Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Zsolt...
üzenetére
Hali.
Ennek a csapatnak az MAJDNEM az összes eddig általam tesztelt módjai hibátlanok voltak és hibátlanok is még. Ő nekik egyik 939 típusú Zöld gépét színeztem át Világos kékre magamnak. De ha jól emlékszem, fel is tettem nemrég ide 1 képet róla.
936 típus alattiak nekem mint ha akadnának, vagy nem tom. De furán mennek alap pályán 2011 verzión. :S Asszem pont a 724 verziók amik homlokrakodósak, és van belőle narancs sárga is.Kombájnról meg talán teszek fel ma.
Az a verziós kombi amit underdark is át skinezett/színezett. 
Csak nekem 3 napig tartott, de meglett.
A héten meg majd a fehér részeit színezem át hogy még több színverzióban meglehessen ha akarom. 
Aki gondolja, annak színezek át gépet egyedibbre, bár nem hinném ezt hogy kelleni fog
-
underdark
aktív tag
nagyon állat ez a traki
nem véletlen a 10000+ letöltés csak ma
főleg a belső nézet ami jó
-
őstag
őstag
Most tényleg urak, kezd szétesni a fórum.
5 percen belül mindenki használja a szerkesztés gombot és ne írjon új hozzászólást.
Nem ok nélkül vannak szabályok, kár, hogy sokan nem olvassák regisztráláskor... -
apach
senior tag
válasz
hörii95
üzenetére
Szia.
Sziv. Én is gyerekkoromban elég sokat a földünk végében volt egy hatalmas föld.
Vagyis 2. 
De ültem Fortschritt gépekben is, Kék fehérben és Barnában is.

Itt is van farmer szimulátoros rész, sőőt 2009 2011 és 2013 is!

[link]Baloldali szélén.Mert ez pont egy ETS2 topik.

-
apach
senior tag
válasz
hörii95
üzenetére
Hali.
Tessék, bár ezt Beta verziónak írja.
Ezt írtam csak be googleba: claas lexion 780 mods farming simulator 2013
[link]
Ennek a Fekete elejére katt: Claas_Lexion780_M6.zip [14.86 Mb] (Downloads: 1360)Vagy, esetleg egy DUAL felnis?? a fenti szöveg ugyanaz és 1 oldalon volt az előzővel csak picit lejjebb az oldalon:
-
hörii95
csendes tag
üdv.
ha már itt a kombájnoknál tartunk nem tudna nekem valaki linket küldeni a claas lexion 780-ra ?
sehol nem találom sajnos :/
-
apach
senior tag
válasz
Arató Balu
üzenetére
Mi az hogy írja már be valaki??? VEDD MEG AZ EREDETIT ÉS AKKOR NEM KELL!!!
-
apach
senior tag
Hali!
Igaz, hogy nem vagyok sem moderátor, sem operátor sem hasonló, de... És itt jön a lényeg!!
Mindenki, aki vette a fáradtságot regisztrációkor arra, hogy elolvassa a szabályzatát a fórumnak,
még ha nem is az egészet, de legalább a Főbb dolgokat.Vagyis. (Az Én szavaimmal írva).
Van egy olyan szabály, amiért tudtommal akár tiltás is járhat. Pontosabban az, hogy a fórumon TILOS A WAREZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ami annyit jelent, hogy minden olyan téma, hozzászólás stb TILOS, ami tört/hamis vagy hasonló eredetű játékról témáz!!
Persze, tudtommal a legeslegtöbb fórumon TILOS ugyan úgy ez a fajta témázás.Lehet bunkó vagy szemét lennék, de már rég kitiltottam volna pár tagot innen IS és a 2011 topikból is!
Vagy ha azt nem is, de minimum kapott volna valamiféle figyelmeztetést vagy büntetést! Pl 1 heti kitiltást!
Ha rám azért rám szóltak, hogy egymás után több hozzászólást írtam be (ami NEM az Én hibám hanem az oldalé), akkor ezért is kellene ám!!
Ha már azért rám szóltak, akkor ezért sem ártana már! A tört játék amúgy meg, NAGYON SOK hibát hordozhat magában. Még néha akár komoly vírusokat is, ha pl torrentröl szedte a tag! Persze, ez csak a saját hibája lehet ha beszed valamit, de ha már arra nem veszi a BECSÜLETET és TISZTELETET a játék fejlesztői iránt, hogy szutyok 4000 forintot kiadjon érte, az ne játsszon. Kíváncsi lennék arra, hogy hány tagnak eredeti a 2013 játéka. Nekem, igaz 2011-s verzió, de 3 EREDETI játékom van! Én meg tudtam venni őket? Igaz, nekem a 3 darab volt annyi mint ez a 2013-s kiadás. Pedig Én sem izzadom az ezreseket ám...
Akinek van eredeti 2011 az maradjon annál szerintem, akinek az sincs, annak csak azt tudom mondani, hogy, PECH.
Azt hiszem ennyi ezzel kapcsolatban. Remélem nem voltam sem sértő, sem minősítő modorú. NEM annak szántam és csak sajnálni tudom, ha netán mégis hasonlónak titulálná valaki/valakik az írásom.Ettől függetlenül, ezután is, amiben tudok segítek, vagy legalább is, meg próbálok segíteni. De egy valamit jegyezzetek. Jegyzem kinek segítek, és viszont is elvárom utána, ami azt hiszem, jogos!
És 1 tanács ha nem baj:
Ha már játszik valaki, akkor ha nem is állandóan, de használja már pl.: google keresőt, mert 2011 topikban 1 tagra már rászóltam én is, hogy vegye már a fáradtságot hogy kicsit is de használja, és megkeresi magának a lehető legtöbb infót, oldalt. Én is megtettem és meg teszem a mai napig.
egyszerű a dolog, beírni ezt pl: farmer simulator 2013 modsÉn, már vagy 20 oldalt találtam köztük Brazil oldalakat is, olyat, amin még akár a 2009 verzióhoz is találni infót. Pedig csak a 2011 be kerestem dolgokat.
üdv.
-
dafko90
tag
válasz
Arató Balu
üzenetére
Maradj az 1.3-asnál. 1.4 csak eredetin megy.
-
Arató Balu
csendes tag
Legalább az elérhetőségét adjátok meg légyszives, olvasom hogy nem lehet warezolni, de mégis valamit segítsetek!
Napok óta nem tudok játszani és hiányzik nagyon!
Ha máshogy nem akkor priviben írja meg valaki(balu.predator69@gmail.com) -
Arató Balu
csendes tag
Szevasztok!
Írjátok meg légyszíves, hogy az 1,4 patch-hez létezik e már aktiváló kód, ha igen és van akinek meg van másolja be ide. Hálás köszönet!

-
tj_brian
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem. Mac OS X-en játszok az FS2013-al, az alap verzióval, teljesen szabályosan semmi hackelés nélkül
Nagy nehezen összegyűjtöttem a Grimme Tectron-ra a pénzt, és szomorúan konstatáltam hogy nem tudja munkás vezetni. Miért van ez? Mi lehet a megoldás? -
underdark
aktív tag
válasz
Sanya595
üzenetére
kösz
amikor legutoljára eredeti játékból csináltam képfájlt (bár már nem ma volt
) az ugyanúgy kérte a cd-t..
de ez működik!apach
mert azt photoshoppal csináltam
az a megoldás amit írtam inkább az egyszínű gépekre jó, mivel ugye a fekete/fehér nem szín ezért azok kimaradnak, de minden más színt átfest -
apach
senior tag
válasz
underdark
üzenetére
Hali. Igen meg, a már írt daemon Tools progival kellene csinálni ISO fájlt a CD MINDEN tartalmáról. aztán meghajtót indítani benne, majd a képfájlokat csatlakoztatni. Nekem is így megy a játékom, lemez nélkül.
Más: A skines dolgot meg megoldottam, már csak apró korrigálások kellenek és végleges teszt.
Utána meg, majd a Fehér részt csinálom meg szürkére, és utána már jobban alakítgathatom.
A Te verziód viszont leírhatnád nekem mert valahogy nem stimmelt a dolog, ugyanis a Hátsó lámpa a piros és sárga is ha kék színre húztam az általad írt dolgot, akkor a piros és sárga rész zöldes színűvé vált. :S Nálad a Barna gépnél viszont, ez nincs így ahogy láttam amikor megnéztem a skint. Bocs ha nyaggatlak, de nem hagy nyugodni, hogy nem ment nekem ahogy leírtad. Nem lehet pedig nehezebb, mint az editor kezelése, vagy épp, a Daemon Toolsban ISO fájlt csinálni, stb. -
zsl3
csendes tag
válasz
puhoska76
üzenetére
Raktam be új textúrát, grass_widrow és dryGrass_widrow. Megrajzoltam a füvet GE-ben, de játékon belül nem sikerül lekaszálni. Van egy map, amit módosítani szeretnék, és az utak szélén volt csak fű. Ezeket le tudom kaszálni, de ilyen füvet nem tudok szerkeszteni. GE-ben a foliage channel-nél az 1 és 7-es csatorna aktív. Passz, nem tudom. De azért köszönöm.
-
zsl3
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Hogyan tudok GE-vel olyan füvet berakni a map-ra, amit le lehet kaszálni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
underdark
aktív tag
válasz
szteroid
üzenetére
emelő kanalas villa = homlokrakodó
elfogadod a küldetést, megnyitod a pda-t az "i" gombal és egy zöld villogó kör jelzi, hogy hova kell menned
tojás
megnézed a pda-n, hogy egyáltalán van-e tojás...
az alap mapon szét lesz szórva a tyúk területen, mintha húsvéti tojást keresnél kb olyan
50 csirke alatt nem is érdemes foglalkozni vele
elég idegesítő, de szerencsére már van hozzá mod -
diadora
csendes tag
Sziasztok valaki tud feltenni,valami jobb szalmázó gépet (ajazó a tehenek alá)
-
szteroid
csendes tag
További kérdésem lenne.
Küldetésben kér első kanalas emelővillás gépet,de hol a fenében tudok ilyet találni?
Vettem egy gépet amihez vettem külön emelővillát,de hiába csatlakoztatom rá,nem tudok vele semmit csinálni.
Tojásokat hol találom, és hogyan tudom kiszedni?
A tyúkok helyén nincs semmi. -
vihar100
tag
találtam két fasza kombájnt, new holland és Caterpillar. Nem annyiért vettem mint kellett volna, de saját pénzemből levettem 120 ezer eurót így marad még játékélmény. Faszán fordulnak, szépek, 12500 kapacitás, gyorsan ürítenek.
-
puhoska76
tag
válasz
underdark
üzenetére
Szerintem nem befolyásolja a a játékélményt az ár vagy hogy esetleg pénzt irsz be pluszba.Aki már csinálta az tudja milyen baromi nehéz annyi pénzt összeszedni hogy lehessen "valóban" élvezni a játékot.Nekem nem az a jó benne hogy fúú minden valódinak tünjön nekem az benne a szórakoztató hogy bármit bárhol kipróbálni,és élvezni a gépek működését.Persze mindenki másképp gondolja de én nem kezdeném megint nullárol egyszer elég volt és őszintén megvalva sokszor volt úgy abbahagyom mert untam szenvedni vele.Inkább beírok egy nagyobb összeget és minden nap végigszemezgetem az oldalakat van e valami uj és ha megtetszik már töltöm is lefele és tesztelem.
-
Tibora98
csendes tag
Sziasztok ! Először is köszönöm a kis segítséget más részt pedig az eredeti Platinum kiadásom van + Mezőgép Pack. Az nem tudom mennyire befolyásolja ezt a problémát hogy nem feltelepítettem a Mezőgép packot hanem csak kimásoltam a mappábol és be a mod mappába :Segítsetek légyszi !
-
Zsolt...
tag
Persze, jó hogy csináljátok ezeket a dogokat, hisz ebből születnek a jobbnál jobb ötletek!
Én már annak is örülök ha az Xml-be át tudok írni valamit sikeresen...Ezt én is elfogadnám a Claas gépeimre! [link] Pont van egy normál kerekű és egy hernyótalpasom (TT)
-
őstag
őstag
válasz
szteroid
üzenetére
Ha az alap térképen játszol, akkor nyisd meg a PDA-t ("i" gomb) az első képernyő a térkép, 9 -es gombbal tudod nagyítani/kicsinyíteni. A térképen ikonok jelzik az eladási pontokat, illetve a birkatelepet is. A PDA - menüben látod a különböző átvételi pontok nevét és az áraikat is.
-
szteroid
csendes tag
Sziasztok
Tegnap kezdtem játszani vele,de sehova nem jutok. Learattam a búzát,el is tároltam.
Eladni hol tudom?
Vettem birkákat,de sehol nem találom
Köszi -
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Igen a mod mappába kell tenni de csak akkor ha letöltött mappon játszol!!! Ha letöltöttön akkor annak a map-texture-foliage mappájába, oda kell bemásolni és felülirni.
-
Ferenc86
csendes tag
Sziasztok!
Ismét volna kérdésem. Más munkásokat karrier módban hogyan tudok felvenni? -
apach
senior tag
válasz
Tibora98
üzenetére
Hali. Először is, ez a 2013-s topik és nem a 2011-s. Így ha lehet, keresd meg azt a fórumszálat és oda írd. De. Most válaszolok. HA eredeti a játékod, akkor azért van, mert NEM A Platinum kiadást vetted meg, és a simával kérni is fogja minden olyan mapnál, amire a DLC 2-3 valamelyike dolgát tették a mapba szerkesztéskor.
HA viszont NEM eredeti a játékod, akkor a témát ne is kérdezd többet, mert TILOS minden fórumban ez a dolog!! Vagyis Wareznek számít, és akár tilthatnak is érte!
De, mint írtam, ha eredeti, akkor azért van, mert nem a Platinumos kiadást vetted meg.
-
Zsolt...
tag
Mit össze nem pimpelitek ezeket a szerencsétlen gépeket!

Jöhet a Hello Kitty-s,,, Pokémonos géppark...
-
vihar100
tag
Sziasztok, miért van az, hogy bármilyen Claas kombájnt szedek le, a munkás a föld végén mindig rossz irányba fordul????
Tudnátok mondani egy nem túl drága de már nagy asztallal rendelkező kombájnt?
Előre is köszi.Ja és még egy gyors kérdés, a vágó asztalt mikor kocsin viszem, lehet rögzíteni??? Nekem mindig leesik.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a szántás vagy növény modokat (textur)-okat hogy lehet betenni a játékba? A mods mappába kell azt is betölteni?
-
Ferenc86
csendes tag
Sziasztok, bár kicsit késve, de köszönöm a segítséget. Sikerült állatokat vennem.
-
Tibora98
csendes tag
Sziasztok ! Egy olyan bajom akadt h vmilyen dlc2-es updatet kér a hivatalos oldalrol ! Nem tudom mit évő legyek segítsetek lécci ! 2011-es verzió

-
apach
senior tag
válasz
hörii95
üzenetére
Hali.
Igen, meg is vannak, de sajna régebbi 936 os Fendt traktorokra lehet tenni, mert nem egyezik a képek elrendezése a skinen. De sebaj, a Modhosteres Fendt 939-s gépem világoskékben is szürke felnijeivel állatira tetszik.
underdark:
Próbáltam úgy is a Kombájnt át színezni, ahogy írtad, de sajna a lámpái, meg a piros figyelmeztető sráfozás is zöldessé vált. :S Emellett, nem sikerült megfelelően világos kékre állítani.

Ez a világoskék kellene rá, amit erre az imént is említett Fendt gépre tettem.

Csak épp, az árnyékolt részt nem tudom 1 kattintással át színezni!
De jelenleg is dolgozom az ügyön. Remélem sikerül ma estére már rátenni kombira és tesztelhetem játékban a színt. 
-
gabix91
csendes tag
Sziasztok nemrég kezdtem el ezt a játékot, és egy kis segítség kellene. A szemes takarmányt ( kukorica, búza stb.) oda lehet-e adni az állatoknak a szarvasmarhának vagy a bárányoknak? Ha igen akkor hogy, és ha csinálok kockabálát szénából azt hogy tudom velük megetetni? Előre is köszönöm.
-
underdark
aktív tag
-
apach
senior tag
válasz
underdark
üzenetére
nem is. De már másképpen csinálom. 
Gimp progival csinálom, el is jutottam alig 30 perc alatt max 1 óra alatt a feléig, de elnéztem és kezdhetem elölről.
De nem baj. Kitartás meghozza gyümölcsét.
Persze van olyan rész, ahol nagyobb, mint 400% os nagyításban csinálom.
Kis mániákus mi? De estére meglesz addig nem nyugszom!!
Utána már nem lesz ennyi dolog vele ha más szín kell, csak fogom, és kijelölöm majd kitöltés, és kész.
Utána már kb 5 kattintás és Új szín kész is lesz. 
-
apach
senior tag
válasz
underdark
üzenetére
Mivel a net elment és lekéstem a módosításról így újba írom.
No. Most azt csinálgatom, hogy 300% ra nagyítom paintba a PNG képet, aztán a kis vödörrel a széleket amennyire lehet kitöltögetem, utána meg fogom, és kocka kivágásokkal kivágok részeket, majd a vödörrel kitöltöm a színnel. Hosszadalmas kicsit de max pár óra alatt meg lehet csinálni, ha nem olyan szutyok az egér mint már az enyém a jelenlegi. :S Néha elugrál a nyilacska és rosszat töltök ki színnel, akkor vissza nyilas lépés aztán ismétlés. :S De már több mint a fele kész. Igaz már a negyedét kivágós kitöltögetős teknikával megcsináltam, utána gondoltam ki ezt. :S Ha kész, utána már nem kell ennyit tökölni vele, csak színre katt, kis vödör és kitöltés az Új színnel, mentés és ennyi. Csak az eleje most lassú és aprólékosabb.
-
underdark
aktív tag
hardon
10.000 tojás = 55.000€nem is olyan rossz ez, csak lassan gyűlik össze
bár még csak 500 csirkém van -
tutikas
tag
bocs srácok félre kattingatok

-
tutikas
tag
Az a baj hogy ezzel csak repkedni lehet ha a permetező helikopter linkjét elküldenéd megköszönném mert sehol nem találok "apach"? köszi
-
apach
senior tag
válasz
tutikas
üzenetére
Betenni hogy játszhass vele a mappal? Megfogod és bele nézel a mappájába az adott mapnak, hogy nincs e több másik zipes mappa benne. Ugyanis nagyon sok mapnak egyéb dolgait is bele szokták tenni.
Ha van benn, akkor kimásolod és beilleszted a mods mappádba. Ha Rar formátumban vannak, akkor kicsomagolod és beteszed a mods mappádba. -
tutikas
tag
még 1 kérdés másik mapot hogy tudok felrakni telepiteni köszi
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
936 típus alattiak nekem mint ha akadnának, vagy nem tom. De furán mennek alap pályán 2011 verzión. :S Asszem pont a 724 verziók amik homlokrakodósak, és van belőle narancs sárga is.
A héten meg majd a fehér részeit színezem át hogy még több színverzióban meglehessen ha akarom.