- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz0803
tag
válasz
gergo84 #4260 üzenetére
Heló első kérdésre a válasz
Dokumentumok -My Games - FarmingSimulator2013 - Savegame 1-es 2-es vagy amelyik mentésen játszol
utána megnyitod a careerSavegame xml dokumentumot, és átírod amit szeretnél takarmányt terményt vagy amit akarsz utána mented és kész!
Második kérdésedre nem tudom a választ nem szoktam szerkeszteni! -
apach
senior tag
válasz
gergo84 #4139 üzenetére
Én dobjak fel listát majd??
Most szedek leg egy Fuhrmann V4 pótot, kíváncsi vagyok h hibátlan lesz e a logban. mert a Brantner 4 tengelyes és amit eddig Fuhrmann pótot amit találtam mindegyik elég sok hibával volt logban.Most másoknak is írom ezt: Akinek kell a Giants Editor 5 verziójának legfrissebb verziója, az írjon nekem és valahogy tovább adom. 32 és 64 bites verzióban is megvan nekem már, nem rég szedtem le épp.
-
apach
senior tag
válasz
gergo84 #4133 üzenetére
A Fordal vontatott locsoló, ami a vidid végén van, sosem volt, és nem is lesz olyan, hogy azzal vidd leadni a hígtrágyát!!!!!! EZ a baj csak!!
Vagyis, a hígtrágya "permetező" nek semmi baja, csak nem úgy használtad, ahogy kell!.
Használd pl EZT: [link]
nekem megvan, és hibátlan volt a tesztelés után a log fájlban teljesen! ilyesmiket keress.Ezt pedig, szintén tudod vontatni, viszont kint kell hagyni a földek mellett, vagy legalább is addig, amíg a hígtrágyát locsolod az adott földön. Ugyanis, elvileg az előző linkes trélerrel lehet tölteni bele ha kifogy, aztán a videódban levő locsolóval fel tudod venni, és ki tudod locsolni.
[link]
Multiplayeres mindkettő!Ezzel szintén lehet szállítani és ebből lehet pl leadni ott, ahol akartad a videódban is a locsolóval.
[link]
van ehhez hasonló is pl, amivel locsolni is ki tudod a földeken a hígtrágyát, és nem kell áttöltened stb stb és úgy ki locsolnod.Még annyit. a Google chrommal jobban jársz ha arról keresgélsz, mert be lehet állítani pl, hogy felajánlja az adott oldal fordítását, sőt, azt is be lehet akár, hogy egy adott nyelvet fordítson csak le, pl a szlovákot.
Jah és még annyi, hogy. NEM mindegyiket teszteltem, csak a legelsőt! Ha tesztelni akarod/akarja bárki egy adot módot, akkor egy Új pályán tegye, mentés NÉLKÜL. Hogy szabad maradjon az adott mentés hely!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged