- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
lizuka27 #2698 üzenetére
szia. duplikáld akkor azt és húzd oda ahova tenni szeretnéd!
Akkor jó lesz!
Editorban felül katt az: Edit szóra, majd a lenyíló részben a Duplicate szóra katt ezután fogd meg egyik vízszintes nyilat és húzd arrébb vagyis ki kell húzni az eredetiből, vagy nyomd le a Ctrl+F gombot ekkor elég kerül valószínűleg a dolog, és utána csak húzd le oda ahova akarod tenni.
-
szintia29
csendes tag
sziasztok fiúk és lányok ha vannak segítség kellene ez ügyben tudna nekem valaki olyan mapot ahol minden állat beleérve a juh, a tehén és a tyúkok is egy helyen vannak a farmon már mint mikor kezdődik a játék és ki írja hogy üdvölünk ez az uj farmod na és akkor ott lenne a tehán és a juhok is köszönöm szépen köszönöm szépen a segítséget
-
lizuka27
csendes tag
Segitsetek ki légyszives!!!!
betetetem editoral egy trágyatárolot de nem telik trágyával mi lehet a probléma? valamit az editorban állitani kell? légyszi segitsetek -
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9 #2688 üzenetére
lány mert még csak 22-éves vagyok igen szeretem és még persze a Call of Duty Far Cry 3 és még sorolhatnám amúgy ezt azért szeretem eszt a játékot mert mező gazdásznak tanulok és van farmunk is és egy csomó állatunk.
-
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9 #2685 üzenetére
igen
letöltöttem én ezt a peccset csak az ujjat köszönöm szépen
-
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9 #2678 üzenetére
köszönöm szépen 1000 pux neked nagyon kedves vagy hogy segítesz
(L) még egy kérdésem lenne és ez az utolsó nem tudol olyan mapot ahol minden állat beleérve a juh, a tehén és a tyúkok is egy helyen vannak a farmon már mint mikor kezdődik a játék és ki írja hogy üdvölünk ez az uj farmod na és akkor ott lenne a tehán és a juhok is köszönöm szépen a sok segítséget neked örök
PUX
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9 #2679 üzenetére
Nem arról van szó hogy legális e vagy sem igazából, hanem azzal, hogy nem fogjátok fel, hogy a törés miatt baja lehet az adott játéknak, ahogy pl, anno nekem a 2011 nél is volt... Megvettem eredetiben, és lám, 99% hiba megoldódott! Erről van szó, meg arról, hogy emiatt hogy ezt nem érti meg 1-2 tag, hogy a törés miatti hibája okozhatja, ezért tele van írva a fórum igazából feleslegesen. mellesleg, nekem IS megvan törtben, és alig kb 30 percig játszottam rajt, azóta se. Ennyi. mert tudom hogy mennyi hibát hordoz z, ha tört a játék. téma lezárva, mellesleg nem az Én reszortom a tiltás és egyebek, csak jót akarok ezzel, de ha nem tetszik sajnálom. Téma Off. Mellesleg ennek ellenére azért szoktam segíteni nem úgy, mint nekem anno. B..tak segíteni szinte mindenben. Ettől függetlenül, én ellenkezőleg vagyok ezzel! vagyis, ahogy, és amiben tudok segítek BÁRKINEK!!! De az okot leírtam az előbb miért unom már a panaszkodást.
Tört játék a törés miatt okozhatja az hibáitokat!!
Ha kell, ezután IS segíteni fogok akár neked, akár másnak!
-
underdark
aktív tag
ezt a játékot nem a legálisság élteti hanem az illegális dolgok!!!!!!
miről beszélsz?
-
toldi.makos9
tag
válasz
toldi.makos9 #2678 üzenetére
vagy ha esetleg nem boldogulsz szívesen segítek, de látod itt nem lehet. Ha adsz elérhetőséget ott folytathatjuk!
-
toldi.makos9
tag
Meg fogom venni eredetibe a játékot ne aggódj.
Előtte szeretek egy játékot kipróbálni ilyen módon. Remélem nem baj!!!!!!!
Megnézem mire dobok ki pénzt. Nálad lehet, hogy ilyen dolgokra érdemes kidobni pénzt mifelénk csak értelmes dolgokra dobunk ki pénzt!
Amúgy meg ezt a játékot nem a legálisság élteti hanem az illegális dolgok!!!!!!
De szerintem ezt te is nagyon jól tudod.
Attól mert más kér segítséget attól neked nem muszáj rá válaszolnod meg kommentálnod.
Nem azt néztem, hogy eredeti-e a játéka vagy legális hanem azt, hogy segítek másnak!!!!!!!
Attól meg nem kell féltened, hogy warezt kapok. Új email cím és újra itt fogok írogatni.
Szerintem ezt a fórumot nem arra a célra találták ki, hogy kiszűrjék ki az aki legálisan vagy ki az aki illegálisan játszik ezzel a játékkal! -
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9 #2669 üzenetére
egyik XML jében a játékban át kell írni valamilyen számot. tudtommal.
de sosem próbáltam 2011-n se. -
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9 #2674 üzenetére
lehet hogy már fárasztolak a sok nyafogásommal de ehez hol lehet aktiváló kódot találni? vagy jó hozzá a régi is?
-
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9 #2672 üzenetére
áááá nem értem egyszerűen nem enged semmit bele tenni csak annyi hogy vissza és kész akár hová szeretném rakni semmit sehová az nem lehet hogy azért mert nem eredeti a lemez vagy kellene hozzá egy CRAK??
-
toldi.makos9
tag
válasz
szintia29 #2671 üzenetére
Először is nézd meg, hogy az objektum amit el szeretnél helyezni az nem Map objektum!
Utána próbáld meg a saját területedre elhelyezni ha ez sem sikerült tölts le egy értelmes Fs 2013-at.
Ezek az objektumok amiket te helyezhetsz el így találod meg vagy itt találod meg
[link]http://www.modhoster.com/maps-gebaeude-platzierbare-objekte/mods
Felhívom rá a figyelmedet, hogy nekem is volt olyan amit bele sem tett a játékba pedig be volt másolva a mods mappába!
-
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9 #2664 üzenetére
köszönöm szépen segíthetel nekem nagyon megköszönném.
-
toldi.makos9
tag
Valaki tudja, hogy lehet kikapcsolni az autókat?
Mert már nagyon meguntam őket -
leslieh88
csendes tag
üdv....valaki nem tudna nekem egy jó magyar mapot?
-
lizuka27
csendes tag
Segitsetek ki légyszives!!!!
betetetem editoral egy trágyatárolot de nem telik trágyával mi lehet a probléma? valamit az editorban állitani kell? légyszi segitsetek -
toldi.makos9
tag
válasz
szintia29 #2663 üzenetére
Nekem is voltak ilyen gondjaim. Válogasd meg mit töltesz le. Nézd meg, hogy hányan töltötték le és véleményeket is nézd meg ha van egyáltalán hozzá vélemény.
Én amikben nagyon sok hibásat találtam azok a traktorok, kultivátorok,teherautók.
Ha gondolod szívesen segítek, hogy miből mit tölts le.
Javaslom, hogy a gyári traktoroktól ne nagyon térj el! -
dafko90
tag
válasz
taurus1044 #2651 üzenetére
Gondolom mod az, azért csinálja. De az a mod hibája. Nekem is pár gépnél csinálta.
-
szintia29
csendes tag
sziasztok valaki meg tudná nekem mondani hogy miért nem sikerül tárgyakat elhelyeznem a térképen. akár mit szeretnék bele tenni ne engedi valamiért és mikor kilépek a játékból akkor valami hiba üzenet jelenik meg vajon miért lehet ez lehet azért mert nem eredeti a játék? válaszotokat is előre köszönöm
-
toldi.makos9
tag
Segítsetek ki!!!!!!!
Elhelyezhető objektumként keresek magtárat vagyis olyan helyet ahova ki tudom önteni vagy le tudom tárolni a magvakat. Igazából cukorrépának és burgonyának kellene.
Kérlek adjatok valami értelmes tárolót! -
leslieh88
csendes tag
még 1 kérdés...modot hogy tudom telepiteni? mert rákersetem neten és azt irja hogy a mod mappába tegyem bele de nekem nincs mod mappám
-
leslieh88
csendes tag
üdv...tudnátok segiteni? sajnos elvonták a figyelmem és fentakadtam az egyik traktorral semerre sem mozdul és lebökni sem tudom semmivel sem...mit tegyek?
-
Atka84
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget, megpróbálom még egyszer.
A triggerek is bent vannak a kijelölésbe úgyhogy nemtom mi lehet a gond
A tárolóból ki tudom szedni a cuccot, csak a felső adagoló alá állva nem jó -
taurus1044
tag
válasz
zsolesz0803 #2635 üzenetére
én ijet nenm tpasztaltam..pegyig gyors növekedésre és valos időre van állítva.igaz nekem csak 4 földem van de amikor a:14-30ig voltak meg
-
puhoska76
tag
válasz
taurus1044 #2648 üzenetére
Nálam ilyen gond nincs
-
taurus1044
tag
hali.ti is észre vettétek hogy a tempomat nem jo nagyon.megmegálnak a gépek?
-
underdark
aktív tag
válasz
toldi.makos9 #2645 üzenetére
azt tudod, hogy szántani nem muszáj?
-
Tibora98
csendes tag
Sziasztok ! Valaki mondjon már egy jó cukorrépa modot amivel rakodni is lehet ! Köszi (Fs13)
-
underdark
aktív tag
válasz
toldi.makos9 #2643 üzenetére
jah hát az az egyik traktor amire nem lehet.P
de akkora gépet mire használsz? -
underdark
aktív tag
válasz
toldi.makos9 #2641 üzenetére
felrakod a traktor elejére a permetezőt, hátulra meg a vetőt és kész
-
toldi.makos9
tag
Valaki nem tud önjáró hígtrágyázót vagy permetezőt?
-
tembopapa
tag
Gondolom eladni a bálákat nem lehet csak a takarmányhoz felhasználni!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tudja valaki mi lehet az oka hogy a burgonya hamar elfonnyad? Valós időre és lassú érésre van állítva a játék de mire egyet kerül a betakarító gép addigra elfonnyad, és csak a burgonyával van a baj a többi növény nem fonnyad el soha 120 szoros sebességen sem!
-
tembopapa
tag
Sziasztok,hová lehet kirakodnom az automata bálafelszedőből a bálákat? Köszi!
-
Atka84
csendes tag
válasz
puhoska76 #2528 üzenetére
Szia
a farm central-on van egy épület amibe füvet szalmát...stb be lehet önteni, és konvejor alá beállva vissza is lehet nyerni, sztem tudod melyikre gondolok.
Ezt az épületet kivettem és beraktam másik map-ra, de az a fele ahol a fű van az nem működik.
Fel lehet tölteni de nem adja vissza amikor aláállok.
A másik oldal tökéletesen működik.
Esetleg lenne vmi ötleted (vagy vki másnak)?
Más: ha módosítok egy map-ot, akkor miért van az h eltűnik az összes állatom? -
Zsolt...
tag
Nem a konvoj mod a hibás, hanem sok egyéb gép mod...
Én a konvojt csak gyári gépekkel használom, ott nincs gond vele!
Aszem "Gab.68" kolléga linkelte saját videóját itt, milyen klasszul rendezte sorba gépeit a fűvágás, forgatás, rendezés, bálázásról,,, amit én is átvettem tőle, amit nagyon köszönök! -
tembopapa
tag
Hali,Horsch Express 3TD 3 pontos vetőgépet használok gabonára, talajelőkészít is vetés előtt, kiváltottam a kultivátorozást. Tudtok erre a feladatra szélesebb sávban dolgozó gépet?
-
wrox
őstag
válasz
taurus1044 #2622 üzenetére
Ezt tudja, szerintem hasznos kis mod. Eddig baj sem volt vele.
-
-
wrox
őstag
Hali.
Nektek nem szokott megbolondulni a konvoj mód?
Ezek olyan kacskaringózva jönnek egymás után, felborítják a másikat, és ha megállok, akkor elkezd az összes össze vissza kacsázni a mezőn, mindegyik megy mint az állat. -
szoszo73
csendes tag
Toldi.makos köszönöm szépen
-
Sabber
aktív tag
válasz
toldi.makos9 #2599 üzenetére
ezt be tudnád linkelni?? mármint a gépet, gondolom jól működik és szép is ha használod
köszi szépen
-
szoszo73
csendes tag
Sziasztok
Valaki tud egy nagyobbfejü burgonyabetekaritott az kérem dobjon egy linket.Köszönöm szépen
-
Zsolt...
tag
Ennél cifrább dolgok is történnek az én Ranch-emen...
-
vihar100
tag
Sziasztok eljutottam a cukorrépa szintjére, tudnátok ajnlani egy nagyob vágó fejjel rendelkező cukorrépa betakarítót???
Előre is köszönöm. -
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9 #2599 üzenetére
nekem is class seiron van 1 tonnás sujjal
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Lightyear - befektetési app
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest