- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piktor1969
csendes tag
Sziasztok
! lenne egy kérdésem felétek ..ha megengeditek ! Kérdésem : hogyan lehetne azt elérni hogy a tehenek trágyát termeljenek..? ebben kellene segiteni - ha lehetséges - előre is nagyon köszönöm !
-
tutikas
tag
Sziasztok valaki esetleg nem tud olyan gabonatárolot ami müködik is ha igen akkor dobjon egy linket köszönöm
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Köszi Apach a cimet. Csak sikerált
Ha érdekel valakit akkor it a[link]
-
tgumis
tag
válasz
Kenzan_Hun #3383 üzenetére
de honnan tudod hogy 31 db elemet kell átméretezni?
Gondolom a rámpa az okay csak a rakfelület borítását kell nem? A kis keresztbe bordákat azokat duplikálom és annyi.Nekem nem esik szét pedig én is csak hirtelen buheráltam valamit csak azért nem mélyültem nagyon el mert kiderült hogy leesek ha ráálok és nem akartam addig tovább buherálni míg nem tudom mi az oka. Amúgy valaki nem tud segédletet mod szerkesztésekhez? -
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun #3393 üzenetére
csá. nem rég írtam be egy oldal nevét, korlátlan tárhellyel és másoknak is megoszthatók a feltöltések, vagy épp priváttá tehetők. 2 gigás cuccot is fel lehet tenni de ehhez a saját feltöltője kell az oldalnak.
Tessék még egyszer. [link]
jah, még annyit ismét. cseh oldal, így google chrome-t érdemes használni amivel fordítani is lehet a külföldi oldalt/oldalakat.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Sziasztok. ösze raktam egy kis csomagot mapal gépekel amivel multiznék fent a játékba. Na ezt szeretném feltölteni valahová ahonan más is le szedheti ha gondolja. Ehez kéne egy kis segitség mert a feltöltö oldalakban nem igazán vagyok othon. létszi mondjatok egy könyen kezelhetö oldalt ahová fel tölthetnék.
-
zarew
senior tag
Nézzétek meg jó lesz-e így.Persze lesznek még kategóriák,és csak gyorsan összedobtam.Ha van olyan mod ami tuti hibamentes elküldhetitek,felrakom.De csak ésszel,mert szar mod mindenütt van.Ha mégis találtok hibásat amit nem érdemes javítgatni,törlöm.
Basszus a link lemaradt :-) -
Deer76
aktív tag
Tessék:
[link]Én az FSportalt használom, mert saját szerverükről lehet letölteni és nem upload meg hasonló napi 1 letöltés.
Bár azt is ki lehet kerülni. Pl az uploaddal elindítasz 4-5 moddal idő visszaszámlálást (capcha beírása ablak megjelenik), majd egyesével letöltöd őket. -
zarew
senior tag
Igen, régebben a 2011 verzióval egy kedves kollega csinált egy skydrive accot amire a kipróbált készülékeket töltötte.Mostanában nekem alig van időm játszani.Itt a munkahelyemen sajnos van időm,de a laptopomon nem megy a game.
Úgyhogy, ha valaki jótét lélek bevállalná az ügyet......
Valamint sosem értettem,hogy sok modot miért olyan óránként egy letöltés oldalra rakják,amikor van egy csomó normális is.( box,sugarsync,4shared,stb),Ráadásul ezek az anyagok nem is warezok. -
Deer76
aktív tag
A modokról:
Én magamnak magyarítom meg beárazom és tesztelem őket.
Elég sok a hibás mod, kár, hogy a modmegosztó oldalak nem tesztelik őket, csak a mennyiség számít.
Öt féle eset van:
1. totál használhatatlan - FS2013-at is kifagyasztja - kuka
2. tele van hibával a log file, bár működik - ez is kuka
3. pár hiba (pl nem dds a textúra) - ha ez javítható, akkor megtartom
4. hibamentes, de igénytelenül megcsinált - kuka
5. teljesen hibamentes és igényes modSzerencsére az utóbbiból egyre több van. Érdemes várni, mert később megjelenik az adott típusból egy jó is.
Pl. Claas Mega 218, az előző verzió tele volt hibával, a mostani viszont teljesen hibátlan.Várok már egy jó T/25A és T150 modot is, de még nincs.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
meg lestem. 31db elemet kellene át méretezni. de ha bármeik is egy miliméterel is hoszab rövideb szét esik az egész. Szoval vagy keresel egy másikat, vagy jo ez igy ahogy van. vagy nagyon sok munkát forditasz rá. ( az elsö neki futásomra mikor rá áltam egy trakival szét eset a kaszni
)
-
tgumis
tag
válasz
Kenzan_Hun #3381 üzenetére
Hali ùgy csinàltam ahogy mondtad megnéztem minden összetevőt de nem tudom mi van. A votato Kenzan szüleménye vagyis a szinezése ami egyébirànt nagyon szép.Szóval most mèg valami màst is elb*sztam mert fordulni se fordúl. Amúgy úgy kb 2szeresre akarom nyújtani. Ha foglalkoznàl vele megköszönném. Persze a megoldàshoz vezető utat majd oszd màr meg velem. Majd szeretném leìrni és megosztani màsokkal is na meg szerkesztgetni.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Ismerös a járgány
Amint mondtam szerintem valamit nem álitasz utána. menyivel akarod meg nyujtani? Mond azt meg nézem én is.
Tembopapa igen lehet már csináltam vagyis át alakitotam egy potot hozá csak egy kiseb számitogép probléma miat perpil nem el érhetö a fájl de dolgozok rajta. De ami van potkocsi a Xerion 5000 géphez az elvileg rá megy
-
tembopapa
tag
válasz
SparrowHUN #3370 üzenetére
Szia,emögé lehet vmilyen gyüjtőt kapcsolni?
-
tgumis
tag
-
Zsolt...
tag
Én ezt úgy szoktam hogy: Kombájn(melóssal),,, mögötte trakesz kockabálázóval, követő mod bekapcsolva,(így már az is melós) Es limiter kombájn sebességéhez állítva, oszt jóccakát...
De csak kockabálázóval, mert én még nem találkoztam olyan körbálázóval ami automatice űrit! Persze ettől még lehet hogy van... -
zarew
senior tag
válasz
Kenzan_Hun #3372 üzenetére
Na nehogy már nem hekkelte még meg senki. Nincs olyan kombi ami báláz is? Régen mintha láttam volna a földeken ilyen gépet igazit....
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Sziasztok. Valaki anno irta hogy ugyan olyan nagy Class mániás mint én. És elég szép nagy müködö class pakot gyüjtöt már ösze. ha magára ismerne az iletö legyen szives irjon már rám,, egy kis segitséget szeretnék kérni töle. elöre is köszönöm.
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Tudtok béressel is dolgozó bálázót (nagykocka)? A kombájn után köthetőt is próbáltam,de akkor az sem ment melóssal.Vagy mit kell átírni,a bálázón? -
SparrowHUN
tag
-
trakyka
csendes tag
Hali!
Valaki tud olyan 3-as fűkaszát amit traktorra lehet rakni szóval a három kasza az egy eszköz Claas Xerionra kéne. Eddig még nem találtam ha valaki tud egy ilyen kaszát az linkeljebe köszi -
patito
csendes tag
Sziasztok.Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy a módolt épületeket hogyan tudom elhelyezni mert mikor megvenném és el kéne helyezni a térképen sehogy sem tudom ill nem is jelenik meg az épület hogy látnám.
-
SparrowHUN
tag
Na, ma is toltam neki... Meg volt minden, vetés, műtrágyázás, aratás, meg még az udvart is lenyírtam...
-
apach
senior tag
-
tgumis
tag
hali végre elkeztem kicsit szerkesztgetni modokat. Giaants editorral sehogy sem sikerül mozognom benne szóval nem tudom ide oda mozgatni a táblát mint pl photoshopban van erre valami megoldás vagy semmi?
-
larpi
tag
válasz
hengelhof #3359 üzenetére
Ezért szeretem ezt a fórumot, előbb-utóbb minden megoldódik. Még a 2011-ben kerestem a lehetőséget hogy ablakban fusson a játék. A 2013 megjelenésekor is rákérdeztem, nem -e tud valaki megoldást a problémámra.
Végül csak lett aki megoldotta. És persze közzé tette itt.
Ezer köszönet!!!!! -
Aronwest
csendes tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Éppen egy map -en dolgozok de sehol sem találom a karámokat. Mindent beraktam és már csak a karámok hiányoznak !
Aki tud segítsen !
-
Kicsit nézegettem a game.xml-t. Találtam egy olyan opciót, hogy:
<fullscreen>true</fullscreen>
Na most itt a 'true'-t átírtam 'false'-ra, és a felbontást is lejjebb vettem.
<fullscreen>false</fullscreen>
<width>1680</width>
<height>1050</height>ennek hatására végre ablakban játszhatok. Nekem ez azért volt fontos, mert menet közben sokat nézek más dolgokat a másik monitoron, és így nem kell ALT+TAB-ozni. Simán át megy a kurzor.
A felbontást azért kellett kisebbre venni, mert a nativ felbontásnál gondolom az ablakkeret miatt nagyobb a kép, és kilógott.
Nem is értem, hogy "windowed mod" miért nincs alapból a játékban. -
csaba8804
csendes tag
Kösz a válaszokat, most másképp tenném fel a kérdést: mi történik, ha angol nyelvű játékra magyar patch-et
rakok fel, ettől nem lenne magyar a játék? Sajnos nem Magyarországon élek és nehézkes lenne hozzájutnom egy magyar kiadáshoz. Multiplayert szeretném használni, amihez eredeti játék kell ugyebár. -
puhoska76
tag
-
csaba8804
csendes tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy egy eredeti, üzletben vásárolt, angol nyelvű Farming Simulator 2013-at lehet e valahogy magyarositani, mondjuk magyar patch telepitésével vagy más módon? Ha valaki tud erre válaszolni, kérem tegye meg. Köszönöm. -
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun #3334 üzenetére
Hali!
http://www.ulozto.cz/
Én ezt használom, és 2 gigás méretű cuccot is fel lehet tölteni, plusz, korlátlan tárhelyű oldal. Van egy downloader programjuk azt kell letölteni a 2 gigás méretű feltöltésekhez. Amolyan torrent féle program.
Be lehet állítani amúgy akár azt is, hogy a keresőben megtalálható legyen e az adott mappa (neve). Plusz, azt is, hogy bárki letölthesse, vagy épp, teljesen priváttá is lehet tenni többek közt. Több féle lehetőség is van ilyesmikre. Igaz, nem magyar, de google chrommal fordíthatók a nem magyar oldalak, én ezt használom ilyenkor. Amúgy meg a Mozillát. van skydrive-om is de ott 300 megás korlátozás van, plusz, a tárhely is korlátozott ami 7 gigányi, ez ingyenes így. De aki akarja, kb 2000 forintért megnövelheti több gigányival és úgy, hogy ez az összeg 1 éves díj! De én az ulozto-t ajánlom chromeal.
Az ulozto cseh oldal amúgy alapban, de már a fordítást nem is igen használom, mert annyira hamar megjegyeztem hogy mi micsoda.
Legalább is azt, amiket használok.
-
apach
senior tag
válasz
SparrowHUN #90 üzenetére
Hali. Pech, mert én nem ismerem.
De elmentem könyvjelzőkhöz.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Sziasztok. van itt olyan aki szokot multizni a 2013-al? ha igen irjon már rám legyen szives. ki probálnám végre milyen a multi.
-
Tibora98
csendes tag
válasz
Zsolt... #3328 üzenetére
Kedves gazdatársak nemrég jelent meg ez a fantasztikus gép:[link]Én ezt a gépet jobban ajánlom aki cukorrépázni akar mert ez gyorsabban pakolja a cuccot és a való életben is volt szerencsém vele dolgozni ! Aki ismeri aki nem ez egy kipróbált(általam) mod és csak ajánlani tudom meg dicsérni ! Használja aki szereti !
-
tutikas
tag
Sziasztok egy kis segitséget szeretnék kérni az érdekelne hogy a mapon lévő össze vissza járo autokat ki lehet e venni iktatni ha igen hogy és hol keressem a segiséget előre is köszönöm
-
Zsolt...
tag
válasz
tembopapa #3332 üzenetére
Nem más mint egy bocinevelde. Csak akkor tudod használni ha te magad gyűjtöd be a tejet. Mivel az alap mapon ez automatikus ezért kell egy manuál tej mod (vagy olyan map amibe már bele van integrálva) ez annyit tesz hogy lesz egy lerakható tejtartályod.
Aztán kell még egy tejtréler amivel a bociházhoz szállítod a tartályból a tejet, és ott azt feltöltöd. És ekkor indul be a folyamat, a PDA-n jelzi mennyi idő múlva születik az első boci. Aszem 6-8 férőhelyes a nevelde! Ha felnőtt egy boci, akkor a teheneid számát foglya gyarapítani, amit később eladhatsz, így lesz teljes a tehéntenyésztés.Nekem az nem tetszett benne, hogy csak papírmasé figurák az állatok!
Odamész hozzájuk, ők meg csak "néznek mint borjú az új kapura" -
Kenzan_Hun
csendes tag
Sziasztok valaki tud valami jo oldalt ahová lehetne feltölteni pár gépet?
-
tutikas
tag
-
tembopapa
tag
Hali gazdatársak, a PDA-n a statisztikai részek után van 1 angol oldal:
Cow breeding facilities: 0
Milk 0
Calves 0/0
next Calf no place
next Cow no Calf
Mi ez és mit kéne vele tennem? Köszi a választ!
-
tutikas
tag
válasz
Zsolt... #3330 üzenetére
Igen volt rá példa mikor ott lebegtek a fejem felett a szalmával 1üt
Találtam egy egész jó kis mapot hasonlit az eredetire csak egy kicsit dombosabb meg több bent a tó magában a log fájlba nem ir hibát tökéletesen fut annyi a problem h a gépek visszaálitásánál itt is a kert végében lévő tóba teszi a gépet de no problem ki lehet belőle jönnivagy nem kell használni azt a opciot
ime a [link]
esetleg ha valakit érdekel a map -
trakyka
csendes tag
Hali!
Valaki tudna linkelni egy 3-as fűkaszát amit a Xerionra lehet felrakni mert eddig nem találtam -
Tibora98
csendes tag
Sziasztok ! Most csak egy kérdésem lenne : A videókba már többször láttam hogy a cukorrépa vagy még esetleg a burgonya a földön hever és egy oszlop van a közepébe ! Nem tudom hogy ez valamiféle mod vagy nem tudom mi de légyszi ha valaki tudja akkor linkeljen pls ! Köszönöm ! Itt a kép aki esetleg tudja miről van szó
-
Kipróbáltam pár mod-ot. (persze óvatosan). Nagyon megtetszett a Claas Lexion 770 TerraTrac kombájn.
Sajnos lefagyott mindig, ha beültem.
El kezdtem kutakodni, és azt vettem észre, hogy több mod-ba beépítik pl. az ES Limitert. Elkezdtem gyanakodni, hogy összeakadhat azzal, ami már telepítve van eleve. Jól gondoltam. Mivel a Lexiont mindenképpen megakartam tartani, elkezdtem bogarászni az .xml fájlokat, és az írmagját is kitakarítottam belőle a Limiternek.
A mod azóta hibátlanul működik, aminek nagyon örülök.
A MAN nyergesvontatón kívül nem találtam más működőt eddig.Pedig volt egy két ígéretes. PL Ural, Zil, IFA, Parga. Esetleg, ha valakinek van linkje, megköszönném.
Huppsz eszembe jutott még valami.
A billentyű beállítások tele lettek mindenféle "missing ez vagy az..." bejegyzésekkel. Gondolom a telepített, majd kitörölt mod-ok kiosztásai hiányoznak. Ezt hogyan lehet megtisztítani?
-
tgumis
tag
Gazdatàrsak valaki tudna ajànlani egy jò automat bàlaszedőt ami hibamentes. A gyàri kicsi kapacitàssal rendelkezik. Sehol nem talàlok hibamenteset.
-
SparrowHUN
tag
Na, egy kicsit tesztelgettem...
A teszt alanyai a 2 John Deere volt. Egyenlőre még csak készülőben vannak...
-
tutikas
tag
válasz
Guccy75 #3303 üzenetére
Neken is volt igy beletettél olyan objektumot,gépet vagy valamit amitől ezt csinálja ha igy van akkor szerintem vedd ki amiket utoljára tettél bele nekem volt ugy hogy utánna vissza tette a gépeket meg mindent ami eltünt de persze volt olyan is, h előről kezdhettem mindent
-
tgumis
tag
válasz
hengelhof #3305 üzenetére
az előre egy permetező hátra vetőgép kombináció sztem nem annyira macerás. Olyat válassz mondjuk ahol a permetező picit szélesebb mint a vető így nem megy kárba az anyag.
Na és persze ha munkással csináltatod a dolgot akkor meg tök mindegy mert az elején elindítod a permetezést utána nyomsz egy H-t és mehet a munka.Néha ránézel és ha véget ért és nem kapcsol a permetező akkor kikapcsolod.Nekem leáll ha végzett a vetéssel.
Igen a modokkal csak óvatosan én most csak tesztelgetem őket mert volt hogy egész hétvégi játszásomnak annyi volt hibás modok miatt. Pár oldallal előrébb le is írtam ezt pedig eredeti a játék és mégis sírva fakadtam.
Azóta kétszer is meggondolom melyik modot teszem be.
Amúgy van nyerges ami nem tapossa a vetést de ennyit mondjuk ki lehet bírni. -
Guccy75
csendes tag
Kedves mindenki!
Ha már így jártam,hogy a játékot ennyi befektetett idő után újra kell kezdenem megpróbálnám egy kicsit változatosabbá tenni!Mondjuk egy másik MAP-on.Tudna esetleg valaki olyat ajánlani ami el is indul?Eddig bármit töltöttem le a betöltésnél megáll.Utána néztem és olvastam,hogy kell betenni az új MAPokat a játékba és hogy kell elindítani.Mindent pontosan úgy csináltam,mégsem indulnak!
Amúgy a problémára visszatérve ha ez nem egyedi eset és már más is járt így akkor mért nem csinálnak a fejlesztők valamit?Hozzátenném az összes mentésem meg van de egyik korábbi állást sem tudom betölteni,hisz a játék alapból nem ad rá lehetőséget! -
Fantasztikus, hogy a Youtube-on élőben viszont lehet látni a gépeket működés közben. Rengeteg anyag van fent.
Soha nem gondoltam volna, hogy traktorokért, fűnyírókért, kombájnokért stb fogok rajongani.A letöltő oldalakon az [MP] jelölés az jelent, hogy csak multiban lehet játszani, vagy azt, hogy multiban is?
-
Köszi a segítséget!
A MAN nyerges tényleg nagyon jó. (és a lámpája is égve marad, ha kiszállok
) Végre nem kell görcsölni a tolatással. Egyébként az figyeltem meg, hogy a MAN kitapossa a vetést, ha bemegyek vele üríteni a kombájnt. Még nem döntöttem el, hogy ez zavarni fog-e, vagy élvezni fogom a kihívást.
Esetleg, ha valaki ismer bugmentes vontatót, kérem ossza meg.
A vontatóhoz van zárt pótkocsi is., Ezt hogyan, és mire lehet használni?Kipróbáltam amit tanácsoltál. Előre egy permetező, hátul egy vetőgép. Működik, az ötlet is jó, de nagyon macerás. Más a szélességük, külön kell kapcsolgatni. Többször belezavarodtam. Maradok a bevált külön permetezéssel. 3-4 forduló 2. sebességgel, és kész.
Kipróbáltam pár kombájnt. Meg kell mondanom, hogy 1-2 nél kifagyott a játék, a kivitelezés is szánalmas. Inkább a külalakot fejlesztette volna, mint azt, hogy a pillangó ablak a shift+ctrl+O-val kinyitható.
Úgy gondoltam, hogy 1-2 megbízható jó minőségű mod-ot fogok csak használni.. egyenlőre. Hiszen a gyári beépítettek sem rosszak.Még annyit, hogy ezeknél a letöltő oldalakon nagyon hiányolom a normális leírását a modoknak. Kár, mert a készítő gondolom sokat dolgozott vele. Jobban el tudná adni.. szerintem.
-
Guccy75
csendes tag
válasz
Syrakusa #3033 üzenetére
Olyan problémával találtam magam szemben,hogy egy mentett állás után újra belépéskor minden a helyén volt.Vásárolt földek,pénz,játékidő,stb. csak a gépek tűntek el nyomtalanul!Beléptem a "P" be de a saját tulajdon rovat teljesen üres!Ha valakinek ötlete van kérem segítsen mert már jó pár órányi játékidőm benne van és bazira nem szeretném megint újra kezdeni!
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest