- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi. Sajnos a jelenlegi lappal 4k-t le tudsz játszani HDR-t asszem már Libreelec alatt a IGP-ből ki tudsz csikarni, de szerintem annyira nem életképes.
Én inkább azt ajánlom a mostani cuccaid hagynám és NAS-nak megcsinálnám, 4k-s lejátszásra ha low budget-ből akarod kohozni akkor egy Amlogic S912 vagy S905x2-es lejátszót vennék, melyre CE-t (Coreelec-et) tennék.Így sajnos a lejátszós gépet bukot de a 4k-s lejátszásra simán jó lesz.
Ha mindenképp asztali gépet akarsz, melyen neteznél és 4K-t is vinnél akkor mondjuk egy G4560-as proci + RX560-as VGA kellene ha jól emlékszem, de szerintem mások jobban leírják a dolgot, mert én is HTPC-ről Amlogic boxra váltottam, mivel költséges lett volna.Amúgy nekem a NAS-ban Asrock J4105-ITX lapom van, nagy megelégedéssel használom.
-
CirrMee
addikt
Volt esze annak aki ide küldött, ez alapvetően egy házimozis szekció, nem hardveres problémákra szakosodik.
De ha kell, pár tipp hibalehetőségekre - ha már LinX és hasonló stabteszt program hibátlanul fut:
-memtest
-APU hűtés/pasztázás, gépház szellőzés (nincs adatom terhelt állapotról)
-adott driver (szerintem APU video drivere) problémázik
-adott BIOS rosszul állítja be ehhez a RAM típushoz az időzítéseket 1600 -on. Ez utóbbit illetően meg lehet próbálni kézzel állítgatni, esetleg kísérletképpen plusz feszültséget tolni a DDR3 számára (pl.: 1.575V), hátha az adott lapban nem stabil ez a páros "gyári" paraméterekkel. Időzítésekkel is el lehet vacakolni második körben, dobni eggyel rosszabb (nagyobb) értékeket a 9-9-9-24 -re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest