- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hepi62
csendes tag
válasz
Pete55555 #48776 üzenetére
Szia!
Esetleg nezd meg a settings.json fajlban, hogy mire van beallitva az "incomplete-dir".
"incomplete-dir: String (default = default locations) Directory to keep files in until torrent is complete."
Ha jol ertelmezem a fajlt ide kezdi el letolteni es miutan befejezodott a letoltes helyezi at a letoltesi helyre. Elkepzelheto, hogy neked ez a libreelec particiojara van allitva es ott nincs eleg hely egy nagyobb letoltesnek.
-
Pete55555
addikt
válasz
Pete55555 #48668 üzenetére
Még nem tökéletes...
Annyi bajom lenne most, hogy fent van a gépen a transmission kliens, és a daemon is. win7 asztali gépemről is hozzáférek, tudok hozzáadni, stb, viszont egy idő után leáll a letöltés.
Gyanítom ez valami energiatakarékossági dolog lenne, de eddig nem jöttem rá hol lehetne kikapcsolni.
Az ki van kapcsolva, hogy videó lejátszás közben szüneteltesse a torrentet, tehát elvileg az kilőve.
Ötlet valakinek? -
Pete55555
addikt
válasz
Pete55555 #48667 üzenetére
Na gyerekek, úgy néz ki összeállt a dolog nagyjából
2 file jön lefele, ~17 Mb/s-el, közben HD film megy a TV-n a kis brazosról, + samba-n gépen nézek egy SD sorozatot.
Így ~70-80% körül van a proci kihasználtság, memória fogyasztás meg alig 400 Mb. Úgy néz ki jó lesz -
Celtis
veterán
válasz
Pete55555 #48665 üzenetére
Én a daemon-t mindig a settings.json fájl módosításával konfigurálom (fontos, hogy ilyenkor le legyen állítva a daemon). Másfelől előbb a PC-dről érd el a daemon GUI-t, utána játssz a kliens addonnal. Ha egyszerre kettőt telepítesz a fene tudja melyikben van a hiba.
-
Pete55555
addikt
válasz
Pete55555 #48658 üzenetére
Tárgytalan, aktiv adapter kell..
Esetleg valaki nem tud egy j olcsó aktiv DP - HDMI adaptert e-bay-ről?
Közben nézegetem a libreelec frissítést, illetve majd a transmission telepítést is.
Update-re úgy látom van egy jó kis videó, ez így gyerekjáték lesz... Bár gondolom pl pendrive-ról is rérakhatom az update mappába? Vagy onnan ő nem tud másolni?
Torrenthez akkor ha jól látom ezt kellene feltenni?
Ehhez majd lehet lesz kérdésem, csak jussak el addig -
stigma
addikt
válasz
Pete55555 #48649 üzenetére
Az általad linkelt gép elvileg megfelel, de ha tutira akarsz menni akkor én valami hasonlót ajánlanék, ami drágább de megéri szerintem.
Én 90%-os leírást készítettem ubi szerverre, melyet feltelepítesz + parancsokat is leírtam, az az első hozzászólásban van belinkelve.
Itt komplett linuxos rendszert, torrentet kapsz + Samba megosztást (hálózatit) + kodi-t kapsz lejátszásként, de ha szerintem a srácok tudnak segíteni neked abban is ha Win10-et jobban preferálod.Ez a kis gép amit linkeltem kb sok mindenkinek van a fórumban, Linux vagy Windows támogatással, NASként vagy NAS + lejátszóként (HTPC) használt rendszerre egyaránt megállja a helyét 1080p-re.
Ha sok amit linkeltem próbálkozhatsz azzal is hogy az általad linkelt géped veszed, Libreelec-et felteszed és plugin-ként fel tudsz tenni torrent és samba kliens-t mellyel ugyanazt eléred ami én linkeltem gépet, melyre Linux-ot tennél.
Ez csak az é véleményem, remélem segítettem, de azért várj meg pár hozzászólást, mert szerintem elég hamar kapsz választ a kérdésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged