Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibora98
csendes tag
Sziasztok !
Mondjátok meg légyszi hogy hogyan lehet azt megcsinálni amit már sok videoban láttam: A cukorrépát a földre kiüríti és csak aztán rakható pótra ! A felrakáshoz szükséges ezközöm meg van de nem tudom hogy hogyan kell megcsinálniElőre is köszi !

-
Zsolt...
tag
JesszusAtyaúristen ez Mi EZ??? [link]

A Mad Max-be voltak ilyenek! -
wrox
őstag
Szerintetek miért kezdett fogyni a műtrágya és vetőmag, ha munkás csinálja a melót? 1.3-as patch
-
toldi.makos9
tag
Üdv. Önjáró kaszával ( Pl: Krone Big M500) nem találkoztatok???
-
toldi.makos9
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szerintem olyan nincs! Vagyis én nem tudok róla.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tud valaki olyan map-ot ahol a friss szecskát is elé lehet billenteni a tehénnek? Mindenhol meg kell erjeszteni?
-
tembopapa
tag
Üdv,kerengek a biogáztelepen a teli hígtrágyással de nem tudom hol lehet kiüríteni? Vagy csak a földekre tudom szórni? Sztem valahogy itt kellene eladnom! Köszi!
-
toldi.makos9
tag
Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni. le szeretném tölteni a konvoj módot.
Megéri letölteni vagy felesleges? -
trakyka
csendes tag
Hali!
Ha a biógázüzemnél erjesztem a szecskát utána azt feltudom pakolni egy pótkocsira vagy csak a takarmánykeverő géppel lehet az erjedt szecskát szállítani a teheneknél lévő tárolóba? -
vihar100
tag
bocs teszt
-
tokman6
csendes tag
válasz
tembopapa
üzenetére
Üres az a silótároló? Mert ha már van benne erjesztett siló, akkor nem tudod ráborítani. esetleg vidd el a 7-es számú szántóföld feletti biogáz üzembe és ott próbáld meg egy üres tárolóba beborítani. Csak annak az a hátránya hogy messze van, és nagy a tároló, és ugye 10%-os telítettség alatt nem enged erjeszteni, tehát sokat kell belehordani.
-
tembopapa
tag
-
tembopapa
tag
Hali,a marhatelep melletti kis földemet bevetettem kukoricával, learattam egy Fortschritt szecskázó kombájnnal ami húzott egy egyszerű pótkocsit. Tele is lett de nem tudom hová lehet kiüríteni mert még maradt kukorica lábon! Lécci segítsetek! Köszi!
-
Tibora98
csendes tag
Szevasztok ! Itt van végre a Farming Simulator 2013-ban a ROPA EURO BUNKER MAUS 3 ! Akit érdekel annak itt van és egy kis kiegészítő videó is amiben kiderül hogy mit tud ! Az irányítása kicsit bonyolultabb mint a 2011-ben de hamar meg lehet szokni !
http://gamesmods.net/farming-simulator-2013/fs13-harvesters/fs13-other-harvesters/32187-ropa-euro-bunker-mouse-3-v-1-by-maciusboss1-und-burner.html -
pgergo77
csendes tag
Köszönöm
-
tutikas
tag
válasz
lacuska2121
üzenetére
"sunflower" angolul a napraforgó ezt ird a keresöbe
-
-
tutikas
tag
válasz
lacuska2121
üzenetére
[link] szerintem itt találsz nézz körül
-
tutikas
tag
válasz
lacuska2121
üzenetére
Szia én is jártam igy ujra kell telepiteni a játékot nekem ugy helyreált
-
Zsolt...
tag
Majd minden kérdésre van itt válasz, olvasgassatok vissza!

-
lacuska2121
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy elkezdek játszani a 2013 al csinálok egy mentést azt kilépek a játékból, ujra játszani akarok a mentéssel és belépek de nincsenek benne a gépek meg a siló is eltünik meg minden kivéve a tárolókból a termény amit már le arattam!!!
Ez mi a bánat lehet???
Köszi a segítségeket!!
-
pgergo77
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a szilárd trágyát, valamint a hígtrágyát hol tudom ELADNI.
-
tokman6
csendes tag
válasz
tutikas
üzenetére
Szalmabefúvó nem feltétel... én a keverőkocsiba egyszer csak szalmát tettem, és amikor kiürítettem, akkor a pda-n nőtt a szalma mennyiség.... Azóta nem próbáltam, mert megvan a befúvó is, és azt használom. De elvileg a keverőkocsi elég... egy próbát megér... igaz nem nagy összeg a befúvó.
-
tembopapa
tag
Nna,betakarta a fehér fólia a letaposott füvemet a nagyobbik betonsilóban de a mellette lévő kisebb az mire való? Köszi a választ előre is !
-
Piku0714
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne,hogy Nvidia GeForce 6800GT AGP 256Mb Top kártyával menni fog-e a játék?
Mivel most egy AMD Radeon 9600-as(256Mb) van a gépen de nem fut,mivel a Direct X9-hez Shader Model 3.0-át kér. Tudtommal ehez a kártyához meg nem smakkol..... -
tgumis
tag
lucernával vetett területet hogyan lehet újra felszántani?
-
apach
senior tag
Ez csak akkor működik és TÖBBFÉLEKÉPPEN, ha a vágóasztal kocsi így lett szerkesztve hogy lehessen rögzíteni.
Van az amikor a Q val rögzíted plusz mellé még van a Shift+Q gomb lenyomásos verzió, de ezt kiírja a játék ha az F1 gombbal nem kapcsoltad ki.Vagy egy Lexion paxkom pl, aminél miután ráteszem a vágóasztalra az asztalt, rácsatolom gépre a kocsit, utána X gombbal rögzíthető, de nekem pl kiírja baloldalon felül a sarokban a segítség szintén. Attach vagy Detach szóval. (ha jól emlékszek).
-
tgumis
tag
és a kevert takarmány az akkor nem elég?
amúgy láttam olyan képet ahol a vályúba vizet engedtek -
-
tgumis
tag
sziasztok
hogy lehet a teheneknek vizet adni és mikor adnak a tehenek trágyát? mert nekem se híg se szilárd trágyát nem adtak még a válaszokat előre is köszi -
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Hangerőgomb
sorry csak viccelek 
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy lehet átírni egy gépet,kombájnt hogy a vezetőfülkében halkabb legyen mint kívül?
Van egy olyan gépem, és gondoltam ha nem túl bonyolult művelet átírnám a többi gépem is! Köszi ha tud valaki segíteni! -
19Ger96
csendes tag
Hali
valaki le tudná nekem írni hogy mit kell tennem hogy a teheneimet el tudjam látni élelemmel és hogy milyen gépekre lesz hozzá szükségem?
előre köszönöm a válaszokat!

-
trakyka
csendes tag
Hali! Azt szeretném megtudni h hogy lehet a kombájn vágóasztalát lefogatni a vágóasztalkocsin h menet közben ne essen le
-
toldi.makos9
tag
válasz
tembopapa
üzenetére
Az információs ablakban írja ki a silók telítettségi ( F1 )
A takarmányok mennyiségét pedig az ( i ) billentyű utolsó ablakánál a ( 9 ) billentyű váltakozásánál fogod látni.
Takarmány, kevert táp, fű, szalma/széna.
Én csak takarmányt ( amikor levágod a füvet beleteszed a silóba 100%-ra össze tömöríted rakodóval és amikor 100%-os nyomsz egy ( R ) billentyűt és egy fehér fóliát húz rá, ilyenkor kezdődik el az erjesztés. Ha ez meg van akkor homlokrakodóval tudod az etetőkocsiba rakodni és az etető kocsival (Kuhn SPV) a betonvájú mellé állva ( Q ) billentyű segítségével kiüríted és már meg is vannak etetve x időre.
A sima füvet csak beleöntöd a betonvájúba.
A szalmát vagy szénát bálázással vagy betöltő kocsival tudod felszedni.Én a kombájn után maradt szalmát szépen felszedem és meg is van a szalmám!
A füvet csak vágom és adom is a teheneknek!
A takarmányt pedig egy egész tábla kukoricát lesilózok önjáró silózóval.
A tehéntelep melletti siló kapacitása 300000.
A szilárd trágyát vagy üvegházaknak adom vagy leadom a felvásárló üzemnek.
A hígtrágyát úgy tudod leadni ha veszel egy Kotte Garant VTL-t és odaállsz a rács elé és mutatja is, hogy üríthetsz! -
beluschi
tag
válasz
tembopapa
üzenetére
A füvet, vagy silózott kukoricát teszed a betontárolóba, megtaposod gépekkel, hogy a tömörítettség 100% legyen. Ezt utűna be kell takarni (valamelyik gomb, bal felül kiírja), hogy megerjedjen. Ha kész magától eltűnik a fólia róla. A marháknak, hogy 100% legyen a termelékenység levágott füvet, szalmát, erjeszett takarmányt (fűből, vagy silóból), illetve az előző három keverékéből álló kevert takarmányt (a keverőgéppel tudod előállítani, úgy hogy figyelni kell a megfelelő keverési arányra - zöld jelzés) is kell adni.
-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Hali,hát nem tudtam kirakni a füvet a Krone BIG-L500-ból a farmon lévő fű és bálaleadóba, a marhatelepnél viszont elfogadta a nagyobbik betonsiló így oda hordom,ír vmi tömörítetteségi %-ot, mit kell még csinálni és mivel tudom etetni a marhákat? Lécci amit tudsz a marhatartásról! Köszi!
-
Emberkeman81
aktív tag
Ismét lenne egy kérdésem.Nem lehet valahogy alapértelmezetté tenni a szecskázást a classoknál (mondjuk az xml-ben)?
Köszi!
-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Hali,asszem hogy én is felszámolom a birkatenyésztést, legalább nem kell a gyapjúval se tökölni. Még vmi, ha begyűjtöttem a kockabáláimat akkor a bálaleadó helyre rakodok, onnan csak betolom tolólappal és csá.
-
toldi.makos9
tag
Az ilyen módokat, hogyan tudom használni? (fű, cukorrépa, kukorica)
-
toldi.makos9
tag
válasz
tembopapa
üzenetére
Persze, hogy elfogadja.
Az is etetőkocsinak számít én úgy tudom!
Én szívem szerint lemondtam a birkákról mert egy raklap gyapjú csak 5000 körül ad az meg semmi. Ráadásul csak egy raklap fér el és ha megtelt addig nem termel még el nem viszed!
Jobban jársz ha teheneket tartasz!
Tartasz 200 tehenet lesz tejed ami jól fizet pluszba kapsz trágyát.
Én nekem bejött a tehén tenyésztés -
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Valaki nem tudja véletlenül hogy le lehet-e szedni a courseplay 3.30 magyar verzióját?Angolban használom 5 elszállító kamionnál és nagyon bejön.Eddig minimális fennakadás volt az előző verzióhoz képest.Ennél mindegy melyik irányból indítom a kombájnt az előzőnél nem volt mindegy.Vagy ha valaki tudná korrektül magyarosítani azt sokan tudnák használni.
Üdv!
-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Köszi,akkor nem kell a birkákat túletetni, a farmomon lévő bála,fű és szénatároló símán fogadja a kis fűnyírótraktorom füvét, ha egy Krone BIG-L500-al megyek akkor azt is????
-
tembopapa
tag
Hali,az alap gyári 2013-as pályán a birkáknál csak az etetőben tudom gyűjteni a levágott füvet? Köszi a segítséget!
-
beluschi
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Aratás után küldd rá a tarlóra. Ha megváltoztatja a textúrát a szokásos vetés utánira, akkor nem kell előtte kultivátorozni. Ha nem csinál semmit(marad a tarló) akkor kell kultizni.
-
toldi.makos9
tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy van egy ilyen vetőgépem ( [link] ). Ennek vetés előtt szükséges kultivátorozni vagy nem kell mert megcsinálja???? -
toldi.makos9
tag
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy a műtrágyázó terítési szélességét hol tudom átírni

-
puhoska76
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Hát nem tudom hogy a texture mennyire fogja a vasat de lehetséges bár inkább a játék optimalizálásával vannak gondok mintha néha fps lagg lenne.(4 magos proci 4Gb ram gtx 260 vga) símán vinni kéne neki fullon.
-
Tibora98
csendes tag
Sziasztok ! Vki mondjon már egy jó cukorrépa modot amibe rakni is lehet ! Ty
-
puhoska76
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Én használok textúrákat legfőképp fű textúrát.De használok fa,kukorica,cumókat is szebbé lehet vele tenni a mappot.
-
toldi.makos9
tag
Jó estét.
Azt szeretném kérdezni, hogy ki használ közületek textúrákat?
Töltenék le csak nem tudom érdemes-e.
Esetleg ajánlani vagy éppen ellenkezőleg tudtok-e valamit? -
apach
senior tag
válasz
szintia29
üzenetére
leírom neked.

Ugye, el kell indítani a játékod. De amikor ott vagy, ahol pl a Karriert is írja, akkor NEM a karrierre kattintasz, hanem a Többjátékos szövegre.
Ez után, a Belépés gombra kell kattintanod. Miután ez is megvan, kiad 3 nem is tudom mit.
Egyik ez International
másik a Deutschland
és legalul pedig a Continental Europe szöveg/gombok.
Az Én szerverem a legalsón van, vagyis a Continental Europe-n.
Vagyis, erre kell kattintanod ha velem és egyik társammal multizol.
Ezen belül pedig, megadom akkor a Szerverem nevét, és a hozzá tartozó jelszót. Mert hát én jelszóval lezártam. Arra rákattintasz, beírod a jelszót ahova kéri és stb. innen már könnyen megy majd akkor.Még annyit neked. Kellene pl skype elérhetőség hogy az adott mapot, gépeket stb ami bent van, át tudjam küldeni. Skypeot persze privátban írom meg vagy írd meg nekem ha beszállsz.

-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Igen ez így van.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Weblap készítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest