Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Igen így van, viszont, jelszóval is le lehet védeni plusz, játékos számot is lehet növelni 2 ről többre is. Vagyis 6-n is játszhattok. Viszont, annyit tudni kell még, amit az előttem író nem írt, hogy. Mindenkinek azok a cuccok kellenek, amikkel a szervert indító tag akar játszani!!!!
Vagyis.:
Te, indítod a szervert, és be akarsz tenni pl egy Lexion 770-s gép Pakkot, meg mondjuk egy Fendt 724-s típus pakkot, plusz, HA nem a gyári, alap pályán indul a szerver, akkor az adott Mapot IS ÁT KELL küldeni azoknak a tagoknak, akik majd csatlakoznak a szerverhez, vagyis Hozzád.
Amennyiben, az alap gyári dolgokkal multiztok, akkor tudtommal semmit nem kell küldeni át a többieknek a szervert indító tagnak. Vagyis, akkor neked, nem kell át küldened semmit a többieknek, akik majd veled játszanak. Hanem, csak elindítod egy kitalált névvel a szervered, és ha akarod, jelszóval is levéded, hogy idegenek ne keverjenek be, aztán kész is. Ezután csak csatlakozik minden tag akikkel megbeszéltétek a játékot, és leírod nekik a nevet és a jelszót. Már ha levéded jelszóval, ami igen csak tanácsos! Én csak és kizárólag jelszóval védett szervert indítok. persze, a jelszót módosítom is ha tudom. Multiba pl nem viszek be magamnak készített, egyedi gépet. Vagy ha igen, akkor direkt olyan színt csinálok, ami nem zavar ha netán valaki más dicsekedni kezdene hogy az Ő egyedi gépe.
-
apach
senior tag
Hali!
Q a kocsi csatolása a géphez, és Shift+Q a vágóasztal rögzítése, vagy épp oldása. De nem mindnél. Nekem van ami másképp van. Ez a Fortschritt kombiknál pl műkszik szerintem, pl az 516 és az 517 pakknál.
Van az SFM moddingos kombájnok, azoknál z X a cutter rögzítés és feloldás.
-
tutikas
tag
válasz
Kenzan_Hun
üzenetére
[link] probáld ezt
-
tutikas
tag
válasz
Kenzan_Hun
üzenetére
[link] fent jobb oldalt a keresőbe ird be hogy pigs és ad ki mapot meg ha jól néztem modot is
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Hali valaki tudna adni cimet hogy honan lehetne le tölteni a sertés modot a játékhoz?
-
wrox
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nekem meg az a bajom, hogy mocsok hamar megtelik. Nem tudom elképzelni, hogy 600 000 körül terem a kukorica azon 8 db földön kb.

-
wrox
őstag
Sziasztok.
A vágóasztalt hogy a pitschában tudom rögzíteni a traileréhez?

Ha elindulok, lecsúszik egyből. -
underdark
aktív tag
Üdv!
Kicsit régen játszottam már ,most van időm megint, látom már van zab meg rozs meg stb.
Tud nekem valaki adni egy vetőgépet ami kezeli ezeket?
Kösz -
toldi.makos9
tag
Sziasztok. tudnátok nekem ajánlani valami igazi városi mapot amiben van forgalom stb.
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
veszlek pill. no
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
privátban írom meg. de van TeamViewer8-am is az is hasonló, csak annyi különbséggel, hogy pl be tudok menni a Te gépedbe is ha engeded. ideiglenes kódokkal lehet partnert felvenni stb stb. sőőt, csoportos kommunikációra is jó.
Tessék a Deutz gép amúgy: http://www.modhoster.com/mods/deutz-fahr-series-7-agrotron-7250-ttv
Ezt már át is írtam 11 re, de még sajna nem tökéletes. az alap világítással bibi van mert nincs, meg lassan megy cseppet, meg át kell írnom valahol gombkiosztást, mert a Num 5 gombbal 2 funkció működik és az gáz. aki esetleg tud segíteni nekem írjon privin. ismétlem, 2011 be írtam át.
-
apach
senior tag
A ku... nyját ennek az idő korlátnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nah szóval. az %-k amin egy kombi van és egy traki, az egy 770-s Lexion, totál saját egyedi skinnel, pakk mellesleg, plusz egy Modhosteren található 939-s Fendt gép, totál saját (külső) skinnel. A 936 Verzió van pakkokban fent modhosteren, amiben úgy van hogy 4-4-4 féle színben vannak/pakk. Brutál jó gépek.
A Claas Axionnal együtt. Végre rátaláltam egy hibátlanra. 
Ez alatt, egy 780-s Lexion, aminek a többi része még készülés alatt áll, mint ahogy az alatta levő, 770 Lexion TT is. Mellesleg ugyan ez a TT van abban a világos cifra szkinben legelsőnek.
Szintén egy kitűnő gép, ami egy Pakkban van. Sajna ezek mind 2011-s cuccok, de a szkinezés ugyan az.
Volt itt 1-2 tag aki rávezetett a skinezésre, báár inkább magam jöttem rá dolgokra és módszerekre. Plusz, én a Gimp nevű progit használom.
A 780-s lexion mellesleg, totál kitűnő és hibátlan mód a 2011-n is, remélhetőleg 2013-n is ilyen szuper. Eddig a TT-t szerettem, de már első ez a 780-s.
Gyorsabban arat és nem kell agyba főbe korrigálgatni a kormányzással hogy egyenesen menjen. Lehet hogy a 770-s TT könnyebb és azért fordulhat el, nem tudom. Lényeg hogy a TT már csak a 2 helyen áll. 
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
No, akkor mondok neked valamit. Találtam Tegnap este egy ilyen gépet. Még koszolódik is, és át is írtam pl 2011 játékba.
Csak a normál filágításával van gáz, mert nem igen sikerül előcsalogatni. :S Viszont mellette, Homlokrakodós is, felcsatolható karral.
Azt át színezzem neked? De adj valami szín kódot. Neten találhatsz ilyen oldalakat sokat. Csak annyit kell beírnod a google keresőbe, hogy HTML színkódok pl, de most adok.Tess.
[link]Ennél, baloldalt van az a színes nagyobb kocka, benne egy kis körrel. Arra katt és húzogasd amerre akarod.
Mellette egy függőleges cifra csík, benne kb középen egy csúszkával, ott az alap színt állíthatod.
Miután a szín megvan fent egy téglalap alakú kisebb kocka BAL felében, ugyanis a kocka el van felezve, de ha húzkodod a nagy kockában az a kört, akkor látni fogod hogy változik olyanná ahol épp áll a köröcske.
Ha megvan a szín, akkor a HEX szöveg utáni kockában egy # kezdődő számsor lesz. azt másold ki a # val együtt, és ide amikor nekem írsz pl, másold be. utána meg én a Gimp nevű progiba másolom és színezem is. De kicsit hosszabb időbe telik sajna ahogy nézem, mert mostanság nem sokat tudok gépnél lenni.
Persze ebből is válogathatsz ha nem igen értenéd a felső verziót.
Ennél még az Angol neve is ott van.

de tessék, adok még 2-3-t.

[link]
ennek a color codesosnak lejjebb van egy hasonló mint amit leírtam használatát felül, csak angol, de google chrommal nem gáz mert fordítani tudsz a böngészővel.
Tehát, lejjebb van egy nagyobb olyan kódkészítő, hatalmas betűkkel és számokkal kiírja plusz csak 1 kisebb kockában változik a szín az elsővel ellentétben.
viszont én jobban bízok a magyar nyelvűekben amiket adtam. -
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
szia, a színezésben lehet tudok én is segíteni.
-
toldi.makos9
tag
Sziasztok.
Keresek egy olyan személyt aki tudna nekem segíteni egy traktor javításában (apró hibák), és egy másik traktor átszínezésében.Ha esetleg valaki segítene, hogy tudom átszínezni azt is megköszönném!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy mi lehet az oka hogy nagyon keveset terem a föld? Műtrágyázom mindent csinálok vele és nem telik meg a kombájn mire körbe aratom az egész farmot
! Az lenne a kérdésem hogy valahol át lehet e írni hogy többet teremjen, és ha igen akkor hol? Köszi a választ előre is! -
apach
senior tag
válasz
tutikas
üzenetére
Hali, csak van egy kis zavar ebben az Erroros dologban. mégpedig az, hogy. Ha egyesével tesztelsz valamit, akkor hibátlan, de ha beteszel egyszerre pl 5-t, akkor lehet, hogy a hibátlan már nem is hibátlan, hanem Warningos vagy Erroros. vagyis, NEM feltétlen az a hibás! Jah, és ezt tapasztalatból írom, mert takarítom a gépemről le a hibásakat, és már Úgy tesztelek, hogy több mint 5 állandó mód van benn, és ahhoz teszek még be 2-3 Új módot és azokat figyelem, hogy hibásak e.
-
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
dafko90
üzenetére
Hát én próbáltam már minden irányból, a szélétől a közepéig is állni, de egyre csak írta az üzenetét, és nem engedett billenteni. Most megtaláltam a modot a könyvtárban, már le is szedtem, így már működik a megszokott módon. Olvastam valahol, hogy nem minden moddal kompatibilis a billentés kijelölése, valószínű én is ebbe futottam bele.
Azért köszi a segítséget!A másik kérdésem, hogy miért nem tudok épületet elhelyezni a térképen, de nemcsak a letöltött modokat, hanem az eredeti programban lévőket sem. Ez korábban működött, már elég sok kaptárt és napelemet tettem le, most meg csak viszem a térképen az épületet, de akárhova kattintok, nem rakja oda. Persze tudom, mindenhova nem lehet építeni, de hogy egyáltalán nem működik... Ez vajon mitől lehet?
-
gyu456
tag
Sziasztok!
Ami MP-s, mit kell átírni hogy lehessen használni SP-ben?
Köszönöm a segítséget!

-
tutikas
tag
-
drunkyboy
aktív tag
Hali! Ha pótos teherkocsival szeretnék billenteni a tárolóba, a pótról még sikerül, de a kocsiról még szólóban sem tudom lebillenteni (többféle modos teherkocsival is próbáltam), ezt írja ki: please select the trailer inside the trigger for tipping. Pedig korábban működött. Olvastam valahol olyant, hogy ki lehet jelölni a billentés oldalát, ha kiszállok. A "." -tal jelölné ki (Establish tip point), de ha megcsinálom, akkor is a fenti üzenetet írja ki.
Nem tudom, hogy ez valami mod vagy mi (nem emlékszem ilyenre), de lehetséges, hogy ezt tettem fel. Ez vajon hogyan működik, vagy hogy tudom leszedni? -
tutikas
tag
Sziasztok ha valakinek van elfekvőben olyan linkje ami napraforgó és szója tárolására szolgáló silót tartalmaz az legyenszives és tegye ki az falra vagy küldje el nekem privátban kombájn és vetőgép link is érdekelne valamint vetőmag köszönöm. Még 1 kérdés felétek letöltöttem egy mapot amiben lehet disznókat tényészteni a telepet meg is találtam de disznókat nem tudok venni mert az állatok közt nincs más csak tyuk tehén meg birka de ahogy nézem az olakban már vannak disznok lehet csak etetni kell öket h legyen szaporúlat?esetleg ha valaki tudja az irja meg köszönöm ez a gyári mapnak a modositott változata
-
zeusz8819
csendes tag
sziasztok uj vagyok lacinak hivnak és majd lesz egy pár kérdésem
-
-
tembopapa
tag
Üdv Nektek!
Ezennel visszatértem az alap/bolti 2013-hoz, felrakom a két magyar nyelvű patch-ot és így fogom tolni a gamet. Győzöm kiirtani a mod-okból benyalt vírusokat, jelenleg a rendszermemóriámban pihen egy adag, a többit sikerült leküzdeni. Szép az emberi kreatívizmus de ezt a gamet megírták már egyszer jól, nekem ez meg felelni látszik!

-
Sittes73
csendes tag
Aki megvenné a mezőgazdasági gépeket miniben:
[link] -
tyst933
csendes tag
Meg lenne még pár kérdésem
ha valaki tudna segiteni facebookon is bejelölhetne h gyorsabban meg legyenek a válaszok
Gál Lacy vagyok
elöre is köszi ha valaki megkeres -
tyst933
csendes tag
Köszönöm a választ
sikerült beraknom
az lenne még a gondom hogy raktam be egy kamiént te pótkocsit nem tudok felvenni vele. ez miért lehet? -
Sittes73
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Hello !
Most probáltam nálam megjelenik.
[link] -
gabitó
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Talán próbáld meg zip ként berakni csak azt nézd meg, hogy a letöltött zippen belül nincsen e további zippek! Ha nincs akkor ugy tedd be a mods mappába, és ne csomagold ki!
-
tyst933
csendes tag
berakom a mapokat és valamiért nem tölt be a játék ez miért lehet? (több map al is probáltam már)
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok valakinek megvan esetleg a claas lexion 780 tt ? és ha igen akkor honnan töltötte le és hogy tudta beletenni a játékba ? Mert legalább 5 oldalról letöltöttem kibontok mindent és nem jelenik meg a játékba csak a vágóasztala
Köszi ha tud valaki segíteni ! -
tyst933
csendes tag
Szisztok
map ot hogy tudok berakni? -
dafko90
tag
válasz
patrik1920
üzenetére
Válaszolok neked röviden.Az oldlon nincs Warez, ezért ilyen kérdésre ne is várj válszt. A 3. és 4. hsz. kinek szólt?És a legvégén használd a szerkesztést!
-
toldi.makos9
tag
Csatlakozzatok egy új közösséghez facebook-on [link]
-
toldi.makos9
tag
Sziasztok.
A napokban vásároltam meg eredetiben a játékot mert úgy gondoltam ez megér 5000Ft.
Azt szeretném kérdezni, hogy multizni hogyan lehetne meg ki az aki benne lenne értelmes multizásokban? -
válasz
patrik1920
üzenetére
Parancsolj, itt a GasLimiter-es Fendt 939 linkje.
-
toldi.makos9
tag
válasz
patrik1920
üzenetére
???
-
patrik1920
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
lehet ahol az idot gyorsitod
-
patrik1920
csendes tag
Hali aszt szeretném meg kérdezni valaki nem e tudná a linket meg adni a Farming Simulátor 2013 teljes verziojának elöre is köszönöm ja és sorry a helyesirásra

-
toldi.makos9
tag
Sziasztok.
A napokban vásároltam meg eredetiben a játékot mert úgy gondoltam ez megér 5000Ft.
Azt szeretném kérdezni, hogy multizni hogyan lehetne meg ki az aki benne lenne értelmes multizásokban? -
Zsolt...
tag
válasz
kline bull
üzenetére
Mert lehet, azt a "marhaistállót" csak editorral tudod bé tenni!
-
kline bull
csendes tag
Elöször is köszönöm a részletes leírást.
A játékban pedig azt hibáztam el,hogy rossz helyen kerestem a mod mappát de miután segítetetek sikerült megtalálnom és oda másolgatom beszerzet modokat. Igaz nem mindegyik mod lett benne a játékba pl.egy marha istállot nem fogadot be.Vagy lehet én hibáztam.Nem tudom. Van még mit gyakorolonom, tanulnom. -
apach
senior tag
válasz
kline bull
üzenetére
Felesleges a pénz mód. Magad is könnyen megcsinálhatod a pénzt magadnak. Leírom.
1. Kezdj el játszani pl az 1-s pályán.
2. Mentsd el egyből a játékod, de, JEGYEZD meg hogy 1-2 vagy 3 pályán mentetted!
3. Menj be a FarmerSimulator2013 mappában ott ahol írtam már tegnap vagy tegnapelőtt.
4. Keresd ezt a nevezetű mappákat: savegame1 vagy 2 vagy 3 stb.
5. Keresd meg azt, amelyiknek az a szám van a végén, mint amin a játékba a mentést csináltad!
6. Lépj bele, és keresd meg ezt a nevű XML fájlt: careerSavegame
7. Nyisd meg Notepad, de inkább, Notepad++ programmal az XML-t. (ha kell a progi, akkor adok linket letölteni).
8. Keresd meg ezt a sort: money="40221328" neked itt sokkalta kevesebb szám (érték) lesz. Ezt én írtam magamnak át ennyi Euróra.
De NEM játszok csak megnéztem hogy milyenek a gépek a játékban alapból benne levők. Mint olvasni, money az azt jelenti hogy pénz.
vagyis, nekem 40 millám van. 
9. Mentsd el a módosításokat az XML ben, és folytasd a játékot.

De nem érdemes ennyit beírni mint amennyit én is beírtam, mert elmegy a játéklendülete az embernek hamar.
Én nekem mondjuk nem, mert agyba főbe gépeket tesztelek 2011 verzión és ott is át van írva. De, ha nagyon muszáj, akkor elkezdek én egy alap játékot, mentem, aztán átírom a fájlt neked és felteszem letöltő oldalra neked/nektek akinek kell. Ez a módszer azért jobb, mert nem foglal helyet a gépen a mód, hanem alap helyet foglal csak. 
Amúgy, hogy sikerült összehoznod?
-
apach
senior tag
Nah akkor az Újak kedvéért bocsi többiek:
Akinek nincs mods nevű mappája a FarmerSimulator2013 mappájában, aminek nálam legalább is, ez az útvonala:
C:\Users\kukutyim\Documents\My Games\FarmingSimulator2013
(kukutyim-t csak most beírtam mert kitöröltem a saját gépem nevét, nektek más van ott helyette)!!Tehát. Akiknek nincs mods mappa, azok hozzanak létre az asztalon egy sima sárga mappát, majd nevezze át mods nevű mappára. Az után, kivágás, majd a FarmerSimulator2013 mappába be kell illeszteni, tenni.
Persze közvetlen az adott mappába is hozhat létre akinek úgy egyszerűbb, egy mods mappát. Ez után már mehetnek bele a módok! Nekem az asztalos verzió gyorsabb.Aki módot tölt le, az mindig nézze meg hogy a letöltött mappa nem e vírusos egyáltalán, aztán azt, hogy nincs e esetleg, pl Zip mappán BELÜL újabb, vagyis másik 2-3 vagy akár 6 zip mappa. Ugyanis van pl több olyan map is, amit ha letöltünk, akkor a letöltött zip mappában, (nekem van ilyen 2 map is), tehát van akár 6 vagy még több másik zip mappa is csomagolva. Miért? mert az egyik alapba a Map van, de lehet még mellette akár gépek, eszközök is csomagolva, vagy még ezek mellé akár egyéb mód triggerek, mint pl: Map_Fruits.zip vagy éppen, superSiloTrigger.zip és még sorolhatnám akár 10 féle másikat is. Tehát ezért érdemes belenézni még a Rarba is vagy épp, ha rarban Zip van akkor is, mert abban a Zipben IS lehet így. Több Claas Lexion is mint pl a Normál KEREKES 780-s Lexion is így van csomagolva. Vagyis, Van a Kombájn 1 zipben, meg külön zipben van akár 2 féle vágóasztala és a vágóasztalhoz a kis utánfutója is amin a vágóasztalt lehet szállítani. Ez még egyből 4 Zip állomány, és ezt 1 zipbe csomagolják! Vagyis, az ilyet vagy ki kell csomagolni pl az asztalon létrehozott sima mappába, vagy akár mehet a mods mappába is egyből. WinRar programmal egyből lehet a rarokat kicsomagolni már a mods mappába is, de mint írtam bele KELL nézni hogy a benne levő fájlok mappák milyenek, vagy hogy hogy csomagolták bele. Van hogy ömlesztve vannak benne az adott Traktor fájljai mint az XML-k vagy épp a képek.
Ezeket már igen sokat tudják itt, de mint látom, vannak mindig újak is!
-
apach
senior tag
válasz
kline bull
üzenetére
Szia!
A Dokumentumok mappádban Keresd a Játék vagy My Games nevű mappát!!! Abban találod meg!
Milyen Windowsod van amúgy? Mert nekem Win7 van. Viszont, ha eredeti már pedig úgy olvasom hogy hipermarketes játék, akkor abban IS tuti jó játéknak kell lennie érvényes kóddal, és stb. -
gabitó
tag
válasz
kline bull
üzenetére
c:/User/név/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2013/mods pedig ott kell annak leni!
-
kline bull
csendes tag
válasz
kline bull
üzenetére
Köszönöm a választ de ilyen hogy mods mappa vagy fájl nem találhato.
-
dafko90
tag
válasz
kline bull
üzenetére
Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2013/mods itt kell lennie.
-
kline bull
csendes tag
SZiasztok
Segitene valaki új vagyok a játek felhasználoi között az egyik hiperböl beszereztem a játékot de csak szenvedek vele (pl modok telepitése, nem tudok fejleszteni se, nincs meg a mod mappa) (vagy én nem csinálok jol valamit)kérdésem az hogy honnan tudnék egy jo verziot beszerezni.lehet akár2011 es is
-
Atka84
csendes tag
Merano v2.5 pályán játszik vki?
ezen lehet disznókat is tenyészteni és eladni, de ehhez el kellene szállítani a leadóhelyre.
Nem tudja vki h egy meglévő pót-ot hogyan lehet átírni h lehessen erre használni?
Vagy nem tud vki egy erre megfelelő pót-ot? -
dafko90
tag
Savegame1 /vagy amelyiknek van mentve/ mappában van az economy.xml fájl. Ebben megkeresed a fieldOwnage sort. Alatta vannak a földek számai a sor végén false vagy true. mindet írd át true-ra,majd mentés. Így már mind a tied, de szerintem így értelmetlen. A mapon pedig nem játszottam.
-
Kiss70
aktív tag
Hali! Ha valaki tud olcsón használt 2013 as lemezt természetesen eredetit Meg venném.
-
Tegnap kezdtem játszani a Neuenburg am Rhein v2 map-on. Megvettem kb 5 földet, de a többit nem engedi. Meg sem jelenik az ikon, hogy "vásárlás".
Mi lehet a baj? Valami fájl módosítással nem lehet az összes földet az enyémmé tenni? -
Atka84
csendes tag
Tudna vki ajánlani egy olyan pótkocsit amivel sertéseket lehet szállítani?
-
Zsolt...
tag
Hú de leállt ez a fórum!
-
toldi.makos9
tag
Fiúk, Lányok ti mit tudtok a fű bálázásáról?
Mert én letöltöttem egy bálázót ami a fű levágása utána egyből bálázta a levágott füvet. Ezzel nem is volt baj addig amíg a bálákat el nem kezdtem betakarítani. Első, második,harmadik fuvar még sima volt de a negyedik, ötödik fuvarnál elkezdett szaggatni a bála lerakása (arcusin).
Biztos voltam benne, hogy az arcusin mód az ami rossz.
kitöröltem és kezdtem volna agrovector-al pótkocsira pakolni amikor ugyan úgy beszaggatott a játék.
Ha a bálafogót, bálavillát a bála közelébe teszem( kb.: méretarányosan 1-2m) elkezdett szaggatni.
Tudtok erre valami gyógyírt mondani vagy esetleg, hogy tudom onnan kitörölni őket?
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Warships
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Claas Axionnal együtt. Végre rátaláltam egy hibátlanra.
! Az lenne a kérdésem hogy valahol át lehet e írni hogy többet teremjen, és ha igen akkor hol? Köszi a választ előre is!

ezután akkor figyelem én is és 1esével tesztelek
Rövidebben,: Az a leöntéssel ellentétes oldalra állj rá jobban.
Ha nem tudsz valamit kérdezz amire itt nem tudnak válaszolni az nincs is

lényeg ha rendes oldalról töltesz ami ismert kicsi az esélye hogy virusos a cucc.
Köszi a választ gabitó !