Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
tembopapa
üzenetére
Hali, passz nem tudom. De van egy mód, amivel 500 tojás lehet ha jól tudom. modhosteren megvolt, vagy legalább is, úgy emlékszem, hogy ott láttam. Viszont, nem tudom, mert még csak most lett meg nekem a játék a múlt hét hétvégén.
Megjegyzés mindenki felé
.:576 boltban volt 5 darab Székesfehérváron aztán muterral félretetettem egyet, hogy mire hazautazom legyen.
azért, lestem is, hogy 5 darab is volt egyszerre, mert a 2011-t alig tudtam megszerezni, pláne a platinumos kiadását. Viszont, a 11 verzióból, van 2 sima eredeti, és 1 platinumos eredetim.
össz áruk volt annyi mint egymaga a 13 verzió. :S no de nem ez volt a kérdés. viszont, aki gondolja, majd mulétiznék valakivel. 1 tag már írt nekem privátban, a szerver valószínű én leszek, és így aki gondolja, beszálhatna majd. időpontot nem tudok mondani egyenlőre, mert az eddig letöltött 13-as módokat tesztelem hogy eltüntessem a hibásakat a gépemről, plusz újra szeretném a gépem teljesen frissre telepíteni előtte. egyszóval, ezeken dolgozom egyenlőre.Még annyit. NEM beszélgetek csak pár infót írtam.

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- M.2 SSD hűtés
- Filmvilág
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.:
össz áruk volt annyi mint egymaga a 13 verzió. :S no de nem ez volt a kérdés. viszont, aki gondolja, majd mulétiznék valakivel. 1 tag már írt nekem privátban, a szerver valószínű én leszek, és így aki gondolja, beszálhatna majd. időpontot nem tudok mondani egyenlőre, mert az eddig letöltött 13-as módokat tesztelem hogy eltüntessem a hibásakat a gépemről, plusz újra szeretném a gépem teljesen frissre telepíteni előtte. egyszóval, ezeken dolgozom egyenlőre.