Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Aktív témák
-
RedWing
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki egy linket küldeni, ahol viszonylag normális minőségben lehet megtekinteni a szabadedzéseket és az időmérőt?
Előre is köszönöm szépen!

-
wildrain
addikt
Nő a haja. Lehet, hogy mikrofonbúrát akar növeszteni? Sisak helyett is jó lenne.

És Mandelás karkötője van. -
D@ni88
addikt
Csak pár nap telt el Kimi Räikkönen Európa Nagydíjon szerzett második helyezése óta, a Ferrari finn pilótája máris Belgiumban találta magát, ahol az esőről szóló általános megjegyzések ellenére ragyogó napsütés, és meleg uralkodott. A Rali Világbajnokságot is megjárt versenyző Spa-Francorchamps paddockjában nyilatkozott az aktuális helyzetről, a KERS-ről, és a szerződéséről is ejtett néhány szót.
loool, látszik hogy még reggel van. (formula.hu) -
Csabee.
nagyúr
Csak most vettem észre hogy hétvégén is futam lesz!
alig várom! Kíváncsi vagyok barichello-ra mennyire tud menni majd. -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
A cikk többi része is olyan hihető, mint az első két sor?
(Még nem olvastam el.)
"Just four days after finishing second in the European Grand Prix, Kimi Raikkonen was back dealing with the media" -
Oliverda
félisten
Az F1 szépségvetélkedőjének két döntőse: [link]

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Értem. Azért erre még később visszatérünk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Francorchamps, 27th August 2009 – Just four days after finishing second in the European Grand Prix, Kimi Raikkonen was back dealing with the media
wtf
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mikor mondta ezt? Bő 2 éve? Azóta már sok minden történt.
Tényleg mi lesz akkor ha netán jövőre Alonso a Ferrari-hoz megy Raikkonen meg vissza a McLaren-hez? Melyik főellenségnek fogsz majd szurkolni inkább? A McLaren-nek vagy Alonso-nak?
Esetleg marad még Felipe... 
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Miért ne engedné?
Amennyiben egy versenyző attól fél hogy megverik azonos körülmények között, akkor nincs meg az a szükséges önbizalma és az szvsz alapvető.
Nem lehet kétsége sem hogy gyorsabb tud lenni mint Alonso..vagy bárki. Ellenkező esetben biztos hogy lassabb lesz....arra a csatatérre már kár kimenni ahol nem hiszek a győzelemben.
Azt gondolhatja hogy kemény kihívás lesz, de senki rosszabb képességű versenyzőt nem tolnak végig a karrierjén csak azért hogy nehogy kiderüljön a rosszabb képessége, Hamilton-nak ezzel a 'problémával' már régen le kellett hogy számoljon.De ahogy Agassi mondta, egy jó játékossal magasabb szintre kerül a kűzdelem,..míg egy középszerű játékossal nem tudja megemelni a szinvonalat (nevek nélkül).
-
Tomics
addikt
Scumacher látászavar miatt nem versenyezhet? (a cikk eredeti címe förtelmes...)
-
Gyusz
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez a kép jó lett.

-
Motion_Blur
félisten
hasonlóan pakolós kört szeretnék látni Kimitől szombaton

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Szerintem jövőre is Kimi-Massa páros lesz. A Santander meg örül, hogy ott lehet az autón és vár egy évet..
(#49879) b-type: biztos vagyok benne, hogy Hamiltonnak van annyi szava a McLarennél, hogy nem engedi Alonso-t szerződtetni (szerintem a csapat se akarja)
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Kimi rajongótábora...még mindig nem ezen múlik, hanem Kimi mit akar.
Hiába akarják itt tartani ha el akar menni.
...ehh én nem egy gyorsabb Kovalainen-t szeretnék, hiába Kimi csöndes lenne meg ilyenek...engem nem ez csigáz fel
Alonso-Hamilton azért nagyon jó volt, csak nem hiányzott volna az a kémügy ami megmérgezte azt az évet, és már ALonso is másként tekint Hamilton-ra...én igazából megértem az akkori önmagát is.
De Alonso nagyon tette a McLaren-t, és adta Hamilton-nak is az ívet...pl. itt Spa-ban az Eau Rouge-ban
Hamilton még tanulhatna is töle....szal nekem nehogy melléhozzák Kimi-t mert rajongótábor, meg csöndes meg izé....engem nem a rajongótábor érdekel, hanem egy izgalmas felállás
(öhm..a pályán, versenyben..a McLaren versenyzőire értve). -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ehhez mit szólsz? Raikkonen: “I’m sure I can find something to do!”
A Ferrari hivatalos oldala miért közöl egy ilyen cikket egy ilyen címmel?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor is, ha idő előtt kiteszik a Santander nyomására? Ez csak elméleti okfejtés volt, én a helyében így döntenék, ha hátba szúrnának a Ferrarinál.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Már számtalanszor elmondta Kimi, hogy a Ferrarinál fogja befejezni pályafutását..
-
hunnylander
őstag
válasz
üzenetére
Egy Hamilton-Raikkönen pilótapáros ésszerű döntés lenne, dőlne a lé.
Ne feledd, a McLarent komoly érvágás fogja érni a Santander kiválásával, és a probléma az új potenciális szponzorokkal (pl. felvetődött a British Airways neve is), hogy mivel a csapatok a költségcsökkentési előírások miatt egyre kevesebbet költhetnek, a szponzorok már nem hajlandóak aláírni olyan zsíros szerződéseket, mint eddig. Egyszerűen esett az F1 ázsiója, szponzorációs szempontból, mert olcsósították.
Kiminek van a legnagyobb szurkolótábora és ő a legjobb üzlet merchandise szempontból.
Whitmarshék kivárnak, hogyan indul majd a silly season Alonsoval, ha Kimi a piacra kerül és maradni akar a Forma-1-ben, biztos meg fogják keresni egy ajánlattal. És ugyan kit választana a lehetőségek közül? Toyota, Brawn?
Kimi nem egy idegbeteg, ha nyerne, ha kikapna Hamiltontól kb. ugyanazt hozná, mint Massa társaként, vagyis nem lenne semmilyen 2007-es csapatfeszültség. Levezetni neki a McLaren ideális lenne, a két srác tiszteli egymást, Kimit biztos nem szabotálná a csapat senki javára, a McLarennél szerették, és javarészt most is azok dolgoznak a csapatnál, akik már dolgoztak vele korábban. Ez Whitmarshra is áll.
-
ToBeY
nagyúr
Azt állítják ez a fő ok hogy nem tért vissza Sumi
Schumacher látása torzul F1-autóban -
Motion_Blur
félisten
Volt időm végignézni a futamot, ismét voltak aranyköpések:
"Furcsa módon az autó ideális állapotához alkalmazkodva mindig ideális köröket fog menni, mert semmi nem zavarja ... és furcsa módon egyre gyorsabb lesz, mert külső körülmények nem zavarják."
Palik

-
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Csak most olvasom A5-ön, hogy pontosan mi történt Hamivel. Nekem ez az infó eddig kimaradt.
arra a következtetésre jutottak, hogy Lewis kint maradhat a pályán a 38. kör végéig - ezért Heikki kiállását előrehozták a 37-edikre. Csakhogy ezt annyira kicentizték, hogy mire a rádión szóltak Lewisnak, ő már éppen befordult a boxbejáratba. A szerelők Kovalainenre számítottak, amikor tehát kiderült, hogy mégis Hamilton jön, a gumikért felelős szerelőknek el kellett szaladniuk az ő Bridgestone-jaiért. -
PazsitZ
addikt
[link]
Europe GP videója fenn van már.
Látszik, hogy ott van jópár kerék, de ott töketlenkednek. valaki nagyon összekeverhette a dolgokat.
Utána a rádió adásban: Hamilton is f*cked up his stopAmúgy végignéztem a futamot, gyorspörgetve videón. Ez tényleg elszúrták Haminek. Esküszöm megsajnáltam
.
Webbernél meg nem tudom, utolsó kerékcserénél 1 kör alatt, hogy csinált vagy 5 másodperces hátrányt.
. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Addigra már nem egy csapatban lesznek és foghatja a jobb/rosszabb kocsira.

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Alonso még bajban lehet a közeljövőben, ha Grosjean megtanul nem hibázni.
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Én úgy tudom hogy Kimi nem érzi már magáénak az F1-t, és sztem ha így van akkor el kell mennie.
Leginkább azért mert ha ez az érzés valós akkor csak pocsékolja az idejét, és korlátok közé szorítja az egyéniségét. Nincs kizárva hogy jó ralliversenyző lenne belőle és mint ilyen akár legenda is. Jelenleg viszont nem érezni rajta hogy úgy gondolja és érzi hogy a legjobb helyen van ahol csak lehet és addig akarja csinálni amíg csak a lehetősége engedi.
Valszeg Spa az ő futama (is) lesz, ...és talán Rubinho győzelme, Massa drámája és a hírbe hozott helye elgondolkodtatja...akkor bármi lehet.
Nekem jelenleg kicsit talajvesztettnek tünik...kapna ülést abban biztos vagyok ez miatt nem kell aggódnia, a lényeg hogy ő mit akar. -
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Na de ha netán valóban kifizetik Raikkonen-t és Alonso-t rakják a helyére akkor ő hova fog menni? Ralli? Vagy esetleg Toyota v. Renault? A McLaren-nél azért még mindig jobb esélyekkel indulhatna a győzelemért.
Amúgy azt még mindig nem zárnám ki hogy Rosberg hosszabbít, de akkor még mindig ott lesz Sutil mint opció.
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
ááá..sztem nem jön, és nem is értem minek jönne, bár gyors de ilyen gyors több is van, és akkor már inkább Alonso.
Sok versenyzőpárosítás hangzik izgalmasan a McLaren-nél, de a Hamilton-Kimi az nekem egyáltalán nem.
Rosberg-t...nem kell bonyolítani...vagy ha bonyolítani akarják akkor viszont egyértelműen vissza Alonso-t. -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mármint Andrew Benson?

Nem bánnám ha visszamenne. Ez a piros nagyon rosszul áll neki.

-
adman
tag
-
Motion_Blur
félisten
Köridők összevetése:
Badoer vs. Kimi
Grosjean vs. Alonso -
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
-
törölt tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Mert nem szokás
...egyfelől nem egyedi alkalom volt, sokakat tettek már le a fűre ebben a versenysorozatban is és sok másban detto.
Lehet hogy én vagyok elnézőbb de mondjuk két dolog jut eszembe, az egyik Kocinski és Biaggi, a másik Biaggi és Rossi között zajlott a MotoGp-ben, mindkét esetnél nemcsak motorral de még könyökkel is kitették a másikat a fűre...ennél jóval keményebb szituban....itt Glock külső íven és hátrébb volt, teljesen elvetélt 'támadási' íven.
Biaggi egy középső ujat kapott Rossi-tól (és a pódiumon összeverekedtek..tuti van aki emlékszik
) Kocinski-nál semmi.
Ilyenért nem vesznek el superlicense-t, de elfogadom hogy jól esett volna (na nem nekem persze
) -
törölt tag
megen egy Hamilton-s előzéses videó..dumával

...ezt a Spa-i dolgot akárhányszor látom nem értem..mindegy
-
törölt tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Nem az hogy nincs pénze, hanem hogy nem elég.
Ugye a Brawn Gp a sokmindennek köszönhetően élcsapattá vált....nagyvalszeg megnyerik a VB-t.
..tehát az összehasonlítás nem a Force India de még csak nem is Williams. Ehez képest korántsem biztos hogy jól sikerült meglovagolni ezt az általuk fémjelzett félévet.
Annyira jó kiindulási helyzetből kezdhettek tárgyalásokat egy üres autóra, ami ritkán adatik meg.
...és szvsz a szponzorok nem fizetnek csak ha rajta vannak az autón, szal egyenlőre még mindig a 100milla, és a Virgin van amiből jövő évi autót kell fejleszteni.
...egy mázli van a dologban hogy jövőre nincsenek a közelmúltra jellemző drasztikus szabályváltozások. Ezért az biztosnak látszik hogy talpon maradnak, de mint írtam náluk nem ez a lényeg, hanem hogy jövőre is harcban állnak-e a világbajnoki címért, mert minden más visszalépés. -
brownus
veterán
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ha nem lenne pénzük akkor már a versenyekre sem tudnának elmenni.
Itt inkább arról van szó hogy annyi pénzük biztosan nincs mint a Ferrari, McLaren, Renault, Toyota négyesnek, de szerintem még a Red Bull-nál is kisebb az idei költségvetésük. -
!Overdose!
őstag
A Brawn GP-nek három évig nem lesznek anyagi gondjai
"Megkötöttünk néhány igen jó szerződést, de ezeket csak a jövő évi bemutatón hozzuk majd nyilvánosságra. Emiatt nekünk már nem kell aggódnunk"
"...a Concorde-egyezmény aláírása volt a kulcspillanat, az addig várakozó szponzor-jelöltek ugyanis a lenyugodott és tisztázott hátterű F1-re voltak kíváncsiak."
Ennyit arról, hogy nincs semmi pénze a BGP-nek, amit sokan itt a fórumban tényként kezeltek. LOL Ez persze nem azt jelenti, hogy jövőre is az élmezőnyben tudnak maradni, mert a pénz önmagában nem elég.
-
george11
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Remélem

-
!Overdose!
őstag
A Red Bull Racing a Mercedes felé hajlik, KERS elvetve
"Sem idén, sem jövőre nem fogjuk használni a KERS-t. Túl nagy rizikót jelentene most bevezetni. A FOTA-n belül van egy egyezség arról, hogy nem fogjuk használni, és mi ehhez tartjuk magunkat."

george11: Valaki nagyon unatkozott...
-
george11
addikt
[link] Most ez miez?

-
Oliverda
félisten
Massa papája szívesen látná Alonsót a Ferrariban
...csak a fia nem.

-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Na az kemény lesz...
Akkor viszont nehéz dió lesz a McLaren-nek...így is az, a korlátozásoknak köszönhetően nagyon nehéz volt/és most is az felzárkózni így hogy motorban nem tudnak előnyben lenni egy kőkomoly riválissal szemben.
De elvileg már a Brawn is kint volt a határon, szal még egy csapattal motorbeszállítói szerződést kötni valszeg szabálymódosítást jelentene.
....mármint ha ezt a szabályt jól tudom mert volt egy időszak amikor nem figyeltem a híreket. -
Oliverda
félisten
válasz
wildrain
üzenetére
"Ja, és akkor tegyük hozzá, hogy Webber autójával meg eddig minden okés, pedig szerintem azt is Newey tervezte..."
Mintha egyszer már Webber-nek is cserélnie kellett volna de lehet hogy rosszul emlékszek. Ugyanez volt a McLaren-nél is. Raikkonen autója szinte állandóan lehalt még Coulthard és Montoya alatt valamiért sokkal megbízhatóbban üzemelt a cucc.
-
Oliverda
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
Lehet hogy nem a motor lesz ott a ludas. Még a legmegbízhatóbb motort is tönkre lehet tenni ha nincs megfelelően hozzáhangolva az autó. Lehet abban valami hogy Newey motorgyilkos autókat tervez pl. ott volt a McLaren. Amióta eljött lényegesen megbízhatóak lettek.

Amúgy nem kizárt hogy mégis jobban járnának jövőre a Renault-val. Most aztán lesz majd mire hivatkozniuk ha a téli szünetben fejleszteni akarnak a motor megbízhatóságán (és teljesítményén).

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Flashcash
üzenetére
Az a5.hu-ról van. A Red Bull a napokban dönti el, átpártol-e a Mercedes-hez
-
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Nagyon szakmai oldal lehet ahol még azt sem tudják, hol lehet hivatalosan megnézni mit tettek be és max. egy "állítólag"-ra telik tőlük. [11. oldal]
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha nem lehetne látni a neved a poszt mellett akkor is ki tudnánk találni ki írta.

Red Bull set to make engine decision
Már tavaly úgy volt, hogy nem renault motor lesz, de elvileg megoldották a kellő hűtést.
Bár most utólag lehet mégsem eléggé
. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Ebből úgy néz ki, hogy új volt:
"Vettel erőforrása egy monacói és nürburgringi szabadedzésen is megadta magát, ami azért probléma, mert egész évben csak nyolc motort szabad használni. A Valenciában vasárnap elfüstölő egység állítólag már a hetedik volt, amit az idén a német Red Bulljába szereltek, s a kilencediknél jön a tíz rajthelyes büntetés.Christian Horner csapatfőnök el is ismerte: "Immár szinte elkerülhetetlen, hogy valamikor megkapja a motorbüntetést, mivel lassan tényleg kifutunk az erőforrásokból. Alaposan elemeznünk kell a motorok maradék élettartamát, hogy eldöntsük, melyiket használjuk az egyes pályákon."
Valencia után két olyan aszfaltcsík következik, amelyeket kifejezetten motorgyilkosnak tartanak: Monza és Spa. A padlógázos szakaszok aránya mindkét pályán eléri a 70 százalékot. "
-
hunnylander
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
Nooormális?!

Hamiltonnak 2012 végéig van szerződése a McLarennel. És már most borítékolom, hogy ha nem éri maradandó egészségkárosodás a pilótát, hosszabbítani fog újabb öt évre, és onnan is fog visszavonulni.
A Brawn hosszútávon nem fog olyan színvonalat képviselni, mint a McLaren, és akkor hol van a tradíció továbbá a kötődés. A McLaren alkalmazottaira, legyenek azok akár gyári munkások, nagyfokú lojalitás jellemző és a cég életreszóló szolgáltatásai is kiemelkedőek. Sokuk onnan megy nyugdíjba. Lewis csakis akkor szerződne más csapathoz, ha a McLaren megszünne.
Azon két pilóta egyike sincs akkora kvalitás és húzóegyéniség, mint Hamilton. Továbbá Lewis már nyakig benne van a fejlesztésekben is és mániája a technikai ismeretszerzés, 5 órán át képes konzultálni a fejlesztőmérnökeivel csak a fékekről (olyan dolgokról, amit pilótaként nem lenne muszáj tudnia), folyamatosan képben van az aerodinamikai fejlesztésekkel, minden apró újítást ismer és észrevesz az autón, mert mikor elvégezte feladatait (pl. szimulátor munka) az MTC-ben, az aerodinamikusok nyakán lóg és kérdez, kérdez, kérdez, már akkor tudja mit várjon egy új elemtől, mielőtt az autóra rakják.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
PazsitZ
üzenetére
Sztem már most visszaesőben vannak. Szponozor nélkül nem lesz elég pénzük a következő évi versenyképes autóhoz, máőr most is kvázi ölükbe hullott a győzelem (nem mintha sajnálnám tőlük, épp ellenkezőleg). Sponzor nélkül elvesznek.
Már régen meg kellett volna egyezniük legalább fél tucat szponzorral. Nem értem mire várnak, mert ha így halogatják a dolgot elvesztik a vb-t. Vagy arra hajtanak, hogy így is nyerik a VB-t és akkor szemtelenül nagy összeget kérhetnek a reklámfelületeikért?! -
puttputt
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Jól nézne ki jövőre egy:
Mclaren:
Rosberg, ButtonBrawn:
Barrichello, Hamiltonpl.
-
-
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Egy használt motort tettek be Valenciában, ez elromlott a szabadedzések alatt. Majd ezután egy vadonatúj 6. motort szereltek be, amelyik meg a verseny alatt romlott el javíthatatlanul.
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
"Ez még Szombaton volt, tehát Vasárnap egy másik durrant el."
Egy régebbi. Tehát még 2 motorja van.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
wildrain
üzenetére
1.motor Első futamon használta, majd péntekenként, de már lepukkant.
2.motor 1268.340Km-t futott, 2db verseny is benne van.
3.motor 3versenyen használta, majd Monaco-ban lepukkant pénteken.
4.motor 799.753Km-t futott, Istambul-ban használta + Gondolom valamelyik pénteken is.
5.motor Lefutott 3 versenyt, ezt már nem teszik vissza.Valencia-ra szerintem vagy a 4.-et, vagy egy 6.motort tettek be, ami lepukkant, majd betettek még egyet, és az is lepukkant.
"Az Autosport szerint volt a hatodik erőforrása az idén, s összesen csak nyolcat lehet használni."
Ez még Szombaton volt, tehát Vasárnap egy másik durrant el. -
AMD Power
titán
Nem volt rossz a futam. Bár piciit uncsi volt szerintem. A Merci ebben az évben élősszőr hibázott. Sokba is került de a 8 pont az 8 pont.
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem hiszem el hogy ne lett volna mindenkire jótékony hatással hogy ennyi idősen, ennyi ideje az F1-ben ekkora értéke van a győzelemnek.
Kifejezetten Kimi-re gondoltam mikor néztem, hogy öreg nézz rá arra az arcra magad mellett, meg akár a rádióját is visszahallgathatnád...mert ezt tudja jelenteni egy győzelem. -
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Sosem lehet tudni. Lehet hogy jövőre egy fostaliga lesz a Brawn a Toyota meg top3.
Szerintem ha véletlenül Bari lesz a VB tuti elmegy mérgében.

-
7Heads Drago
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Mert mi baja van a Brawn-nál? (biztos pénz)
Toyota az semmiképp se lenne jó húzás.
Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.