- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
Az Arcusin automata bálafelszedőket próbáltad már? Ezek mind szépen felállítva leteszik egy helyre a rakományt.
Ez nyolc körbálát kezel: Arcusin Round Bale Autostack v 2.0
Ez 52 darab kockabálát visz: Arcusin autostack v 1.0
És még egy: Arcusin Autostack 48
Valamint van hozzá egy tároló épület igény szerint: BaleStoreÉs még egy körbálafelszedő szett.
-
vacs
veterán
Deutz 7545 pro attach. Ha kicsi a vágóasztal, akkor teszel rá nagyobbat.
-
Butyko
csendes tag
-
Butyko
csendes tag
-
wrox
őstag
-
Zsolt...
tag
Én ezt úgy szoktam hogy: Kombájn(melóssal),,, mögötte trakesz kockabálázóval, követő mod bekapcsolva,(így már az is melós) Es limiter kombájn sebességéhez állítva, oszt jóccakát...
De csak kockabálázóval, mert én még nem találkoztam olyan körbálázóval ami automatice űrit! Persze ettől még lehet hogy van... -
ObiGabi
aktív tag
Nem az számít, hogy hol, hanem, hogy mivel. A Krone BigX1000-hez tartozó X Disc nevű vágószerkezettel elsősorban szálas növényeket (búza, árpa) lehet takarmányként levágni. Ezzel tulajdonképpen felszecskázod azokat, így a füvet is szecskának veszi a program. Ezért nem engedi leborítani az etetővályúnál. Figyeld a jobb alsó sarokban megjelenő piktogramot, más, ha fűkaszával vágsz füvet és más ha az X Disc-szel.
Kaszáláshoz én a Big M 500-at használom, ha kisebb területet akarsz levágni, akkor válaszd a Pöttinger, vagy a Kuhn fűkaszáit.
(A 2011-es verzióhoz készült egy Big 1100 mod, azzal lehetett füvet vágni az X Disc-szel.)
-
SparrowHUN
tag
Szeva!
Az érdekes, mert a BigX-re lehet felvenni munkást, max úgy nem, ha van egy pót utána kötve. Csináld úgy, hogy simán melóssal nyomod, pótkocsi nélkül és ahogy sanko22 kolléga írta, menj a szecskázó mellett. De ne a legkisebb póttal, hanem majdnem a legnagyobbal. közel 10 ha nyomtam le így, úgyhogy működnie kell Nálad is.
A vetést meg jól meghekkelted, mert Nálam játékban ha eltelik egy nap (vetés után), akkor lesz aratható formában. És az az idő, ami a zöld színű éréstől a piros színű rothadásig eltelik, az pont elég, sőt még akkor is zöld, ha végeztem az aratással.Sparrow
-
apach
senior tag
Szia!
Meg nyugtatlak, hogy már írtam át 2013-as Scaniákat 2011-re ugyanis én egyenlőre kivárok a 2013-al kicsit. Hátha a növények érését kicsit átjavítják pl. Viszont a Kamionok pótkocsiját valamiért nem tudom átírni 2011-re és ez gáz, mert olyan pót nincs 2011-re csinálva. Most azt nem tudom, hogy az 5-ös verzióval szerkesztett mód nem megy a 4-es editoros cuccokkal, vagy mégis. Lehet valamit kihagytam talán az átírásnál. :S
Még annyit, hogy az 5-verzión, nem is tudok épkézláb módon úgy mozogni a mapokon, mint a 4-verziónál. hiába nyomom én azokat a gombokat amiket a 4.1.7 nél használunk...Vagyis, a 4.1.7 nél Sima alt lenyom, és így szépen lehet menni a mapon, az 5. verziónál meg oldalra csavarodik, vagy nem is tudom hogy írjam, a mozgás. Nem vízszintesen megy a dolog. -
-
larpi
tag
Elindítod az IrfanView-et, az opciók menüben találod a fényképezés menüt, itt többféle állítási lehetőség van.
Alapértelmezésben a Ctrl-F11 megnyomására képet csinál az aktuális monitorról.
Tehát a játék indítása előtt elindítod a képlopót, de a játék közben is el lehet indítani mivel a játékot a win-gombbal le lehet tenni a tálcára. Utána csak a Ctrl-F11-et kell nyomogatni és keszülnek a képek. -
SparrowHUN
tag
Hello!
Én is win7 64 biten használom, és Nekem jó a Print Screen. Szóval ez ügyben passzolok.
Az egérrel mozgatható gépek 2011-ben is voltak, hiszen az alapgépek abban is ezt a funkciót használták. A grafika valóban szebb, ezzel is javítva a gépigényt. Átdobtam a textúrákat 2011-es mapra, és érezhetően jobban futott. Szóval volt értelme szép textiket csinálniuk. -
beluschi
tag
Gyalogosan odamész a föld közepén lévő jelhez és R gomb megnyomásával feladja az ablakot a föld területével és árával. Vannak árverések is, ahol olcsóbban lehet megvenni a földet, erről értesítést kapsz.
A telefonfülkéknél találsz ennek - meg másnak is - a menetéről leírásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest