Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Akkor itt a különbség, nálam 22 col. De a felbontás stimmel.
-
Giot
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hány col a monitorod?
-
Giot
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Fura 1080p-ben tolom én is, de ahogy megnéztem az általad posztolt képet nagyobbnak tűnt.
Amúgy nem annyira gépzaba a játék. Maxon tök jól elketyeg. -
Giot
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Mekkora felbontáson játszol?
-
Giot
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Üdv!
A farmodon van egy telefonfülke. Odaballagsz és "telefonálsz" az ad alapinformációkat, amolyan súgó a játékhoz.
A másik. Ahova telepítetted a játékot, abban a könyvtárban lesz egy PDF (FarmingSimulator2013_HU.pdf) ez pedig a játék kézikönyve, szintén sok sok infóval. Ha most telepítetted érdemes egyből 2.0-ra tapaszolni. Innen tölthető: [link]
Elsőre ennyi. Jó kis játék sok sok moddal. Kicsit böngészhetsz is köztük pld az egyik legnagyobb modtár::[link].
Jó játékot! -
Giot
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Van valami komolyabb trakid? Én pld a 8360-as JD-met használom taposásra is. Akasztottam az elejére 1T a hátuljára 2T súlyt.

-
-
Giot
addikt
Üdv!
Arról van valami infó hogy a hígtrágyát mikor kell kijuttatni a földre? Értem ezalatt hogy úgy, mint a valóságban? [link]
Vagyis a szűz földre, és utána kell tárcsázni vetni és egyéb? -
Giot
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ez csak személyes ízlés. Kicsit ráuntam a Claas-okra. A 2011-ben is leginkább JD, és NH kombikat használtam. De a 2013-ban nincs olyan ami megfelelne. A Case-ek is tetszenek.
A JD-k közül ezt a kombit várom (persze jöhet a traki is): [link] -
Giot
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Én a Case-t ajánlom. Majd ha megveszem a titanium packot én is átállok. És nem nem csak a színében különbözik.

-
Giot
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Told két kombájnal, meg egy kihordó póttal.[link]
Szerk: Melyik map? -
Giot
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hagyni kell hogy erjedjen ezt leírták hogyan. Majd mikor kész akkor át kell "lapátolni" a Biogáz telepen lévő beöntő nyíláshoz (nem tudom hogyan lehetne jobban körülírni). Jól hoz a konyhára.
-
Giot
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Végül is jól összefoglaltad.
Amit én használok: Krone BigX 1100 Beast pack innen le tudod tölteni. Trakit amit szeretsz meg pótot is.
Szerk: kell egy traki a taposáshoz is.
Szerk szerk: Egy jó kis vidi: [link] -
Giot
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Illetve azért mert kisebb a terményhozama mint az egyéb gabonáknak.
Amiben elég jó pénz van, az a silózás a biogáztelepre. Szeretem is csinálni. Vagy ami még plusz élményt ad a játékhoz, ha cseréled a növények textúráját jobb minőségűre. Én pld lecserérletm a kukorica textúráját, olyanra ami zöld színű mikor betakarításra érett, így teljesen korrekt a silózáshoz valósághű, meg szép is. Most cseréltem az árpáét is hogy az is zöld legyen betakarításkor, mivel azt is le akarom silózni.
De ahogy említettem, szép textúrák vannak, búzához repcéhez is stb. És szebben kidolgozottabb is mint a gyáriak.Vannak olyan trakik amiknél lehet a fordulatszámot szabályozni, Num + - de nem mindegyiknél.
-
Giot
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Én köszi! Megtaláltam az oldalon az egyik kedvenc vetőgépemet az FS 2011-ből, átkonvertálva FS 2013-ba
.
Régóta kerestem. Nem találtam még a modhosteren sem. -
Giot
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Itt nézz körül. [link] A letöltéshez regelned kell.
-
Giot
addikt
válasz
valocsik20
üzenetére
Eredeti a játék? Ha nem, akkor ha lehetőséged van rá vedd meg, és nincsenek ilyen problémák.
Előre szólok, hogy a warez tiltott a fórumon! -
Giot
addikt
2.0 patch: [link]
-
Giot
addikt
Októberben új hivatalos kieg: [link]
A Case kombikat nagyon várom!

-
Giot
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére

Egyik kedvencem: [link] -
Giot
addikt
Zene füleimnek: [link]
(#4069) apach: Nem nyílik a modhoster.
-
Giot
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Azt hiszem Z betűvel lehet a nyomjelző állását változtatni.
-
Giot
addikt
Ha van szabad 10 percetek: [link]
Jól megszorultak szerencsétlenek.
-
Giot
addikt
válasz
Identified
üzenetére
Nem tudok ilyenről. Olyat tudok hogy traktorhoz akasztható betakarító, és ahhoz lehet akasztani pótot. De az nagyon szaporátlan kevés a munkaszélessége.
(#4052) sityuka80: Szívesen! Egyik jó barátomnak vannak méhei több kaptár. Egyszer meghívott a birtokára és adott lépes mézet, élmény volt.

-
Giot
addikt
Srácok ezt a vetőgépet hogyan tudom megtölteni?

Szerk:
Próbáltam több átrakó póttal, de nem sikerült.(#4001) apach: A linkelt videóban elakadnak a MAN-ok elég sűrűn ezt egy jó átrakó póttal, el lehetne kerülni, simán kihordaná a műúthoz. Külföldön így csináljak.
-
Giot
addikt
Srácok szerintetek a magyarok miért nem használnak kihordó/átrakó pótot?: [link]
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Előttem linkelték nagyon jó kis gép.
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Nem.
-
Giot
addikt
Nincs. Égre földre kerestem 8530-at, kedvenc gép volt LS2011-ben. De 2013-ban még nem találtam komoly kidolgozásút. Nem tudom miért nem került még át.
JD 8430-at találtam ami szép kidolgozású. De ez fix orsúllyos. és van vele egy kis bibi amit nem árulok el mivel a használatát nem befolyásolja, valszeg csak nekem bökte a szemem.(#3918) - = Zk = - De ezzel nem lehet silózni. Gabona betakarításra én ezt használom: [link] gyönyörűen ki van dolgozva. Azt a proszitos feliratot is sikerült levakarnom szerencsére.

-
Giot
addikt
Ez egy kiváló gép silózáshoz: Claas Jaguar 685SL Set
Töltsétek bátran,bár nem mai darab, nem is csilli-villi de nagyon jól működik, és szépen ki van dolgozva. -
Giot
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sajnos akkor annyi, ha mindegyikkel ezt csinálja akkor mod hiba.
-
Giot
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha jól tudom a Kröger Agroliner felakasztható rá.
-
Giot
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Vontatót? Melyiket?
-
Giot
addikt
Üdv fórumlakók!
Én itt szoktam még nézelődni: [link]
Jó játékot! -
Giot
addikt
-
Giot
addikt
-
Giot
addikt
Én is harcoltam vele de sajnos a trakik valóban nem működnek. Valószínűleg mélyebben bele kellene nyúlni a modba, hogy működjön. Én ezt a JD-t próbáltam meg áttenni nagy kedvnc de nem sikerült.
Apropó munkaeszközök nem tettél át vetőgépet? Ezek [link] , [link] nagyon szépen ki vannak dolgozva.
Bár gyanítom hogy valami nyűg lehet velük mivel senki sem konvertálta 2013-ba.Szerk: Most nézem a képet, a png kerülendő az FS13 esetében. Bár már több működő modben is láttam, ettől függetlenül Regie leírásában nem tanácsolt a PNG kiterjesztés. Helyette inkább DDS.
-
Giot
addikt
üdv!
Nálatok működik ez a mod? [link] -
Giot
addikt
válasz
norbi789
üzenetére
Nem és a játék DVD-n van.
Warez-zal, ezen fórum keretein belül nem foglalkozunk!!
Ezen szabályok figyelmen kívül hagyása szankciókat von maga után.Nem szól senki ha nem eredeti játékkal játszol, de ne reklámozd, mert a moderátorok nem szívlelik a Warezt.
Ez a te magánügyed. Nem tartozik ránk. -
Giot
addikt
Arról van valami infó hogy hogyan lehet a tehenészet termelékenységét növelni?
Nekem 0%
most találtam rá a statiszkikában. -
Giot
addikt
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Egy térképet akarsz csinálni?
-
Giot
addikt
válasz
Emberkeman81
üzenetére
"Ha módosítom a gyári mapot (mert az szépen sikerült) akkor hogy tudnám azt megoldani hogy azt az állapotot lementsem a dds fájlba szerkesztés nélkül"
Nem értem mi a célod? Képet akarsz lementeni az általad módosított maprol?
-
Giot
addikt
Kicsit túlbonyolítod.

Totalcommander, vagy akár sajátgépben is, jobb egérgomb szerkesztés. Ekkor megnyitja jegyzettömbbel, amivel szerintem nincs semmi gond.
A TC-ben ez eljátszható a becsomagolt fájlal is, sajátgép mellé érdemes egy Winrar-t is telepíteni kicsomagolni, egy tetszőleges mappába, és az eljárás ugyanez a végén visszacsomi, felülírni és kész.
Esetleg arra ügyelni kell hogy az eredetit mindig elmenteni ha gond van, lehessen mivel felülírni. -
Giot
addikt
Egy idézet az LSportal fórumról.
"Mi a teendő ha elszárad a növény..
1: A map.i3d. meg nyitod Notpadal.
2: Megkeresed ezeket a sorokat.:<FoliageSubLayer name
3: Minden sorba átírod a growthNumStates="8“-t 7-re.
Kivétel a Fű és burgonya azt nem kell." -
Giot
addikt
ObiGabi nem tudod mik a megfelelő arányok a takarmány keverésekor?
Tudtommal zöldre kellene váltania ha perfekt de én akárhogy kutyultam eddig nem sikerült sajnos. -
Giot
addikt
válasz
dittke73
üzenetére
"ne rogyanak"
Ezalatt mit értesz, azt hogy ne fonnyadjanak el?
Azt nem lehet kikapcsolni, lelassítani tudod a folyamatot, ezt kétféleképpen tudod megtenni. Melyek hatásai összeadódnak.
Egyrészt le tudod az időd lassítani, a hetes és a nyolcas gombbal tudod ezt megtenni. A nyolcassal gyorsítod a hetes már egyértelmű. A másik hogy az ESC-et megnyomva látsz 2 nyilat. Balra navigálva több beállítási lehetőséget látsz, köztük van az előbb említett időgyorsítás/lassítás. A másik a növények fejlődése ezt is lehet lassítani illetve gyorsítani. -
Giot
addikt
ObiGabi
A képen látható tolólapot nem tudod honnan lehetne letölteni? Böngésztem a modhosteren de nem találtam, persze lehet csak én voltam figyelmetlen.
-
Giot
addikt
válasz
Arvernia123
üzenetére
Odaállsz az etetővájuhoz és megjelenik a kiöntés ikonja.
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Nincs megnyitva a játék esetleg?
Értsd az is megnyitásnak fele ha interaktívon van a tűzfalad, amikor elindítod a játékot felugrik egy ablak hogy kiengeded e a világhálóra.
Még ha a játékból ki is léptél de amíg nem zárod be a tűzfal által megnyitott ablakot addig úgy tekinti mintha el lenne indítva a játék. Vagyis ilyenkor nem engedi szerkeszteni.Kipróbáltam az általad kérdezett vetőgépet, nem tudtam műtrágyával tölteni.
(#446) bl0ck: A füvet elsőnek át kell forgatni, majd rendbe szedni és onnantól bálázhatód vagy póttal felszedheted. Aztán az adható a teheneknek, vagy a birkáknak.
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Azt írja igen, majd teszek vele egy próbát.
Más: Marha
nehéz a teheneknek a szalmát bedarálni a hozzá való géppel, a kockabálák nem nagyon akarnak bennmaradni. A körbálával könnyebb? -
Giot
addikt
Üdv, sziasztok!
A kérdés a következő:
Tehenészkedek, silót már betároltam, megtapostam, most erjed.
Hogyan megy az etetés? Segítsetek kicsit légy szíves, látom vannak takarmányozó gépek.
Hogyan kell őket használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Androidos fejegységek
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- VivoBook S513EA 15.6" FHD OLED i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Epson EB-FH06 projektor, CSAK 770 óra a lámpában! ÚJ ÁRA 250.000Ft-tól indul !
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most találtam rá a statiszkikában.