autó, de voltak hullámvölgyek, amiken Schumacher teljesitménye kellett, hogy átvészeljék.
Gondolod, hogy Barival, meg egy gyengeébb pilótával nyert volna ennyi csapat vb-t a ferrari?Nem véletlenül forr az egész F1 világ!
Mika is egy állat volt, Villeneuve is, annak idején Herbert, meg Frentzen is, de ha bárki visszajönne, nem lenne akkora ováció, mint most, hogy visszatért az adu ász.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
A pilóták között nincsenek nagy különbségak szerintem.
97-ben Villeneuve segge alatt volt jó kocsi.
98-99 ben Mika segge alatt
Aztán Mclarenek, Williams-ek, Renault-ok, és mindig MS jött ki úgy, hogy gyengébb autóval is meg tudta szoritani a riválisokat, vagy az aktuális világbajnokot.
Ha ő tényleg nem akkora klasszis, akkor miért nem volt mondjuk Fisichella vb második 2006-ban?Világbajnok autóval ment.
Ha azt nézzük, hogy hányszor kapott ki 10 ponton belül Schumacher, akkor legalább 10-11 cime lehetne.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Tálydi #48799 üzenetére
Úgy értem spa-ban, vagy monza-ban talán nyerhet.
Nekem Alonso is szimpatikus.Nagyon kemény, és iszonyat kiegyensúlyozott gyerek, ráadásul kicsit sem nagyképű.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Tálydi #48797 üzenetére
Nem hinném az első 5-öt, inkább a 10-et tartom reálisnak.Viszont egy futamgyőzelmet meg mernék kockáztatni később.
Szép álom, amit irtál
Hallottam, igen, hogy felborult.
A szezon végéig még sok van hátra, bárki bárhova ülhet.Egyenlőre még csak az én ülésem biztos.A tv előttÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Tálydi #48794 üzenetére
Nekem is az a véleményem, hogy tartanak tőle a többi csapatnál.
Az 1 futam volt, de szerintem pontosan tudja, hogy az első 15 pilóta közt nincsen 1 mp, és mégis elvállalta.Ott lesz ő abban az első 10-ben már a valenciai időmérőn is, és utána egyre jobb lesz.
Massa szerintem már csak jövőre jön.
Alonso-t rebesgetik a ferrarinál, és Kimi megy rallyzniÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Sajnálom is, meg nem is.
Ha ennyire szar volt a sorsa, akkor feláll, és elmegy.Anno Montoya is felállt. Flavio hóhér, de senki sem kérte, hogy türje.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz tuskooo #48700 üzenetére
Azért bárki bármit mond, ráférne Kimire egy kis fenyités.A vb címe óta szinte semmit nem láttunk tőle.Lusta, mint a f@sz, DC is megmondta, hogy nála lustább csapattársa sohasem volt.Ő aztán tudja mit beszél.
Ha Schumi belejön, és elcsip Kimi elől 1-2 rajtpoziciót, talán észhez tér.De aztán az is lehet, hogy már a rally amiben erősen gondolkodik, erre meg tesz magasról.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Rohadjon meg a költségcsökkentéseivel együtt.
Ezért lesz egyre unalmasabb az F1.
Se teszt, jövöre már tankolás sem lesz.Ezt eddig is tudtuk, hogy a pilóták között nincsen nagy különbség.
Hol van már amikor Zsoltikánk 3-4 kört kapott az élmezőnytől Bruni is kutyaütő volt, de Zsoltit mindig kente vagy 0.5 tizeddel.
Az autók kiegyenlitésével megszünnek az előzések is.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz kapcs-ford #48467 üzenetére
1, Schumacher nem felejtett el vezetni, mint ahogy te sem bringázni....
2, A tesztpilóták sem ismerik a pályát....
3, A tesztpilóták sem igazán vezették, mivel nem lehet tesztelni....
4, Nem fog csalódást okozni.....Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz [CS]Blade2 #48449 üzenetére
Nem tudom mióta nézed az F1-et, de sokat tévedsz.
1, a gumi tényleg gyenge volt.Nézd meg a gp-ken a B, és a M abroncsokkal futottak helyezéseit.A 2 fejlesztés között volt körönként 0.5 sec legalább.A2006-os év kiegyenlitett volt ez tény.
2, nem a legyőzöttség miatt vonult vissza.Ha tehette volna, már 2007-ben megkente volna Alonsot.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
2006 búcsúfutam [link]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Alonso csak azért tángálta el, mert abban a 2005-ös szezonban a Bridgestone iszonyat gyenge abroncsokat szállitott a csapatainak.Akkor a Renault csúcsformában volt, egy klasszis pilótával Alonsoval.Azonos körülmények között nem hiszem, hogy verte volna Shumit.
Ha látni akarjátok az igazi Shumit, akkor nézzétek meg a 2006-os Brazil gp-t.Letölthető bármelyik torrent oldalról.Én hasonlóra számitok a következő 7 futamon
A mai F1-ben bármi megtörténhet.Button sem szórja már a győzelmeket.Ennyi erővel a Ferka is nyerhet futamot, mint ahogy most Hamilton.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Oliverda #48307 üzenetére
Sajna ezzel a kocsival győzelme nem hiszem hogy lesz, de Kimit elveri.Ezt biztosra veszem.
Talán 1-2 dobogó bele fog férniÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Na én, mint nagy Shumi rajongó hihetetlenül boldog vagyok!!
Ha visszaemlékeztek a 2006-os évre, akkor azt tudni kell, hogy Shumi nem akart visszavonulni.Még legalább 1 szezont akart lehúzni a ferrariban.Az köztudott volt, hogy Kimi jönni fog, de Massa-val nem számoltak, hogy ennyire jó, és megbizható pilóta lesz.Felaldozta magát, hogy ne legyenek ellentétek.
Biztosan nem a pénzért, és a felhajtásért csinálja.Én sportolok 22 éve.Imádom.Egy ilyen embert a sport szeretete motivál, semmi más.Neki mindene megvan, és elhiszem, hogy bizonyitani akar.
Kizártnak tartom, hogy elbohóckodja majd.1 hónap kőkemény felkészülés jön most neki, és meg is lesz az eredménye.Ha futamokat nem fog nyerni, de Kiminek nagyon össze kell kapnia magát, mert nekem van egy olyan érzésem, hogy el fogja verni a finn-t.Amit a vb győzelme óta produkál az kritikán aluli.Az idei autó szar, ez tény, de tavaly Massa is rommá verte.
Innentől kezdve lesz izgalmas az F1.Egy legendáról beszélünk, mint 2001-ben Michael Jordan-ről!
Ennek a csókának a vérében van a versenyzés, nem fog kudarcot vallani.Ráadásul Spa, és Monza is most jön.
Hajrá MSC!!Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Egy másik fórumon olvastam egy hsz-t.Massa egy szar pilóta, bármelyik F1-es pilóta ki tudta volna kerülni azt a feléje száguldó rugót.Jövöre úgyis kurugják a Ferraritól, és jön a Kimi, Alonso párharc.
Ha nem kellett volna regelni a fórumra, tuti elküldöm az anyjába a gyereket
-
Ace Ventura
addikt
Massa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adjál nekik!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PR-Telecom
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gyúrósok ide!
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest