- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Semmilyen késése nincs (és igen, Harmonynál olvastam külföldi fórumokon ezt a hibát, volt aki emiatt cserélte le az olcsóbb one4all-ra). De itt tényleg a gombok mozgása a szokásos távolság töredéke, és a kattanás pillanatában már küldi a jelet és tévén hajtja is végre a copy parancsokat érzékelhető késés nélkül.
Jobb/gyorsabb mint az eredeti Samsung távirányító, és folyamatosan tolja a jelet ütemesen és gyorsan, ez jól meg is szívatott elsőre, mert pl PCn a sleep gomb-ot 2-3x nyomta meg
de már megoldottam, csak átállítottam, hogy ne 150ms legyen, hanem 300ms a 2 jel fogadása közötti minimális idő, így már tökéletes, és még így is elég gyorsan XBMC aljára érek vele, de nem nyomok duplán semmit.
Előző távdihoz képes durva, mert ezzel már a falról visszaverődő jeleket is fogja a gagyi ezer éves infrám, szóval rá se kell látnia, ha teljesen háttal van a távirányító (sőt még egy pléd is van köztük), akkor is tudok váltani
Ami használhatatlan vagy legalábbis teljesen fölöslegesnek érzem, az a Macro. Gondoltam kiiktatok pár gombot, de nem lehet, mert csak meglévő és aktív gombokból lehet macrót csinálni és azokat nyomkodja, szóval nem lehet beállítani a macro-t majd törölni a gombot, mert akkor a gomb új funkcióját használja
Szóval ezt autohotkeyyel oldom majd meg inkább windowsbanErről az adatbázisos dologról tudok, és ELMÉLETI szinten ez a készülék is tudja, csak ugye itt nincs USB amivel rá tudom kötni a gépre, viszont bármilyen gombot lehet bármire programozni adatbázisból, amihez én nem férek hozzá, viszont ELMÉLETILEG (már küldtem nekik mailt) a support elküldi az összes kódot amit csak tud.
Viszont van rajta JP1.3 csatlakozó, amihez kéne kábel, de nem igazán tudom honnan érdemes beszerezni, szóval lehet nekem kell majd házilag eszkábálni.Viszont megint csak ELMÉLETILEG, ha van egy alig működő logitech távirányítód, a copy paranccsal tulképp csinálhatsz belőle egy logitech koppintást, és ugyanazt tudja majd, mármint a speckó gombokat.
Amúgy nagyon kényelmes, és ami bónusz feature, ha hozzányúlok, bekapcsol rajta a háttérvilágítás
ez nem tudom mennyire zabálja akksit, de amíg a kezembe van, világítanak a gombok rajta, ha lerakom elalszanak.
(#26628) canniball
Kinek a pap.... én szeretem saját magam programozni a dolgaimat, és nem bízom másra
Harmonynál pedig kell ugyanúgy driver-t telepíteniszóval logitech programot használsz hozzá, de ezért jó 10k-val többet is fizetsz érte
De ha W7 magától mindenféle program telepítése nélkül tökéletesen érzékeli a távdidat, akkor leborulok nagyságod előttés veszek én is olyat
WD My Cloud-ot is azért vettem a Synology helyett, mert ugyanazt tudja mindkettő, csak az egyik 4x annyiba kerül, cserébe a másikon át kellett olvasnom pár dolgot, hogy beállítsam, viszont a zsebembe maradt 60kAzon gondolkodom, hogy beszerzek egy IRTOY-t, az oda-vissza tud küldeni infra jeleket, szóval pure fun lenne azzal vacakolni picit
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Battlefield 6
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Autós topik
- PR-Telecom
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő