- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Csinálj egy sima üres mappát az asztalon pl, majd ezután, másold bele az adott map mappának vagy csak a belső tartalmát, vagy magát a Zip mappát. HA Zipesen másolod bele a mapot, akkor KI KELL bele csomagolni
a mapot, és CSAK AZUTÁN lehet megnyitni az editorral, de tanácslom, hogy a legfrissebb editort használd!
Én az 5.0.3 verzió 64 bites verzióját használom a maphoz. De nekem a Windowsom is 64 bites.Miután az adott map i3D fájlját 2 dupla gyors kattintással megnyitottad, (lehet kicsit várni kell míg betölti),
ez után, keresd meg a farmot (kb középen a mapon), majd katt rá egyszer. Ezután baloldalon vagy épp a jobb oldalon, (kérdés neked hol van a Scenegraph rész), tehát, 1 szer katt rá a shelterre vagyis az épületre, majd megtalálod utána a Scenegraph részben, ezért figyeld, hogy hol nyílik le amikor az épületre kattintasz, mert
máskülönben, lehet h végig kell kattintgatnod addig a szövegeket/neveket, míg teljesen ki nem jelölődik az épület. Ugyanis ha nem teljesen jelölődik ki kattintáskor, akkor lehet hogy valamilyen része ott marad.
Fáknál, bokroknál stb pláne figyelni kell erre, mert hajlamos ottmaradni egy láthatatlan részük, amibe elakadnak a gépek eszközök stb játék közben!Azt még nem írtam viszont, hogy a gyári mapon ha játszol, azt NEM szabad piszkálni vagy hozzá nyúlni, mert kapásból telepítheted újra a játékod, ahogy Én pl tegnap este, mert egyik ParticleSystem XML fájlal gond lett amikor a szerkesztett mapom elromlott valamiért a héten egyik nap. És, minden mapnál, (még a gyárinál is),
Warninggal kiemelte a log fájlban.Ha letöltött vagy stb mapba nyúlsz bele, akkor ezt a nevet keresd az editorban a Scenegraph résznél!!
poleBarn04
Megkönnyítem neked kicsit a dolgod.
(csak mert épp szerkesztem a mapom és 1 ilyen épület még rajt van, mert nem tudtam eldönteni hagyjam e a mapon vagy sem). 
Új hozzászólás Aktív témák

- Trollok komolyan
- Serviio
- 3D nyomtatás
- Peugeot, Citroën topik
- Linux Mint
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest