- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Nem igen találtam megfelelő topikot erre így itt tenném fel a kérdése.
Felszámolom a gémer gépemet mivel nincs időm már játszani, de szeretnék egy csendes alacsony fogyasztású w8.1-es gépet.Kritériumok amiket tudnia kellene. Lehetőleg passzív vagy nagyon halk. Internetre 3-4 ablak chrome alatt illetve 1080p (yt pl.) döccenés mentes lejátszása. Ugyan ez természetesen merevlemezről is filmekl terén. Korrekt hang kimenet.
Néztem a brix sorozatot a gigabyte-tól de sokan nem ajánlották.
40-45e forintból mit lehet erre a célra kihozni?"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Mini-itx topikból irányítottak ide a nyűgömmel. Ami a következő lenne:
Vettem egy Asrock qc5000-itx/ph lapot. Win 8.1-et telepítettem. Szép és jó a dolog. De. Egy idő után kifagy a buli bármit csinálok. 2*2Gb corsaire vengance ramjaim vannak 1.5V-on 1600mhz-n mennek. Valamiért a lap nem szereti ezt az órajelet (pedig támogatja) ezért visszavettem 1333mhz-re és így nem fagy. Viszont az számomra érthetetlen, hogy a facebookos játékok: angry birsd stb. akadnak. Ez normális? Szerintem nem. Yt-on láttam gameplayeket bf4-el 720p-ben low beállításokkal játszható volt. Egy sima flash játék meg nem? Lehet valami köze a ramok sebességéhez? Illetve kaptam olyan tanácsot is, hogy valami driver gond lehet.
Valaki valami ötlet?"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz Oszilaci #37076 üzenetére
Ramok mentek az előző konfigomban 1600mhz-en tökéletesen.
Hűtési gondok nincsenek linx lefut hibátlanul nem fagy és olyan 60-62 fokot produkál.
Hazamegyek adok feszt a ramoknak, és megpróbálok valamit a driverrel is mókolni.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Sziasztok!
A milyen gépet vegyek topikból irányítottak ide.Gép váltáson gondolkodom. Jelenleg egy Asrock QC5000-ITX/PH gépecském van 6Gb DDR3-1600mhz-es ramokkal. Kicsit kevés lett a teljesítménye (főleg böngészés és online videók alatt) nekem és váltanék.
1. Mire fogod használni a gépet?
Internetezés, Yt(1080p-60fps, vigye gond nélkül), filmnézés, zene hallgatás. Basic office használat, online játékokra.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Semmilyen.
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Még nem tudom.
4. Mennyi a kereted rá?
50e
5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta?
1920*1080, DVI-D+VGA
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt?
Nem
Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?Van. Minél kisebb legyen. Nagyon tetszenek ezek az Intel NUC megoldások. Ha lehetne akkor egy olyanra neveznék be akár használtan is megvenném. Szerintetek az én felhasználási igényeimnek melyik variáns lenne a jó? Esetleg a gygabite brix sorozat is szóba jöhet mint opció.
Előre is köszi a válaszaitokat!
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a meglévő kis mindenes gépem .
A felhasználás nem változna ugyan úgy internet+zene+film lenne amire kellene a cucc, viszont jó lenne egy erősebb proci és ha már van 4k képes tv-m akkor GPU-ban egy olyan egység ami képes 4k filmeket lejátszani akár HDR támogatással.
Az alábbi követelményeknek eleget tesz a kiszemelt lap? Asrock J5005-ITX
Vinyó+ssd-m, ház+táp van, memóriát természetesen vennék bele. Kérdés, hogy milyent javasolnátok hozzá?"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs