- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Ace Ventura #49366 üzenetére
Ez látod szinte biztos.
-
törölt tag
válasz
Ace Ventura #49085 üzenetére
Na mondjuk én Hamilton-t nem féltem...bár érdekes amit említesz, pont az Eau Rouge-ban történt az egyik olyan eset a kevésből ahol Hamilton 'elvette' az Alonso-val való összecsapásnál amikor egyszerre estek volna be az Eau Rouge-ba és ott Hamilton elvette a gázt hogy ne legyen balhé.
De egyébként én Hamilton-t nem féltem senkitől sőt..leginkább összeereszteném mindenkivel. Az az élet.Na de szal MS-re vissza, sztem minden attól függ hogy tetszik-e neki az autó..és sztem ha a súlyelosztással kibékül akkor tetszenie kell, mert sok olyan változtatás történt amióta ő abbahagyta ami miatt sokkal jobban mozog az autó, nincs kipörgésgátló, kevesebb aero..stb.
Szal ha megtetszik neki én azt sem tartom kizártnak hogy marad a mezőnyben.
Róla el tudom képzelni hogy ennyi idősen is bármit el tud érni. -
-XadAnuX+
őstag
válasz
Ace Ventura #49085 üzenetére
"tesztel egy jót"
És lazán teszt közben mindenkit megelőzne. -
Nowhereman
őstag
válasz
Ace Ventura #49020 üzenetére
Szerintem minden öntudattal bíró lény minimum ilyen lehangolt lenne, ha élete munkájának fennmaradása mások kényére lenne bízva...
Remélem talál befektetőket...
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Ace Ventura #49017 üzenetére
Nagyon el van keseredve szegény.
-
Bluegene
addikt
válasz
Ace Ventura #48852 üzenetére
A pilóták között nincsenek nagy különbségak szerintem.azért vannak, sok számít h mennyit hibázik valaki
Schumacher például nagyon ritkán
a másik az h ha csak 0,1-0,2 másodperccel gyorsabb valaki a többinél, vagyis hajszállal az választja el a világbajnokot a vesztestől
Schumacher nemcsak megbízható és über-gyors pilóta, hanem higgadt és kiváló partner az autó fejlesztésében
sztem ő az etalon, az arché típusa a F1 pilótának
-
Oliverda
titán
válasz
Ace Ventura #48856 üzenetére
Hát Barival biztos nem.
Viszont ott van példának 2005 amin még Schumacher hírös teljesitménye sem segített sokat.
"Nem véletlenül forr az egész F1 világ!"
Valóban nem. Hisz hosszú évek során egybeforrasztották a nevét az F1-el. Amúgy amikor Prost kihagyta az 1992-es évet majd visszatért 93ban az is eléggé felkavarta az F1 világát.
"Mika is egy állat volt, Villeneuve is, annak idején Herbert, meg Frentzen is, de ha bárki visszajönne, nem lenne akkora ováció, mint most, hogy visszatért az adu ász."
Ez nyilvánvaló hisz egyiknek sincs 7 VB címe és egyik sem lett sosem kikiáltva adu ásznak. MS-t nagyon jól el lehet adni ez tény.
-
Oliverda
titán
válasz
Gondolom a Ferrari ebben az intervallumban rendre egy kalap kaka volt... 97-től egészen 2006-ig...
Sőt 2000 és 2004 között olyannyira gyenge volt hogy még Bari is nyert vele párszor.
Amúgy gyenge autóval senki sem lesz VB de még esélyes sem.
-
Tálydi
senior tag
válasz
Ace Ventura #48804 üzenetére
Jó lenne ha nyerne, én Alonsot azért nem szeretm mert régen nagyon nagy arca volt, mint most vagy tavaly Hamiltonnak, bár mostmár Alonsois kezd "javulni" hogy nem mindig egy verseny győztes autóvan alatta igy ő is látja hogy nem körülötte forog a világ...
PazsitZ
e most komolyan,értem én hogy a szituácio ugyanaz de Algersuari meg Schumi egy lapon
, meg tudlak érteni de Alg,hol 7szeres világbajnok?(lehet hogy lesz...
)
RobiGida
eméljük, hogy a pontszerzők között lesz!
-
laci666
senior tag
válasz
Ott a pont
-
tuskooo
addikt
válasz
Ace Ventura #48804 üzenetére
Már nem nagyképű, régen sajnos neki is hatalmas arca volt. De most már én is bírom.
-
Tálydi
senior tag
válasz
Ace Ventura #48798 üzenetére
"örülnék" az első5nek
szvsz pontot fog gyűjteni,
"futamgyőzelmet meg mernék kockáztatni később" szóval tovább marad?
én mindig ferrari drukker voltam,és nagyon unszimpatikus nekem Alonsoinkább ne menjen
már minednhol ez a háttérkép -
Tálydi
senior tag
válasz
Ace Ventura #48796 üzenetére
Őszintén szólva én örülni fogok ha Valenciában az első 5ben benne lesz!
Mint nagy Schumacher drukker megfordult a fejemben mi lenne ha Brawn és Todt vissza menne vele erre az évre és ővék lenne megint a cimbár nincs rá sok esély, de jó volt eljátszani a gondolattal.
Azt tudtad hogy Kimi most volt rallyzni de felborult a puntóval?JColee: szóval nincs sok esély rá?
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Ace Ventura #48703 üzenetére
Hát nem fogom Kimit irigyelni, főleg akkor ha jobb lesz Schumi így pár év kihagyás után.
Akkor mehet zabot hegyezni Kukunyinba -
Ijk
nagyúr
válasz
Érdekes, mintha pont az előző futamon ért volna el 2. helyet.
-
AMD Power
titán
válasz
El is fogja kapni MS.
-
tuskooo
addikt
válasz
Ez tény, de alapvetően én arra gondoltam, hogy Schumi/Kimi/Ferrari rajongók sztem nem fogják egyiküket se kritikusan megítélni az egymáshoz viszonyított teljesítményük alapján.
-
madstunt
addikt
válasz
Ace Ventura #48665 üzenetére
93 elött soikáig nem volt tankolás és azért voltak ám csaták a nyolcvanas években bőven...
szvsz nem ezen múlik.Akkoriban kisebb százalékban számított az aero mint most(nagyobb súlya volt az autó tapadásában a mechanikai tapadásnak) és kissé más volt a versenyzői mentalitás,ezért volt több előzés -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ace Ventura #48381 üzenetére
Azért nyert Alonso, mert gyenge volt a Bridgestone. Ennyi erővel amikor Sumi nyert 5 VB-t, akkor meg a Michelin volt gyenge.
Az a Renyo és Ferrari nagyon egy szinten voltak, időjárás, és egyéb, mint büntetések, technikai hibák beleszóltak, de mindketten kaptak mindenből egyformán.
Elég kiélezett volt, és Alonso nyert. Ő ezért vonult vissza, mert legyőzték.
A Brazil futamon 1 hétvégét kellet csak kibírni a motornak, mikor hátraesett, valószínűleg felküldtek mindent maxra, így azzal az autóval nem volt nehéz előzni, mindenkiénél 2sec-el gyorsabb volt az autó. -
Oliverda
titán
válasz
Ace Ventura #48311 üzenetére
Valencia fekündi fog az F60-nak, Spa és Monza pedig a KERS miatt lehet jó. Még anno amikor a Renault-ból kivették a KERS-t Briattore azt nyilazkozta hogyha valahol megéri majd visszarakni akkor az ez a két pálya lesz. Bár mondjuk elvileg Briattore sz@rt sem ért az F1-hez tehát lehet hogy hülyeséget mondott.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Ace Ventura #48290 üzenetére
Ez természetes, de azóta tényleg úgy nézem az F1-et, hogy lesz@rom ki nyeri a futamot, és kétségbeesetten keresem, azt a versenyzőt akinek szorítok a versenyeken, és iszonyatosan nagyot káromkodok ha valaki kilöki.
Talán Vettel, de Button is rokonszenves. -
AMD Power
titán
válasz
Ace Ventura #48287 üzenetére
Én nem vagyok MS fan de alig várom ,hogy a pályán lássam..
-
Ricardo
titán
válasz
Ace Ventura #48101 üzenetére
Az emberi hülyeség és a világűr határtalan (igaz a világűrben nem vagyok biztos
)
Ez olyan mint a foci.Mmindenki ért hozzá, és egy adott szituációt mindenki meg tudna utólag oldani. Az okosabbja el is magyarázza lelkesen miért is volt béna az adott sportoló, hogy nem lépte meg a lehetőséget abban a 0,0001 másodpercben amit a user logikusan megtett volna zsigerből a helyében.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Ace Ventura #48101 üzenetére
Hülyékkel nem éri meg leállni vitatkozni.
(#48100) bambano: esküszöm kétszer is szesztilalmat olvastam
Egyébként, többek között az ilyen esetek miatt, ha valami történne valamelyik pilótával.
Az idei évben viszont nem gyanús, hogy bárki "igazolt" volna új tesztpilótát.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest