Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz apach #4928 üzenetére

Csinálj egy sima üres mappát az asztalon pl, majd ezután, másold bele az adott map mappának vagy csak a belső tartalmát, vagy magát a Zip mappát. HA Zipesen másolod bele a mapot, akkor KI KELL bele csomagolni
    a mapot, és CSAK AZUTÁN lehet megnyitni az editorral, de tanácslom, hogy a legfrissebb editort használd!
    Én az 5.0.3 verzió 64 bites verzióját használom a maphoz. De nekem a Windowsom is 64 bites.

Miután az adott map i3D fájlját 2 dupla gyors kattintással megnyitottad, (lehet kicsit várni kell míg betölti),
    ez után, keresd meg a farmot (kb középen a mapon), majd katt rá egyszer. Ezután baloldalon vagy épp a jobb oldalon, (kérdés neked hol van a Scenegraph rész), tehát, 1 szer katt rá a shelterre vagyis az épületre, majd megtalálod utána a Scenegraph részben, ezért figyeld, hogy hol nyílik le amikor az épületre kattintasz, mert
    máskülönben, lehet h végig kell kattintgatnod addig a szövegeket/neveket, míg teljesen ki nem jelölődik az épület. Ugyanis ha nem teljesen jelölődik ki kattintáskor, akkor lehet hogy valamilyen része ott marad. :)
    Fáknál, bokroknál stb pláne figyelni kell erre, mert hajlamos ottmaradni egy láthatatlan részük, amibe elakadnak a gépek eszközök stb játék közben!

Azt még nem írtam viszont, hogy a gyári mapon ha játszol, azt NEM szabad piszkálni vagy hozzá nyúlni, mert kapásból telepítheted újra a játékod, ahogy Én pl tegnap este, mert egyik ParticleSystem XML fájlal gond lett amikor a szerkesztett mapom elromlott valamiért a héten egyik nap. És, minden mapnál, (még a gyárinál is),
    Warninggal kiemelte a log fájlban.

Ha letöltött vagy stb mapba nyúlsz bele, akkor ezt a nevet keresd az editorban a Scenegraph résznél!!

poleBarn04

Megkönnyítem neked kicsit a dolgod. :) (csak mert épp szerkesztem a mapom és 1 ilyen épület még rajt van, mert nem tudtam eldönteni hagyjam e a mapon vagy sem). :)

Új hozzászólás Aktív témák