- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
Vikthor #26696 üzenetére
Igen, működik is
Én voltam a suta, ki volt kapcsolva (pontosabban disabled volt) a WOL biosban. Korábban be volt állítva, csak aztán volt egy bios reset és nem ellenőriztem.
De most megy remekül. Sőt, ha már ott voltam, beállítottam billzetre és egérre is, amik szintén remekül működnek - viszont ezzel lesz egy baj a jövőben, szerintem. Ugyanis a vez.nélküli billzetemen nincs hardveres áramtalanítás. Így, ha csak takarítas közben, vagy pakolászáskor stb megbökjük, már be is kapcsolja a gépet. Szal ezen még finomítani kell majd.Úgyhogy akkor marad a master/slave verzió, és akkor reményeim szerint (még sosem használtam ilyen elosztót, most is egy Monster HTS 800 van betéve alájuk) nem kell majd a merevlemezt és a hangfalat sem kapcsolgatnom.
(amúgy teamviewer remekül működik a windowsos telefonomról, már csak a wake on lan hiányzott)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen program, ami...?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple MacBook
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest