- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cinemazealot
addikt
válasz
scabi78 #46372 üzenetére
Nálam is produkál ilyet (nem mindig), de csak amikor sleep-ből próbálom visszakapcsolni. Mértem a teljesítmény felvételét, hogy talán az 55 W-os kockatápot terheli-e túl, de max. 30 W-ot láttam a fogyasztás mérőm kijelzőjén. A gépben pedig egy 100 W-os picoUPS és egy 120 W-os picoPSU megy, nem hinném, hogy azok okoznák.
(#46373) zsolt501
Ismerősöd milyen tápot használ? -
cinemazealot
addikt
válasz
scabi78 #46249 üzenetére
Nálam a DC tápcsati kontakt hibája miatt volt olyan, hogy tök véletlenszerűen újraindult a gép, hangosabban ciripelt az alaplap, majd bekapcsoláskor rendre a boot menü jelent meg, ahelyett, hogy az OS normálisan betöltött volna, továbblépéskor meg újraindult. Tök ideges lettem, ripityomra kaptam a gépet, és csak akkor vettem észre, hogy ha nyomorgatom a tápcsatit, akkor elhallgat a ciripelés és stabilizálódik a rendszer. Egy ellenőrzést esetleg megérhet.
Esetleg megpróbálhatnád HDD nélkül bekapcsolni a gépet (bootoljon pl. pendrive-ról), hátha csak az vesz fel túl nagy teljesítményt induláskor és húzza le túlságosan a tápot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
scabi78 #44797 üzenetére
Elég egyértelmű az:
"Mounting options 8,89cm/3.5" internal 1" -
-
ViZion
félisten
-
bgmaster
csendes tag
válasz
scabi78 #18266 üzenetére
Én a Konfig 2 verziót választanám a helyedben:
-----erősebb
-----késöbb csak a procit kell cserélni ( tudom írtad nem bővítenéd, de jó ha van rá lehetőség)
(pl.: elvileg ez nem viszi a BD 3D-t de, ha azt szeretnéd hogy vigye akkor csak egy A8-t kell venni , míg az első verzióban alaplapot is cserélned kell )
----( Egy hátránya van,legalább is nekem hátrány, hogy nincs HDMI kimenet az alaplapon )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest