- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
tgyula20 2.0 #4178 üzenetére
Hali. Máskor ezt használd: sok oldalon is használják szintén:
a Regisztrálási oldalt adom hogy regisztrálhass. Én fent vagyok és Korlátlan a tárhely ingyen!! Plusz, másfél gigás cuccot IS egybe fel lehet tölteni! a 2 gigát meghaladóakat viszont már csak a programjukkal lehet, amit szintén ingyen lehet letölteni, viszont, angol nyelvű sajna.Én mindenkinek ajánlani tudom ezt az oldalt csak. Google Chrommal fordítani lehet így érdemes alapból is azt használni.
jah még valami. Be lehet állítani hogy csak Te tölthesd le, vagy, csak egy bizonyos mennyiséget lehessen egyszerre 1 embernek letölteni, pl 200 megányit, plusz, el lehet a feltöltött cuccokat rejteni is hogy csak akkor láthassa valaki, ha Te adod neki a linket ahonnan le tudja az adott dolgot tölteni stb. Plusz, egyszerre 10 különálló feltöltés is mehet, ami szerintem eléggé gyors.
Tedd fel erre azt amit ulozra tettél, mert arról igen kevesen fogják letölteni.
A mapra rátérve pedig, szerintem nem lehet kicserélni, csak ha Új mentésen kezdesz az adott mappal játékot!
-
apach
senior tag
válasz
tgyula20 2.0 #3955 üzenetére
Ilyenről nem tudok hogy létezne. És a valóságban sincs. Csak a beszántás, vagy hasonló!
-
tutikas
tag
válasz
tgyula20 2.0 #2878 üzenetére
akkor bocs én nem használom csak a multkor láttam hogy van 13 mod ban is azthittem ua.
-
Tibora98
csendes tag
válasz
tgyula20 2.0 #2802 üzenetére
Szia először is köszi és ez az a mod:[link]
És azt nemtudom hogy hogyan lehet azt a HOLMER TERRA FELIST vagy a Ropa euro maust belerakni 13-ba előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Politika
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest