- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Srácok szerintetek a magyarok miért nem használnak kihordó/átrakó pótot?: [link]
-
Danikla
csendes tag
-
apach
senior tag
válasz
Danikla #3995 üzenetére
Hali, én a repcét szoktam leginkább, aztán max a Búza és Árpa. Kukoricát nem igen. persze, ha több fajta növény van, mint 4, vagyis, az eredeti 4 félén kívül még legalább 2-3-4 féle Újabb növényt is tett bele a map szerkesztő, akkor azt termelem, ami/amik a legtöbb pénzt hozzák!
Jövőhét hétvégétől asszem már Multizgatni IS fogok, így majd valószínű hogy keresni fogok 1-2 vagy 3 tagot.
Ha így lesz, akkor minimum 4-es méretű mapon fogom/ fogjuk tolni. Vagyis 4 szer nagyobb mapon, mint a gyári alap méretű map. Már lestem 1-2 mapot meg.Remélem sikerül is majd minden.
-
Danikla
csendes tag
Ti milyen novenyt ajanlotok mivel eri meg legjobban foglalkozni??
-
apach
senior tag
Tessék, ez is hasonló a korábbi válaszolóéhoz. én pl ezt szeretem, mert a gépek közt is ha jól emlékszem, lehet a ball shift+ asszem az Alt gombbal lépkedni vagy nem is tom.
Majd utána nézek ennek azért még én is.
[link]Jah, és ahogy egyik képen is látható majd ha az oldalt nyitod, hogy akár 20 gépet is tud követni.Vetőgépet is többek közt asszem ahogy a képeken látni. De az üzemanyag fogyást is írja asszem.
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer #3983 üzenetére
Előttem linkelték nagyon jó kis gép.
-
apach
senior tag
Hali!
Nekem már szintén rég megvannak, sőőt 2011 ből lettek átírva 13 ba. Ezeket hiányoltam nem rég itt a fórumban, ha van aki emlékszik még rá. Asszem ebből a Zöldet szkineztem át 3 kattintással pl.
Amúgy, aki tud szkinezni de nem tudja hogy kell a koszolódós szkinjét megcsinálni az írhat nekem bátran, és leírom hamar, ugyanis rájöttem (szokás szerint magamtól), hogy hogy kell. Csak ehhez a Gimp nevű program kell és az XnView konvertálós progi, esetleg a Paint.net nevű progi. A Gimppel csináltam szupi kis koszolódást a géphez pl Lexion 780- hoz.
Mindhárom Magyar nyelvű progi. És egyszerű is a kezelésük, legalább is az első 2 nek. Akinek kell, Linket is adok.
-
vacs
veterán
válasz
zsolesz0803 #3967 üzenetére
Ezt a 933-as Fendt-et én is használtam, de engem is zavart a fix orrsúly, ezért lecseréltem erre:
Fendt 939 Vario Black Beauty and Fendt 939 Vario Green (Profiplus).
Ez a fekete és a zöld gép, már szinte tökéletes, mindent tud amit kell. -
vacs
veterán
válasz
Greenfarmer #3986 üzenetére
Ez a teljes Krone BigX 1100 BeastPack, ebben benne van az utánfutó is: link.
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer #3983 üzenetére
Nem.
-
apach
senior tag
válasz
Danikla #3978 üzenetére
tess. dobok neked egyet én is, itt csak Claas gépek vannak. 950-s gép innen nekem van 2 féle is.
az elején van egy dual felnis 950-s gép, annak vannak kisebb problémái mert borulékony gyors-éles kanyarkor. De van egy másik, sima felnis, vagyis nem dualos, az no promlémás.
-
Greenfarmer
csendes tag
.
-
Danikla
csendes tag
Sziasztok!
Valaki Tudna linkelni egy CLAAS TRAKTOR linket amely jol mukodik es lehetoleg (nem fizetos) es eleg jol
megy?!
Tudom kicsit sok az elvaras de elnezest
Es bocsi a Hulye fogalmazas miatt
Valami ilyesmire gondoltam amely tokeletesen mukodik
En kerestem de nem talaltam
Ha valaki tudna segiteni azt megkoszonem -
puhoska76
tag
válasz
McEacrhan3 #3975 üzenetére
modsec xml fájlban keresd price ott ird át a számot amire akarod.
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
Lenne egy gyors és fontos kérdésem felétek.
Valaki nem tudja nekem megmondani, hogy egy mod-nak, hogy lehet megváltoztatni az árát?
Előre is köszi. -
Danikla
csendes tag
Hello Mindenkinek lenne 1 kerdesem!
Hogyan lehet/milyen progival gepeket szerkeszteni ha vlaki tudja letszi irja le lepesrol-lepesre!
(Eredeti CD-m van) -
puhoska76
tag
válasz
bandtita11 #3970 üzenetére
"Jeg forstår ikke hva du spør om å snakke" nos ennyit értek abbol amit itt irsz mint te ebből
Gondolom modot töltöttél le és beraktad a monds mappába de játék közben nincs meg?(C:felhasználok-köldök ödön-dokumentumok-my games-farming simulator 2013-mods)
-
bandtita11
csendes tag
válasz
bandtita11 #3969 üzenetére
Márt meg van hogyan bontsam ki csak ki ad egy ilyent: Csak akkor bonthat ki fájlokat ha elöbb be másolja öket a tömöritet mappába.
És az holvan a tömöritet mappa mods-ba vagy hova????? segitsetek légyszi -
bandtita11
csendes tag
válasz
bandtita11 #3968 üzenetére
Valaki mondja meg hogyan bontsam ki a 3 modot???
-
bandtita11
csendes tag
De én letöltötem zip formátumban és berakom de nem mukszik akkor mit csináljak irjátok le nekem normálisan légyszi mert nem értem az egészet.
Köszi szépen bandtita11
-
zsolesz0803
tag
válasz
puhoska76 #3966 üzenetére
sziasztok köszönöm a segítséget mindenkinek, igen van olyan amelyiken nincs orrsúly, csak megtetszett ez a gép nagyon jól működik minden munkagéppel és gondoltam teszek egy próbát hátha el lehet róla tüntetni azt a vacak orrsúlyt nem akartam a kukába dobni egyébként erről a Fendt trakiról van szó ha érdekel valakit
[link]
-
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803 #3962 üzenetére
john deere-nek van olyan trakija amin a numpadon lévő gombokkal lehet változtatni legyen vagy ne legyen súly rajta,azt viszont nem lehet eltávolitani de ha szétnézel akkor biztos találsz olyat amibe nincs beépítve az automata súly
-
apach
senior tag
válasz
Persze, ha egy másik ugyan olyan típust leszedsz, aminek az orrán a képen NEM látsz súly, hanem csak 3 kart, akkor az a jó. Az olyanokat szeretem én is, nem pedig az általad is írt, fix orrsúlyos verziókat.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Ha a G billentyű megnyomásával nem tudsz átváltani az orrsúlyra (úgy, hogy mozgathassa), akkor nem lehet róla leakasztani. Feltételezem, hogy nem az eredeti trakik közül való, hanem egy mód járgány. Ha igen, akkor csak a 3D-s modell átszerkesztésével lehetséges.
-
larpi
tag
válasz
Ha levehető akkor ülj bele és nyomj F1-et hátha bele irták a súgóba. Próbálgatással is szoktam kisérletezni, nincs olyan sok billentyű. No persze az sem biztos hogy levehető.
-
zsolesz0803
tag
Szia köszönöm válaszod, de ezt a súlyt nem én tettem rá ez eredetileg rajta van a traktoron és nem tudom vele letetetni, azért írtam hogy szeretném eltüntetni.Arra gondoltam hogy esetleg valamelyik fájl átírásával vagy valamilyen módszerrel le lehet e venni az orráról? Köszönöm ha segít valaki
!
-
psycroptic
őstag
válasz
zsolesz0803 #3960 üzenetére
A traktor elejéről a Q gomb megnyomásával lehet letenni. Ha esetleg hátul is van valami, akkor a G betűvel tudod váltani, hogy az első emelőket vagy a hátsó emelőket akarod használni.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy lehetne eltüntetni egy traktorról az orrsúlyt? Egy műtrágya szórót szeretnék az orrára kapcsolni de nem veszi fel át lehet írni benne valamit vagy felejtős?
-
gabitó
tag
válasz
McEacrhan3 #3957 üzenetére
Innen le tudod tölteni és még segítséget is találsz ha kicsit keresgélsz [link]
-
McEacrhan3
tag
Szia.
Látom félreértettél
Számomra nem idegen a gépek átirtsa mint már néhány hozzászólással ezelőtt megírtam.
Ezeken már túl vagyok, de azért köszönöm a részletes leírásodatEngem most a legjobban ez a ,,cousreaplay,, vagy mi érdekelne.
Honnan kell letölteni, hogy kell használni.Remélem ebben tudsz segíteni.
-
apach
senior tag
válasz
tgyula20 2.0 #3955 üzenetére
Ilyenről nem tudok hogy létezne. És a valóságban sincs. Csak a beszántás, vagy hasonló!
-
tgyula20 2.0
csendes tag
Hello mindekinek
Szeretném megkérdezni, hogy valaki tud-e valaki egy olyan silózót ami az elfonnyandt növényeket be tudja silózni vagy esetleg hogy hogy írják a játék kódólásában.
Előre is köszönöm.
-
Greenfarmer
csendes tag
Tudna valaki olyan szalmaterítőt ajánlani, ami nagyobb, mint a játékban levő alap eszköz?
-
xFreex
aktív tag
válasz
- = Zk = - #3951 üzenetére
Nem kell összeszedni és leadni semmit. Megveszed és automatán termeli a zsét.
-
apach
senior tag
válasz
McEacrhan3 #3949 üzenetére
Nos. Én valamennyire orvosolhatom a problémád talán a tanácsommal.
Vagyis.Ha mód géped van, akkor átírhatod az árát annak a módnak, ami sokba kerül olyan árra, ami már megfelel. Persze, irreálisan nem érdemes csökkenteni az árakat. Vagy pedig, van egy másik módszer, ami egyszerűbb pénz szerzési módszer, és nem kell gépek fájljaival bajlódnod.
Ez volna.
Kezd el a játékot, majd akár azonnal amint bekerülsz a farmodra, lépj ki, és csinálj 1 mentést és lépj ki a játékból teljesen.
Ha ez megvan, akkor menj a Dokumentumok Mygame mappában levő FS2013 mappába, és keresd meg azt a mentést, amelyiken kezdted. Nem nehéz, mert 1 től 30 ig vannak a savegame mappák számozva. Vagyis.
Ha pl a 8-as játékálláson kezded a játékot és ott csinálod meg a mentést, akkor a savegame8 mappát keresd meg, lépj bele, és van benne egy XML fájl, amit megnyitsz, ez a neve az XML nek: careerSavegame
Ezt megnyitod, és a money nevű szót megkeresed. Ezután, van egy bizonyos szám, függően attól persze, hogy a 3 nehézségi fokozat közül, melyikkel indítottad a játékod. Tehát egy ehhez hasonló sort keress: money="32958895" nekem ennyim van de nekem csak azért, mert tesztelem a módokat hogy a log fájlban hibátlanok e stb. Nálad / nálatok (akik kipróbáljátok), MÁS szám sor fog állni. Lehet hogy csak 1000.
A gép árát átírni ennél kicsit gázosabb, így ezt a verziót jobban ajánlhatom többek nem tetszését leszámítva.Van aki kipróbálta, megvette a gépeket, mentette a játékot, majd visszaírta a korábbi összeget, vagy max 100 vagy 200 ezerrel többet. Mert lássuk be, nem mindenkinek van annyi türelme, hogy azokkal a szutyok kezdetleges gépekkel szenvedve szedje össze a pénzét. Jobb gépekkel azért könnyebb. De ismétlem. Irreális összeget, NE irkáljon senki, mert akkor ne csodálkozzon, ha elveszti az érdeklődését a játékban. Nézzétek meg mentéskor, hogy melyik gép mennyibe kerül, amit szeretnétek, (ne a leges legjobbat), írjátok fel valahova az árakat, majd számoljátok össze, és a végeredmény árt írjátok be a money szó után, max pár 10 ezerrel legyen több. Ezután mentsétek az XML ben a módosítást, lépjetek ki a mappákból, játék indít, és ott a pénz azokra vagy arra a gépre, ami kell. Én pl nem foglalkozok a tojásokkal, meg a BGA val. Nekem nem jönnek be. Nekem ez a 32 millió pénz a játékban ismétlem, csak a gépek tesztelése miatt van, mert egyszerre 2-3 több száz ezer pénzbe kerülő gépeket veszek, megyek velük kicsit, minden funkciójukat kipróbálva, aztán eladom és jön a következő, miután a log XML fájlban látom, hogy hibátlan, vagy ha javítható a hiba, akkor átírom. Van pl 780 Lexion pakk, aminél a modDesc xml ben 9 helyett 12 szám áll. ezért Erroros visszajelzésűek, és van ami meg sem jelenik a játékban. Ezeket kijavítom, de van több féle hiba is amit lehet javítani. Pótkocsiknál pl sok Warningos sor van a logban. Némelyiknél csak azért, mert az adott mapon pl, nincs sárgarépa meg zab, és ezeket kijelzi a logban hogy hiba. Persze az Angol, nevük áll ott leginkább az adott sorok végén. Ezekkel nem szoktam foglalkozni.
Ha érdekel még valami írj privin akár. De érthetően tedd fel a kérdésed, mert fáradt aggyal nehezebb értelmezni a dolgokat meló után. Pl mai eset hogy érezhető legyen: Mikróba akartam 2 szelet kenyeret átmelegíteni nagy lapos tányéron, igen ám, a tányért tettem csak be a kenyereket rá nem, és majdnem elindítottam. -
McEacrhan3
tag
Köszi
-
dafko90
tag
válasz
McEacrhan3 #3945 üzenetére
1.ok
2.Szállíthatsz oda fuvet is. Vagy még 1100 krone. 100000 kevesebb.
3. Olyan nincs. Mindig mellette kell lennie. Esetleg courseplay???
4. Koveto mód. De akkor is neked kell az elején menni.
5.6.7.Passz.
Bocs az írásért de remélem értheto. -
xFreex
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3945 üzenetére
1. Füvet kérnek a vályúba. Nem kell nagyban gondolkodni, elég hozzá a kis ráülős fűnyíró is. Füvet meg tudsz kaszálni vele a földjeid szélén, ami aztán idővel szépen vissza is nő (így még külön vetni sem kell, nem foglalja a termőföldet). A gyapjút meg bála formájában fogod megtalálni egy raklapon a karám mellett. Kell hozzá egy homlokrakodós gép meg egy targoncavilla. Felbököd a raklapot és elviszed a szövödébe. (Térképen fonalgombolyag.) Fizetség meg viszonyítás és állomány kérdése. Idővel behozza az árát.
A többi pontot viszont passzolom.
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
Több kérdésem, kérésem is lenne felétek. Remélem segítetek majd1.Valaki próbálkozott már birkákkal?Mit kell nekik enni adni?Mivel kell elszállítani a ,,bundájukat,,?Jól fizetnek?
2.A biogas-os üzlettel az a bajom, hogy csak egy 400.000-es gép képes előállítani a szükséges cuccot. Valaki tudna betenni egy olyan linket ami egy jó kis kombájnt rejt ami képes erre kisebb árért, persze nem nagy probléma ha a teljesítménye is kisebb valamennyivel, csak szecskázzon.
3.A másik meg hogy valaki tudna olyan kombájnt betenni ami magától megy szecskázás közben, és nem kell mögötte vagy vele szarni az időt?
4.Valakitől olvastam hogy be lehet állítani, hogy a permetezés, trágyázás, renderelés stb. amit csak saját magunk csinálhatunk, ahhoz munkást felvenni valami moddal. Valaki tudna nekem segíteni ebben?
5.Nem tudom ti hogy vagytok vele, használjátok-e vagy nem de ez a courseplay vagy mi nagyon jól hangzik csak sajnos, nekem sehogy sem akar előjönni a menüje a játékban. Valaki tudna nekem egy rövid utasítást adni, hogy hogy működik, és egy kipróbált működő linket ehhez?
6.Ez a munkás segítő program mire való?Valaki tudja használni?
7.Szívesen kipróbálnék olyan módokat/programokat amik segítenek gyorsabban és könnyebben irányítani a farmom. Valaki tud ilyeneket? Olyanokra gondoltam mint az ,,állatszemmeltartó,,(hány tojás van nálam, mennyi a tyúkfarmon).Egyelőre ennyi kérdés gyűlt fel bennem.
Még az utolsó kérésem az lenne, hogy akik válaszol majd a kérdésekre, a válasza elé kérem, tegye oda azt a számot amelyik kérdésre válaszolt. Csak hogy később másoknak is segítséget nyújtson.Előre is köszönöm a türelmeteket, hogy végigolvassátok, és remélhetőleg válaszoltok majd rá.
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic #3935 üzenetére
Megoldva a FAQ alapján.
-
puhoska76
tag
válasz
- = Zk = - #3941 üzenetére
Megveszed és kész már termelik is mint állat
gondozás mentes
-
Greenfarmer
csendes tag
Ismer/használ valaki olyan szalmaterítőt, ami nagyobb, mint a "gyári" eszköz?
-
Taktojos
csendes tag
Sziasztok!
Vegyetek szélerőművet 15 - 20-at, aztán dől a lé.
Egy kis mellékes, erre-arra. -
alita004
csendes tag
valahogy sikerült betenni a tárolókat, ne kérdezzétek hogy xD
már csak ki kell próbálni működik-e -
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy a modhoster oldalról letöltött GPS modot hogy lehet aktiválni?
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic #3935 üzenetére
Ha hazamegyek ezt kipróbálom.
-
psycroptic
őstag
Valaki próbálta már a játékot kormánnyal játszani? Van egy Logitech MOMO FFB-m és az a probléma, hogy egy tengelyként/pedálként kezeli a gázt és a féket is. Hiába állítom be, hogy egyik ez legyen míg a másik az, akkor sem különbözteti meg. Tudna valaki segíteni? A beállításokban bepipálva a kormány használata de, akkor sem akarja.
-
alita004
csendes tag
Helló mindenkinek 2 kisebb problémám volna, az egyik van 1 siló tároló aminél már taposáskor is a gép nem rá hanem bele megy a silóba, így érlelés után is, és nem tudom kiszedni a silót a tárolóból. A másik hogy megpróbáltam épületet /siló tárolót/ tenni GIANTS Engine segítségével, de ahogy teszem le a földre eltűnik.
valakinek van ötlete? -
getdizzy
aktív tag
Hali!
Olyan segítség kéne hogy azt hogyan tudnám orvosolni mikor szántok vagy tárcsázom minden alkalommal irányíthatatlan a traktorom megy össze vissza nem kanyarodik semmit sem lehet csinálni, ha munkást veszek fel ugyan ez a probléma sőt megy két métert felemeli az ekét majd újra és újra ugyan ez. Viszont az aratásnál semmi probláma nincs
próbáltam hogy újra raktam a játékot, alap és 1.3 vagy 1.4-es patchel is külön külön és ugyan ez a problémám voltKöszönöm előre is a segítséget
-
Giot
addikt
Nincs. Égre földre kerestem 8530-at, kedvenc gép volt LS2011-ben. De 2013-ban még nem találtam komoly kidolgozásút. Nem tudom miért nem került még át.
JD 8430-at találtam ami szép kidolgozású. De ez fix orsúllyos. és van vele egy kis bibi amit nem árulok el mivel a használatát nem befolyásolja, valszeg csak nekem bökte a szemem.(#3918) - = Zk = - De ezzel nem lehet silózni. Gabona betakarításra én ezt használom: [link] gyönyörűen ki van dolgozva. Azt a proszitos feliratot is sikerült levakarnom szerencsére.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803 #3922 üzenetére
Ez a súlya elvileg.
<downForce>30</downForce>
ez egy 950-s Axionom súlya mert felborul oldalra, de még ez is kevésnek tűnik, de egyenlőre betettem a hibátlanok közé. Ez persze egy dual felnisé, de van egy sima is, aminek nincs dupla felnijei. Az nem borul valamiért. És egyforma az axion950.xml fájljukban ez az adat. Úgyhogy nem értem. Persze, nem mindennél van benn ez a fent írt sor.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok
többen felvetettétek a témát és engem is érdekelne hogy hol lehet átírni egy traktor vagy kamion súlyát nagyobbra ? Mert nekem vetésnél a traki orrán egy műtrágyaszóró van de sajna orra rántja a traktort, és ezért szeretném megnövelni a traktor súlyát! Köszi a választ előre is -
apach
senior tag
válasz
tembopapa #3914 üzenetére
Ha letöltött mapod van, akkor valahol kellene lennie egy takarmány készítő valaminek, ahonnan oda viheted ahova kell. Van olyan disznóól aminek kívül az oldalánál van 2 leöntő valami és oda lehet tenni cuccokat. Lehet a Te mapodon is van valami ilyesmi. Ha gyári mapon tolod, akkor passz a kérdés.
-
apach
senior tag
Hali.
Nekem egy 8530-as dual felnis és nem fix orrsúlyos gép kellene, ami persze hibátlan a logban. Ugyanis jelenleg épp az eddig leszedett módokat takaritgatom le a gépemről. Majdnem egyforma mennyiségű a rossz mint a jó. Akinek MAJD ha kellenek, azoknak megpróbálom feltenni egy mindenki által elérhető oldalra hogy leszedhesse.
-
puhoska76
tag
válasz
Greenfarmer #3915 üzenetére
Letöltöttem nálam nincs vele gond
(rámpa) A silót én ezzel hordom
-
Giot
addikt
Ez egy kiváló gép silózáshoz: Claas Jaguar 685SL Set
Töltsétek bátran,bár nem mai darab, nem is csilli-villi de nagyon jól működik, és szépen ki van dolgozva. -
- = Zk = -
félisten
nah, csak életre kelt az a fránya W900
3-mal már nagyon szenved. rángat, bugzik stb. bár full sebességen még így is bohóckodik. majd ráfektetem a MAN TGX-et.. az nem nagyon hagyott cserben
-
Greenfarmer
csendes tag
Tudna valaki linkelni olyan pótot, amivel lehet vinni erjesztett szecskát?
Illetve kellene egy rámpa, ami tényleg működik, mert már hármat letöltöttem, de egyik sem jelent meg a játékban.
Ez volt az utolsó:http://www.modhoster.de/mods/rampar-for-manure
-
tembopapa
tag
Szasztok,a statisztikáknál a tehenek oldalán mi az a takarmány,nálam az nulla,a többi szépen gyűl és fogy! Széna,szalma,silóval összekeverve no meg a fű a tartójába. No de mi ez a takarmány? Köszi a segítséget előre is!
-
Giot
addikt
válasz
- = Zk = - #3905 üzenetére
Sajnos akkor annyi, ha mindegyikkel ezt csinálja akkor mod hiba.
-
apach
senior tag
válasz
- = Zk = - #3907 üzenetére
Te tudsz áttenni ETS2 ből kamionokat???
-
Taktojos
csendes tag
válasz
Taktojos #3881 üzenetére
Szia!
Sajna a Big T Hagenstedt pályán nem mükszik továbbra sem.
Letöltöttem a pótot meg a vontatót de nem ürít bele, sőt se búzát, se árpát, semmit sem tudok bele üríteni.
Ezen a pályán úgy látszik nem működik. Vagy akad valamelyik moddal.
Azért egy próbát megért. Köszi.Az összekevert takarmányt nem lehet eladni?
-
larpi
tag
válasz
- = Zk = - #3905 üzenetére
Lehet hogy nem is fogsz találni hozzá pótot, mert el van méretezve a vontató mod. Találkoztam már hasonló modokkal, nagyobbak a kelleténél. Valószinű más játékokból irják át őket (pl.:eurotruck), csak a méretarány nem stimmel.
-
Giot
addikt
válasz
- = Zk = - #3901 üzenetére
Ha jól tudom a Kröger Agroliner felakasztható rá.
-
apach
senior tag
válasz
- = Zk = - #3901 üzenetére
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Külpolitika
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest