Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
3.0.21 32bit Win - másnak is okoz energiagazdálkodási rendellenességeket? Elalvás nem engedése a lejátszás végeztével vagy épp képernyővédő bekapcsolódása lejátszás alatt... Több hardveren is. -
szarnyasdino
junior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Továbbra sincs semmi info erről?
-
cialci
friss újonc
Üdv!
Szeretném, ha segítenétek Nekem..
Szerintem valami megoldás biztosan van..
Tények.
WIn10-64bit-VLC 3.021...
Film mp4
Felirat SRT-VTT
HÁLÓZAT WIFI 5
CROMECAST 2.xxA gondom az, hogyha van egy filmed (mp4-webm) és egy felirat hozzá (vtt-srt)
azt alaphelyzetben simán megtudom nézni...
Ellenben,ha ugyanezt a Cromecaston keresztül a TV-n szeretném megnézni akkor
nem megy..
Kérdés milyen beálljtás kellene megváltoztatnom, hogy ott legyen a TV-n is a felirat?
Remélem érthető voltam..Kérdés a 4.x.x.x.x lesz valamikor?
Letöltöttem egy demo változatot, de nem igazán látom hogy okosabb lett volna..
Köszi a válaszokat-javaslatokat. -
Sanyi.mTs
addikt
felirat kezelési problémám van android appal.
ő, ű-t nem jeleníti meg rendesen, csak egy téglalap benne egy x.
asztali gépen jó, a felirat kódolása: Balti (windows-1250)
android appon ezeket próbáltam és egyik se jó:
- Default (windows-1252),
- UTF-8,
- UTF-16,
- western european (windows-1252, latin-2, windows-1250, latin-9), Baltic (windows-1257),
- South-eastern european (latin-10)mit kéne beállítanom android appon, hogy normálisan jelezze az ő, ű-t?
-
szarnyasdino
junior tag
A hang alapján real time feliratot készítő és fordító update-ről van valami info mikorra készül el?
-
flash-
veterán
Sziasztok!
Vlc media player lejatszasi listajaba levő videók össz lejatszasi idejét ki lehet valahogy meg lehet jeleniteni? Tehát hogy adja ossze 🤔 -
whiskeys
őstag
Sziasztok. A Vlc a ts fájlt vtt felirattal miért nem tudja lejátszani? 🤔 🤔 🤔
-
Hogy lehet beállítani, hogy multimédia gombra a következő zenére lépjen a VLC is, akkor is ha éppen nem ő az aktív ablak??? Beállításban is módosítottam a next-et a multimédia gombra. De csak akkor működik, ha a vlc ablaka az aktív.
Minden más tudja, chrome, winamp, windows media player.... csak a vlc nem. -
dellfanboy
őstag
találkozott már vki olyannal, hogy nincs hang? nézném a rings of power második részét, és amikor elindítom laptopon a video elején szereplő amazon prime "logo"-nál van hang utána síri csend? ilyennel még nem találkoztam. kipróbáltam több verzió 720p, 1080p egyiknél sincs.. ez csak azért fura mert így random kb minden másnál van hang...(és az első epizodot is meg tudtam nezni hibatlanul)
restart megvolt, vlc frissítve (frissítések keresésénél kiirja, hogy a legfrissebbel rendelkezek -
turho
addikt
Sziasztok! Adott egy TLC smart tv, amire tudok az azonos hálózaton lévő Win11 laptopommal streamelni filmet (a cast jelre kattintva) Videa-ból. Viszont most megpróbáltam VLC-ből küldeni filmet a tv-re. Megjelenik a "lejátszás" fülecske alatt a tv, katt -> a tv-n megjelenik a filmcím meg egy csík, de nem történik semmi. Laptopon eltűnik a film, a számláló áll. Próbáltam újraindítani is mindent, de nem indul el, bár valamiféle kapcsolat van. Fontos volna megoldani, néhány régi xvid és avi film miatt.
Mit csinálok rosszul/mit tehetek még? (A Videa stabil mindennel, de ott nem találtam meg ezeket a filmeket). Bocs hogy így magyarázom el, nekem is új még ez a módszer. Videa-t is egy hete próbáltam ki, annak örültem, hogy megy szépen.
Mik lehetnek a bajok a VLC-vel?
Köszi aki segít
Ui: mkv és xvid is próbálva, ugyanúgy semmi. -
boborján2
senior tag
Interaktív nagyítást hogyan kell használni?
Megjelenik a kis inzertben a terület négyzettel jelölve, amit nagyít és mellette a nagyítás mértéke, de mozgatni/állítani ezeket semmivel sem lehet.
-
HaZsolt
őstag
Ryzen 3 3200G esetében az a hiba állt elő, hogy 4k-s filmet nézve windows 11 esetén a VLC lejátszón keresztül a kép megáll, a hang megy tovább. Kizártnak tartom, hogy a hardver gyenge lenne. Minden alkatrész működik egyik sem hibás, Memtest, Prime, Heaven benchmarkkal teszteltem őket. Mi oldahatja meg a problémát, közületek volt már aki így járt?
-
Ricsii2001
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni?
Az a helyzet, hogy van egy ilyen IPTV szolgáltatóm, amely adott egy lejátszási listát a tv csatornákkal. A legtöbb csatorna hibátlanul működik is, azonban egy csatorna, a Tv2 a VLC-ben elképesztően akadozik, és nem tudom, hogy ezt mégis mi okozhatja. Más lejátszóval hibátlanul működik, egyedül a VLC csinálja ezt. Csatolok egy felvételt, amelyet a VLC-vel készítettem, ez egy TS fájl. Átmuxolva Mp4-be a jelenség nem jelentkezik.
https://drive.google.com/file/d/1EtHsfKss1JtyTgSEfrghYvNw5r3K2pY_/view?usp=sharing
Köszönöm szépen a segítséget!
A VLC legfrissebb verzióját használom (3.0.20), nem írja, hogy lenne újabb. -
modflow
veterán
A MINDIG FELÜL hol a jó égben van a menüben?
Mármint hogy végleg mindig felül, nem az aktuális bezárásig tartó. -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, ha volt már itt kérdés, de hogyan lehetne (ha lehet egyáltalán) megoldani azt, hogy ha online, élő rádió stream-et szeretnék rögzíteni, akkor halljam is rögzítés közben, ami éppen szól? Mert odáig eljutottam, hogy sikerül az adást rögzítenem, csak olyankor nem hallom, hogy mit is veszek fel...
-
Sungoo
addikt
Sziasztok!
Adott egy friss telepítésű WIN11 Pro. A VLC-nél, teljes képernyőnél nem tűnik el az asztal. Merre kapirgáljak a beállításokban? Ehhez az új Winhez teljesen tök vagyok... -
Oldman2
nagyúr
válasz
Visormail
üzenetére
Köszi,
A poen az volt (ami megszivatott), hogy ha alul a Beállítások megjelenítése mind BE van kapcsolva, akkor ezek nem jelennek meg, a Kereső sem találja meg őket.
Tehát csak kikapcsolt állapotban, "Egyszerű módban" jelennek meg.
A "hu, hun" stringeket adtam meg mindkét helyen.
Nem egyszerű módban a "Bemenet/kodekek" alatt találtam végül rájuk, "Hang nyelve" és "Felirat nyelve" néven (itt jelentek meg a fentebbi módon előzőleg beállított értékek).
-
Oldman2
nagyúr
Hogyan lehet(ne) beállítani, hogy alapértelmezetten a Magyar feliratot kezdje el használni egy film lejátszásakor?
Jelenleg minden fimnél alapból ki kell ezt választani, miközben a Media Player-en futó Kodi alapból magyarul kezdi el ugyanazt a filmet lejátszani...
-
Visormail
addikt
válasz
liszi70
üzenetére
Hát passz, a zenelejátszó programok is így működnek, ha van tag, akkor nem a fájlnevet írják. Nem tudok róla, hogy át lehetne állítani. Itt beszélgetnek róla [link] valóban van egy ilyen az összes beállítás/bemenetek kodekek részben legalul, hogy cím módosítása az aktuális média függvényében ezt állították $F-re úgy látom.
-
forum_user
tag
Jean-Baptiste Kempf, a VLC médialejátszó megalkotója. Több tízmillió dolláros vételi ajánlatot utasított vissza annak érdekében, hogy a VLC hirdetésektől mentes maradhasson.
[link] -
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha elindítok egy filmet, akkor nem a tényleges címét írja ki fent, hanem a régi, átnevezés előtti címet? Hogy lehet beállítani, hogy az aktuális címet írja ki? -
AttyVin
aktív tag
Egy "androidos" kérdés.
A tabletemen használt VLC-nél, ha letöltött .ts kiterjesztésű fáljt játszok le, nem lehet "ujjal beletekerni" a lejátszásba, ezt csak a vezérlőelemekkel lehet megtenni, ezt az üzenetet adja: "Nem lehet tekerni ebben a közvetítésben"
Más lejátszóval ez nem probléma.
Mivel többféle kiterjesztésre is a VLC-t használom, ez van beállítva alaplejátszónak és "kényelmi okokból" nem nagyon váltogatnék állandóan.Van erre valami beállítás a VLC-ben?
Köszönettel.
-
Visormail
addikt
Valóban hibás. Frissítettem és ugyanez történik.
[fórumuk] tele van vele.
"Goto preferences > Video > Output
And change it from automatic to anything but "Direct3D 11""Az valóban segít ha mondjuk Direct3D 9-re teszem.
"Looks like it's a problem with Direct3D11 on AMD graphics cards. The VLC team is aware about this issue so we just have to wait for a fix."
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Most updateltem a VLC-t és bármilyen videó indításnál becrashel. Tapasztalt valaki hasnolót?
-
Andree601
csendes tag
Halihó!
Android tévén lévő VLC helyi WLAN-on keresztül eddig csont nélkül lejátszott bármit a másik sarokban figyelő Win10 PC-ről, de egy ideje (bár látja az smb PC-t a helyi hálón) csak azt írja, hogy nem található médiafájl. Pedig de. Sőt. Ugyanazon PC W10 médiamappáit látja (ahol viszont természetesen csak a default videok és képek vannak)
Valami frissítés csukhatott be valahol egy kaput? Túrtam, reszeltem, klikkelgettem mindent, de nem jövök rá, hogy mi a tré.
Van valami ötletetek, hogy mi térdelt le egyszercsak?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3.0.21 32bit Win - másnak is okoz energiagazdálkodási rendellenességeket? Elalvás nem engedése a lejátszás végeztével vagy épp képernyővédő bekapcsolódása lejátszás alatt... Több hardveren is.