Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

nagyúr

válasz tomic #48739 üzenetére

Ha az egész HTPC történet még homályos folt, akkor én inkább egy Amlogicos médialejátszót javasolnék. Pl. Minix Neo U1 és akkor a 4K lejátszás is kipipálható.

A böngészést szerintem más eszközön intézd, a többit meg add el. :K

(#48740) SunMount3r:

A váltogatás - tudtommal - még mindig nem megoldott, próbálkozások vannak rá, de még nem tartunk ott, hogy egy PC tudja mindkettőt használni igényektől függően.

Amit szeretnél (HTPC + játékos gép egyben), az lehetséges, csak nem lesz olcsó, ha csendesen akarod megvalósítani. Ha már VGA-t raksz a gépbe, akkor érdemes HTPC céloknál bevetni az erejét és MadVR-re befogni.

Én lehet két Win10 telepítéssel oldanám meg így más-más beállítások lehetnének filmezéskor, meg játszáskor, de lehet hülyeséget írok és simán profilozható úgy a gép, hogy könnyű legyen váltani a két üzemmód között.

HDR: Intel Kaby Lake asztali procik (i3, i5, i7 hetedik generáció, 7XXX jelöléssel) IGP-jének ez már megy. Dedikált VGA-ból AMD Radeon RX480-tól fölfelé, nVidia GTX1070-től fölfelé van támogatás. HTPC célra az olvasásaim alapján inkább AMD-t javaslok.

Új hozzászólás Aktív témák