- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Te figyi, inkább le se írtad volna hogy feltört hamis játékkal nyomod! Utálom az ilyet már bocs, aki nekiáll játszani tört játékkal, és panaszkodik a hibák miatt, és még sorolhatnám, azok NE is írkáljanak ide! Emellett, csak hogy tudd. WAREZNEK számít, ami a fórumról való kitiltással IS járhat tudtommal!! Úgyhogy én a helyedben gyorsan eredetit szereznék! Ha nem vagy annyira becsületes, hogy megvedd az eredetit, akkor ne is irkálj. Köszi.

Még annyit. remélem multizgatni nem akarsz, mert azt az életben nem fogsz tudni hamis játékkal!
Én kibírtam a 4000-t, akkor más is kibírja. Ha nem, akkor gyorsan hagyja abba a játszást bármelyik játék tört verziójával!!! Leg kevésbé panaszkodjon hibák miatt, ugyanis a feltörés miatt sérül a játék és AZÉRT nem működnek dolgok, vagy jelez hibát a játék náluk. Így tuti hogy nálad is! Lehet azért szarok a módok nálad mert tört szarral játszol!!!!!!!!!!Még annyit. Nem tagadom le hogy nekem is megvolt tört verzióban, de nyugtat a tudat és becsületesnek mondhatom magam, hogy NEM játszottam vele, csak kipróbáltam, és jelenleg EREDETIM VAN!! Így hamarosan multizáshoz keresek is 2-3 társat. Mapot és gépeket tesztelek egyenlőre előbb. (Téged is bevennélek HA EREDETID lenne!).
Jah és még valami. A 2011 verzióból, 2 sima EREDETIM és 1 Platinumos EREDETIM VAN!! Úgyhogy mondhatom azt, hogy felszólalhatok a tört verziókkal játszók ellen. Veled ellentétben ugyanis, nem tartósan játszottam vele! Tehát, remélem hogy leszel Te is és a többi másik is, aki tört verzióval játszik, olyan tisztességes és becsületes, hogy megveszi ezt az igen is jó játékot EREDETIBEN, és utána kérdezgeti itt a tagokat hibák miatt és stb miatt, már ha lesz ilyen!
(A nagy betűs részek, nyomatékosításnak értendők bárki felé!)
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest