- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 - origami
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Valakinek új stream, egyik sem megy!
-
Bandit21
addikt
Ez az új toyota orr...
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Misi 007
őstag
Én itt lesem
[ Szerkesztve ]
-
Nowhereman
őstag
válasz #70869248 #49485 üzenetére
"Arra kell törekedned, hogy a legjobb légy, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy!" - ez Fangio mondta. Viszont Lonzi és Lajoska kőkeményen elhiszi magáról, és el is várja az ennek megfelelő elbánást. Ez majd elő is jön, amint egy komoly ellenfele lesz.
Utánam a kondenzcsik!
-
Plutor
aktív tag
válasz hunnylander #49493 üzenetére
-
attisx
addikt
Jó, hogy említitek az FP1-et, majdnem megfeledkeztem róla, hogy már ennyi az idő. Izzítom is a TV-n a DSF-et...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
Hamarosan FP1!
BBC LIVE TEXT COMMENTARY (nagyon hasznos és informatív, az LT és a stream mellé)
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
attisx
addikt
válasz Misi 007 #49486 üzenetére
A kötelező kerékcsere továbbra is meg fog maradni. Annyi lesz a változás (szerintem pozitív irányba), hogy a box kiállás ideje 8-10-ről 3-4 másodpercre csökken. Emiatt sokkal nehezebb lesz a boxban előzni, tehát a pilóták jobban rá lesznek kényszerítve arra, hogy a pályán test a test ellen vívjanak meg a pozíciókért.
Arról nem is beszélve, hogy mérnök legyen a talpán, aki képes olyan autót építeni, ami egyaránt jól viselkedik +/-160kg-os differencia mellett is. Összehasonlításképpen idén a tankok befogadóképessége max. 80kg, de ebből is legfeljebb csak 60-70 kilót szoktak kihasználni a csapatok. Így könnyen megeshet, hogy míg egyik autó üres tankkal kiemelkedően gyors lesz az időmérőn (jövőre a Q3 is üres tankos lesz!) és a verseny utolsó köreiben, addig megtankolva alulmarad egy másik autóval szemben. Ez komolyan megkavarhatja mezőnyt, és ha valami, hát ez hozhat látványos csatákat, előzéseket.
Nem tudom nézted-e '94 előtt az F1-et, amikor szintén csak kerékcsere volt engedélyezve? Ha igen, akkor biztosan emlékszel arra, hogy sok nagy nevű pilóta játszotta el, hogy az időmérőn, üres tankkal sehol sem volt, viszont a futamon, megtankolt autóval hülyére verte a mezőnyt.
Egy szó, mint száz személy szerint én nagyon sokat várok a tankolás betiltásától.
-
Misi 007
őstag
Hányinger ez a mai tacskó gazdaságos Forma 1!
Annó azért hozták be a minimum egy box látogatást futam közbe hogy izgalom legyen most betiltják de ugyanez volt a slick gumikkal is azt is visszahozták...
Már lassan minden évbe változtatnak valamin de azt lesz@rják hogy követhetetlen moslék az egész a szurkolók számára!
Már csak ez a "nagyszerű éremrendszer kell" ide és kajak hányás lesz az egész...
Bár számomra már ettől az évtől ez nem a király kategória! -
törölt tag
válasz Nowhereman #49484 üzenetére
Hamilton esetében nem tudom mi utal rá, de felölem gondolhatod így. Már csak azért is mert ezt sem érzem problémának...vegyük Alonso-t akinél még behiszem hogy így lehet...bár még ő is igen fiatal. De mindegy legyen így, hát Alonso tehetségét, gyorsaságát és elhivatottságát nem nagyon lehet kikezdeni...ő az aki ki tudja autózni az autóból ami benne van. Ebben még Hamilton is rosszabb nála egyenlőre (szvsz!!) Nem tudnám megmondani melyikük gyorsabb, de Alonso kiszámíthatóbb, míg Hamilton-nál is érzi az ember hogy uralja az autót...de nem minden versenyen..még
Alonso ráadásul meg is égette magát Hamilton-nal, megpróbált segíteni neki aztán kapaszkodhatott.
Hamilton még nem került ilyen helyzetbe, de ő az aki a hátán viszi a McLaren-t egyértelműen, és elég fiatalon. Mert ahogy idekerült rögtön a vállára kellett vennie mivel vezette a tabella-t, ráadásul Alonso és Ron Dennis közt pocsék lett a viszony. Aztán Alonso elment, és jött Kovalainen és csak az egész McLaren Hamilton-n volt...mert ha ő nincs akkor a McLaren nem hogy VB nem lesz, de a 7. helyre esik vissza.
Aztán mit látsz idén? megint detto...nincsenek acélos eredményeik de Hamilton már megint dupla annyi pontnál jár mint Kovalainen. Ezt 21-22-23 évesen.Alonso detto megérne egy misét, de ő már helyén van sztem...kifejezetten veszélyes mert már járt fent és lent, gyors nagyon, és egy bulldog. ..mindketten tisztában vannak magukkal, míg a legtöbb versenyzőnek van valami nyűgje.
..és lehet hogy ez a legjobb motíváció a csapat felé...amikor beleülnek az autóba akkor nincs hiányérzet -
AMD Power
titán
Holnap szabadedzés.... Lewis legalább az egyiket megnyeri.
-
JJános
addikt
Tankolás eltünik, de a KERS marad. Izgalmas.
2007-05-06 óta itt!
-
proof88
addikt
Dízeles és !Overdose!: köszi!
-
törölt tag
válasz Nowhereman #49477 üzenetére
de azért ne felejtsük el a kort....Hamilton-nak van mit fejlődnie, bár eltér a véleményünk hogy miben.
Sztem pl. még több egó..hogy soha többé ne sározza be a nevét olyan miatt ami nem az ő sara.
..én amugy sem látom akkora önjelölt tömegközéppontnak, néha hülyén nyilatkozik az befér...majd rájön hogy nem kell mindenre válaszolni és véleményezni.
De egyébként nem foglalkoztat ha a közönség felé szürke egér is lesz, csak a pályán ne változzon, ne legyen visszafogottabb.
Amugy is úgy gondolom hogy a közönség csak kussoljon ...régen rossz ha egy versenyző elkezdi figyelni mit reagál rá a nagyérdemű.
De ez így van term. az autó fejlesztésétől elkezdve sok mindenen át, sok véleményt elolvastam már Hamilton-ról kapcsolatban...és mivel nyert vB-t meg ha már ott van nyomja, szal sok olyat olvastam hogy ha kicsit ilyen lenne, meg ha kicsit olyan lenne akkor kedvelnék....hát ahogy összeadtam-kivontam pont egy nagy semmi jött ki belöle.Szal bár én nem tartom annak, de aztán felölem lehet mindenkinek piszok bicskanyitogatóan egomán, csak megmaradjon a pályán olyan amilyen...illetve persze olvassza magába a megszerzett tapasztalatokat, fineszt..stb-t.
-
JJános
addikt
válasz Nowhereman #49477 üzenetére
Akkor valaki, aki jobb pilóta, mint Kova. Csak ő ne maradjon.
2007-05-06 óta itt!
-
Nowhereman
őstag
válasz JJános #49475 üzenetére
Nick jó sofőr. De túlontúl inverze Lajoskának.
Lajoska - Nick
---------------------------------------------
Villámgyors - csak gyors
hülyeségrekorder - fejben valszeg a mezőny legerősebbe
egománia királya - szerény jómunkásember
fekete - fehérehhez képest a Kimi-Monty páros ikerkutatás tárgya lehetne...
[ Szerkesztve ]
Utánam a kondenzcsik!
-
Nowhereman
őstag
válasz #70869248 #49470 üzenetére
Szerintem Lajoska is olyan Lonzi kaliberű egomán alkat. Neki a Kova szintű pilóta a maximum, akit meg tud tűrni. Különben Lajoska le nyomná Rosbergsont, és vége is lenne a cimboraságnak...
Webber-Vettel párossal mi lenne? Vettel lesz a villogós, Webber a pontkombájn. Vettel roppant gyors, viszont hibázik(idén 4 önerős kiesés!),a könyökölős szitukban a mezőny egyik leggyengébbe. Ami Massánál sarkítás, mert kevés az igazi bajnokokhoz képest, az Vettelnél kőkemény valóság. Kevés agresszivitás, és rohadtul nem látja, hogy a többi mit csinál. A magyar nagydíjon is a mellette lévő 3 pilóta egy halraj összehangoltságával vonult egymás mellett, Seb meg mintha egyedül lett volna a pályán. És ahogy utána rinyált, hogy Kimi nekiment, abból elég kínos a következtetés: valamit rohadtul nem tanult meg a gokart pályán...
Utánam a kondenzcsik!
-
Misi 007
őstag
válasz hunnylander #49472 üzenetére
Szerintem Heidfeldet kilőhetjük mert ha akarták volna akkor 2002-be már ő ült volna Hakkinen helyén...
Nagyon meglepődnék ha nem Rosberg ülne be jövőre Kovalainen helyére! -
törölt tag
válasz hunnylander #49472 üzenetére
Nagyon nem válogathat...oké hogy Rosberg-nek van helye az F1-ben, de egy kissé beállt a pályafutása szvsz. ...és hova mehet ha vált? Nincs olyan ajánlat ami felérne a McLaren autójával sztem. Igaz hog a McLaren még mindig rogyadozik, de azért már csak összrogyadoztak egy futamgyőzelmet erőből, ami a Williams-nél a jóval kecsektetőbb szezonkezdet ellenére sem tudtak meglépni.
Szvsz nem nagyon kell Rosberg-nek gondolkodnia ha megkínálja a McLaren, alá kell írjon.
..Heidfeld ssszz én bírom, és nagyon beillene a McLaren összképébe szinte minden szempontból, de izgalmasnak nem tudnám nevezni a párosítást.. -
!Overdose!
őstag
válasz proof88 #49466 üzenetére
Apartmanban, szállodában szokott lenni SAT TV, valamelyik csatornán úgy is közvetítik. Én is néztem már Horvátországban F1-et. Vagy be kell ülni egy kocsmába, ahol van TV, ott jobb esetben úgyis néznék vagy ha nem, akkor megkéred, hogy kapcsolja oda.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
törölt tag
válasz JJános #49468 üzenetére
Rosberg sztem is jó választás, mindkettejükre jó hatással lenne. Talán kinőhet belölük egy 'nagy' páros.
Kovalainen-től már igen régóta kivan a púpom, és ez csak fokozódott hogy bár én nem, de a McLaren adott még egy évet és ez az év sem hoz (eddig) semmi örömre okot adó, vagy élvezhető autózást.
Jelenleg szvsz(!) az F1 legizgalmasabb párosa Webber-Vettel...és megmondok kerekbe geccem kiváncsi vagyok hogy Webber-ből mit hoz ki ez a versengés...
Csak lehet már kicsit késő van neki (ne legyen igazam, egyáltalán ne), és valami hasonló összecsapást tudnék elképzelni Hamilton és Rosberg között, hisz alapjában véve jóban vannak, és más bajnokságban már megélték az egymással való küzdelem izgalmát......mégis jó a kapcsolat, szal merem remélni hogy izgalmas de Edwards-Bayliss színvonalon emberi, 'minden héten háború'-t láthatunk majd -
Dízeles
aktív tag
válasz proof88 #49466 üzenetére
Hali. Földi sugárzású országos adó :F 1 za veliki nagradu Europe
[ Szerkesztve ]
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
hunnylander
őstag
-
proof88
addikt
szerintetek Horvátországban hogy lehet TV-ben nézni az F1-et? olyan jó, hogy most megyünk pont, szombati időmérőt nem látom, vasárnap a futamot megnézném ott... Spa-nál az időmérőt nézném meg, a futamot nem fogom látni... pedig a Spa-s futam kihagyásáért főbelövés jár... persze felvételről megnézhetem, csak az már nem olyan...
-
puttputt
őstag
válasz Dízeles #49462 üzenetére
Bizony, azt láttam először, mint BBC-streamet és le voltam nyűgözve a "mieink" után.
A kommentátor "benne élt" a futamban, az előzetes meg kifejezetten humorosra, de informatívra is sikeredett egyúttal. Azóta sajnos nem tudtam elkapni azt a gyorssávú adást (Media Player streamelt - BBC); remélem, azért csak lesz még rá lehetőség.
/Persze, nyilván helyzeti előnyben van a csatorna az ismertség és a számukra előnyt szolgáltató jogok miatt, de kétségtelen, kiválóan élnek is amivel és amikor csak lehet, professzionális szinten.../[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Dízeles
aktív tag
válasz #70869248 #49456 üzenetére
Kösz a "biztatást".A monakó-i futam előtt a BBC-nek a felvezető műsora amire emlékszem. Nem értettem de tetszett.Az,hogy valaki mikor és mennyit tankol vagy elveszíti valami alkatrészét nem túl izgi.
-
JJános
addikt
Kovalainennek lejárt a szerződése. Remélem kiteszik.
2007-05-06 óta itt!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Dízeles #49455 üzenetére
Ha megnézed a tavalyi végeredményt, szinte az időmérőn elért helyezéseken értek be, innentől nem hiszem hogy lesz csata az első helyekért.
Időmérő:___________Verseny:
1. Massa___________1.Massa
2. Hamilton_________2.Hamilton
3. Kubica___________3.Kubica
4. Räikkönen________motorhiba
5. Kova____________4. Kova
6. Vettel____________5.Trulli
7. Trulli_____________6. Vettel
8. Heidfeld__________7.Glock
9. Rosberg_________8.Rosberg -
törölt tag
válasz Dízeles #49455 üzenetére
Jaj nehogy elaludjál véletlenül..
Vagy csak rázzanak fel ha valami esemény történik, de szvsz a legjobb ha csak az összefoglalót nézed..
Aludtam már el én is motorversenyen, ami pedig mindenek felett áll nálam ...de csak magamra voltam piszok mérges. Max eseménytelen a futam. -
Dízeles
aktív tag
Jó lenne harcos versenyt látni ezen a hétvégén .Tökmindegy ki és kik csak legyen már valami csata .Harcot akarok máskülönben megint bealszom .
-
hunnylander
őstag
válasz Nowhereman #49450 üzenetére
Az újságírók már csak ilyenek. Szeretnek akasztani, jelzőket vagy a hír alanyát.
www.HunnyF1.com
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Lewis újra nyerni fog a hétvégén.
-
Jarod1
veterán
HMM, 1 Button győzelemre tippelek, Esetleg Barichello, Meleg lesz SZvSZ.
[ Szerkesztve ]
-
Nowhereman
őstag
válasz hunnylander #49438 üzenetére
No várjunk még a jelzők akasztásával. Az előző pilótát még kis sem tudta mondani, hogy "autó", máris az új Nelson Piquet-nek nevezték, és aztán valahogy nem is hasonlított a F1 pályafutásuk...
Utánam a kondenzcsik!
-
proof88
addikt
Tavaly óta biztonságosabb lett a valenciai pálya
Más helyeken szokták "kezelni" valamivel a boxutca felületét? Remélem, ez nem fog gondot okozni a gumiknak, ami csak élőben derül majd ki...
A Bömbi is nevezett 2010-re -
puttputt
őstag
válasz wildrain #49436 üzenetére
wildrain: Grosjean (Gr.Auchan) helyett lehetne ő is , ha már "Roman"... vezetni elvégre tud.
Palik titkos vágya szvsz., hogy Raikkönen csapattársaként feszítsen egy raliversenyen... , az ő nevét ráadásul egyszerűbb kimondani.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
AMD Power
titán
Ez nagyon jó kép.
-
AMD Power
titán
De jó ,hogy mehet a Renault is... hétvégén.
-
wildrain
addikt
válasz hunnylander #49440 üzenetére
Algátszarik!
-
proof88
addikt
Schumacher tanácsadóként ott lesz a hétvégi Európa Nagydíjon == Kimi nem fogja befejezni a versenyt
Viszont remélem, Kimi jó eredményt ér majd el másfél hét múlva Spa-ban! -
wildrain
addikt
válasz !Overdose! #49433 üzenetére
Paliknak fel lesz adva majd a lecke, amióta nem kommentátorkodott, két olyan új versenyző is jött, akinek nem egyszerű kimondani a nevét.
-
törölt tag
válasz !Overdose! #49433 üzenetére
Grosjean szvsz gyors, ..de még inkább jellemző rá hogy támadó szellemben autózik mint pl. Hamilton vagy Alonso. A kiegyensúlyozottságot nem igen várom töle...egy kis szerencse kellene hogy túlvészelje az első futamokat, utána már jöhet akár a mélyvíz szvsz.
-
törölt tag
Grosjean jön Piquet helyére...ami nem akkora meglepetés mondjuk...bár sztem kicsit korai Grosjean-nak.
De azért kiváncsi vagyok mit tud Alonso mellett. -
-
SG3rg0
őstag
Mikor megláttam ezt a videot, nagyon örültem hogy ilyen jól van!
-
stvnppp
senior tag
-
JJános
addikt
válasz Nowhereman #49425 üzenetére
Hát igen, ez nagy kérdés.
Ha lesz elég pénz, és megkapja a Torro a fejlesztéseket, akkor sem biztos, hogy messzire jutnak. Már pedig akkor valaki bűnbak lesz. Majd a következő pilóta.
Remélem Bourdais talál magának csapatot. Sajnálnám, ha nem.
2007-05-06 óta itt!
-
-
puttputt
őstag
válasz !Overdose! #49423 üzenetére
Köszönöm! Ezt a "backstage" infót nem ismertem.
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz puttputt #49421 üzenetére
madstunt, #49418: Mod.: Elképzelésem nincs, hol készült és hogy az az interjú... a feliraton (kép) az látszik, hogy "Sinopec Chinese Grad Prix - 2004", holott akkor a 3 úriember közül csak Alonso lehetett volna az időmérő v. futam utáni sajtószoba közelében, de ő sem, mert 4. lett.
Fogalmam sincs mi volt a szituáció... Annyit írnak, hogy Schumacher elrontotta az időmérőt akkor és nem volt mért köre. Erről lehetett szó?[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz joshua7 #49420 üzenetére
Innen kezdődik, a "Related videos" linknél megy egész "f1 monaco 1996 part 11-12"-ig is (+"final part"), ha jól látom, tehát végig van véve, csak ki kell keresgetni, vagy írd be a keresőjébe pl., hogy "f1 monaco 1996 part 2" és így tovább, ha végeztél egy résszel.
Jó szórakozást!
(Nagyon tutin néztek ki akkor az autók! )Mindjárt utánajárok a "témázásnak"... (Sumák család...)
[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
válasz Nowhereman #49416 üzenetére
Emlékszem Bourdais tavaly az egyik futamon megnyerte a Q2-t. Ha jól tudom. Nem rossz az a gyerek, remélem még látjuk az F1-ben.
2007-05-06 óta itt!
-
Nowhereman
őstag
válasz !Overdose! #49396 üzenetére
Hja. Mikor lenyomta Massát és Vettelt is bekap a semmiért egy 25mp-est utólag...
Tost kiqrta, mert nem az ő kiskedvence volt. Nekem csak az a fura, hogy nem tűnt fel senkinek, hogy ezt csak abban az első pillanatban tette meg, amint tartalékpilótacsere volt...
A fantáziátokra bízom, ki kinek a felfedezettje...Utánam a kondenzcsik!
-
puttputt
őstag
-
attisx
addikt
Ecclestone szerint a pontrendszer miatt nem lesz idén bajnok Vettel
Börni papának végleg elgurult a gyógyszere...
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz D@ni88 #49408 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű. A pénz önmagában nem elég, erre számos bizonyíték van a múltból és a jelenből. Többször nyilatkozták, hogy az új fejlesztések teljesen rossz irányba vitték az autót. Arra kell rájönni, hogy miért. Jelenleg az autó csak egy nagyon szűk intervallumban működik jól, mellesleg Button is ilyen pilóta sajnos.
Szerintem még nincs veszve semmi, legalábbis egyéniben. A Ferrari és a McLaren javulásával keresztbe rabolják egymástól a pontot, ráadásul előbb utóbb Webber és Vettel komolyabban össze fognak akaszkodni, ha ilyen szoros marad a pontverseny kettejük között.
Másfelől természetesen a világbajnoki cím a tét, de már az is szép eredmény amit eddig elértek.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Peat;)
veterán
válasz D@ni88 #49408 üzenetére
Tegyük hozzá hogy az elmúlt három futamon elsődlegesen nem a többiek előzték be őket, hanem ők estek vissza önmagukhoz képest. Jól be kéne állítani az autót meg megérteni és megint ott lesznek dobogó közelben. Annyi meg elég lehet. Csak én nem nézem ki egyik pilótából sem hogy ilyen kevés teszttel megértse hogy hol a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
"Az idei évben egymillió eurót költöttünk fejlesztésre, és felére csökkentettük a tartalék alkatrészek számát." by Fry... Na itt van, eddig 1 milliót költöttek fejlesztésekre, ami sztem rohadt kevés még sztem ha 40milliós lenne a költségvetés, a ferrari meg a többi akkor is többet hagyna fejlesztésekre... Nem lessz itt több Brawn győzelem. Viszont így nem lesznek VB-k.
Ami elég szomorú, ha azt nézzük hogy mennyi előnyük volt, és majd az utolsó futamon mennyi lesz. De nem baj. Így már csak az RBR-el kell foglalkozni mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Egy jó kép az 1996-os Monacói Nagydíjról... Dobogósok (balról jobbra):
Coulthard, Panis, J. Herbert.
Tényleg, annak a versenynek a "komolyságához", Panis és Herbert személyiségéhez mért ünneplést láthatunk.Még egy jó kép, a "Schumacher családról", amint épp "gúnyolják" Alonsot :
-
Peat;)
veterán
-
andy83
aktív tag
facebook.com/SzeretekMozizni
Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest