- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Patice #49461 üzenetére
A NASnak nem szabadnak gondot okoznia, mert a másik gépen meg ment a megosztás...mondjuk az is igaz, hogy minap TVn se látta a NAS-t, pedig a HTPC-n hibátlanul ment minden róla.
Hazaértem melóból és ránézek...tegnap elég későn fejeztem már be a gép építését...szal lehet vmi user hiba van mégis.
-
stigma
addikt
válasz
Patice #49439 üzenetére
Hi, igazából semmi extra csak :
- debiant gondoltam kipróbápom sok jót olvastam róla.
- omv-t feltettem virtualbixba kipróbálni milyen, tetszett nagyon.( volt egy ötlet hogy htpc-t NASra alakítom de inkább mégsem.Szokásos általad irt dolgok kellenek: transmission+ egl kodi( igp miatt) +samba+ nextcloud
Ezenkívül semmi extra.
Akkor marad a 16.04.3 ubi server vagy megnézem virtualboxban mennyire életképes a 17.10es server ezekre a feladatokra.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Patice #49338 üzenetére
Köszönöm szépen a hasznos információt!
Egyébként maximálisan egyetértek veled, hogy most egy olyan átmeneti időszak van, ami nem igazán a legjobb a HTPC-seknek.
(#49337) djnice
Pont most olvastam, hogy vetítőhöz nem igazán ajánlják ezt a márkát, típust. Akkor merre tovább?. Egy RX550 vagy 560 simán hozza madVR-rel szinte bármelyik asztali lejátszó szintjét, kivéve a prémium 200k-s lejátszóékat
Miért, ahhoz mi kell(ene)?
-
gjanner
tag
válasz
Patice #49235 üzenetére
Patice & zsolt501 köszi a válaszokat!
OK, az simán lehet, hogy gyenge a "szerverem". Azonban amit furcsállok, hogy a Direct Play esetén (ha jól olvastam) a kliens app (jelen esetben a Plex app for Samsung) kell megbirkózzon a file-okkal és a lejátszással. Ebben az esetben úgy gondolom a TV-n lévő Plex egy (teljesebb értékű) médialejátszó, így tudnia kellene egy mkv-t kezelni. Vagy rosszul gondolom?
DLNA esete: igen a TV képes rá, utána nézek hogyan lehet beüzemelni... azonban ebben az esetben a TV saját Media Playere fogja kezelni a dolgokat (ha jól gondolom?), ami pedig lévén 2011-es, nem minden mkv-t fog tudni kezelni (részben ezért is tértem át 2 éve a HDD TV-re kötve, beépített MP megoldásból egy dedikált HTPC-re). Szóval úgy gondolom DLNA-val sem fogja tudni lejátszani.
A Plex-nek ezért örültem meg első körben, mert hogy az biztos benyeli az anyagot és nem fog szenvedni tőle.
Sorry, ha kissé értetlen vagyok, de nem teljesen világos, egyik-másik esetben ki végzi a lejátszás feladatát és miféle korlátok vannak adott media fájlok kezelésében Plex / DLNA esetében.Szerk:
@zsolt501
OK, de attól hogy kikapcsolom itt is, ott is, a Direct Play módnak még működnie kellene, nem? Jelenleg kliens oldalon nem használom (szerver oldalon még nem ellenőriztem), szóval egyszerűen csak az engedélyezés/tiltás bezavarhat a közvetlen lejátszásba? -
zsolt501
nagyúr
válasz
Patice #49235 üzenetére
Bőven elég lenne az a gép is, de nem bekapcsolt transzkódolással, ha kikapcsolja a TV-ben és a kiszolgálón is a transzkódolás lehetőségeit akkor nem lesz gond, alap DLNA-van samsung esetén sokat szívtam, mert pl a hang váltás és a felírat megjelenítés eléggé össze vissza működött, az okát máig nem sikerült kiderítenem.
-
törölt tag
válasz
Patice #49225 üzenetére
A témában való jártasságod is előnyt jelent.
Utoljára még Dos6.22/Win95 alatt csináltam dual boot-otHa pl ezt kellene csinálnom, eleve google-val kellene kezdenem.
LibreELEC linux alapokon van, gondolom ebben sem az első eset, hogy összefuttokAzt gondolom, hogy néha egyszerűbb direkt rákérdezni bizonyos dolgokra, mint megszerezni a kellő alapismeretet a logikai feltárásukhoz, vagyis megértésükhöz, mely ponttól következetessé válik számodra is, a gyakorlati magvalósítás.
De amúgy igen! Semmi sem lehetetlen, ha elégé akarod.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Patice #49116 üzenetére
erre Kodi felületnek és plex szerver a háttérben (+ PlexPass kifizetve, hogy tudjál streamelni más eszközre).-> Gondolom a Plex-es Stream-elés a mobil eszközön kevesebb erőforrást eszik, mintha direktbe Stream-elné a mobil-ról, mondjuk MX Player-el SMB-ről, de van egyéb előnye? (Ha a céleszköz elég erős hozzá hardverben, hogy maga végezze a lejátszást, akkor sosem értettem ennek a Plex-nek a lényegét...)
-
Celtis
veterán
válasz
Patice #49005 üzenetére
Mire akartok kilyukadni az otthoni hálózat vizsgálódásával? Csak nem azt gondoljátok,hogy kevés a hálózati feszültség a mélynyomónál? Ez nagyjából képtelenség, legalábbis a fogyasztók száma és terhelése miatt nem következhet be. Szerintem nagyon tévúton jártok.
Ha mégis gyanús a táp, be kell dugni abba a konnektorba egy lámpát. Ha rendes fénnyel világít akkor OK. -
cinemazealot
addikt
válasz
Patice #49005 üzenetére
Tegnap reggeli válaszod óta azon törpölök, hogy ha a mai aktív hangfalak többnyire egy nagyobb feszültség tartományból (200-250 V AC) készítik maguknak a működéshez szükséges 19/12/9/5... V DC-t, akkor mégis mi jelentősége van annak, hogy a szomszédok vagy akár Richie141 mi egyebet üzemel azonos vagy más fázison lévő hálózatról?
Hozzáteszem, nem vagyok audiofil, és nem hallom ki a kompakt fénycső által keltett felharmonikusokat egy szimfóniából attól függően, hogy éppen Yamaha/Denon/... erősítővel játsszák vagy hogy a PC-nek milyen tápja van (holott tudom, hogy sokan még ezt is észreveszik). De egy mély jelenlétét vagy ilyen drasztikus eltűnését sokkal inkább tudnám be az akusztikai jellemzők, a lejátszó forrás vagy a jelút megváltozásának.
Richie141, otthon és a hegyen is ugyanabból a forrásból (lejátszóból/PC-ről/telefonról) és kábellel játszod le a hanganyagot?
-
Richie141
tag
válasz
Patice #49003 üzenetére
Július végén csak a monitorom lett lecserélve egy okostévére (LG 32LF650V), de most jobban átgondolva ettől egy kicsivel később jelentkezett a gyengülés, augusztus eleje, közepe között.
A biztosítódobozt le kellett fényképeznem:
Nem tudtam, hogy 4 vagy 5 áramkört mondjak, mert a fő biztosíték mellett van egy szürke kapcsoló elkülönülve, de ami aggasztóbb, hogy ez a doboz ránézésre sem egy mai darab. Talán ebben is lehet valami?
És azt hogy mondom meg, hogy melyik körre mi van rácsatlakoztatva?
-
Richie141
tag
válasz
Patice #48987 üzenetére
Köszi a válaszod, szerintem a tiéd a leghasznosabb. Akusztikai probléma biztos nem lehet, hisz amíg jól működött a hangrendszer (rendszerek) addig is mindig a saroktól fél méterre volt a mélynyomó, valamint minden szobában kb. ugyanolyan gyengén szólnak jelen pillanatban.
Igen társasházban lakom, melynek van 6 lépcsőháza, és egy lépcsőházban kb. 30-35-en laknak.
Hogy mennyi fogyasztó van a lakásban? Csak a szokásos: Van két TV, a PC-m 700 wattos táppal, mosógép, hűtő, fagyasztó, sütő, mikró, mosogatógép, 6-7 lámpa. Ezek mennek a legsűrűbben.
A hegyen a szomszédokról nem tudok semmit, a lényeg, hogy kevesen vannak ott, és fogyasztás is nyilván alig van, mert nem járnak fel oda mindig.
Bocsi, de ebben az elektromosság/fogyasztás témakörben sajna abszolút analfabéta vagyok,
és pont ezért gondolom, hogy ebben lehet a bökkenő, és nem az akusztikában, hangfalban, mert ezekhez viszont jól értek.
Szóval hogy tudom azt megmondani, hogy hány áramkör van a lakásban?
Egyébként, tavaly július végén vettem észre, hogy a basszus egyik napról a másikra meggyengült, de nem tudtam rájönni, hogy mitől, és nem tudtam EQ-val meg semmivel rendesen helyrehozni.
-
hm15
senior tag
válasz
Patice #48961 üzenetére
Soha nem teszteltem kábel közötti különbséget, de ha van egy kedvenc és sokszor halott zeneszámunk (több is lehet), szerintem kicserélve a HDMI kábelt azonnal hallani kéne a változást újra meghallgatáskor. Így gyorsnak se kell lenni és az eszközökben sem teszünk kárt. Én így csinálnám, feltételezem nektek is rengeteg kedvencetek lehet, amit milliószor hallgattatok.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Patice #48958 üzenetére
Ok, ezt a csatlakozós dolgot tényleg hagyjuk akkor...
Bevallom eddig akkor egy kisebb tévhitben éltem a "HDMI 2.0-és kábelekkel" kapcsolatban, amik ezek szerint nincsenek is. Közbe utána olvasva, van a High Speed, ami tán a 1.4-óta ugyan az és ennyi. Azt hittem, a HDMI 2.0-ás specifikációkhoz azóta már újabb "fejlettebb" és nagyobb "áteresztőképességű" kábelek is kellenek.
Pedig emlékezhettem volna korábbról, hogy olyan sincs, hogy 1.3-as, meg 1.4-es, kábel, csak Standard meg a High Speed, meg ugye ezek.
A webshop-oknak és a kütyük gyártóinak is külön "köszönet" ezért, amikor lépten-nyomon "HDMI 2.0-ás" kábeleket emlegetnek...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Patice #48952 üzenetére
Komolyan mondod, hogy úgy lett volna inkább életszerű feltennem a kérdést, hogy "HDMI 2.0-ás csatlakozójú a kábeled"?!... Amúgy meg a csatlakozó szerinted nem a "kábel" része?
Amúgy nem vitatom amit írtál "elméletileg", de ezt most inkább hagyjuk "gyakorlatilag"...
Megfelelő felbontású/minőségű rendszerhez megfelelő kábel kell. Többmilliós rendszer hangját simán visszafogja egy szar (=/= olcsó!) kábel. ->OK, nem vagyok egy top HDMI guru, de ezt én még mindig nehezen tudom elképzelni. Van "jó kábel" és van "rossz kábel". Ha egy HDMi kábel "rossz", akkor okozhat anomáliát, kihagyást, pop-okat, efféléket, de hogy effektíve "jobb lesz az egész hangminőség" úgy általánosságban, csak azért mert "prémium" plecsnis kábelt használunk egy "nem rossz", de nem is "prémium" kábellel szemben az továbbra is elég furcsán hangzik nekem. Szerk.: ("Rossz" = "hibás")...
Amúgy, hogy mindenkinek olyan hű de könnyű legyen, van már ugye 2.0b és 2.1-es HDMI is. Ők biztos tudják, hogy miért...
-
-
hm15
senior tag
válasz
Patice #48929 üzenetére
Ugyanazok mint full HD-hez, a különbség a felbontásból adódik, annak többlet étvágyából. Az 560-as például bőven elvan 1080p-ig maximum algoritmusokkal, kivéve 3D, hiszen az két kép. Viszont ha 2160p-ből 1080-at akarunk, már az sem megy maximumon, csak majdnem. 1080p-ről 2160-ra már meg sem mozdulna ugyanazzal az algoritmussal, amivel viháncol 720-ról 1080-ra.
Egy közepes videokártya azonos be és kimenettel menne madvr + 4k-val, de azzal semmit nem nyerünk egy Intel GPU-val szemben, ami tud HEVC-t.
-
Celtis
veterán
válasz
Patice #48896 üzenetére
Szerintem a Brazos óta nem volt még kompromisszummentes alaplap. Most AM1-ITX meg QC5000-es van, de a Brazossal sem lennék hátrébb. FullHD-nál ezek sem tudnak többet.
Nem gondoltam volna, ahogy a HDR is még olyan valami, amihez külön alaplapi támogatás kell.
AMD vonalon sincs ilyen lap? -
Skillet
addikt
válasz
Patice #48886 üzenetére
win 10 64bit
(#48887) MasterMark
mármint felülről a 2., mert 64bit-es a rendszer.
azt szedtem le, felraktam, ahogy korábban írtam is, de nem jó úgy sem, mert nincsen
EZ a menü. Realtek HD hangkezelő.
ez meg kellene, mert enélkül nem igazán tudom mókolni a fülhallgató beállításait.
de nem is fog menni, ahogy nézem KATT
ez van a realtek oldalán. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Patice #48840 üzenetére
Ezek a Kaby Lake-s Beebox-ok már állítólag a HDR-t is tudják (ráadásul 2xHDMI kimenetesek, ami pont az ami nekem kellene). Mondjuk pont a Celeron-ost nem lehet itthon kapni, a többi meg tényleg túl drága. Max 60K körül érné meg nekem, de csakis akkor, ha már tuti biztos vagyok benne, hogy tudja gond nélkül a HDR-t, 3D-t, nagy bitrátás 4K HEVC-et is minden gond nélkül.
-
tomic
addikt
válasz
Patice #48810 üzenetére
Vetítőzni egyhamar nem tervezek.
Akkor marad a vga-kérdés, ha a gépet esetleg a későbbiekben játékra is használnám. Viszont így annyival bonyolultabb a helyzet,hogy más tápot és más házat kell hozzájuk keressek.
Ha maradok a vga nélküli verziónál akkor egy G4600 proci elég hozzá? Ezzel tudok madvr-t használni?
Ide milyen táp ajánlott?Ha a vga-s verziónál maradok, akkor azt olvastam,hogy az AMD ajánlott. Ide gondoltam egy RX560 kártyát. Ezzel alacsonyabb beállításokon már akár játszani is lehet.De nem ez a fő cél.
Itt jön a másik kérdés a táp.
Figyelmembe ajánlották,hogy olyat érdemes nézni aminek alacsony a "ripple noise" értéke.Mekkorát és milyet érdemes keresni? -
stigma
addikt
válasz
Patice #48807 üzenetére
Hali, pont valami hasonlót akartam kérdezni, hogy N3150 utódját keresni az ember akkor legyen türelmes és várjon kb jó pár hónapot fél évet vagy vagy gondolkodjon G4560 prociban +ITX lapban, melyen talán van HDMI 2.0.
Ha jól nézem a dátumot akkor Q4 2017 vagy Q1 2018 a Gemini Lake - habár csak átfutottam cikket - áráról nem írnak.
Remélem nem lesz horror ár és 30-35k környékén lehet egy olyat venni, mely méltó utódja lesz az N3150-nek. -
stigma
addikt
válasz
Patice #48803 üzenetére
Köszi, ennyire sajnos , hogy a TrueHD hang hogy épül fel ne vágom, de legyen igazad.
Egy opcióm még van ha jól néztem sima 5.1-es hangot még ki tudok választani a listából megpróbálom azzal mi lesz.
Furcsa az hogy mikor beakad a kép+hang akkor nem mindig volt 100%-on a proci.
Volt olyan is sajnos hogy 1mpre 100%-os procihasznált és utána átlag 40%-os de a kép + hang akadt.Szerintem a hangkipróbálást csak holnap tudom kipróbálni, de köszönöm a segítséget.
-
Calogero
addikt
válasz
Patice #48788 üzenetére
Alaplap:ASROCK J3710-ITX
Memória:8 GByte DDR3L
Háttértár: SSD
ODD: Blu-Ray olvasó
Kijelző: SAMSUNG UE75MU6102KXXHÁltalános felhasználásra van használva a gépezet (Filmnézés,képek nézése, zene hallgatás hálózatról (NAS), DVD, Blu-Ray filmek nézése)
Nem vagyok profi a kodihoz.
-
Pete55555
addikt
válasz
Patice #48777 üzenetére
Ezzel nincs gond, minden a külső HDD-re megy/ment, csekkoltam.
(#48778) hepi62
Ez is rendben van, nincs külön mappa az incomplete fájloknak, egybe megy minden.Az a baj, fájlkezelőben átnéztem gyökérben az összes mappát, de sehol nem találok olyat, ami miatt tele lenne a partíció. Esetleg van más mód rá, hogy ezt ellenőrizzem?
Szerk: Megvan
Addondata/transmission/incomplete és/downloads-ban volt még 2 fájl letöltve...Még az elején kerültek ezek oda, mikor nem állítottam át a mappát. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Patice #48742 üzenetére
nVidia GTX1070-től fölfelé van támogatás.-> Itt azt írják, hogy a GT1030 már megfelel a HDR-re.
Nyilván egy játékos PC-be inkább 1050-et vagy 1060-at vennék én is, de egy GTX1070 azért már túllőne büdzsén.
Valamint a linkelt ajánlóban nem látok egyetlen AMD videokártyát sem. ?!
Jó, Ok ez KODI-hoz ajánl elsősorban, nem tudom, hogy ennek lehet e köze ehhez, hogy nem említi a RADEON-okat?!.
A KODI MVC bulid-et csak a 3D-hez használnám (ezek szerint nem kell már azzal a régi Power DVD verzióval bajlódni hozzá). Minden máshoz az MPCHC-t természetesen.
A játékok és a jobb ár/teljesítmény miatt inkább preferálnám az Nvidiát.
Olvastam már itt is róla, hogy a kadenciahelyesség az AMD-nek jobban megy és hogy Nvidia-na érzékelhetően nem tökéletes, ez nem változott semmit a legutóbbi Nvidia sorozattal?!
(Amúgy tök röhely, hogy ezeknek 60K+-os mai videokártyáknak is gond még a kadenciahelyesség, mikor már egy kis 8K-s Amlogic-os LE-s Box meg vígan kifütyüli magából.)
És köszi!
-
scabi78
senior tag
válasz
Patice #48702 üzenetére
Köszi a választ. Már csak egy (buta?) kérdésem van. A külső ház 0-24-ben áram alatt lesz ugye, ez jelent vmit a merevlemez élettartalmát nézve? Okés, hogy a hdd csak akkor fog pörögni, ha bekapcsolom a hptc-t...
(#48699) scabi78:
Kint biztosan jobban fogja magát érezni a vinyó. USB2 sávszélessége még a 4K-hoz is elég. -
törölt tag
válasz
Patice #48692 üzenetére
Sajnos az eredmény ugyanaz.
Átnézek a hangkártya topikba, hátha tudnak okosat mondani. Nagy vonalakban, a beállítások ugyanazok, mint windows alatt.
Ugyan már rég volt, hogy összeraktam ezt a gépet, de mintha rémlene, hogy windows alatt sem volt szimpla ügy, mintha kellett volna még telepítgetni ezt-azt, hogy legyen 5.1
Minden esetre, akkor nem akadtam el, ha jól emlékszem...
ez van. Kösz a segítséget. Azért ha eszedbe jut valami, ne tartsd vissza -
törölt tag
válasz
Patice #48690 üzenetére
Igen, ott küzdök már egy ideje.
Ha ERRE a hsz-edre gondolsz, akkor megvan, de nem segít.
Elolvastam a hozzátartozó linkeket is. Megjegyzem, sosem használtam a sync playback to display opciót.
Pont fordítva állítottam be, sync display to playback framerate vagy valami hasonló, és média indulásnál, megállításnál figyeli.A hangra visszatérve. Ezek a beállítások. Passthrough ki van kapcsolva. Ha bekapcsolom, csak GUI hangok vannak, a film alatt néma.
-
törölt tag
válasz
Patice #48685 üzenetére
Na igen, de előtte is fenn voltak ugyanezek a verziók. A win10 automatikus frissítésen volt, tehát gondolom ugyanaz a verzió lehetett, mint ami most nem akar operálni.
A NAS egy 325v2, nem volt eddig fogalmam róla, hogy egyáltalán ezt lehet/kell állítgatni.
Beleszaladtam egy felesleges reinstallba, nyomorult Spoty miatt, merthogy fagyogatott, de esküszöm, bár ne tettem volna.
Ki a fene gondol erre, hogy reinstallálok, majd frissítek egy "új" verzióra, és a korábbi támogatás már nincs benne?szerk: Amúgy net volt, a win alatt is, meg a LE is úgy jelentkezett be a welcome screenen, hogy status: online
szerk2: Pedig tetszene ez a LE, de szvsz a hangkarimat úgy sem tudom aláoperálni. Bonyolult, sokórás műtétektől meg tartózkodnék.
szerk3
Okés, megkövetem magam (megkövezem magam) a hangkártya működik, csak ki kellett választani(LE)
-
GRaul
őstag
válasz
Patice #48583 üzenetére
Felraktam a Win10et is ra.
A kovetkezo a "konfig" Aida Szerint
QuadCore AMD GX-415GA 1500Mhz (15x100)
AMD Radeon HD 8330E (Kabini)
16GB SATA Flash DriveM
Memoria 2*2 DDR3 512MB-ot megeszik az integralt vidkari a 3,5 Marad a rendszernek.
Realtek ALC221 Az audioAdapter, plusz Ati Radeon HDMI @ AMD K16Röviden ez
Ennyi elég lesz?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Patice #48538 üzenetére
egy ilyen esetleg?
Peachtree Audio X1
-
jancsi20
csendes tag
válasz
Patice #48424 üzenetére
Hát a memória elég kevés 256 Mb. , de tökéletesen végzi amúgy a dolgát. Ilyen kerülőmegoldással, de ki van játszva az alap rendszere. Na ezt is meg szeretném szüntetni. Nekem is jó lenne ubuntu vagy Debian.A tárhely nem kevés. A lényeg, hogy tudjon streamelni, torrentkliens legyen rajta, ,de az ubuntura szinte mindent fel lehet rakni. Ez is fontos szempont.
A hang nem számít. Csak napközben megy max 7 órát.
Te milyet ajánlasz?
-
LógaGéza
veterán
válasz
Patice #48390 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, átnéztem a lehetőségeket, az árak alapján napolva lesz a projekt kicsit
Ha télig elmegyek, akkor már opció lesz a Ryzenes APU-k? Mondjuk így látatlanban gondolom nem könnyű ezt megmondani...Egy másik kérdés: egyik ismerősöm egy mappába "szerez be" mindent, ömlesztve filmek/sorozatok. Van valami olyan program, vagy valami megoldás, amivel ezt be lehetne dobni a Kodi médiatárjába? Minél egyszerűbb megoldás kellene, esetleg automatizálható (ha valami sorting szkript lenne), hogy neki minél kevesebbett kelljen mókolnia vele, mert nem nagyon ért hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest