- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
válasz
rocket #48575 üzenetére
Nem csak az F1 világában hivatkoznak a válságra, hanem mindenhol. Ami egy undorító dolog, főleg annak tudatában, hogy a "nagy válság" közepette szerintem ugyanúgy 2nél többször nem vesz fel egy inget ecclestone, meg még a budira is repülővel jár. "A fejétől büdösödik a láb - ja, a lábfejétől".
-
gV
őstag
válasz
rocket #48343 üzenetére
en nem emlekszem olyanra aki leparkolt volna a palyan az idomeron, hogy igy vedje meg az addig elert poziciojat
én sem, bár páran Schumira probálják ezt rákenni, nem meggyőzően, ugyanis ők nem veszik észre h Ő csak menti próbálta a menthető a hibája után illetve a telemetria bizonyítja az igazát amit az esettel kapcsolatban elmondott, azt h aztán a birák abból mást olvastak ki nem meglepő, 94 óta az ember megszokhatta h mindig keresték rajta a fogást amit néha annyira túlbúzgoan véltek találni h a büntetés módját már rosszul róták ki rá (98 Silverstone)
-
-
george11
addikt
válasz
rocket #48324 üzenetére
Még bele sem ült az autóba, de már azon aggódsz, hogy minden csak róla fog szólni?
Ha valaki megnyer egy versenyt, arról írnak két sort(bár többet szoktak), ellenben, ha valaki 7 VB-t nyer, akkor lehet megérdemli, hogy ne 2 sorban írjanak róla.
Lehet nekem rossz a felfogásom ez ügyben, de nem Sumi kereste a lehetőséget, hanem felkérték rá, és közösen megegyeztek benne.
Nem a cirkusz kedvéért, mert szerintem nem hiányzik neki sem az ismertség, sem a média, sem a többi hercehurca, amivel jár ez az egész. De mint SPORTember elvállata, mert elkötelezett a csapat iránt a mai napig.
Aztán, hogy a háttérben mi volt, amitől megváltozott a hozzzáállása pár nap alatt, azt szerintem sosem tudjuk meg.
A lényeg, hogy remélhetőleg jön, és majd akkor kiderül, hogy mennyire volt ez jó vagy rossz döntés. A csapat szempontjából mindenképp jó döntés volt, mert visszakaptak egy sokszoros világbajnokot "beugrónak" Massa helyére. Ennél jobbat nem hinném, hogy találtak volna. -
george11
addikt
válasz
rocket #48229 üzenetére
Szerintem meg egy hiánypótló esemény lesz ez.
Elég sokan voltak kíváncsiak rá, hogy milyen lenne egy Raikönnen-Sumi páros, ahogy arra is, hogy Hamilton és Sumi hogy boldogul egymással a pályán.
Nem beszélve arról, hogy nem a VB címért indul(van már neki elég), hanem helyettesíti Massa-t, amíg nem épül fel. A Ferrainak esélye sincs VB-t nyerni idén, és nem is erről szól a történet.
Vagy jobb lett volna, ha egy tesztpilóta kerül az ülésbe?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest