- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
-Dokika- #4972 üzenetére
lux: ettél már ló kolbászt?? mert én igen, és NAGYON finom!!
remélem amit csak tudok, magyar nyelvűn csinálom.Ez elvileg Multis map, vagyis, amire a 2011 -s map terrainját rátettem, vagyis Ez a map: FarmersDream_XXL
Nevében is látni, hogy XXL vagyis nagy méretű map. mellesleg, tanácslom letölteni mert ha nem emlékszek rosszul, akkor Hibátlan a map a logban.No erre tettem rá a 2011-s map felszínét.
Volt épület, ami a levegőben volt pl, sőőt az útirány jelző táblák mindegyik.
Volt melóm vele, (még lesz is mert van még amit nem tüntettem el róla).
Am, ami át akar méretezni egy normál méretű mapot, és meg akarja csinálni XXL vagyis 4szeres méretűre, annak csak meg kell dupláznia az átméretezésnél a felszínt.
pl map01_dem.png képfájlt. Ehhez mindenképpen az XnView nevű progit ajánlom, mert a bit verziót alapból tudja és nem kell állítgatni. viszont a fájlt ha 1024x1024 méretű, akkor picivel nagyobbra kell méretezni mint 2048x2048, ugyanis akkor nem lesz jó a fájl!! Tapasztalat!Vagyis, 2049x2049-re kell. 2013 ban még nem tudom jó e így, mert nem próbáltam átméretezni alap méretű mapot, csak a 11 ben. Viszont, az a kis map, hibátlan volt!
Van egy letöltött mappa nekem, amit egyik angol oldalról töltöttem le mikor épp nagyon kellett volna ez az infó nekem.
Akit érdekel, rákeresek max Én a neten googleban, és adom a linkjét h letölthesse. Viszont, miután át van méretezve és megnyitva az adott map az editorban, utána jön a neheze. :S KI SIMÍTANI a felszínt, nagyon aprólékos meló. :S Ugyanis hullámos lesz utána a felszín. 2-3 nap legalább.
-
apach
senior tag
válasz
-Dokika- #4722 üzenetére
Hali.
Persze hogy segítek.
Ezt tanulmányozd át azért rendesen.: Giants Editor tutorial.
Persze, ebben nincs benne az, hogy hogyan lehet az állatok helyét áttenni máshova, vagy épp, hogyan lehet full üres mapra rátenni, amiről leszedte a letakarító ember. Sokban hasonlít a mostani verzióra. A lyukak vagy hegyek elsimítása cikkes, vagy épp, egy folyó kialakítása pl. Ez nem gáz, mert én pl ebből a tutorialból jöttem rá magam, pedig olvastam leírásokat is és youtubeon is sok videót láttam. Nem nagy ördöngösség, csak jól kell értelmezni a leírást ebben a tutban! Ez sokat számít. Hegyet én pl, könnyebben el tudok tüntetni/simítani.
Gödör nehezebb, mert abból előtte egy kisebb dombot vagy hegyet kell csinálnom.
Csinálnék egy videót, de nem tudok olyan progit, amivel videót tudnék készíteni miközben csinálom.
Ezért is kezdtem el lecsupaszítani szinte egy már kész mapot.
Csak a 11-s map felszínét tettem át rá.
Jah meg kicsit átpofoztam, mert eredetileg nincs rajt kikötő.
Most lesz. Sajna a PDA képet nem tudom hogy kell csinálni, így az gázos lesz, de majd utána járok annak is.
Pirkadat.: Ha van istállójuk, akkor abba kell beleszórni, vagy beleaprítani az erre való géppel.
Van egy gép, amibe beleteszed a bálát, és beszórja, mint valami siló kombájn a pótkocsiba a silót. Másik kérdésedre még én sem igen tudom a választ, de írták már korábban ha jól emlékszem, próbálj visszaolvasni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest