Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz -Dokika- #4972 üzenetére

lux: ettél már ló kolbászt?? mert én igen, és NAGYON finom!!
    remélem amit csak tudok, magyar nyelvűn csinálom.

:)) Ez elvileg Multis map, vagyis, amire a 2011 -s map terrainját rátettem, vagyis Ez a map: FarmersDream_XXL
    Nevében is látni, hogy XXL vagyis nagy méretű map. mellesleg, tanácslom letölteni mert ha nem emlékszek rosszul, akkor Hibátlan a map a logban. :) No erre tettem rá a 2011-s map felszínét. :) Volt épület, ami a levegőben volt pl, sőőt az útirány jelző táblák mindegyik. :D Volt melóm vele, (még lesz is mert van még amit nem tüntettem el róla).

Am, ami át akar méretezni egy normál méretű mapot, és meg akarja csinálni XXL vagyis 4szeres méretűre, annak csak meg kell dupláznia az átméretezésnél a felszínt. :) pl map01_dem.png képfájlt. Ehhez mindenképpen az XnView nevű progit ajánlom, mert a bit verziót alapból tudja és nem kell állítgatni. viszont a fájlt ha 1024x1024 méretű, akkor picivel nagyobbra kell méretezni mint 2048x2048, ugyanis akkor nem lesz jó a fájl!! Tapasztalat!Vagyis, 2049x2049-re kell. 2013 ban még nem tudom jó e így, mert nem próbáltam átméretezni alap méretű mapot, csak a 11 ben. Viszont, az a kis map, hibátlan volt! ;) Van egy letöltött mappa nekem, amit egyik angol oldalról töltöttem le mikor épp nagyon kellett volna ez az infó nekem. :) Akit érdekel, rákeresek max Én a neten googleban, és adom a linkjét h letölthesse. Viszont, miután át van méretezve és megnyitva az adott map az editorban, utána jön a neheze. :S KI SIMÍTANI a felszínt, nagyon aprólékos meló. :S Ugyanis hullámos lesz utána a felszín. 2-3 nap legalább.

Új hozzászólás Aktív témák