Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
trakyka
csendes tag
Hali! Az lenne a kérdésem h milyen géppel lehet felszedni azt a gabonát amit a földre billentettem le mert bármilyen rakodóval próbáltam felszedni egyik se tudta felmarkolni nem ment bele a kanálba. Tud valaki ebben segíteni?
-
trakyka
csendes tag
Valaki már tesztelte vagy játszik az új eredeti mappon erre gondolok Vogelsberg 2013 ? Tudna valaki mondani rá véleményt érdemes leszedni?
-
trakyka
csendes tag
Hali!
Találtam egy mappot ami nekem nagyon tetszik nem rég játszok rajta és pár dologra nem tudok rájönni ha valaki játszik ezen a mappon és tudna a segíteni azt megköszönném
A kérdésem az lenne h amikor a traktorba kell olajat cserélni és ezt akkor adja be amikor messze vagyok olyan helytől ahol lehet ezt csinálni. Arra van megoldás h bárhol tudjak olajat cserélni? -
trakyka
csendes tag
Hali!
Valaki nem tud olyan oldalt ahol ez a map letölthető ingyen? Ha csak a map van gépek nélkül már az is jó lenne
-
trakyka
csendes tag
Hali!
Valaki tud olyan 3-as fűkaszát amit traktorra lehet rakni szóval a három kasza az egy eszköz Claas Xerionra kéne. Eddig még nem találtam ha valaki tud egy ilyen kaszát az linkeljebe köszi -
trakyka
csendes tag
Hali!
Valaki tudna linkelni egy 3-as fűkaszát amit a Xerionra lehet felrakni mert eddig nem találtam -
trakyka
csendes tag
Valaki tudna segíteni abban h hogy kell átírni a pótok kapacitását vagy küldene egy jó videó linket ami bemutatja h kell?
-
trakyka
csendes tag
Hali! Mért nem tudok összekapcsolni kettő Krampe Big Body 900-as pótkocsit? Teljesen odaállok az egyik kocsival a másikhoz és nem adja ki h feltudnám akasztani
-
trakyka
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Meg tudnád mondani a map nevét vagy linket adni?
-
trakyka
csendes tag
Valaki tudna linkelni egy igényesen megcsinált map-ot? Olyan kéne ami nem olyan sík mint az alap
-
trakyka
csendes tag
Hali!
Ha a biógázüzemnél erjesztem a szecskát utána azt feltudom pakolni egy pótkocsira vagy csak a takarmánykeverő géppel lehet az erjedt szecskát szállítani a teheneknél lévő tárolóba? -
trakyka
csendes tag
Hali! Azt szeretném megtudni h hogy lehet a kombájn vágóasztalát lefogatni a vágóasztalkocsin h menet közben ne essen le
-
trakyka
csendes tag
Hali!
Mentés után ha kilépek és amikor újra belépek akkor eltűnik a takarmány az állatoknál. Valaki tudna segíteni h mit csináljak h ne tűnjön el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Bétának hívják, de inkább Early Access - Játszható a The Expanse: Osiris Reborn
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gumi és felni topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest