- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
" az kemény "
ennyire azért ne essünk át a ló másik oldalára, legyen 2 watt kereken. Akkor 500 óra kell a kb. 50-60 forint eléréséhez(1kw) ami minimum 250 film ha az két órás(ez ma már elég ritka), ha naponta megy 6 órát a gép akkor is majd 3 hónap kell ahhoz hogy ezt az 50-60 forintot megspóroljuk ha nincs benne.
Én amondó vagyok ha nincs rá szükség mert nem használod vedd ki de ha spórolni akarsz ne ezen tedd...
Persze sok kicsi sokra megy, de akkor elég sok minden lehet spórolni egy háztartásban ami 1-2 wattot eszik tétlen állapotában is...Jah most olvasom hogy 24/7 hát akkor meg főleg nem értem, akkor tudnál igazán spórolni ha nem menne 24/7-ben ami egy htpc-nél abszolút felesleges. Ha torrent miatt akkor is, ér-e annyi a feltöltés mint amennyit fogyaszt? Szerintem nem, bár ez egyéni vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest